NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Trump


23 Juni, 00:07 Volkskrant
16 Juni, 00:08 Volkskrant
Dronken Rudy Giuliani spoorde Trump aan overwinning op te eisen op verkiezingsavond
14 Juni, 00:01 HLN.BE
Een aangeschoten Rudy Giuliani adviseerde Donald Trump begin november 2020 om de verkiezingsoverwinning voorbarig en onterecht op te eisen. Topadviseurs van de toenmalige president Donald Trump hebben hem destijds verteld dat zijn beweringen over wijdverbreide verkiezingsfraude niet legitiem waren en zijn verkiezingsnederlaag niet ongedaan zouden maken. Maar Trump wou niet luisteren. Dat blijkt allemaal uit getuigenissen tegenover de parlementscommissie die de bestorming van het Capitool op 6 januari 2021 onderzoekt. De bestorming had destijds tot doel om de verkiezingsuitslag ongedaan te maken, omdat die onwettig zou zijn.


Brian Kemp, Trump-afvallige haalt het op eigen houtje in Republikeinse voorverkiezing
26 Mei, 00:02 De Tijd
17:17 Ondanks een ware beschadigingscampagne van voormalig president Donald Trump aan zijn adres, schopte Brian Kemp het woensdag met brio tot winnaar van de Republikeinse voorverkiezing in Georgia. De gouv...


5 Mei, 00:08 Volkskrant
WK snooker - Judd Trump staat tegenover Ronnie O'Sullivan in WK-finale
1 Mei, 00:06 Skynet
Na Judd Trump heeft Ronnie O'Sullivan zich zaterdag geplaatst voor de finale op het World Championship snooker (2.856.000 euro). In de Crucible Theatre van Sheffield versloeg hij in de halve finale de Schot John Higgins met 17-11.


Donald Trump haalt uit naar prins Harry: ?Hij ligt zwaar onder de sloef?
28 April, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Tijdens een interview met Brits journalist Piers Morgan eerder deze maand heeft Donald Trump zijn mening gezegd over prins Harry. De voormalige president van de Verenigde Staten heeft het niet zo voor de man en diens vrouw, Meghan Markle. ?Hij is een zware schande voor zijn land?, klinkt het onder andere. ?En die twee zullen zeker uit elkaar gaan.?
Befaamde ?Class of 92? blijft scoren op WK snooker: nu ook Mark Williams naar halve finales, net als Judd Trump
28 April, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Mark Williams (WS8) blijft in de running voor een vierde wereldtitel. De 47-jarige Welshman, wereldkampioen in 2000, 2003 en 2018, nam woensdag in Sheffield in zijn kwartfinale met 13-11 de maat van de 25 jaar jongere Chinees Yan Bingtao (WS-16), die een ronde eerder wel titelverdediger Mark Selby (WS-2) uit het toernooi geknikkerd had.
Ex-president Trump hangt dwangsom van 10.000 dollar per dag boven het hoofd
26 April, 00:02 HLN.BE
Een rechter in New York heeft maandag de Amerikaanse oud-president Donald Trump in een burgerrechtelijke zaak rond zijn groep een dwangsom van 10.000 dollar (9.330 euro) per dag opgelegd als hij blijft weigeren de rechtbank boekhoudkundige en fiscale documenten voor te leggen.


Ondanks overname door Elon Musk keert Donald Trump niet terug naar Twitter
26 April, 00:02 HLN.BE
Voormalig president Donald Trump houdt de eer aan zichzelf en zal niet eens vragen om terug toegang te krijgen tot z'n Twitter-account. Dat schrijft Fox News nu Tesla-topman Elon Musk het sociaal netwerk heeft opgekocht voor 44 miljard dollar.


8 April, 00:09 Volkskrant
Ivanka Trump, dochter van Donald Trump, getuigt voor onderzoekscommissie over bestorming Capitool
6 April, 00:02 HLN.BE
Ivanka Trump, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump en destijds een belangrijk adviseur van het Witte Huis, zal getuigen voor de commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden over de bestorming van het Capitool. Dat meldt de Amerikaanse omroep ?NBC?. De commissie heeft de hoorzitting van Ivanka Trump nog niet bevestigd.


Beresterke Luca Brecel verrast Judd Trump in kwartfinale van Tour Championship
1 April, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Een beresterke Luca Brecel (WR 15) kwalificeerde zich donderdagavond voor de halve finales van het Tour Championship. Hij opende het toernooi, waaraan alleen de beste acht spelers van het lopende seizoen mogen deelnemen, met een straffe 10-6-zege Judd Trump (WR 3). Zaterdag volgt een clash met John Higgins.
Gat van meer dan 7 uur in telefoonlogboek van Trump tijdens bestorming Capitool
30 Maart, 00:03 HLN.BE
Uit gegevens van het Witte Huis blijkt dat er een onverklaarbaar gat van meer dan zeven uur zit in de registratie van telefoongesprekken van voormalig president Donald Trump op 6 januari 2021, de dag van de bestorming van het Capitool. Dat berichten Amerikaanse media.


25 Maart, 00:06 Volkskrant
Donald Trump klaagt Hillary Clinton aan over presidentsverkiezingen 2016
25 Maart, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Donald Trump heeft donderdag zijn rivaal in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016, Hillary Clinton, en verschillende andere Democraten aangeklaagd, omdat ze zouden hebben geprobeerd die verkiezingen te manipuleren door zijn campagne aan Rusland te koppelen. Dat schrijven Bloomberg en andere Amerikaanse media.
Turkish Masters snooker - Judd Trump pot 147 weg voor toernooiwinst
15 Maart, 00:02 Skynet Belgie
Judd Trump heeft zondag in Antalya de eerste editie van het Turkish Masters snooker gewonnen. In de finale zette de 32-jarige Engelsman zijn vijf jaar oudere landgenoot Matthew Selt met 10-4 opzij. In het tiende frame liet "The Ace in the Pack" daarbij een 147 maximumbreak optekenen.


Welsh Open snooker - Joe Perry verslaat Judd Trump voor tweede rankingtitel
7 Maart, 00:04 Skynet
Joe Perry heeft zondag in Newport het Welsh Open snooker gewonnen. In de finale versloeg de 47-jarige Engelsman zijn landgenoot Judd Trump met 9-5.


Speculaties over introductiedatum Twitter-alternatief van Donald Trump
22 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Amerikaanse media speculeren over wanneer het nieuwe sociale netwerk Truth Social van de Amerikaanse oud-president Donald Trump in de App Store van Apple wordt uitgebracht. Volgens Reuters zou een topman van het netwerk hebben gemeld dat het netwerk maandag 21 februari van start gaat.


Sociaal netwerk van Donald Trump is uitgebracht in App Store
22 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Truth Social, het nieuwe sociale netwerk van Donald Trump, is uitgebracht in de App Store van Apple. Het is een alternatief voor Twitter, waar de Amerikaanse oud-president sinds een jaar niet meer welkom is.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn