NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




United

2News.be / Trefwoorden / United

Slechts twee spelers bij United kregen dit seizoen vaker geel dan Ten Hag
5 Maart, 00:05 NU.NL - Sport
Manchester United-manager Erik ten Hag heeft zondag zijn vierde gele kaart van dit Premier League-seizoen gekregen. De Nederlander had in de verloren stadsderby tegen Manchester City (3-1) commentaar op de scheidsrechter. Na afloop was hij nog steeds boos over de arbitrale beslissing.


Nederlandse Maidstone United-spits Duku: 'We zijn het Hercules van Engeland'
27 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Manny Duku, de Nederlandse spits met Ghanese roots, speelt maandagavond met Maidstone United in de vijfde ronde van de FA Cup tegen Coventry City. Een bijzondere ontmoeting, want voor het eerst in 46 jaar kwam een zesde-divisieclub zover in het belangrijkste bekertoernooi.


Bekersprookje nietig Maidstone United eindigt in achtste finales FA Cup
27 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Het sprookje van het kleine Maidstone United in de FA Cup is maandag ten einde gekomen. Coventry City was in de achtste finales van het belangrijkste Engelse bekertoernooi met 5-0 te sterk voor de club uit de zesde divisie.


Ongelukkige rol Van Dijk in verloren Engelse topper, Ten Hag wint met United
6 Februari, 00:06 NU.NL - Sport
Virgil van Dijk heeft zondag een ongelukkige rol gespeeld in de topper tussen Arsenal en Liverpool (3-1). De winnende goal kwam voort uit een misverstand tussen de Oranjeverdediger en keeper Alisson Becker. Eerder op de dag won Erik ten Hag opnieuw met Manchester United.


United van Ten Hag maakt geen fout in FA Cup en mag blijven hopen op een prijs
10 Januari, 00:12 NU.NL - Sport
Manchester United heeft maandag zonder problemen de vierde ronde van de FA Cup bereikt. De ploeg van manager Erik ten Hag won ondanks de nodige gemiste kansen met 0-2 van League One-club Wigan Athletic.


United Airlines vindt losse bouten bij inspecties van Boeing 737 MAX 9
9 Januari, 00:04 Skynet
United Airlines heeft losse bouten aangetroffen bij de inspectie van verschillende van haar Boeing 737 MAX 9-toestellen.


FA Cup - Manchester United maakt geen fout bij derdeklasser Wigan
9 Januari, 00:03 Skynet
Manchester United heeft zich maandag verzekerd van een plaats in de zestiende finales van de FA Cup. United haalde het met 0-2 bij Wigan Athletic, de nummer achttien in de Engelse derde klasse. Bij de laatste 32 ontmoet het de winnaar van het duel tussen vierdeklasser Newport County en vijfdeklasser Eastleigh.


Ten Hag vecht zich met United terug uit geslagen positie en boekt fraaie zege
28 December 2023, 00:46 NU.NL - Sport
Trainer Erik ten Hag heeft dinsdag met Manchester United een fraaie overwinning geboekt in de Premier League. Na een 0-2-achterstand bij rust vocht de Engelse recordkampioen zich tegen Aston Villa naar een 3-2-zege.


Ten Hag dolgelukkig na memorabele comeback United: 'We bleven erin geloven'
28 December 2023, 00:42 NU.NL - Sport
Erik ten Hag was dinsdagavond dolblij na de zege van Manchester United op Aston Villa (3-2). Halverwege leek het er nog op dat de trainer met zijn ploeg opnieuw tegen een nederlaag aan zou lopen.


Premier League - INEOS-baas Jim Ratcliffe verwerft kwart aandelen Manchester United
28 December 2023, 00:20 Skynet Economie
Sir Jim Ratcliffe, hoofdeigenaar van het Brits chemiebedrijf INEOS (INspec Ethylene Oxide and Specialties) gaat zich voor een kwart van de aandelen inkopen bij Manchester United. De club meldde zondag dat daarover een akkoord bereikt werd.


Premier League - INEOS-baas Jim Ratcliffe verwerft kwart aandelen Manchester United
28 December 2023, 00:20 Skynet Economie
Sir Jim Ratcliffe, hoofdeigenaar van het Brits chemiebedrijf INEOS (INspec Ethylene Oxide and Specialties) gaat zich voor een kwart van de aandelen inkopen bij Manchester United. De club meldde zondag dat daarover een akkoord bereikt werd.


Ineos-miljardair koopt kwart van Manchester United
25 December 2023, 00:00 De Tijd
17:42 De deal waardeert voetbalclub Manchester United op 5,4 miljard dollar. 'Onze ambitie is duidelijk: terug naar de top van het Engelse, Europese en wereldvoetbal.'


Geplaagde Ten Hag juicht weer bij Manchester United: 'Dit is een goed stel, hoor'
8 December 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Erik ten Hag genoot er woensdag van dat hij weer een overwinning kon vieren met Manchester United. De bekritiseerde trainer won met zijn ploeg van Chelsea en benadrukte in de feestvreugde dat het met de teamsfeer wel goed zit.


McTominay bezorgt Ten Hag en United opsteker, Van Dijk scoort voor Liverpool
8 December 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Erik ten Hag heeft met Manchester United een welkome zege geboekt op Chelsea. Door twee goals van Scott McTominay won United in eigen huis met 2-1. Virgil van Dijk was met een goal belangrijk voor Liverpool, terwijl Manchester City verloor.


Belgen in het buitenland - Tielemans helpt Aston Villa met assist voorbij City, United verslaat Chelsea
7 December 2023, 00:03 Skynet
Aston Villa heeft woensdag op de vijftiende speeldag in de Premier League een knappe zege behaald tegen Manchester City. Villa versloeg City met 1-0 na een doelpunt van Leon Bailey (74.), ex-KRC Genk, op aangeven van Youri Tielemans.


Ten Hag ziet hoogste baas van Manchester United eind dit jaar vertrekken
16 November 2023, 00:08 NU.NL - Sport
Topman Richard Arnold treedt eind dit jaar terug bij Manchester United. Arnold was zestien jaar actief voor de club van trainer Erik ten Hag, waarvan de laatste twee jaar als hoogste baas. Hij volgde destijds Ed Woodward op.


Newcastle knikkert bekerhouder Manchester United uit League Cup
2 November 2023, 00:00 Skynet Sport
Manchester United zal de League Cup geen tweede keer op rij winnen. Amper drie dagen na de 0-3 nederlaag in het competitieduel tegen stadsgenoot City gingen de Magpies woensdag in de achtste finales van de ligabeker ook met 0-3 de boot in tegen Newcastle.


Groenen en Martens spelen met PSG gelijk bij Manchester United in voorronde CL
11 Oktober 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Jackie Groenen en Lieke Martens hebben dinsdag in de laatste voorronde van de Champions League met Paris Saint-Germain gelijkgespeeld bij Manchester United. Het duel eindigde in 1-1. Ook VfL Wolfsburg speelde gelijk (3-3 tegen Paris FC).


Dan Goldburg, Paul di Resta en Marino Sato met United Autosports richting IMSA
2 Oktober 2023, 00:02 Autosport
United Autosports blijft niet stilzitten voor 2024. Nadat het eerder al Ben Keating en Alex Quinn bevestigde voor een volledig IMSA-programma, heeft men al een tweede wagen volledig afgerond. Wederom trekt men de Amerikaanse kaart voor de amateurpiloot met Dan Goldburg, maar deze zal niet klagen met de heren die hem gaan vergezellen. Het Anglo-Amerikaanse team rekent daarvoor namelijk op Paul di Resta en Marino Sato.

Lees meer: Dan Goldburg, Paul di Resta en Marino Sato met United Autosports richting IMSA


Ten Hag met B-ploeg Manchester United simpel naar volgende ronde League Cup
27 September 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Manchester United heeft zich dinsdag geplaatst voor de achtste finales van de League Cup. De ploeg van trainer Erik ten Hag rekende overtuigend af met Crystal Palace: 3-0. De Nederlandse coach zag flink wat B-keuzes aan het werk.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn