NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Uur


Tot een uur wachten door vakbondsactie op Brussels Airport
6 Juli, 00:07 Skynet Economie
Een vakbondsactie bij de douane veroorzaakt hinder op Brussels Airport. Aankomende reizigers moesten er vanochtend tot een uur aanschuiven. De bonden willen nog de hele dag actievoeren.


Twee uur aanschuiven na brandende vrachtwagen op E313
8 Februari, 06:25 HLN.BE
Vanmorgen rond 6 uur kwam een vrachtwagen tot stilstand op de E313 omdat de remmen van de oplegger waren vastgelopen.


Langlaufen in Twente: ?Kort na 10 uur zag ik de eerste mensen al vallen?
7 Februari, 19:01 Volkskrant
Volkskrantverslaggever Anneke Stoffelen en fotograaf Sabine van Wechem hebben zich zaterdagavond om 19 uur al ingegraven in Twente. Daar is de golfbaan bij een hotel zondag omgetoverd in een langlaufpiste. Dat ging niet zonder slag of stoot, meldt Stoffelen aan de telefoon.


Eli Iserbyt ruikt winst X20-trofee, maar is 24 uur na gepruts bij ploegenspel nog steeds boos: ?We moeten dit uitpraten?
7 Februari, 18:50 HLN.BE
De Superprestige is voor Toon Aerts (27), Eli Iserbyt (23) is op weg om de X20-trofee te winnen. Elk een keer winnaar, elk een keer verliezer. Aerts is daar heel blij mee, maar Iserbyt is 24 uur na het geprutst bij het ploegenspel in Middelkerke nog steeds boos. ?Dit moeten we in ieder geval uitpraten.? Al kon er met een cheque van 30.000 euro in het achterhoofd uiteindelijk wel een lach vanaf.


Geen treinen tot 12.00 uur, tientallen ongelukken: land geraakt door sneeuw
7 Februari, 09:20 NOS nieuws

In het hele land worden reizigers geraakt door de gevolgen van de sneeuw. Er rijden zeker tot 12.00 uur geen treinen, Eindhoven Airport is dicht tot zeker 13.00 uur, op verscheidene plekken vallen bussen uit en op de snelweg zijn tientallen ongelukken. ProRail en de ANWB waarschuwen voor vertraging op het spoor en de weg.

De NS rijdt zeker tot 12.00 uur niet omdat er door de sneeuw, ijzel en wind te veel storingen aan het spoor worden veroorzaakt, vooral bij wissels. Voor 12.00 uur wordt er gekeken of de dienstregeling vandaag nog opgestart kan worden, dat is nog niet zeker. ProRail raadt reizigers die vandaag per se van het spoor gebruik willen maken aan de reisplanner goed in de gaten te houden.

Op verschillende plekken in het land rijden de komende uren ook geen bussen, trams en metro's. Vervoerder Arriva meldt dat dat tot "nader order" het geval is in de regio's Noord-Brabant, Limburg, Friesland, Groningen, Zuid-Holland, Achterhoek en Rivierenland. Ook Connexxion meldt storingen. Verder rijden alle bussen van Keolis niet (onder meer provincie Utrecht en de Veluwe), met uitzondering van Almere.

Het GVB in Amsterdam laat weten dat metro's 51 en 53 niet rijden. Ook de metro in Rotterdam is door het winterweer getroffen, waardoor er minder metro's rijden.

Slippartijen en omgevallen bomen

Ook mensen die met de auto de weg op willen, worden geraakt door de gevolgen van de sneeuw. Op de vroege zondagochtend waren al zo'n 85 auto's van de weg gegleden, meldt Rijkswaterstaat aan persbureau ANP. Ook zijn er bomen omgewaaid en op de snelwegen gevallen.

Toch leveren de slippartijen geen vertraging op: er staan nergens file, omdat het rustig op de wegen is. "Op veel wegen rijdt het verkeer heel erg langzaam omdat de omstandigheden dat nu vragen", zegt de ANWB op Twitter.

Eindhoven Airport blijft zeker tot 13.00 uur gesloten. Er vertrekken geen vluchten. Binnenkomende vluchten zijn omgeleid naar Keulen. Schiphol waarschuwt voor vertraging of annuleringen.
Columnist Hugo Camps op wandel door zijn desolate Knokke: ?Het 23.30 uur en het lijkt of de neutronenbom de stad heeft overvallen?
6 Februari, 05:51 HLN.BE
Iets na elven, een doordeweekse nacht. Columnist HUGO CAMPS stapt uit zijn voordeur en begint aan een avondwandeling door Knokke, zijn thuisstad. Hij heeft zich voorgenomen pas na middernacht thuis te komen, als kleine verzetsdaad van een 77-jarige tegen de avondklok. Hij tekent op wat hij ziet: de grote leegte, de complete desolaatheid, geen ziel op straat, een leven zonder leven: "De stad is stil, huilerig en geluidloos."


Steenweg op Blaasveld meer dan 2 uur afgesloten na ongeval met motorrijder
5 Februari, 14:52 Gazet v. Antwerpen

De Steenweg op Blaasveld in Heffen (Mechelen) is vrijdag ruim twee uur volledig afgesloten geweest na een aanrijding tussen een motorrijder en een auto. Daardoor was het ook drukker dan normaal in Leest.
Dimata zat zondagnacht 14 uur in auto voor transfer naar Espanyol
4 Februari, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Landry Dimata heeft een dolle zondagnacht beleefd om zijn transfer van Anderlecht naar Espanyol te realiseren. Na de match tegen AA Gent stapte hij om 22 uur in de auto voor een gure rit richting Barcelona.
8 uur per dag je laptop aan, 3 kopjes koffie, een kwartiertje telefoneren en de verwarming: zoveel betaal je extra op je energiefactuur door telewerk
4 Februari, 11:42 HLN.BE
De laptop draait de hele dag, het koffieapparaat maakt overuren en ook de verwarming staat non-stop aan. Iedereen die thuiswerkt, merkt dat aan z?n energierekening. Maar hoeveel extra gas- en stroomkosten betalen we nu echt? Wat zijn de grootste energievreters en hoe kan je erop besparen?


Aline (28) zit meer dan 3 uur vast in lift: ?Brandweer moest lift letterlijk openbreken om me te bevrijden?
3 Februari, 06:30 HLN.BE
?Enkele schokken en dan niets meer, ik had meteen door dat er iets niet klopte.? Aline Willemyns, een 28-jarige vrouw uit Ardooie, moest maandagavond wel heel veel geduld opbrengen voor ze na haar thuiskomst weer uit de lift kon stappen. Het ding blokkeerde en bleek zo nukkig dat er voor de brandweer na liefst 3 uur niets anders opzat dan de grove middelen te gebruiken.


Geflitst aan 125 per uur in zone 50
1 Februari, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Tijdens snelheidscontroles in Oost-Eindeken in Stekene heeft de politie vorige maand een bestuurder geflitst die met 125 kilometer per uur voorbijreed. Op die plaats is de maximum toegelaten snelheid 50 kilometer per uur. Verspreid over Beveren, Stekene en Sint-Gillis-Waas kregen afgelopen maand alles samen 1.620 van 19.064 gecontroleerde bestuurders een boete.
League of Legends-toppers clashen weer: volg drie Belgische matchen live om 19 uur
1 Februari, 18:06 HLN.BE
ION SQUAD of KVM Esports slikt vanavond zijn eerste verlies van dit Belgian League-seizoen. Ze staan om 19 uur tegenover elkaar in de eerste van de drie League Of Legends-partijen.


Speciale editie A State Of Trance-festival binnen vier uur uitverkocht
30 Januari, 16:56 NU.NL - Muziek
De speciale editie A State Of Trance Celebration Weekend is binnen vier uur uitverkocht. Dat laat de organisatie zaterdag weten.


2 uur aan 4k60-beelden GoldenEye-remaster voor Xbox 360 verschijnen online
30 Januari, 12:47 Tweakers
Een gebruiker op YouTube heeft twee uur aan 4k60-beelden van de GoldenEye 007-remaster op YouTube gezet. Ontwikkelstudio Rare had die ooit in de maak voor de Xbox 360 en de game is uitgelekt via het Xbox 360 Partnernet. De uploader stelt dat de game mogelijk in 2021 uitkomt.


Twee uur gratis parkeren in het centrum komt er niet
29 Januari, 14:06 Gazet v. Antwerpen

Om winkelaars in het centrum van Willebroek ter wille te zijn, vroegen de onafhankelijke raadsleden Veronique De Wever en Kevin Eeraerts om twee uur gratis parkeertijd in te voeren voor iedereen. Om verschillende redenen is deze vraag naar de prullenmand verwezen.
Formule 1-races starten weer op het hele uur, vrijdagtrainingen ingekort
29 Januari, 10:19 NU.NL - Sport
De starttijden van Formule 1-races zijn met tien minuten vervroegd, waardoor alle Grands Prix dit jaar weer op het hele uur zullen beginnen. De vrije trainingen op vrijdag zijn met een half uur ingekort en zullen net als de enige sessie op zaterdag nog maar een uur duren.


441 uur borduren aan wandtapijt ?Floris ende Blancefloer?
27 Januari, 09:17 Gazet v. Antwerpen

Hilde Van Herck (59) zorgt als OCMW-medewerkster in Schilde goed voor behoeftige oudjes, maar ze kan ook aardig met naald en draad overweg. Dat weten ze nu ook in het Oost-Vlaamse Assenede waar ze de laatste hand leggen aan een gigantisch wandtapijt over het bekende liefdesverhaal ?Floris ende Blancefloer?. Hilde met de vaardige handen uit Schilde leverde voor haar bijdrage een monnikenwerk.
Onderzoekt brengt uitsluitsel: overleden 16-jarige zat aan het stuur en reed 100 km/uur tijdens ongeval in Leefdaal
26 Januari, 15:44 HLN.BE
Tijdens het dodelijk ongeval in Leefdaal zat de overleden T.A.S (16) uit Sint-Niklaas zelf achter het stuur. Na technisch-wetenschappelijk onderzoek blijkt ook dat hij het dubbel van de toegelaten snelheid van 50 km/uur reed. De passagier, ook een 16-jarige jongeman uit Leefdaal, werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis en werd ondertussen verhoord. ?Hij is zwaar in shock?, zegt Nele Michiels van het Leuvense parket.


Onze reporter volgt het spoor van vernieling in Rotterdam: ?Vanavond om 18 uur is het weer van dat?
26 Januari, 13:48 HLN.BE
?Vanavond om 18 uur zal het weer van dat zijn?, zeggen twee jongeren in de Beijerlandselaan. Rotterdam stond maandagavond in brand, net zoals tal van andere Nederlandse steden. Winkels werden vernield, auto?s en vuilbakken werden in brand gestoken en de politie moest zelfs een waarschuwingsschot lossen. We meten de schade op en gaan op zoek naar de relschoppers en de slachtoffers: ?De verzekering liet al weten dat ze waarschijnlijk niet zullen tussenkomen. Ik voel me enorm machteloos.?


LIVE. Braziliaanse variant voor het eerst ontdekt in de VS - Mexico overschrijdt kaap van 150.000 coronadoden
26 Januari, 04:54 HLN.BE
Virologen maken zich steeds meer ongerust over de opmars van de besmettelijkere varianten van het virus en vrezen dat de derde golf voor de deur staat. Onderwijsexpert Dirk Van Damme wil daarom dat de scholen sluiten om een verdere verspreiding bij kleuters en kinderen te stoppen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn