NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Twitter

2News.be / Trefwoorden / Twitter

Twitter: blauwe vinkjes die staan voor identiteitsverificatie verdwijnen 1 april
Vandaag, 00:03 Tweakers
Twitter zegt de legacy verified checkmarks vanaf 1 april weg te gaan halen. De enige manier om dan een blauw vinkje bij een account te krijgen, is door te betalen voor het Twitter Blue-abonnement.


Musk maakt deel van Twitter-algoritme openbaar: 'Moet aanbevelingen verbeteren'
Donderdag, 00:10 NU.NL - Tech
Twitter gaat het algoritme waarmee het zijn gebruikers tweets aanbeveelt openbaar maken. De code die daarvoor wordt gebruikt, wordt op 31 maart "open source", twitterde eigenaar Elon Musk vrijdag.


Elon Musk verwacht dat geldzorgen bij Twitter voor de zomer zijn opgelost
9 Maart, 00:57 NU.NL - Economie
Twitter verdient mogelijk voor de zomer al meer geld dan het socialemediabedrijf uitgeeft. Volgens eigenaar Elon Musk balanceerde het bedrijf de afgelopen tijd op de rand van de afgrond. De miljardair zegt een faillissement te hebben voorkomen door duizenden werknemers te ontslaan en flink in andere kosten te snijden.


Musk schrapt mogelijk opnieuw honderden banen bij Twitter
3 Maart, 00:09 NU.NL - Tech
Twitter-topman Elon Musk zou van plan zijn om zo'n 10 procent van het personeel te ontslaan. Het gaat om ongeveer tweehonderd medewerkers. Dat meldt New York Times op basis van ingewijden.


Twitter-storing verholpen: tijdlijn is na een uur weer zichtbaar
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De storing bij Twitter van woensdagmiddag is opgelost. Door de storing kregen gebruikers een uur lang geen tijdlijn met berichten te zien. De website van het sociale netwerk was wel bereikbaar.


Twitter ontslaat opnieuw 10 procent personeel: minder dan 2000 mensen over
28 Februari, 00:00 Tweakers
Twitter ontslaat nog eens ongeveer tien procent van zijn personeelsbestand en heeft nu minder dan 2000 werknemers over. Toen de nieuwe eigenaar Elon Musk Twitter overnam in oktober, had het bedrijf nog 7500 werknemers.


Twitter wil dat je betaalt voor sms-controle, beter is overstappen op iets veiligers
25 Februari, 00:01 NU.NL - Tech
Het extra beveiligen van een Twitter-account is binnenkort niet meer mogelijk via sms. Tenminste, als je niet betaalt voor abonnementsdienst Twitter Blue (8 dollar per maand). Voor gratis gebruikers is dit een uitgelezen moment om over te stappen op een andere, minder fraudegevoelige beveiligingsmethode.


Twitter maakt van tweestapsverificatie via sms een betaalde Blue-functie
21 Februari, 00:59 Tweakers
Twitter laat vanaf 20 maart enkel nog Twitter Blue-abonnees sms-berichten gebruiken als tweestapsverificatiemethode. Reguliere gebruikers kunnen wel nog authenticatieapps of securitykeys instellen als 2fa-methode.


Rechtbank: Spanje mag verdachte van bitcoinscams op Twitter aan VS uitleveren
21 Februari, 00:53 Tweakers
Een Spaanse rechtbank gaat akkoord met de uitlevering van een 23-jarige Brit aan de VS vanwege zijn vermeende betrokkenheid bij de grote Twitter-hack van 2020. Bij die aanval werden meer dan honderd prominente Twitter-accounts overgenomen voor een bitcoinscam.


Zie je veel tweets van Elon Musk in je Twitter-tijdlijn? Je bent niet de enige
19 Februari, 01:09 NU.NL - Tech
Veel Twitter-gebruikers zien opeens tweets van Elon Musk in hun tijdlijn. Dat gebeurt ook als ze de miljardair niet volgen. De oorzaak lijkt een aanpassing in het systeem van het sociale netwerk te zijn.


Musk wil het bestuur van Twitter eind dit jaar overdragen aan een opvolger
19 Februari, 01:09 NU.NL - Tech
Elon Musk heeft aangekondigd dat hij de macht over Twitter eind dit jaar wil overdragen aan een opvolger. Voor die tijd wil de miljardair het bedrijf verder stabiliseren. Volgens de ondernemer stond Twitter eerder nog op het randje van faillissement.


Twitter eerste sociale mediaplatform dat cannabisadvertenties in de VS toestaat
18 Februari, 00:00 Emerce
Twitter is het eerste sociale mediaplatform waar cannabisbedrijven hun merken mogen promoten.


Twitter stelt wijzigingen aan gebruik api opnieuw uit
16 Februari, 00:02 Tweakers
Socialmediabedrijf Twitter stelt de wijzigingen aan het gebruik van zijn api opnieuw uit. Dat heeft het bedrijf laten weten. Het zou weer gaan om een uitstel van een paar dagen. Intussen zijn er nog steeds weinig details over hoe ontwikkelaars de api kunnen gaan gebruiken.


Twitter balanceert niet langer op de rand van de afgrond
12 Februari, 00:12 NU.NL - Tech
Het directe gevaar van een faillissement van Twitter is afgewend, meldt de nieuwe Twitter-eigenaar Elon Musk. Onder zijn leiding is in de afgelopen maanden ongeveer de helft van het personeel ontslagen. Ook heeft het bedrijf veel kostenbesparingen doorgevoerd.


Twitter en TikTok worden geblokkeerd in Turkije
9 Februari, 00:00 Tweakers
Twitter en TikTok worden geblokkeerd in Turkije. Dat gebeurt twee dagen nadat het zuiden van het land is getroffen door een zware aardbeving. Daar zou het mee te maken kunnen hebben; de Turkse regering heeft in het verleden vaker sociale media afgesloten na incidenten en rampen.


Twitter wil geld zien van externe apps
6 Februari, 01:03 NU.NL - Economie
Externe Twitter-apps krijgen vanaf volgende week alleen nog tegen betaling toegang tot het sociale netwerk. Twitter heeft meerdere van die apps, zoals Tweetbot, Twitterrific en Fenix, al weken geblokkeerd.


Twitter gaat advertentieomzet uit reactiethreads delen met Blue-abonnees
4 Februari, 00:00 Tweakers
Twitter gaat vanaf vrijdag advertentieomzet delen met Twitter Blue-abonnees, zegt ceo Elon Musk. Het gaat om de advertenties die tussen de reacties onder tweets kunnen staan. Het is niet duidelijk hoeveel Blue-abonnees hiermee kunnen verdienen.


Twitter geeft toe externe apps te blokkeren
25 Januari, 00:43 NU.NL - Tech
Twitter heeft bevestigd dat het een aantal externe apps bewust heeft geblokkeerd. Het socialemediabedrijf handhaaft naar eigen zeggen regels die al langer bestaan. Onder andere Tweetbot, Twitterrific en Fenix kampen sinds vorige week met problemen door de afsluiting.


Twitter-verdienmodel op de schop: minder advertenties, reclamevrij abonnement
25 Januari, 00:24 NU.NL - Economie
Twitter gaat het over een andere boeg gooien. Waar het verdienmodel van het sociale medium voorheen altijd was gebaseerd op reclameopbrengsten, zal het binnenkort minder advertenties gaan tonen. Ook komt er een abonnement waarmee gebruikers Twitter volledig reclamevrij kunnen gebruiken.


Elon Musk betaalt de huur voor het Twitter-hoofdkantoor niet
25 Januari, 00:21 NU.NL - Economie
De verhuurder van het Twitter-hoofdkantoor in San Francisco heeft het socialemediabedrijf voor de rechter gesleept. De eigenaar van het kantoor zegt nog 6,8 miljoen dollar (6,3 miljoen euro) aan achterstallige huur tegoed te hebben.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn