NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Tweakers

2News.be / Trefwoorden / Tweakers

Tweakers Podcast #223 - Dall E-Mini-lolletjes, Netflix-advertenties en afscheid
Vrijdag, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter en Arnoud Wokke met Julian Huijbregts en Olaf van Miltenburg, die afscheid nemen als Tweakers-redacteurs, over Dall E-Mini, advertenties bij streamingdiensten, Blade Runner en verhalen maken voor Tweakers.


Welk bedrijf nomineer jij voor de Tweakers Awards?
Vrijdag, 00:01 Tweakers
Dit jaar organiseren we voor de vijftiende keer de Tweakers Awards. Voordat we overgaan tot stemmen, willen we jullie eerst de kans geven om de nominatielijsten in te zien en hier aanvullingen op te doen.


Tweakers Podcast #222 - Metaverse-standaarden, bluetooth-namen en cpu-upgrades
24 Juni, 00:01 Tweakers
Deze week praten Arnoud Wokke, Jurian Ubachs, Reinoud Dik en Tomas Hochstenbach over het einde voor AMD Threadripper, de abodag, metaverse-standaarden, Bluetooth Auracast en recente en toekomstige processors van Intel en AMD.


Tweakers Podcast #221 - AI-gevoelens, datingbetalingen en gamebespiegelingen
17 Juni, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Arnoud Wokke, Jurian Ubachs en Daan van Monsjou over Googles LaMDA-AI, boeken over jaren 90-games, het conflict tussen ACM en Apple, de Tweakers Abodag en Developers Summit en de aankondigingen rond gamebeurs E3.


App Tweakers Developers Summit 2022 is live, allerlaatste kaarten beschikbaar
17 Juni, 00:01 Tweakers
De Tweakers Developers Summit 2022 gaat bijna van start: 23 juni 2022 gaan de deuren van DeFabrique in Utrecht voor jullie open. Voor bezoekers die goed beslagen ten ijs willen komen; de speciale Developers Summit 2022-app is nu live en te downloaden voor Android en iOS. Van plan om te komen maar nog geen tickets? Bestel ze snel onderaan dit artikel want we hebben nog maar enkele kaartjes beschikbaar!


Tweakers Podcast #218 - AMD-sockets, nepplaatjes en sms-verhalen
27 Mei, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Arnoud Wokke, Julian Huijbregts en Tomas Hochstenbach over Love, Death & Robots, mini-pc's in elkaar zetten op video, de nasleep van de verwijderde sms'jes van Rutte, Google Imagen en de Computex, waar AMD Ryzen 7000 aankondigde.


Tweakers Podcast #217 - Sms-archieven, influencerregels en ingamebetalingen
20 Mei, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, de 37-jarige Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Julian Huijbregts over de sms'jes van de Nederlandse premier Mark Rutte, het boek over Apple na Steve Jobs, de dood van de iPod en Lightning, regels voor influencers, kleine Android-telefoons en ingamebetalingen.


Tweakers Podcast #216 - Providerprijzen, routerkooien en podcast-Excelletjes
13 Mei, 00:00 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Olaf Weijers over de Excel-sheet met eerste highlights, het boek over Gerard Sanderink en Rian van Rijbroek, tuinen, zelf ambilight maken, routers testen en de prijsverhogingen van providers.


Tweakers Podcast #215 - Trackingvrije Tweakers, luide keyboards en podcastapps
6 Mei, 00:09 Tweakers
In deze aflevering praten Arnoud Wokke, Tijs Hofmans, Wout Funnekotter en Jelle Mol over Rocket Lab die een raket opving met een helikopter, mechanische toetsenborden, versplintering van het podcastlandschap, Apple Self Service Repair en de stap om Tweakers thirdpartytrackingvrij te maken.


Tweakers Podcast #214 - Elon Musk, Formule 1 in VR en de Pixel Watch
29 April, 00:02 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Tijs Hofmans en Joris Jansen over de aanstaande Digital Services Act, VR-ondersteuning in de nieuwe F1-game, uploadfilters, de Pixel Watch en de overname van Twitter door Elon Musk.


Tweakers Podcast #213 - Ombouwfietsen, btw-vrije zonnepanelen en groene gpu's
22 April, 00:00 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Arnoud Wokke, Willem de Moor en Reinoud Dik over het einde van CoronaMelder, de afschaffing van de btw op zonnepanelen, ombouwen van fietsen tot e-bikes, het weglaten van een laadkabel bij Tesla's en stroomverbruik van componenten.


Tweakers Podcast #212 - Laadpaallimieten, fomo-investeringen en Meta-sprookjes
15 April, 00:01 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Stephan Vegelin over de rechterlijke uitspraak dat elektrische auto's snel bij laadpalen weg moeten, de Steam Deck, Gelijk Oversteken op Marktplaats, metaverse-investeringen en het Meta-datacenter bij Zeewolde.


Nieuwsredactie Tweakers heeft plek voor een freelancer en een stagiair
26 Februari, 00:00 Tweakers
De nieuwsredactie van Tweakers zoekt een freelancer die kan bijspringen bij het schrijven van nieuwsberichten in de weekenden. Daarnaast is er plek voor een stagiair op journalistiek vlak, die ervaring wil opdoen op een nieuwsredactie.


Tweakers Developers Summit 2022: de Early Bird-tickets zijn nu beschikbaar
9 Februari, 00:01 Tweakers
Eind november vorig jaar konden we met trots melden dat de Tweakers Developers Summit 2022 plaats zal vinden op 23 juni. En, jawel, het event gaat door! De 2021-editie was nog volledig online, maar dit jaar wordt het weer een echt fysiek evenement, in DeFabrique in Utrecht.


.Adv - Tweakers Testfest ? Dit vinden testpanelleden van de deelnemende producten
8 November 2021, 00:01 Tweakers
Testen, testen, testen. Wij houden ervan en jullie duidelijk ook. Voor het Oktober Testfest hebben jullie je namelijk massaal aangemeld. Niet zo vreemd, want met dit regenachtige weer valt buiten toch weinig te beleven. Benieuwd naar wat de testpanelleden vonden van de producten van Western Digital, Aten, iiyama, be quiet, QNAP, Sharkoon en Logitech? Lees in dit artikel de belangrijkste eerste bevindingen.


Tweakers FC Eredivisie Voetbalpool start op GoT met Hero-abo's als prijzen
8 Augustus 2021, 00:01 Tweakers
Op Gathering of Tweakers is de Tweakers FC Eredivisie Voetbalpool 2021-2022 van start gegaan, in aanloop naar de start van de Eredivisie-competitie op 13 augustus. Winnaars komen onder andere in aanmerking voor een Hero-maandabonnement.


Het is Sysadmin Day 2021 - Vijf vragen aan de bofh van Tweakers
1 Augustus 2021, 00:01 Tweakers
Het is vrijdag 30 juli System Administrator Appreciation Day 2021, de dag waarop systeembeheerders wereldwijd in het zonnetje gezet worden vanwege hun onmisbare werk om de IT-infra draaiende te houden. Wij ondervroegen de sysadmin van Tweakers, Kees Hoekzema.


Tweakers introduceert op 22 juli nieuwe abonnementen
18 Juli 2021, 00:00 Tweakers
Het is bijna zover: Tweakers introduceert binnenkort nieuwe abonnementen. Om minder afhankelijk te worden van onze bestaande verdienmodellen en adverteerders, maken we onze abonnementen aantrekkelijker en breiden we ze uit met exclusieve Plus-artikelen. De nieuwe abonnementen zijn vanaf donderdag 22 juli beschikbaar.


Tweakers Podcast #150 - Politieke beschouwingen, Stadia-keuzes en mmWave-laden
4 Februari 2021, 05:36 Tweakers
Deze week praten Wout Funnekotter, Jurian Ubachs, Arnoud Wokke en Tijs Hofmans over tech bij de komende Nederlandse verkiezingen, de onderbezetting bij de Autoriteit Persoonsgegevens, ontwikkelingen bij Google Stadia, slimme lampen en draadloos laden op meters afstand.


Update Tweakers-abonnementen - Van Premium naar Plus en de maandprijzen
2 Februari 2021, 12:06 Tweakers
Twee maanden geleden zijn we begonnen met de test met Premium-artikelen. Dat leidde tot een flinke hoeveelheid reacties en feedback. In de afgelopen maanden hebben we jullie opmerkingen, suggesties, waarderingen (positief en negatief) en andere bijdragen meegewogen bij het aanpassen van onze plannen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn