NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Toestand

2News.be / Trefwoorden / Toestand

John van den Brom niet te spreken over de toestand van het veld in Moeskroen: ?Dit slaat nergens op?
17 Januari, 07:00 HLN.BE
Racing Genk kon z'n voetbal niet spelen op het besneeuwde veld van Moeskroen en ging dan ook met 2-0 de boot in. De tweede nederlaag op rij in de competitie. Trainer John van den Brom liet z'n ontgoocheling duidelijk blijken op de persconferentie na de wedstrijd. ?Dit had niets met voetbal te maken. Een schande.?


De toestand in Londense ziekenhuizen is ?duizelingwekkend?
7 Januari, 07:06 Volkskrant
De druk op de Britse ziekenhuizen noopte premier Boris Johnson maandag tot het afkondigen van een strenge lockdown. Londen is het brandpunt. ?We redden het nu net, maar deze situatie is niet lang houdbaar. Het is veel drukker dan tijdens de eerste lockdown.?


Toestand van Wallonië zorgwekkend: ?We lopen veertien jaar achter?
23 Mei 2018, 14:48 Gazet v. Antwerpen

De socio-economische toestand van Wallonië is erop vooruitgegaan, maar blijft zorgwekkend. Dat zei Waals minister-president Willy Borsus (MR) woensdag in zijn ?staat van Wallonië?, in het Waals Parlement. Het bbp per inwoner in Wallonië ligt nu op het gemiddelde dat België en Vlaanderen in 2003 al haalden. ?We lopen dus veertien jaar achter?, zei Borsus.
Tiener in kritieke toestand na 10 meter hoge val van Citadel Namen
22 Mei 2018, 08:48 Gazet v. Antwerpen

Een 16-jarige heeft afgelopen nacht een val van 10 meter gemaakt op de Citadel van Namen. Het slachtoffer verkeert in levensgevaar, aldus het parket van Namen dinsdag.
"Mijn toestand is momenteel stabiel en ik voel me prima", meldt Anthony Van Loo
12 Mei 2018, 13:54 Skynet
Kortrijk-speler Anthony Van Loo heeft voor het eerst gereageerd nadat hij gisteren in de wedstrijd tegen Moeskroen plots ineenzakte en naar het hart greep. "Momenteel is mijn toestand stabiel en voel ik me prima", schreef de 29-jarige verdediger vandaag op Twitter.


Vader en zoon in kritieke toestand na val in gierput
12 Mei 2018, 11:48 Volkskrant
Een vader en zijn tienerzoon zijn zaterdagochtend in de gierput gevallen op hun boerenbedrijf in Oldehove (Groningen, gemeente Zuidhorn). De brandweer wist hen eruit te krijgen en met een traumahelikopter zijn ze in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.


Drie gewonden bij zwaar verkeersongeval, twee mensen in kritieke toestand
15 April 2018, 06:48 Gazet v. Antwerpen

Bij een zwaar verkeersongeval in Beloeil (provincie Henegouwen) zijn tijdens de nacht van zaterdag op zondag drie zwaargewonden gevallen. Twee mensen verkeren in kritieke toestand. Dat melden de ordediensten.
Wielrenner Goolaerts (23) overleden na hartstilstand in Parijs-Roubaix
8 April 2018, 22:18 Volkskrant
De Belgische wielrenner Michael Goolaerts (23) is in het ziekenhuis overleden nadat hij een hartstilstand had gekregen tijdens de wielerklassieker Parijs-Roubaix. Hij viel op de kasseistrook van Viesly waarna hij gereanimeerd werd. Goolaerts werd met een helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Lille, maar kon niet meer worden gered. Hij overleed in het bijzijn van zijn familie en naasten. Z


Russische dubbelspion verkeert niet langer in kritieke toestand
6 April 2018, 13:54 Gazet v. Antwerpen

De 66-jarige Russische ex-spion Sergej Skripal bevindt zich niet langer in kritieke toestand. Dat hebben zijn artsen in het Britse stadje Salisbury vrijdag meegedeeld. Zijn toestand verbetert snel, klinkt het.
Toestand vergiftigde spion Skripal 'niet meer kritiek'
6 April 2018, 13:18 NOS nieuws

De oud-dubbelspion Sergej Skripal verkeert niet meer in kritieke toestand, meldt het ziekenhuis in Salisbury waar hij ligt. De Rus werd 4 maart slachtoffer van een aanval met zenuwgas en verkeerde sindsdien in kritieke toestand.

De 66-jarige Skripal reageert goed op zijn behandeling en herstelt snel, meldt het ziekenhuis. Eerder werd al bekendgemaakt dat zijn dochter Joelia, die vanuit Moskou op bezoek was bij haar vader in Engeland en ook werd getroffen, goed herstelt.

Het ziekenhuis zegt nu dat haar krachten toenemen en dat ze zich verheugt op de dag dat ze fit genoeg is om het ziekenhuis te verlaten. Wanneer dat is, is nog onbekend.

Het ziekenhuis vraagt in de verklaring de media om privacy voor Joelia en Sergej Skripal.

Geluidsopname van telefoongesprek

De 33-jarige Joelia gaf eerder op de dag een verklaring uit. Daarin zei ze dat haar krachten elke dag verder toenemen en bedankte ze degenen die te hulp schoten toen zij en haar vader bewusteloos op een bankje lagen.

"U begrijpt natuurlijk dat ik de hele periode een beetje gedesoriënteerd ben geweest en ik hoop dat u onze privacy respecteert zolang we nog aan het herstellen zijn."

De Russische staatstelevisie zond gisteren een geluidsopname uit waarbij werd gezegd dat het een telefoongesprek was tussen Joelia en haar nicht in Moskou. De zender zelf zei dat niet duidelijk is of het echt om Joelia en haar nicht Victoria gaat.

In het gesprek zegt de vrouw die Joelia zou zijn dat haar vader geen blijvende gezondheidsschade heeft opgelopen. Eerder werd gespeculeerd dat hij hersenschade heeft opgelopen door het zenuwgas. Mogelijk kunnen beiden binnenkort worden verhoord en kunnen ze zelf iets zeggen over de toedracht van de aanval.
Dochter vergiftigde dubbelspion niet langer in kritieke toestand
29 Maart 2018, 15:18 Skynet
Joelia Skripal bevindt zich niet langer in kritieke toestand. Dat meldt het ziekenhuis in het Britse Salisbury waar ze verblijft. De vrouw werd begin maart samen met haar vader Sergej - een Russische ex-spion - vergiftigd in Groot-Brittannië. Omdat het Russische zenuwgas Novitsjok zou zijn gebruikt, verdenkt Londen Moskou.


VAB bevestigt rapport AVW over slechte toestand gewestwegen
22 Maart 2018, 11:06 Skynet
Een enquête van VAB bevestigt het onderzoek van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) naar de staat van de Vlaamse wegen. Volgens de mobiliteitsorganisatie wordt het probleem nog scherper door de winterschade.


Toestand Vlaamse autosnelwegen in 2017 verbeterd
22 Maart 2018, 03:54 Skynet
De globale toestand van de autosnelwegen in Vlaanderen is in 2017 opnieuw verbeterd. Dat blijkt uit een rapport van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) dat Belga heeft kunnen inkijken. Uit het rapport blijkt ook dat de onderhoudsachterstand op de autosnelwegen binnen een aantal jaar opnieuw kan oplopen als er onvoldoende geïnvesteerd wordt.


Geweld Syrië - Koerdische gemeenschap klaagt toestand in Afrin aan in Brussel
18 Maart 2018, 19:54 Skynet
Zo'n 150 mensen zijn zondagnamiddag bijeengekomen aan het Brusselse Zuidstation om het lot van de bevolking in het Syrische Afrin aan te klagen. De Koerdische troepen worden er verdreven door Syrische en Turkse strijders. Turkije beschouwt de Koerdische strijders als terroristen.


Man in kritieke toestand na aanval met ?onbekende substantie? is Russische ex-spion
6 Maart 2018, 06:42 Gazet v. Antwerpen

Een man en een vrouw zijn afgelopen zondag in het Britse Wiltshire in kritieke toestand afgevoerd nadat ze in contact kwamen met een ?onbekende substantie?. Nu meldt de BBC dat het mannelijke slachtoffer een Russische ex-spion is.
Drie gedetineerden Leuvense gevangenis in ernstige toestand naar ziekenhuis: overdosis verboden middelen?

Drie gedetineerden van de hulpgevangenis van Leuven zijn in ernstige toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Dat bevestigt het Gevangeniswezen aan onze redactie. Vermoedelijk kregen ze een overdosis na het gebruik van verboden middelen.
Winterprik - Verkeer in Brussel zit muurvast
2 Maart 2018, 17:12 Skynet
Het verkeer in heel Brussel zit vrijdagavond sinds 16.30 uur vast. Dat is vernomen bij Mobiris. Sneeuwval maakt dat de wegen glad kunnen zijn.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn