NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Turner

2News.be / Trefwoorden / Turner

Deurloo luistert rentree als turner ondanks val op met bronzen medaille bij NK
25 Juni, 00:06 NU.NL - Sport
Bart Deurloo heeft zijn rentree als turner zaterdag opgeluisterd met een bronzen medaille bij de NK in Rotterdam. De Ridderkerker eindigde ondanks een val als derde op de meerkamp.


Cher bezocht Tina Turner aan haar ziekbed: "Ze gaf me toen een paar schoenen cadeau"
29 Mei, 00:03 HLN.BE
Op woensdag 24 mei moest de wereld afscheid nemen van de ?Queen of Rock?n Roll?, Tina Turner. Ze werd 83 jaar. Haar overlijden laat niemand onberoerd, ook haar goede vriendin Cher (77) niet. Zij vertelde in een gesprek met ?MSNBC? over de laatste keer dat ze haar bezocht, aan haar ziekbed.


Video | Bekijk beelden van Queen of Rock 'n' Roll Tina Turner (1939-2023)
28 Mei, 00:07 NU.NL - Muziek
Zangeres Tina Turner is woensdag op 83-jarige leeftijd overleden. Na een langdurige ziekte overleed zij in haar huis in Zwitserland.


NU+ | Niemand zong zo krachtig (en schreeuwend) als Tina Turner
28 Mei, 00:06 NU.NL - Muziek
De kranten staan er vol mee en aan de talkshowtafels gaat het over weinig anders. Tina Turner is op 83-jarige leeftijd overleden. Wat maakte haar muzikaal gezien zo bijzonder dat haar overlijden zo'n impact heeft?


Reacties op overlijden Tina Turner (83): 'Simply the best' en 'cultureel icoon'
28 Mei, 00:06 NU.NL - Muziek
Tina Turner overleed woensdag op 83-jarige leeftijd. Niet alleen haar familie en vrienden rouwen om haar, ook fans en andere artiesten schrijven een ode aan de zangeres.


Tina Turner overleden - Tina Turner groot afgebeeld op VS-ambassade in Bern
27 Mei, 00:01 Skynet
In de Zwitserse bondsstad Bern is de Amerikaanse ambassade vrijdagavond verlicht met een reusachtig portret van Tina Turner. De zangeres, die in de VS geboren werd maar in 2013 de Zwitserse nationaliteit aannam, overleed afgelopen woensdag op 83-jarige leeftijd.


Medeoprichter en drummer van Bachman-Turner Overdrive (69) overleden
15 Januari, 00:05 NU.NL - Muziek
Robbie Bachman, de drummer en medeoprichter van de Canadese rockband Bachman-Turner Overdrive, is op 69-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn oudere broer Randy Bachman, de frontman en gitarist van de groep, vrijdag laten weten op Twitter. Een doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.


Road America: Winst voor Turner Motorsport - Podium voor Denis Dupont in TCR
9 Augustus 2021, 00:01 Autosport
Eindelijk raak voor Denis Dupont. Onze landgenoot kende al veel pechmomenten dit seizoenen waarin hij onder meer een podium kwijtspeelde door een technisch mankement, maar samen met Rory van der Steur kon Dupont zich op een regenachtig Road America eindelijk met een tweede plaats op het podium hijsen. De Van der Steur Racing Hyundai kwam vijf seconden tekort voor winst. Pech daarentegen was er voor Jan Heylen, die niet aan rijden toe kwam nadat Ryan Hardwick de Wright Motorsports Porsche moest parkeren met elektrische problemen.

Lees meer: Road America: Winst voor Turner Motorsport - Podium voor Denis Dupont in TCR


Makers docu Tina Turner waren verbaasd over blijvende impact Ike
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Film
Regisseurs Dan Lindsay en T.J. Martin, die samen een documentaire maakten over Tina Turner, waren verbaasd toen de zangeres vertelde welke impact haar ex-man Ike nog altijd op haar leven heeft.


Een beetje turner zit vol met bulten eelt
6 Mei 2018, 15:54 Volkskrant
Hij raakte ooit betoverd door het turnen van Epke Zonderland. Dat wil ik ook, dacht Wesley de Haas. En daar begint het nu steeds meer op te lijken. Turner Wesley de Haas (17) droomt van de Olympische Spelen van 2024. Maar in zijn achterhoofd heeft hij meer bijzondere plannen, zoals een turnelement met zijn eigen naam. 'Iets doen wat nog nooit is vertoond. Dan noemen ze het de De Haas. Dat klinkt w


Hollywooddiva valt voor arbeidersjongen: het overkwam Peter Turner uit Liverpool
8 Maart 2018, 18:48 Volkskrant
Het notoire liefdesverhaal van femme fatale Gloria Grahame is verfilmd. Haar lief van toen, Peter Turner, wil de roddels corrigeren. Daar staat hij, Peter Turner, 66 jaar inmiddels, kaal, geheel in het zwart, dat dan wel strak afkleedt, maar zijn flinke buik niet kan verbergen. Hij houdt een taxideur open. We gaan op tour door Liverpool, de stad van voetbal en The Beatles, maar voor Turner, die er

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn