NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Tokio


Zelfrijdende robots gaan maaltijden bezorgen voor Uber Eats in Tokio
27 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
Uber Eats gaat in een deel van Tokio maaltijden bezorgen met zelfrijdende robots. De robotauto's rijden vanaf eind maart naar klanten toe in de Japanse hoofdstad.


Sifan Hassan sorteert voor op olympische marathon met deelname in Tokio
22 December 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Sifan Hassan loopt op 3 maart de marathon van Tokio, heeft haar management donderdag bekendgemaakt. De dertigjarige Nederlandse atlete lijkt daarmee voor te sorteren op deelname aan de olympische marathon in Parijs van komende zomer.


Japan Open badminton - Lianne Tan moet ook in Tokio meteen koffers pakken
26 Juli 2023, 00:03 Skynet Belgie
Lianne Tan (BWF 40) heeft zich dinsdag niet kunnen plaatsen voor de tweede ronde (achtste finales) van het Japan Open badminton (850.000 dollar), een manche van de World Tour (Super 750).


Tyfoon zet koers richting Tokio
14 Augustus 2022, 00:06 Skynet Buitenland
Een tyfoon stevent zaterdag af op Japan en dreigt aan land te gaan in de buurt van de hoofdstad Tokio. De nationale weerdiensten waarschuwen voor aardverschuivingen, hevige windstoten en hoge waterstanden in de rivieren.


Overlijden Abe - Lichaam van Abe aangekomen in Tokio
10 Juli 2022, 00:07 Skynet Buitenland
Het lichaam van de Japanse ex-premier Shinzo Abe is zaterdag in hoofdstad Tokio aangekomen vanuit Nara, de Japanse stad waar hij vrijdag werd doodgeschoten.


Ook beurs van Tokio zakt na Fed-aankondiging
28 Januari 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Op de beurs van Tokio is de sterindex Nikkei donderdag opnieuw met ruim 3 procent gedaald, als reactie op de vergadering van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed) die er niet in slaagde beleggers gerust te stellen over het toekomstige monetaire beleid.


Beurs Tokio beperkt verlies na opluchting door verklaring van Evergrande
23 September 2021, 00:01 HLN.BE
Op de beurs van Tokio was er woensdag opnieuw verlies, maar de minnen bleven beperkt. Er lijkt wat opluchting onder beleggers na een verklaring van de Chinese vastgoedreus Evergrande.


Gunnewijk ondanks blunder in Tokio drie jaar langer bondscoach wielrensters
22 September 2021, 00:04 NU.NL - Sport
Loes Gunnewijk blijft tot en met de Olympische Spelen van 2024 in Parijs bondscoach van de Nederlandse wielrensters. De KNWU heeft haar aflopende contract ondanks de communicatieblunder bij de Spelen in Tokio met drie jaar verlengd, zo bevestigt een woordvoerder van de wielerbond na berichtgeving van het AD.


Paralympics in bijzijn van veertien Nederlandse atleten geopend in Tokio
25 Augustus 2021, 00:04 NU.NL - Sport
De Paralympische Spelen zijn dinsdag officieel geopend door keizer Naruhito van Japan. De Nederlandse ploeg is met veertien atleten vertegenwoordigd tijdens de openingsceremonie in het stadion van Tokio.


Alle olympische medaillewinnaars geridderd bij huldiging in Den Haag
11 Augustus 2021, 00:03 NU.NL - Sport
Alle nieuwe goudenmedaillewinnaars van de Olympische Spelen in Tokio zijn dinsdagmiddag tijdens een ceremonie op Sportcampus Zuiderpark in Den Haag geridderd. Hockeysters Eva de Goede en Lidewij Welten werden bovendien bevorderd tot officier in de Orde van Oranje-Nassau.


Tien mensen gewond bij steekincident in trein Tokio, verdachte gepakt
7 Augustus 2021, 00:04 NOS nieuws

De politie in Tokio heeft een man gearresteerd die met een mes op tien mensen heeft ingestoken in een rijdende forensentrein in Tokio. Negen passagiers zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen raakte ernstig gewond. De tiende gewonde kon zelf naar huis.

Nadat aan de noodrem was getrokken, renden de passagiers volgens ooggetuigen in paniek de trein uit. In die chaos wist de dader te ontkomen. Zijn mes liet hij achter in de trein.

Het steekincident gebeurde vlak bij het Seijogakuen station. De trein waarin het gebeurde rijdt grotendeels bovengronds, maar in het gedeelte waar de aanval plaatsvond rijdt de trein onder de grond.

De dader werd later in een winkel gearresteerd. Volgens de winkelier had de man bloedvlekken op zijn T-shirt en zei hij dat hij het vluchten beu was. Daarop belde de winkelier de politie die de man heeft opgepakt.




Eerste medaillewinnaars in Tokio gehuldigd in Scheveningen: ?Ik leef intens mee?
31 Juli 2021, 00:05 Volkskrant
Op het strand in Scheveningen zijn de eerste uit Tokio teruggekeerde medaillewinnaars donderdagavond toegejuicht door duizend bewonderaars. De gemeente Scheveningen, sponsors en het IOC-NSF investeren miljoenen om Nederlanders te stimuleren meer te gaan sporten. De ?magie van de Olympische Spelen? moet daarbij helpen.


Klaas Dewyngaert vanuit Tokio: ?Sporthelden zijn toch vooral mensen?
29 Juli 2021, 00:00 HLN.BE
Vader en zoon Jan en Klaas Dewyngaert zijn voor VTM Nieuws en HLN ter plaatse in Tokio. Van daaruit zullen ze ruim twee weken lang verslag uitbrengen over de Olympische Spelen. Afwisselend houden ze ook een dagboek bij over hun Japanse avonturen. Vandaag is het de beurt aan Klaas.


Video | Tokio-update: Strengere coronaregels eigenlijk te laat voor TeamNL
28 Juli 2021, 00:07 NU.NL - Sport
Nederland leidt in Tokio het coronaklassement met zes besmettingen. De bijna driehonderd olympische sporters van TeamNL zijn verspreid over in totaal zeventien vluchten naar Tokio gereisd. De inmiddels beruchte vlucht van 17 juli overschaduwt vooralsnog de Spelen. Volgens technisch directeur Maurits Hendriks heeft NOC*NSF in het voortraject van alles gedaan om te voorkomen wat er nu in Tokio gebeurt met de besmettingen. Inmiddels zijn er strengere regels voor de Nederlanders, maar heeft dat nog wel nut?


Aantal coronabesmettingen in Tokio stijgt naar recordhoogte
28 Juli 2021, 00:02 Skynet Sport
Het aantal nieuwe coronabesmettingen in Tokio is tijdens de Olympische Spelen naar een recordhoogte gestegen. Vandaag werden in de Japanse hoofdstad 2.848 nieuwe besmettingen geteld.


Video | Tokio-update: 'Ook zonder Spitse moet Oranje ruim winnen van Zambia'
21 Juli 2021, 00:04 NU.NL - Sport
Sherida Spitse ontbreekt woensdagmiddag in de eerste olympische wedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Zambia. Over de Afrikaanse tegenstander is weinig bekend, maar toch wordt er een ruime zege op Zambia verwacht.


Zes Poolse zwemmers moeten Tokio reeds verlaten vanwege administratieve blunder
20 Juli 2021, 00:04 Skynet
Zes Poolse zwemmers die de komende weken moesten aantreden op de Olympische Spelen, hebben Tokio inmiddels alweer moeten verlaten na een administratieve fout van de Poolse Zwemfederatie PZP, zo werd maandag bekendgemaakt.


Opnieuw een tennisser uit de top 30 minder in Tokio: Dan Evans mist Spelen na positieve coronatest
15 Juli 2021, 00:00 HLN.BE
Dan Evans, de hoogst gerangschikte Britse tennisser (ATP-28), kondigde vandaag aan dat hij niet zal deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio nadat hij positief testte op corona. Daarmee is de hoop van de Britten alleen nog gericht op regerend olympisch kampioen Andy Murray.


Nederlandse turnsters testen negatief en gaan donderdag naar Tokio
14 Juli 2021, 00:07 NU.NL - Sport
De Nederlandse turnsters vliegen donderdag alsnog naar Tokio voor de Olympische Spelen. Volgens technisch directeur Mark Meijer zijn alle vrouwen en de begeleiding de afgelopen dagen getest op het coronavirus en is iedereen negatief.


Meerkamper Braun mist Tokio: 'Kans groot dat ik mezelf ernstig blesseer'
14 Juli 2021, 00:05 NU.NL - Sport
Pieter Braun mist de Olympische Spelen. De 28-jarige meerkamper voelt zich niet fit en heeft besloten om niet naar Japan af te reizen.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn