NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Twitter

2News.be / Trefwoorden / Twitter

Elon Musk zesde persoon met meer dan 100 miljoen volgers op Twitter
Maandag, 00:12 NU.NL - Tech
Miljardair Elon Musk heeft meer dan 100 miljoen volgers op Twitter. Hij is de zesde persoon die dat voor elkaar heeft gekregen, meldt statistiekenwebsite SocialBlade.


Twitter test schrijftool Notes onder kleine groep gebruikers
24 Juni, 00:01 Tweakers
Twitter werkt aan een nieuwe schrijftool, genaamd Notes. De tool laat gebruikers een langer stuk tekst schrijven in een tekstverwerker, waarna ze de tekst via een link kunnen delen. Notes wordt momenteel getest onder een kleine groep gebruikers.


Facebook, Google en Twitter moeten strenger optreden tegen nepnieuws
20 Juni, 00:12 NU.NL - Tech
Techbedrijven zoals Google, Facebook en Twitter lopen in de Europese Unie het risico om forse boetes te krijgen als ze te weinig doen tegen de verspreiding van desinformatie. De Europese Commissie heeft donderdag aangescherpte regels gepubliceerd waar de bedrijven zich aan moeten houden.


Twitter gaat overstag en deelt data over spamaccounts met Elon Musk
Miljardair Elon Musk krijgt van Twitter toegang tot alle informatie over de hoeveelheid nep- en spamaccounts die op het platform actief zijn, meldde de Amerikaanse krant The Washington Post woensdag.


Twitter betaalt VS 150 miljoen dollar om privacyzaak te schikken
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Het socialemediaplatform Twitter heeft ingestemd om 150 miljoen dollar (ongeveer 140 miljoen euro) te betalen om een privacyrechtszaak te schikken. Dat melden Amerikaanse autoriteiten woensdag. Twitter voorkomt zo dat het wordt aangeklaagd omdat het bedrijf contactgegevens van gebruikers aan adverteerders verstrekte.


Hackers namen Twitter-account van Beeple over en stalen 438.000 dollar
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Het Twitter-account van Beeple, de kunstenaar die onlangs een NFT-kunstwerk voor 69 miljoen dollar (64,3 miljoen euro) verkocht, is vorige weekend door hackers overgenomen. Ze plaatsten een link naar een oplichtingsite om volgers geld afhandig te maken. De hackers stalen op die manier zo'n 438.000 dollar, schrijft Business Insider.


Investeerders klagen Elon Musk aan voor manipulatie beurskoers Twitter
Miljardair Elon Musk wordt aangeklaagd door een groep Twitter-investeerders. Zij vinden dat hij de beurskoers van het bedrijf heeft gemanipuleerd.


Elon Musk verhoogt directe inbreng in overname van Twitter naar 33,5 miljard dollar
29 Mei, 00:07 Skynet Economie
De Amerikaanse miljardair Elon Musk heeft zijn directe inbreng en die van zijn investeerders in de overname van Twitter verhoogd naar 33,5 miljard dollar (31,3 miljard euro). Zo daalt het bedrag dat de miljardair leent van banken. Dat blijkt uit een document dat woensdag bij de Amerikaanse beurstoezichthouder Securities and Exchange Commission (SEC) is ingediend.


Beurswaakhond vroeg in april al tekst en uitleg aan Musk over aankoop Twitter-aandelen
29 Mei, 00:06 Skynet Economie
De Amerikaanse beurswaakhond SEC heeft vrijdag een brief gepubliceerd die hij op 4 april naar Tesla-topman Elon Musk stuurde. Op die dag kondigde Musk aan dat hij een aandeel van meer dan 9 procent had verworven van de microblogsite, en SEC vroeg zich af waarom Musk pas zo laat communiceerde over die aankoop van aandelen.


Twitter krijgt miljoenenboete voor gebruik telefoonnummers voor gerichte reclame
27 Mei, 00:00 Tweakers
Twitter gaat een boete van 150 miljoen dollar betalen voor het gebruiken van telefoonnummers van gebruikers voor gerichte advertenties. De boete is opgelegd door de Federal Trade Commission in de Verenigde Staten.


Elon Musk gebruikt niet langer belang in Tesla voor Twitter-deal
27 Mei, 00:00 Tweakers
Elon Musk meldt dat hij niet langer zijn aandelen in Tesla wil gebruiken voor het financieren van een lening voor de overname van Twitter. In plaats daarvan wil hij 6,25 miljard dollar extra uit eigen middelen betalen.


Koopt Elon Musk Twitter nou wel of niet? Drie mogelijke uitkomsten
23 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
Tesla- en SpaceX-eigenaar Elon Musk heeft vorige maand een bod van 44 miljard dollar (41,7 miljard euro) op het sociale netwerk Twitter uitgebracht. Toch is de overname nog niet in kannen en kruiken. Dit zijn de scenario's.


Jort Kelder verliest zaak tegen Google en Twitter over nepadvertenties
23 Mei, 00:11 NU.NL - Tech
Techbedrijven Google en Twitter zijn niet aansprakelijk voor nepadvertenties waarin namen en foto's van bekende Nederlanders worden gebruikt om consumenten te verleiden tot een investering in cryptovaluta's. Dat heeft de rechtbank Amsterdam woensdagochtend bepaald in twee zaken, die door onder anderen Jort Kelder zijn aangespannen.


Twitter-bestuur wil Elon Musk aan bod van 44 miljard dollar houden
20 Mei, 00:01 Tweakers
Het bestuur van Twitter is van plan om Elon Musk aan zijn overnamebod van 44 miljard dollar te houden en wil niet opnieuw onderhandelen. Musk wil de deal niet door laten gaan als Twitter niet met meer bewijs komt over het aantal nepaccounts.


Twitter beveelt misleidende informatie niet meer aan tijdens crisissen
20 Mei, 00:00 Tweakers
Twitter gaat de verspreiding van desinformatie proberen te verhinderen tijdens crisissen. Het socialemediabedrijf wil dat doen door inhoud van tweets te laten factchecken door bronnen waarna misleidend bevonden informatie niet meer aanbevolen wordt en een banner krijgt.


19 Mei, 00:07 Volkskrant
Elon Musk: ?Overname Twitter kan mogelijk voor lagere prijs?
17 Mei, 00:01 HLN.BE
Tesla-topman Elon Musk denkt dat een overname van berichtendienst Twitter mogelijk voor een lagere prijs kan. Musk heeft een overnamebod op Twitter gedaan van 44 miljard dollar (ruim 42 miljard euro), maar vrijdag zei hij dat die overname "tijdelijk gepauzeerd" is. Hij wil namelijk eerst meer duidelijkheid over het aantal spamaccounts op Twitter.


Jack Dorsey wil nooit meer directeur van Twitter worden
16 Mei, 00:15 NU.NL - Tech
Voormalig Twitter-directeur Jack Dorsey probeert de geruchten dat hij opnieuw CEO wordt de kop in te drukken nu miljardair Elon Musk het platform overneemt. Die functie zal hij "nooit meer" bekleden, schrijft hij op Twitter.


Twitter neemt tijdelijk geen personeel meer aan na 'tegenvallende resultaten'
16 Mei, 00:14 NU.NL - Tech
Twitter neemt voorlopig geen nieuw personeel meer aan. Dat doet het bedrijf om kosten te besparen nadat er in de afgelopen periode "tegenvallende resultaten" zijn geboekt, meldt CEO Parag Agrawal donderdag.


Elon Musk pauzeert Twitter-overname na berichtgeving over aantal spamaccounts
16 Mei, 00:14 NU.NL - Tech
Miljardair Elon Musk heeft de overname van Twitter "tijdelijk op pauze" gezet, schrijft hij in een tweet. Dat deed hij nadat persbureau Reuters recent een bericht had geschreven over het aantal spamaccounts op het platform. Daaruit bleek dat 5 procent van de 226 miljoen dagelijkse Twitter-gebruikers bestaat uit nepaccounts en spamaccounts.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn