NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Toegang

2News.be / Trefwoorden / Toegang

Snapchat test abonnementsdienst
19 Juni, 00:04 Emerce
Snap, het moederbedrijf van fotoberichten-app Snapchat, test een nieuwe abonnementsdienst genaamd Snapchat + die abonnees toegang geeft tot exclusieve content en functies die nog in ontwikkeling zijn.


Apple wil USB-C-accessoires geen automatische toegang geven tot macOS Ventura
10 Juni, 00:00 Tweakers
Gebruikers van Apple-laptops met M1- of M2-socs die macOS Ventura draaien, moeten binnenkort toestemming geven aan USB-C- of Thunderbolt-accessoires als die willen praten met het besturingssysteem. De maatregel geldt drie dagen en is manueel uit te schakelen.


Microsoft moet curatoren Amsterdam Trade Bank toegang geven tot mailsystemen
9 Mei, 00:10 NU.NL - Tech
Microsoft moet de curatoren van de failliete Amsterdam Trade Bank (ATB) toegang geven tot e-mailsystemen en andere gegevens. Dat heeft de rechtbank in Amsterdam woensdag beslist. Doet Microsoft dat niet, dan dreigt een miljoenenboete.


Gesideloade apps krijgen in Android 13 geen toegang tot Toegankelijkheids-api
6 Mei, 00:05 Tweakers
Ontwikkelaar Esper heeft ontdekt dat Google gesideloade apps die van een onbekende bron komen, geen toegang meer gaat geven tot de Toegankelijkheids-api van Android 13. De nieuwe maatregel is enkel van toepassing op apps die niet afkomstig zijn van een downloadplatform.


Kunstenaars krijgen gemakkelijk toegang tot sociale zekerheid
5 Mei, 00:04 De Tijd
21:29 De Vivaldi-coalitie heeft een akkoord over de invoering van een kunstwerkattest, waardoor kunstenaars en hun medewerkers worden erkend als volwaardige werknemers. Dat kondigt minister van Werk Pierre-...


Gerucht: Facebook werkt aan functie voor toegang tot Groups via nft's
9 April, 00:02 Tweakers
Meta zou werken aan een functie waarbij gebruikers alleen toegang tot Facebook Groups kunnen krijgen als ze kunnen aantonen over bepaalde nft's, non-fungible tokens, te beschikken. De functie is onderdeel van een bredere reeks functies rond nft's op Facebook.


Testen voor toegang ook bij grote evenementen geschrapt
22 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
Voor grote evenementen hoeven bezoekers geen coronatest meer te doen. Testen voor toegang wordt geschrapt, zo heeft het kabinet besloten. De maatregel gold alleen nog voor bezoekers van grote evenementen. Maar ook zij hoeven zich straks niet meer vooraf te laten testen om binnen te komen.


Rusland blokkeert nu ook Instagram
14 Maart, 00:02 Emerce
Rusland heeft besloten om vanaf maandag ook Instagram te blokkeren nadat Meta, het moederbedrijf van Facebook en Instagram, zijn beleid rond haatberichten in enkele landen had versoepeld.


Ongedocumenteerde jongeren krijgen in Amsterdam toegang tot hoger onderwijs
11 Maart, 00:07 Volkskrant
Als eerste stad in Nederland gaat Amsterdam ongedocumenteerde jongeren de mogelijkheid geven een studie te volgen aan een hogeschool of universiteit. De gemeente heeft hiervoor donderdag afspraken gemaakt met alle hoger onderwijsinstellingen in de stad. ?Deze jongeren zijn net zo Amsterdams als mijn eigen kinderen?, aldus de betrokken wethouder.


Rusland blokkeert toegang tot Facebook na 'discriminatie van Russische media'
5 Maart, 00:00 Tweakers
De Russische Federatie heeft per direct de toegang tot Facebook geblokkeerd. Volgens de Russische overheid is het sociale medium sinds oktober 2020 verantwoordelijk geweest voor '26 gevallen gevallen van discriminatie van Russische media'.


Rusland blokkeert Twitter nu offensief weerstand ondervindt
28 Februari, 00:03 Emerce
Na Facebook heeft Rusland ook de toegang tot Twitter geblokkeerd, een duidelijke poging om de informatiestroom in te dammen.


Nigerianen hebben na blokkade van zeven maanden weer toegang tot Twitter
14 Januari, 00:09 NU.NL - Tech
Nigeria heeft zijn Twitter-blokkade na een half jaar opgeheven, omdat het platform nu voldoet aan de voorwaarden die door de overheid werden opgelegd. Dat schrijft onder meer CNN.


Bijna 4,3 miljoen huishoudens hebben toegang tot glasvezel
31 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Ongeveer 4,26 miljoen van de 8 miljoen huishoudens in Nederland beschikken over een glasvezelaansluiting, schrijft de Autoriteit Consument & Markt (ACM) maandag in de Telecommonitor. Hiervan hebben er 1,8 miljoen daadwerkelijk een abonnement voor breedbandinternet via glasvezel.


?Databankenwet niet geldig voor beperking toegang tot KVK-register?
26 December 2021, 00:07 Techzine
De Kamer van Koophandel (KVK) mag van de rechter de Databankenwet niet gebruiken voor het beperken van vrije toegang tot het handelsregister door klantbedrijven. Het betekent dat de bedrijven zonder toestemming van de KVK informatie uit het Handelsregister kunnen opvragen om deze door te verkopen. De KVK voert al geruime tijd strijd met klantbedrijven over […]


Microsoft moet van rechter toegang tot Hotmail overledene verschaffen aan erven
13 December 2021, 00:01 Tweakers
Microsoft moet aan nabestaanden van een overleden Nederlander toegang verstrekken tot zijn Hotmail-account. Microsoft verweerde zichzelf in de zaak door te stellen dat de privacy van de overledene en andere correspondenten in de mailbox beschermd moest blijven.


Rusland begint met blokkeren van toegang tot Tor-netwerk
9 December 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Rusland is woensdag begonnen met het blokkeren van het Tor-netwerk, waarmee gebruikers anoniem het internet kunnen bezoeken. Ook de website van The Tor Project, de organisatie achter de browser, is niet meer beschikbaar in het land.


Hackers hadden toegang tot gegevens van Panasonic
2 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
Panasonic is betrokken bij een datalek, meldt TechCrunch maandag. Criminelen hebben gegevens ingezien nadat zij toegang hadden verkregen tot het netwerk van het Japanse bedrijf.


FBI-hackers zouden geen toegang hebben gehad tot persoonlijke gegevens
18 November 2021, 00:11 NU.NL - Tech
Hackers hebben geen toegang gehad tot persoonlijke informatie of gegevens van de FBI, meldde de Amerikaanse federale politiedienst zondag. Afgelopen weekend werd duidelijk dat de e-mailserver van de FBI was gehackt en werd gebruikt om spam te versturen.


Biden ontzegt president en ministers van Nicaragua toegang tot de VS
17 November 2021, 00:04 Skynet
De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag de Nicaraguaanse president Daniel Ortega, zijn echtgenote en vicepresident Rosario Murillo en heel wat andere ministers en hooggeplaatste ambtenaren van het land de toegang tot de Verenigde Staten ontzegd. Eerder hadden de VS er al mee gedreigd Nicaragua nieuwe sancties op te leggen na de "ondemocratische verkiezingen" die werden gewonnen door Ortega. Washington hekelde toen onder meer het feit dat Ortega prominente tegenstanders had laten opsluiten.


China wil macht internetbedrijven beperken via toegang tot elkaars content
20 Oktober 2021, 00:09 NU.NL - Tech
De Chinese overheid overweegt Chinese socialemediabedrijven, zoals Tencent Holdings en ByteDance, te dwingen toegang te geven tot elkaars content. Ook zouden ze links naar elkaars rivaliserende diensten moeten toestaan, meldt persbureau Bloomberg op basis van bronnen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn