NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Toen


KIJK. ?Dat heeft hij slim gedaan?: Jumbo-Visma keek ernaar toen Evenepoel zes boni?s pakte, maar zorgen maken ze zich niet
31 Augustus, 00:02 HLN.BE
In een etappe zonder inzet of geschiedenis liep Remco Evenepoel (23) in de Vuelta toch weer zes seconden uit op zijn belangrijkste rivalen. De tussensprint lag elf kilometer voor de streep en die won Evenepoel. Hij sprintte zowaar sneller dan groenetruidrager en alweer ritwinnaar Kaden Groves.


Paul Cremers, Staf Cars: ?Toen Flix vroeg om partners te worden, ging ik rechtop zitten?
19 Augustus, 00:00 De Tijd
01:00 Paul Cremers nam als busondernemer een risico door in zee te gaan met de Duitse branchereus Flix. 'We moesten slikken toen ze ons vroegen 10 miljoen te investeren, maar vandaag verdienen we meer met F...


Zware woningbrand treft gezin in Veldstraat: ?We waren vooraan aan het barbecuen toen plots de elektriciteit uitviel?
19 Juni, 00:03 HLN.BE
In de Veldstraat in Sint-Michiels woedt een hevige brand in een woning. Hoe die precies is ontstaan, is onduidelijk. De woning zal meer dan waarschijnlijk onbewoonbaar zijn. De bewoners, het gezin van Thijs Vanhaverbeke, konden tijdig ontkomen. ?Geen idee hoe dit kon gebeuren. We waren vooraan aan het barbecuen. Een eind weg van de garage, waar het vuur ontstond?, zegt Thijs.


31 Mei, 00:06 Volkskrant
Cher bezocht Tina Turner aan haar ziekbed: "Ze gaf me toen een paar schoenen cadeau"
29 Mei, 00:03 HLN.BE
Op woensdag 24 mei moest de wereld afscheid nemen van de ?Queen of Rock?n Roll?, Tina Turner. Ze werd 83 jaar. Haar overlijden laat niemand onberoerd, ook haar goede vriendin Cher (77) niet. Zij vertelde in een gesprek met ?MSNBC? over de laatste keer dat ze haar bezocht, aan haar ziekbed.


24 Mei, 00:05 Volkskrant
19 April, 00:06 Volkskrant
Jamai koos This Love als Idols-single, maar toen wilde Maroon 5 'm terug
16 Maart, 00:06 NU.NL - Muziek
Het had maar weinig gescheeld of Nederland had Step Right Up niet gekend als het winnende Idols-lied van Jamai. Twintig jaar na het winnen van de talentenjacht vertelt de zanger dat hij in aanloop naar de finale twee mogelijke singles te horen kreeg. Step Right Up en niets minder dan This Love van Maroon 5.


Miljoen reizigers minder op Schiphol dan toen de coronacrisis begon
16 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Zo'n 3,8 miljoen mensen reisden in februari van, naar of via luchthaven Schiphol. Dat zijn zo goed als een miljoen reizigers minder dan in dezelfde maand in 2020, toen het coronavirus om zich heen begon te grijpen.


Toen eigenaar zijn vakantiewoning binnenstapte, trof hij gruwel aan: zaak foltering Hilal (33) doorverwezen naar assisen
20 Januari, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het Tongerse gerechtshof mag zich opmaken voor wellicht het grootste assisenproces ooit in ons land. Dertien verdachten zijn donderdag doorverwezen voor de marteldood van Genkenaar Hilal Makhtout (33), nu vier jaar geleden. Uitzonderlijk veel beschuldigden dus, in een uitzonderlijke zaak. De man werd op een gruwelijke manier doodgefolterd.
INTERVIEW. CD&V-voorzitter Sammy Mahdi intiem: ?Ik was 18 toen ik tegen mijn kameraden zei ?ik wil 2 kinderen voor ik 25 ben?. Ik ben 34, ik heb ze nog altijd niet?
9 Januari, 00:03 HLN.BE
Waar je Sammy Mahdi ziet, zie je zijn hond Pamuk. Dat hij ook een lief heeft, is minder bekend. Noch dat hij snakt naar een nageslacht. ?Ik denk dat mannen, net als vrouwen, een biologische klok hebben. Bij mij tikt ze.?


En plots zie je jouw gestolen auto aan het rode licht staan: ?Die dief stond helemaal perplex toen politie opdaagde?
1 November 2022, 00:28 HLN.BE
Antwerpenaar Leonard Glazema (61) maakte zaterdag een wel erg opmerkelijke gebeurtenis mee. Enkele uren nadat zijn wagen gestolen was, zag hij de dief ermee rondrijden aan de Meirbrug. Als bij toeval reed er op dat moment een politiewagen achter hem die de onbekende bestuurder meteen kon arresteren


Tuur Dens grijpt net naast WK-medaille in de scratch: ?Toen ik dacht dat ik ging winnen, ontploften de benen?
14 Oktober 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Bijna evenaarde Tuur Dens (22) zijn stunt van vorig jaar: een medaille pakken op de scratch op het WK baanwielrennen. Toen werd het zilver en nu leek hij zelf op weg naar goud. Maar hij kraakte in de laatste meters en werd vierde. ?Ik startte om te winnen en heb nu zelfs geen troostprijs.?
Mollema dacht aan geintje toen hij hoorde over arrestatie Van der Poel
26 September 2022, 00:07 NU.NL - Sport
Bauke Mollema hoorde zondag pas vlak voor de start van de wegwedstrijd op de WK wielrennen dat Mathieu van der Poel 's nachts was gearresteerd. De 35-jarige renner van Trek-Segafredo kon het verhaal eerst niet geloven.


Nog twee vrouwen beschuldigen R. Kelly van misbruik toen ze minderjarig waren
5 September 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Nog twee vrouwen hebben tijdens de rechtszaak tegen R. Kelly in Chicago gesproken over vermeend seksueel misbruik door de Amerikaanse zanger toen ze minderjarig waren. De vrouwen zeiden in hun getuigenis dat ze meermaals tegen hun wil seks met hem hebben gehad.


Petekind zegt in rechtbank dat R. Kelly haar al misbruikte toen ze 14 was
22 Augustus 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Het voormalige petekind van R. Kelly vertelde donderdag in de rechtbank in Chicago dat de zanger haar honderden keren seksueel misbruikt heeft toen ze minderjarig was. De nu 37-jarige vrouw gaf haar verklaring onder het pseudoniem Jane. Ze is in de seksvideo te zien die tijdens het proces tegen de zanger in 2008 als bewijs werd opgevoerd.


Toen Sietske peuter was, vermoordden haar papa en zijn minnares haar mama: ?Hem graag zien, was de grootste fout die ze kon maken?
18 Augustus 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het leven van Georges Verleene (73), Annemie Dangreau (75) en kleindochter Sietske (19) uit Oostende veranderde op 25 september 2004 voorgoed. Toen werd Nele, dochter van het koppel en de mama van Sietske, met twintig messteken vermoord door Sietskes vader en zijn minnares. ?Hem graag zien, was de grootste fout die ze kon maken?, klinkt het.
28 Juli 2022, 00:06 Volkskrant
Charlotte (18) werd doodgereden door dronken man terwijl ze handsfree met moeder belde: ?Ik hoorde haar schrikken, en toen niets meer?
12 Juli 2022, 00:02 HLN.BE
De federale politie gaat de komende maanden nog amper alcohol- en snelheidscontroles uitvoeren. De politie moet besparen en heeft er onvoldoende middelen voor. Minder controles - dat betekent ook een (nog) kleinere pakkans. Dat komt hard aan bij mensen die iemand verloren door een dronken of te snel rijdende bestuurder. Johan Gysel en Griet Depreitere verloren drie jaar geleden hun dochter Charlotte doordat een dronken man haar aanreed. Ze was toen 18 jaar.


Antwerpse studenten organiseren nostalgische modeshow ?Tijd Van Toen?
19 Mei 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vier studenten eventplanning van Karel De Grote Hogeschool organiseerden dinsdagavond De Tijd Van Toen, een modeshow die het publiek terugkatapulteerde naar de golden sixties en seventies. Kledij uit de jaren ?50, ?60 en ?70 werd door de studenten samengebracht met typische voorwerpen uit een voor hen ver vervlogen tijd. Een stevige brok nostalgie dus, die de aanwezigen deed terugdenken aan hun jonge jaren.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn