NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Twitter

2News.be / Trefwoorden / Twitter

NU+ | Waarom Trump (in ieder geval voorlopig) niet terugkeert op Twitter
Maandag, 00:08 NU.NL - Tech
Twitter-eigenaar Elon Musk kondigde onlangs aan dat Donald Trump weer welkom is op het sociale medium. Toch laat de oud-president van de Verenigde Staten zich daar, in ieder geval voorlopig, nog niet zien. Dit is waarom.


Herintroductie van Twitter-verificatievinkje laat mogelijk langer op zich wachten
Maandag, 00:08 NU.NL - Tech
De herintroductie van het verificatievinkje op Twitter wordt vermoedelijk opnieuw uitgesteld, melden Platformer en The Verge. Eigenaar Elon Musk en Apple worden het niet eens over de commissie die het sociale medium moet betalen.


Eurocommissaris: Twitter moet nog veel doen om aan Europese regels te voldoen
Maandag, 00:07 NU.NL - Tech
Twitter moet nog veel werk verzetten om aan de Europese regels te voldoen. Die boodschap heeft Eurocommissaris Thierry Breton (Interne Markt) overgebracht in een videogesprek met Twitter-eigenaar Elon Musk.


Twitter laat binnenkort zien hoe populair een tweet is
Maandag, 00:07 NU.NL - Tech
Twitter gaat gebruikers binnenkort laten zien hoe vaak hun tweets zijn weergegeven, heeft de nieuwe Twitter-eigenaar Elon Musk aangekondigd. Daarmee kunnen Twitteraars bijhouden hoe populair hun berichten op het sociale netwerk zijn.


EU: Twitter riskeert boetes of sluiting als het zich niet aan de wet houdt
Zondag, 00:03 Skynet Buitenland
Twitter kan boetes en andere maatregelen opgelegd krijgen als het zich niet aan de EU-wetgeving houdt. Dat heeft EU-commissaris voor de Interne Markt Thierry Breton vandaag gezegd.


?EU dreigt Twitter te bannen als Musk zich niet houdt aan regels voor moderatie?

De Europese Unie heeft ermee gedreigd Twitter te bannen als Elon Musk zich niet houdt aan strenge regels voor moderatie op het platform. Dat schrijft de Financial Times.
Wat de Twitter-ontslagronde betekent voor EU-personeel is nog een groot raadsel
28 November, 00:10 NU.NL - Tech
De nieuwe Twitter-eigenaar Elon Musk kondigde begin deze maand een grote ontslagronde aan waarbij 3.700 werknemers hun baan verliezen. Ook in Europa vallen ontslagen, lijkt het. Maar dat is niet zo eenvoudig als de nieuwe eigenaar doet voorkomen.


Politie pakt man op voor hacken Twitter-account Nederlandse politicus
28 November, 00:10 NU.NL - Tech
De politie heeft woensdag een 22-jarige man opgepakt die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij het hacken van een Twitter-account van een Nederlandse politicus.


Eurocommissaris gaat in gesprek met leidinggevenden van Twitter en Meta
28 November, 00:10 NU.NL - Tech
Eurocommissaris voor Justitie Didier Reynders gaat donderdag in gesprek met Twitter en Facebook-moederbedrijf Meta. Hij gaat de bedrijven opnieuw wijzen op hun verantwoordelijkheden en duidelijk maken dat ze zich aan de Europese regels moeten houden.


Twitter verkocht in vijf dagen ruim 137.000 blauwe vinkjes
28 November, 00:09 NU.NL - Tech
Twitter heeft onder de nieuwe topman Elon Musk in vijf dagen tijd ruim 137.000 Twitter Blue-abonnementen verkocht, meldt The New York Times. Ook duizenden extreemrechtse Twitter-accounts kregen dankzij het abonnement een blauw vinkje.


Kantoor van Twitter in Brussel gesloten na vertrek overgebleven personeel
28 November, 00:09 NU.NL - Tech
Het kleine maar vitale kantoor van Twitter in Brussel is gesloten, meldt de Financial Times donderdag. Op het kantoor werkten mensen die een belangrijke rol hadden in het contact tussen het sociale netwerk en de Europese autoriteiten.


Twitter komt na blauwe en grijze variant nu ook met goud vinkje
28 November, 00:09 NU.NL - Tech
Twitter gaat naast een blauw en grijs verificatievinkje ook een gouden vinkje introduceren, heeft eigenaar Elon Musk vrijdag gezegd. Het is de bedoeling dat het volgende week vrijdag wordt ingevoerd.


The Financial Times: Brussels kantoor van Twitter is gesloten
25 November, 00:00 Tweakers
Het Europese kantoor van Twitter in de Belgische hoofdstad Brussel heeft zijn deuren gesloten, schrijft The Financial Times op basis van bronnen. De laatste twee werknemers die op die locatie werkten, zijn volgens de krant vertrokken.


Elon Musk ontslaat nog meer personeel op verkoopsafdeling Twitter
22 November, 00:01 HLN.BE
Elon Musk heeft nog meer werknemers van de verkoopsafdeling van Twitter ontslagen. Volgens bronnen van persbureau Bloomberg kregen die medewerkers vanaf zondag bericht over hun ontslag. De ontslagen volgen op eerdere ingrepen door Musk bij Twitter sinds zijn overname van het sociale mediaplatform.


Musk wil bestuur Twitter uit handen geven, oud-topman Dorsey keert niet terug
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
De nieuwe Twitter-eigenaar Elon Musk wil uiteindelijk iemand anders aanstellen om het socialemediabedrijf te gaan leiden, meldt persbureau Reuters. Het is uitgesloten dat de voormalige topman Jack Dorsey terugkeert.


Nieuwe Twitter-accounts moeten drie maanden wachten op blauw vinkje
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Als Twitter het weer mogelijk maakt om een Twitter Blue-abonnement af te sluiten, geldt dat nog niet voor nieuwe accounts. Die moeten negentig dagen wachten voordat ze ook het blauwe vinkje krijgen, dat voorheen voorbehouden was aan door Twitter gecontroleerde accounts.


Stil protest onder Twitter-personeel dwingt Musk om zijn toon te matigen
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Het verbod op thuiswerken en de verplichting "lange dagen op hoge intensiteit" te werken, zijn bij werknemers van Twitter niet in goede aarde gevallen. Veel van de nog resterende medewerkers zeggen dat ze willen vertrekken. Hun nieuwe baas Elon Musk heeft zijn toon daarom flink gematigd, meldt persbureau Bloomberg.


Elon Musk kondigt aan dat Trump mag terugkeren op Twitter
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Oud-president Donald Trump van de Verenigde Staten mag terugkomen op Twitter. Dat zegt Elon Musk, de nieuwe eigenaar van het platform. Trump werd verbannen van Twitter nadat zijn aanhangers op 6 januari 2021 het Capitool bestormden.


Eurocommissaris wil dat Twitter meer moderatoren aanstelt
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Twitter moet meer moderatoren aanstellen in Europa om te controleren welke berichten er op het sociale medium verschijnen. Dat heeft Eurocommissaris Thierry Breton (Interne Markt) vrijdag gezegd tegen radiozender Franceinfo.


Twitter laat racistische tweets naar voetballers staan, ondanks meldingen
21 November, 00:07 NU.NL - Tech
Twitter heeft bijna alle racistische tweets gericht op voetballers in aanloop naar het WK laten staan. Dat meldt The Guardian zondag na onderzoek naar honderd racistische tweets aan het adres van de spelers. Het socialemediaplatform reageerde niet op 99 daarvan.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn