NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Toen


Jessica van dodelijk obees naar afgetrainde bodybuildster: ?Ommekeer kwam er toen ik er niet in slaagde mijn vader te reanimeren?
17 November 2023, 00:01 HLN.BE
Ooit woog Jessica Ferro ruim 225 kilogram, nu waagt ze met een afgetraind lichaam haar kans in een bodybuildingcompetitie. Een niet mis te verstane wake-upcall gaf haar leven een complete ommezwaai. ?Ik zag mijn vader sterven aan een hartaanval. Door mijn gewicht slaagde ik er niet in om hem te reanimeren?, getuigt de 34-jarige vrouw uit Melbourne.


ASSISEN VLAAMS-BRABANT - Slachtoffer was volgens vader al even niet zichzelf toen ze Diallo leerde kennen
15 November 2023, 00:02 Skynet
Op het proces over de dood van Sofie Michiels voor het hof van assisen van Vlaams-Brabant in Leuven, heeft dinsdagavond de vader van het slachtoffer verteld over zijn dochter. Hun band was moeilijk, maar na een pauze van twaalf jaar begonnen ze elkaar weer veel te zien. Tot het misliep met Sofie: "Ze kwam prikkeldraad halen om haar huis te barricaderen", zei hij.


Toen Tata Steel nog Hoogovens was: 'Grootste zorg omwonenden was vieze auto'
9 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Voordat Tata Steel een van de controversieelste bedrijven van Nederland werd, was de staalfabriek juist zeer geliefd bij omwonenden. "Nederland was verzuild. En in de IJmond kun je zeggen dat Hoogovens een soort eigen zuil had", vertelt een ex-medewerker.


Leen Dendievel onderging abortus toen ze 19 was: ?Je voelt je schuldig, beschaamd en gefaald?
27 Oktober 2023, 00:02 HLN.BE
Leen Dendievel (39) heeft in ?De tafel van Gert? voor het eerst verteld over de abortus die ze onderging toen ze 19 was. ?Er zijn alleen maar slechte opties", vertelde de actrice en schrijfster, die in het programma haar nieuwe boek ?De zin van een kind? kwam voorstellen.


KIJK. ?Dat heeft hij slim gedaan?: Jumbo-Visma keek ernaar toen Evenepoel zes boni?s pakte, maar zorgen maken ze zich niet
31 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
In een etappe zonder inzet of geschiedenis liep Remco Evenepoel (23) in de Vuelta toch weer zes seconden uit op zijn belangrijkste rivalen. De tussensprint lag elf kilometer voor de streep en die won Evenepoel. Hij sprintte zowaar sneller dan groenetruidrager en alweer ritwinnaar Kaden Groves.


Paul Cremers, Staf Cars: ?Toen Flix vroeg om partners te worden, ging ik rechtop zitten?
19 Augustus 2023, 00:00 De Tijd
01:00 Paul Cremers nam als busondernemer een risico door in zee te gaan met de Duitse branchereus Flix. 'We moesten slikken toen ze ons vroegen 10 miljoen te investeren, maar vandaag verdienen we meer met F...


Zware woningbrand treft gezin in Veldstraat: ?We waren vooraan aan het barbecuen toen plots de elektriciteit uitviel?
19 Juni 2023, 00:03 HLN.BE
In de Veldstraat in Sint-Michiels woedt een hevige brand in een woning. Hoe die precies is ontstaan, is onduidelijk. De woning zal meer dan waarschijnlijk onbewoonbaar zijn. De bewoners, het gezin van Thijs Vanhaverbeke, konden tijdig ontkomen. ?Geen idee hoe dit kon gebeuren. We waren vooraan aan het barbecuen. Een eind weg van de garage, waar het vuur ontstond?, zegt Thijs.


31 Mei 2023, 00:06 Volkskrant
Cher bezocht Tina Turner aan haar ziekbed: "Ze gaf me toen een paar schoenen cadeau"
29 Mei 2023, 00:03 HLN.BE
Op woensdag 24 mei moest de wereld afscheid nemen van de ?Queen of Rock?n Roll?, Tina Turner. Ze werd 83 jaar. Haar overlijden laat niemand onberoerd, ook haar goede vriendin Cher (77) niet. Zij vertelde in een gesprek met ?MSNBC? over de laatste keer dat ze haar bezocht, aan haar ziekbed.


24 Mei 2023, 00:05 Volkskrant
19 April 2023, 00:06 Volkskrant
Jamai koos This Love als Idols-single, maar toen wilde Maroon 5 'm terug
16 Maart 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Het had maar weinig gescheeld of Nederland had Step Right Up niet gekend als het winnende Idols-lied van Jamai. Twintig jaar na het winnen van de talentenjacht vertelt de zanger dat hij in aanloop naar de finale twee mogelijke singles te horen kreeg. Step Right Up en niets minder dan This Love van Maroon 5.


Miljoen reizigers minder op Schiphol dan toen de coronacrisis begon
16 Maart 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Zo'n 3,8 miljoen mensen reisden in februari van, naar of via luchthaven Schiphol. Dat zijn zo goed als een miljoen reizigers minder dan in dezelfde maand in 2020, toen het coronavirus om zich heen begon te grijpen.


Toen eigenaar zijn vakantiewoning binnenstapte, trof hij gruwel aan: zaak foltering Hilal (33) doorverwezen naar assisen
20 Januari 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het Tongerse gerechtshof mag zich opmaken voor wellicht het grootste assisenproces ooit in ons land. Dertien verdachten zijn donderdag doorverwezen voor de marteldood van Genkenaar Hilal Makhtout (33), nu vier jaar geleden. Uitzonderlijk veel beschuldigden dus, in een uitzonderlijke zaak. De man werd op een gruwelijke manier doodgefolterd.
INTERVIEW. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi intiem: ?Ik was 18 toen ik tegen mijn kameraden zei ?ik wil 2 kinderen voor ik 25 ben?. Ik ben 34, ik heb ze nog altijd niet?
9 Januari 2023, 00:03 HLN.BE
Waar je Sammy Mahdi ziet, zie je zijn hond Pamuk. Dat hij ook een lief heeft, is minder bekend. Noch dat hij snakt naar een nageslacht. ?Ik denk dat mannen, net als vrouwen, een biologische klok hebben. Bij mij tikt ze.?


En plots zie je jouw gestolen auto aan het rode licht staan: ?Die dief stond helemaal perplex toen politie opdaagde?
1 November 2022, 00:28 HLN.BE
Antwerpenaar Leonard Glazema (61) maakte zaterdag een wel erg opmerkelijke gebeurtenis mee. Enkele uren nadat zijn wagen gestolen was, zag hij de dief ermee rondrijden aan de Meirbrug. Als bij toeval reed er op dat moment een politiewagen achter hem die de onbekende bestuurder meteen kon arresteren


Tuur Dens grijpt net naast WK-medaille in de scratch: ?Toen ik dacht dat ik ging winnen, ontploften de benen?
14 Oktober 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Bijna evenaarde Tuur Dens (22) zijn stunt van vorig jaar: een medaille pakken op de scratch op het WK baanwielrennen. Toen werd het zilver en nu leek hij zelf op weg naar goud. Maar hij kraakte in de laatste meters en werd vierde. ?Ik startte om te winnen en heb nu zelfs geen troostprijs.?
Mollema dacht aan geintje toen hij hoorde over arrestatie Van der Poel
26 September 2022, 00:07 NU.NL - Sport
Bauke Mollema hoorde zondag pas vlak voor de start van de wegwedstrijd op de WK wielrennen dat Mathieu van der Poel 's nachts was gearresteerd. De 35-jarige renner van Trek-Segafredo kon het verhaal eerst niet geloven.


Nog twee vrouwen beschuldigen R. Kelly van misbruik toen ze minderjarig waren
5 September 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Nog twee vrouwen hebben tijdens de rechtszaak tegen R. Kelly in Chicago gesproken over vermeend seksueel misbruik door de Amerikaanse zanger toen ze minderjarig waren. De vrouwen zeiden in hun getuigenis dat ze meermaals tegen hun wil seks met hem hebben gehad.


Petekind zegt in rechtbank dat R. Kelly haar al misbruikte toen ze 14 was
22 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Het voormalige petekind van R. Kelly vertelde donderdag in de rechtbank in Chicago dat de zanger haar honderden keren seksueel misbruikt heeft toen ze minderjarig was. De nu 37-jarige vrouw gaf haar verklaring onder het pseudoniem Jane. Ze is in de seksvideo te zien die tijdens het proces tegen de zanger in 2008 als bewijs werd opgevoerd.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn