NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Twitter

2News.be / Trefwoorden / Twitter

NU+ | Een jaar na overname door Musk heet Twitter X en lopen gebruikers weg
2 November, 00:10 NU.NL - Tech
Het is alweer een jaar geleden dat Elon Musk het gigantische bedrag van 44 miljard dollar neertelde om Twitter te kopen. Inmiddels is er veel veranderd, zoals de naam van de dienst. Ook ziet X het vertrouwen en het aantal gebruikers en adverteerders afnemen.


Trump na 2,5 jaar terug op X (Twitter) met poging om politiefoto uit te melken
30 Augustus, 00:10 NU.NL - Tech
Donald Trump heeft vrijdag na 2,5 jaar weer een bericht geplaatst op Twitter, dat tegenwoordig X heet. De oud-president plaatste een afbeelding van de politiefoto die hij eerder op de dag moest laten maken in de Amerikaanse staat Georgia.


X (Twitter) vertraagde de toegang tot Facebook, Instagram en nieuwssites
23 Augustus, 00:09 NU.NL - Tech
Het socialemediaplatform X (voorheen Twitter) heeft de toegang tot concurrerende sociale netwerken en nieuwswebsites vertraagd. Gebruikers die op een link naar Facebook, Instagram of bijvoorbeeld The New York Times klikten, moesten vijf seconden wachten voordat ze de gewenste pagina konden zien.


X (Twitter) werkt niet mee met onderzoek naar Trump en moet dwangsom betalen
16 Augustus, 00:09 NU.NL - Tech
Twitter (inmiddels bekend als X) moet een dwangsom van 350.000 dollar (ruim 317.000 euro) betalen. Het bedrijf van Elon Musk werkte niet op tijd mee aan een onderzoek naar de Amerikaanse oud-president Donald Trump.


X (Twitter) zet met videobellen en geld overmaken eerste stap naar allesapp
16 Augustus, 00:09 NU.NL - Tech
Eigenaar Elon Musk wil van Twitter (inmiddels bekend als X) een allesapp gaan maken. Daarom kunnen gebruikers binnenkort videobellen en geld naar elkaar overmaken.


Mensen die betalen voor X (Twitter) kunnen hun blauwe vinkje voortaan verbergen
9 Augustus, 00:11 NU.NL - Tech
Met een betaald abonnement op X, voorheen Twitter, krijg je een blauw vinkje achter je naam. Gebruikers die er niet mee te koop willen lopen dat ze voor de dienst betalen, kunnen hem voortaan verbergen voor anderen.


Franse persagentschap AFP sleept Twitter voor de rechter en eist vergoeding: ?Ze weigeren manifest om te onderhandelen?
3 Augustus, 00:02 HLN.BE
Het Franse persagentschap AFP sleept korteberichtjesdienst Twitter voor de rechter. AFP wil een vergoeding voor het gebruik van zijn inhoud op het sociaal netwerk, zo blijkt woensdag uit een persbericht.


Ruim de helft van Twitter-alternatief Threads-gebruikers is niet blijven hangen
2 Augustus, 00:14 NU.NL - Tech
Toen Instagram met een alternatief kwam voor Twitter openden binnen een week 100 miljoen mensen een account. Maar ruim de helft van hen gebruikt de dienst al niet meer, zei Meta-directeur Mark Zuckerberg donderdag in een bijeenkomst met werknemers.


Ergernis over gloeiende X-logo op gevel Twitter
1 Augustus, 00:00 Emerce
Stadsbestuurders en omwonenden van San Francisco zijn niet erg gelukkig met de gigantisch gloeiende X op de voorgevel van het Twitter hoofdkwartier. Die X markeert het begin van een nieuw tijdperk, waarbij Twitter moet uitgroeien tot een soort WeChat.


Twitter deelt internationale reclameomzet met makers
1 Augustus, 00:00 Emerce
Actieve Twitteraars buiten de VS kunnen nu ook geld verdienen aan hun inspanningen op het netwerk dat zijn naam verandert in X.


Elon Musk nam Twitter-account @X over zonder vorige eigenaar te betalen
27 Juli, 00:02 HLN.BE
Twitter werd maandag hernoemd naar X. Elon Musk deed dat zonder het account met de naam @X in handen te hebben. De voormalige eigenaar van het account zei aanvankelijk dat hij het account wilde verkopen, maar daarop ging Musk niet in.


NU+ | Alternatieven genoeg, maar chaotisch Twitter steekt er nog altijd bovenuit
26 Juli, 00:09 NU.NL - Tech
Nu Twitter zich door chaos na chaos worstelt, schieten de alternatieven als paddenstoelen uit de grond. Maar Threads is er niet in Nederland, op Bluesky is het rustig en Mastodon lijkt te ingewikkeld. De twitteraar kan eigenlijk geen kant op.


Elon Musk verandert de boel weer: Twitter wordt X
26 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Twitter-eigenaar Elon Musk wil af van het huidige logo van Twitter. De vogel verandert in de letter X. "Binnenkort zeggen we gedag tegen het Twitter-merk", schreef Musk op zijn account. Maandagochtend is de verandering officieel doorgevoerd.


NU+ | Twitter heet voortaan X: 'Musk houdt zich niet aan de marketingwetten'
26 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Elon Musk verandert Twitter in X. Op de webversie is het vogeltje uit het logo al vervangen door de letter X. Het is de zoveelste plotselinge verandering sinds de overname van het bedrijf door Musk. Merkendeskundigen noemen hem onnavolgbaar.


Blauwe vogel van Twitter moet plaatsmaken voor X (update)
25 Juli, 00:00 Emerce
Of hij de plannen doorzet is de vraag, maar Elon Musk heeft aangekondigd dat het logo van het blauwe vogeltje van Twitter wordt vervangen door de letter 'X'. Dat is de naam van het moederbedrijf van Twitter. De naam X zal mogelijk ook voor een deel van de dienst of zelfs de gehele dienst gebruikt worden.


Twitter ontwikkelt vacature feature voor geverifieerde bedrijven
22 Juli, 00:05 Techzine
Twitter is bezig met een nieuwe feature voor geverifieerde bedrijven op het sociale netwerk. Organisaties die kiezen voor een betaald abonnement worden daarmee geverifieerde bedrijven en kunnen in de nabije toekomst ook hun vacature plaatsen op Twitter. Die zullen dan extra worden gepromoot op het sociale netwerk. Twitter heeft de nieuwe feature voor vacatures nog […]


Twitter is helft advertentieomzet kwijt en ziet geld wegvloeien
20 Juli, 00:06 NU.NL - Tech
Twitter is sinds de overname door Elon Musk ongeveer de helft van zijn advertentie-inkomsten kwijtgeraakt. Ook kampt de berichtendienst met een grote schuldenlast en een negatieve kasstroom. Dat wil zeggen dat er meer geld de onderneming uitgaat, dan dat er binnenkomt.


Meeste veiligheidsregio's stoppen met verwijzingen naar Twitter in NL-Alerts
17 Juli, 00:02 Tweakers
Het merendeel van de Nederlandse veiligheidsregio's stopt met verwijzingen naar Twitter bij crisiscommunicatie of deed dat al langer niet. Ook werken crisisdiensten aan nieuwe websites en alternatieven zoals Mastodon-instances na ophef over een Twitter-verwijzing in een NL-Alert.


Twitter begint met delen advertentieomzet met Blue-abonnees
17 Juli, 00:01 Tweakers
Twitter is begonnen met het betalen van gebruikers die veel ad impressions op de site verzorgen. Gebruikers delen screenshots waarop te zien is dat ze tienduizenden dollars van het platform uitbetaald krijgen. Musk had in februari beloofd dit systeem op te zetten.


Elon Musk: Twitter verliest helft van advertentie-inkomsten
17 Juli, 00:00 Tweakers
Elon Musk maakt bekend dat Twitter ongeveer 50 procent minder advertentieopbrengsten binnenkrijgt. Het bedrijf heeft daarnaast een grote schuldenberg en een negatieve kasstroom. In april van dit jaar zei Musk nog dat het bedrijf 'bijna break-even' draaide.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn