NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Vader


Vader van overleden kleuter (3) in Habay blijft aangehouden
2 December, 00:03 HLN.BE
De vader van de driejarige kleuter die afgelopen zaterdag in verdachte omstandigheden overleed in Habay-la-Vieille, in de provincie Luxemburg, blijft aangehouden. Dat heeft de raadkamer van Aarlen beslist. De vader is onder meer in verdenking gesteld voor doodslag, maar hij zegt onschuldig te zijn.


Jessica van dodelijk obees naar afgetrainde bodybuildster: ?Ommekeer kwam er toen ik er niet in slaagde mijn vader te reanimeren?
17 November, 00:01 HLN.BE
Ooit woog Jessica Ferro ruim 225 kilogram, nu waagt ze met een afgetraind lichaam haar kans in een bodybuildingcompetitie. Een niet mis te verstane wake-upcall gaf haar leven een complete ommezwaai. ?Ik zag mijn vader sterven aan een hartaanval. Door mijn gewicht slaagde ik er niet in om hem te reanimeren?, getuigt de 34-jarige vrouw uit Melbourne.


NU+ | Kinderen Peter R. de Vries zorgden dat serie recht doet aan zijn boek
16 November, 00:11 NU.NL - Film
Een droom van Peter R. de Vries is uitgekomen: zijn naar eigen zeggen beste boek is verfilmd. Een Moord Kost Meer Levens is nu een Videoland-serie geworden. Peters kinderen Kelly en Royce hielden gedurende het hele proces een vinger aan de pols.


ASSISEN VLAAMS-BRABANT - Slachtoffer was volgens vader al even niet zichzelf toen ze Diallo leerde kennen
15 November, 00:02 Skynet
Op het proces over de dood van Sofie Michiels voor het hof van assisen van Vlaams-Brabant in Leuven, heeft dinsdagavond de vader van het slachtoffer verteld over zijn dochter. Hun band was moeilijk, maar na een pauze van twaalf jaar begonnen ze elkaar weer veel te zien. Tot het misliep met Sofie: "Ze kwam prikkeldraad halen om haar huis te barricaderen", zei hij.


NU+ | Shady El-Hamus castte vader en broer in eigen Netflix-film: 'Echt genieten'
26 Oktober, 00:07 NU.NL - Film
Een Netflix-film van een Nederlandse maker: Shady El-Hamus is het opnieuw gelukt. Crypto Boy gaat over een jonge man die zijn problemen wil oplossen met cryptohandel. Actuele, realistische verhalen kenmerken El-Hamus, die dit keer zijn broer en vader hoofdrollen gaf.


Zo vader, zo zoon: ook Cristiano Jr. tekent bij Al-Nassr en zal er met nummer 7 spelen
20 Oktober, 00:03 HLN.BE
Cristiano Jr. (13) treedt (opnieuw) in de voetsporen van z'n vader. De zoon van Cristiano Ronaldo (38) heeft in navolging van zijn vader een contract getekend bij het Saoedische Al-Nassr. En uiteraard zal ook hij met rugnummer 7 spelen.


NU+ | Van Bommel na droomstart bankzitter bij AZ: 'Praat veel met vader en opa'
11 Oktober, 00:06 NU.NL - Sport
Ruben van Bommel begon als een komeet bij AZ, maar moest daarna toekijken vanaf de bank. Mede dankzij advies van vader Mark van Bommel en opa Bert van Marwijk blijft de negentienjarige aanvaller rustig. "Maar ik ben juist ongeduldig."


Fietser die meisje (5) kniestoot gaf in Hoge Venen, krijgt gelijk over video die vader deelde op sociale media
7 September, 00:02 HLN.BE
De vader van het meisje dat eind 2020 door een fietser ten val was gebracht in de Hoge Venen, ging in de fout door de video van de feiten op sociale media te verspreiden. Dat heeft de burgerlijke rechtbank van Verviers geoordeeld. In april volgend jaar worden de debatten heropend om het over een schadevergoeding voor de fietser te hebben.


Hun Manet volgt zijn vader op als premier van Cambodja
8 Augustus, 00:04 Skynet Buitenland
De Cambodjaanse koning Norodom Sihamoni heeft Hun Manet officieel tot premier benoemd. Dat blijkt uit een koninklijk decreet dat maandag gepubliceerd werd. Hun Manet volgt zijn vader Hun Sen op, die Cambodja 38 jaar lang met ijzeren hand regeerde.


29 Juli, 00:04 Volkskrant
Vader schudt baby dood, acht jaar cel
21 Juni, 00:03 NOS nieuws

Een man van 28 jaar uit Leiden moet acht jaar de cel in voor het doden van zijn zoon van drie maanden oud. Baby Ali werd volgens de rechter zo hard door de man geschud dat hij fataal hersenletsel opliep. Vervolgens wachtte de vader ruim twee uur voordat hij met zijn vrouw hulp zocht.

"Ali werd in hulpeloze toestand gebracht door verdachte en is daardoor overleden", zei de rechter tijdens de uitspraak. "Het leven van Ali was voorbij voordat het goed en wel begon."

Ook heeft de man zijn vrouw mishandeld, schrijft Omroep West. De twee zouden inmiddels uit elkaar zijn.

Covid

De vader ontkende dat hij zijn zoon heeft geschud. Volgens hem was zijn vrouw bij de baby toen het mis ging. Zijn advocaat opperde bovendien dat Ali niet door geweld, maar door een covid-infectie om het leven is gekomen. De rechtbank vindt dat niet waarschijnlijk.

Eerder baby verloren

De man en vrouw vluchtten vanuit hun Syrische woonplaats Aleppo naar Nederland. "Het is niet te bevatten welk rampspoed dit gezin is overkomen", zei de advocaat van de vader twee weken geleden in een zitting. Volgens hem verloor het stel tijdens de vlucht ook een baby aan een hartstilstand.

De celstraf van acht jaar wegens doodslag is lager dan de strafeis van het Openbaar Ministerie. Het OM wilde dat de man negen jaar cel zou krijgen.
Hoe een tandtechnieker die zijn vader zou opvolgen de geschiedenis van bordspellen voorgoed veranderde met ?Catan?
5 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De spelletjeswereld is in rouw. Klaus Teuber (70) is overleden. ?Klaus wie??, horen we je denken, maar zijn geesteskind ken je vast wel. Met mondiaal meer dan 32 miljoen stuks verkocht is de kans groot dat je het thuis zelfs op een schap hebt liggen. Het gaat om een van ?s werelds meest populaire bordspellen ooit, met name: (de kolonisten van) Catan. ?Het moet qua naamsbekendheid en impact op de ?speelgoedwereld? niet onderdoen voor Monopoly.?
Intel-medestichter en vader van de 'wet van Moore' overleden
26 Maart, 00:02 De Tijd
09:42 De 94-jarige Gordon Moore is vooral bekend voor zijn voorspelling dat de rekenkracht van microchips elke paar jaar verdubbelt.


Hun vlucht werd geannuleerd, maar daar liet deze vader het niet bij
19 Maart, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een erg radicale manier om je geld terug te eisen na een geannuleerde vlucht: deurwaarders sturen naar de luchthaven. Dat deed een Britse vader, met succes.
6 Maart, 00:07 Volkskrant
Gijs en Reinout Scholten van Aschat spelen vader en zoon in nieuwe film
12 Februari, 00:11 NU.NL - Film
Gijs Scholten van Aschat en zijn zoon Reinout spelen binnenkort samen in de Nederlandse speelfilm Alpha. Distributeur September Film maakt vrijdag bekend dat ze in deze film voor het eerst een vader en zoon spelen.


Panic! At The Disco stopt omdat zanger Brendon Urie vader wordt
25 Januari, 00:32 NU.NL - Muziek
Panic! At The Disco stopt ermee. Zanger Brendon Urie kondigt via Instagram aan dat hij vader wordt en zich op zijn gezin wil richten.


Schietpartij Parijs - De verdachte was "stil" en "gesloten", volgens zijn vader
24 December 2022, 00:04 Skynet
De 69-jarige man die vrijdag in het centrum van Parijs drie mensen heeft doodgeschoten en drie anderen heeft verwond, was "stil" en "gesloten". Dat heeft zijn vader vrijdagavond meegedeeld aan het Franse nieuwsagentschap AFP. "Hij moet dit helemaal alleen hebben beraamd."


Vader Perez: Verstappen voelt hete adem van Checo in zijn nek
20 November 2022, 00:02 AutoBlog

Deze even pixelige als olige vader van Sergio Perez, meent dat Max Verstappen de hete adem van zijn zoon in de gespierde nek voelt hijgen. Bij sport leeft bijna iedereen […]

Dit artikel Vader Perez: Verstappen voelt hete adem van Checo in zijn nek verscheen eerst op Autoblog.nl.
Vader Jennifer Aniston, acteur John Aniston (89), overleden
15 November 2022, 00:02 HLN.BE
John Aniston, de vader van actrice Jennifer Aniston, is overleden. De acteur is vooral bekend van zijn rol als Victor Kiriakis in de soap ?Days of our lives?. Hij is 89 jaar geworden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn