NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Usa


Team USA, Japan en Duitsland: pittige maar aantrekkelijke loting voor Belgian Cats op Spelen van Parijs
20 Maart, 00:02 HLN.BE
Olympisch kampioen Amerika, vice-olympisch kampioen Japan en debutant Duitsland: ziedaar de landen die vanavond zijn uitgeloot in de poule van de Belgian Cats op de Olympische Spelen. De kwartfinales zijn zo zeker binnen hun bereik maar uitdagend wordt het wel. Bestel alvast uw tickets voor drie spannende partijen in Lille en dan... op naar Parijs?


Kapitein Zach Johnson selecteert Thomas, Burns en Koepka bij Team USA voor de Ryder Cup
30 Augustus 2023, 00:00 Skynet Sport
Justin Thomas, Brooks Koepka, Jordan Spieth, Collin Morikawa, Sam Burns en Rickie Fowler maken deel uit van de Amerikaanse selectie voor de Ryder Cup, het prestigieuze treffen in het golf tegen een team uit Europa. Dat maakte kapitein Zach Johnson dinsdag bekend. De 44e editie van de Ryder Cup wordt van 25 september tot 1 oktober op het parcours van de Marco Simone golf & country club in Rome gespeeld.


Hyundai en LG bouwen batterijfabriek USA
27 Mei 2023, 00:00 Autozine
Hyundai Motor Group en LG Energy Solution (LGES) zijn een joint venture aangegaan voor de bouw van een batterijfabriek in de Verenigde Staten. De samenwerkingsovereenkomst is ondertekend op het hoofdkantoor van LG in Seoul door President en CEO van Hyundai Motor Company Jaehoon Chang en CEO van LG Energy Solution Youngsoo Kwon. Beide concerns hebben elk een belang van 50 procent in de investering, die in totaliteit is begroot op 4,3 miljard dollar.


Mercedes-Benz maakt prijzen EQE bekend
21 Maart 2022, 00:02 Autozine
De Mercedes-Benz EQE is per direct te bestellen in twee verschillende uitvoeringen: de EQE 350+ en de Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC. De consumentenadviesprijzen beginnen bij 76.825 euro voor de EQE 350+ Launch Edition Luxury Line. De Mercedes-AMG EQE 43 4MATIC is beschikbaar vanaf 107.680 euro.


Amerikanen hebben genoeg van autosnelwegen in de stad: dit is overkappen, versie USA
5 April 2018, 01:12 Gazet v. Antwerpen

Snelwegen dringen door tot diep in het hart van Amerikaanse steden. Met overkappingen pogen stadsbesturen het stadsweefsel nu te herstellen.
Mazda en Toyota produceren samen in USA
11 Maart 2018, 10:48 Autozine
Mazda Motor Corporation en Toyota Motor Corporation hebben een nieuwe joint-venture opgericht onder de naam Mazda Toyota Manufacturing U.S.A., Inc. (MTMUS) voor de productie van voertuigen, in Huntsville, Alabama, vanaf 2021. De nieuwe fabriek zal een capaciteit krijgen voor de fabricage van 150.000 exemplaren van een nieuwe Mazda crossover voor de Noord-Amerikaanse markt en voor 150.000 exemplaren van de Toyota Corolla. De faciliteit zal naar verwachting zon 4.000 banen scheppen. Toyota en Mazda investeren samen $ 1,6 miljard in dit project met gelijke bijdragen voor beide ondernemingen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn