NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Toegang

2News.be / Trefwoorden / Toegang

CyberArk lanceert Secure Browser voor veilige toegang
29 Maart, 00:07 Techzine
Met de CyberArk Secure Browser kunnen bedrijven extra beveiligings- en privacywaarborgen inbouwen in de browsersessies van werknemers. CyberArk heeft ervaring op het gebied van privileged access management. Hiermee kunnen de toegangsrechten van werknemers en partners tot applicaties worden geregeld, zodat alleen geautoriseerde gebruikers toegang krijgen. De nieuwe browser zal dan ook een focus hebben op […]


Meta stopt met veelgebruikte onderzoekstool en beperkt toegang voor journalisten
16 Maart, 00:01 Tweakers
Meta stopt in augustus met CrowdTangle, een veelgebruikt platform waarmee onderzoekers Facebook- en Instagram-data konden analyseren. Het platform wordt vervangen door een nieuwe tool genaamd Meta Content Library, maar die mag door minder onderzoekers worden gebruikt.


Google biedt meer ontwikkelaars toegang tot Gemini-modellen
16 Februari, 00:07 Techzine
Gemini 1.0 Pro is nu algemeen beschikbaar voor alle Vertex AI-klanten, terwijl Gemini 1.0 Ultra beschikbaar is voor Vertex AI-klanten via een allowlist. Google is sinds kort voor zijn modelbenaming volledig over op Gemini, waarmee Bard verder verdwijnt. Voor bedrijven zijn er drie Gemini-versies: Nano, Pro en Ultra. Nano is geoptimaliseerd voor taken op het […]


'Apple wil toegang tot content nieuwsuitgevers om AI-model te trainen'
26 December 2023, 00:02 Tweakers
Apple zou aan de onderhandelingstafel zitten met enkele Amerikaanse nieuwsuitgevers. De techgigant zou toegang tot de nieuwsarchieven van deze uitgevers willen om op die manier de ontwikkeling van zijn eigen generatieve-AI-model vooruit te helpen.


PlayStation-gebruikers krijgen nog 30 maanden toegang tot hun Discovery-series
26 December 2023, 00:02 Tweakers
Sony meldt dat PlayStation-gebruikers nog 'minstens 30 maanden' toegang zullen krijgen tot hun Discovery-series die aangekocht zijn via de PlayStation Store. Het Japanse bedrijf heeft daarvoor een deal gesloten met Warner Bros.


Rockstar breidt GTA+-abonnement uit met toegang tot bepaalde klassieke games
24 September 2023, 00:01 Tweakers
Rockstar heeft het GTA+-abonnement uitgebreid met toegang tot een wisselend aanbod aan 'klassieke games'. Abonnees kunnen nu de geremasterde Definitive Edition-versies van GTA III, Vice City en San Andreas spelen. GTA+ kost zes euro per maand.


EU lanceert plan om AI-start-ups toegang te verlenen tot supercomputers
16 September 2023, 00:07 Techzine
Om AI-start-ups in Europa een betere kans te geven, stelt de Europese Unie supercomputers beschikbaar. Om de toestellen te mogen gebruiken, moeten de AI-start-ups wel voldoen aan de aankomende AI Act. De supercomputers van de Europese Unie zullen binnenkort inzetbaar zijn door een groter publiek. Start-ups krijgen namelijk de kans om de toestellen in te […]


X (Twitter) vertraagde de toegang tot Facebook, Instagram en nieuwssites
23 Augustus 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Het socialemediaplatform X (voorheen Twitter) heeft de toegang tot concurrerende sociale netwerken en nieuwswebsites vertraagd. Gebruikers die op een link naar Facebook, Instagram of bijvoorbeeld The New York Times klikten, moesten vijf seconden wachten voordat ze de gewenste pagina konden zien.


NFC-chip in sneakers Puma geeft toegang tot hiphop
1 Augustus 2023, 00:00 Emerce
Kopers van een limited edition paar RS-XL sneakers in de zogeheten Evolution of the Mixtape-collectie van sportkledingmerk Puma krijgen voortaan toegang tot exclusieve muziek en video's, dankzij een NFC-chip die in de schoenen zitten verstopt.


Box biedt Microsoft 365 Copilot-plugin voor snel toegang tot data
29 Juli 2023, 00:05 Techzine
Voor het Box-platform verschijnt een Microsoft 365 Copilot-plugin, om het makkelijker te maken met opgeslagen bestanden om te gaan. Microsoft 365 Copilot is een chatbot die het mogelijk maakt informatie te halen uit bestanden of nieuwe documenten te genereren. De chatbot is beschikbaar in de productiviteitsapplicaties van Microsoft, zoals Word, Excel en Teams. Tip: Microsoft […]


Klanten KPN hebben door storing amper toegang tot tv-zenders
20 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Tech
KPN kampt met een storing waardoor klanten problemen hebben met televisiekijken. Daardoor zijn in sommige regio's in Nederland alleen NPO 1, 2 en 3 te kijken, zegt een woordvoerder desgevraagd tegen NU.nl.


Biden tekent decreet dat toegang tot voorbehoedsmiddelen versterkt
24 Juni 2023, 00:02 Skynet Buitenland
De Amerikaanse president Joe Biden ondertekent vrijdag een presidentieel decreet dat de toegang van vrouwen tot voorbehoedsmiddelen versterkt. Dat heeft het Witte Huis aangekondigd. Het Hooggerechtshof vernietigde vorig jaar het grondwettelijk recht van vrouwen op abortus.


SAS Customer Intelligence 360 biedt nu toegang tot clouddatabron
10 Mei 2023, 00:04 Techzine
SAS komt met updates voor Customer Intelligence 360. Voortaan krijgen marketeers volledige toegang tot de clouddatabron, zodat onnodige en risicovolle verplaatsingen van data voorkomen kunnen worden. Volgens SAS is het voor marketeers een uitdaging om alle data in een customer data platform (CDP) of marketing cloud te verplaatsen. Daar wil het analyticsbedrijf een einde aan […]


Twitter maakt toegang tot api weer gratis voor weers- en OV-waarschuwingen
4 Mei 2023, 00:00 Tweakers
Twitter maakt toegang tot de api weer gratis voor bepaalde overheidsdiensten. Dat gebeurt als die het sociale netwerk gebruiken voor updates over het weer, transport of noodmeldingen. De api-toegang werd eerst afgesloten voor de meeste gebruikers, maar daar kreeg Twitter veel kritiek op.


Amerikaans Hooggerechtshof houdt toegang tot abortuspil tijdelijk in stand
15 April 2023, 00:01 Skynet
Het Amerikaans Hooggerechtshof heeft vrijdag de beslissing van het federaal hof van beroep in New Orleans over de toegang tot de abortuspil mifepriston tijdelijk opgeschort. Daardoor blijft de pil alvast tot woensdag middernacht verkrijgbaar.


Cybercriminelen krijgen toegang tot gegevens van KNVB-medewerkers
9 April 2023, 00:11 NU.NL - Tech
De Nederlandse voetbalbond KNVB is getroffen door een cyberaanval. Door een inbraak op het ICT-netwerk van de KNVB Campus in Zeist hebben criminelen persoonlijke gegevens van KNVB-medewerkers in handen gekregen. Ook overkoepelende organisaties van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn getroffen.


Brussels Gewest vereenvoudigt toegang tot werk
23 Maart 2023, 00:01 Skynet Belgie
De Brusselse regering heeft een ontwerp van ordonnantie goedgekeurd dat de toegang tot werk moet vereenvoudigen. Dat heeft staatssecretaris voor Economische Transitie Barbara Trachte (Ecolo) woensdag bekendgemaakt.


Home Assistant patcht Supervisor-bug die toegang tot installaties mogelijk maakt
10 Maart 2023, 01:03 Tweakers
Home Assistant heeft een update uitgebracht voor de Supervisor, het onderliggende systeem van het smarthomeplatform. In die update wordt een ernstige kwetsbaarheid gerepareerd waarmee aanvallers op afstand en zonder authenticatie een systeem konden overnemen.


ACM: Ziggo hoeft concurrent geen kabeltoegang te geven via straatkasten
10 Maart 2023, 00:55 Tweakers
Ziggo hoeft concurrerende aanbieders geen toegang te geven tot zijn kabelnet via de straatkasten. Dat zegt de ACM na onderzoek. De toezichthouder gaat wel onderzoeken of Ziggo op een andere manier toegang moet bieden aan concurrenten.


Wit-Rusland beperkt toegang Poolse vrachtwagens na sluiting grensovergang
18 Februari 2023, 00:05 Skynet Buitenland
Wit-Rusland heeft de toegang voor Poolse vrachtwagenchauffeurs beperkt en gaat de Poolse verbindingsofficier het land uitzetten. Het heeft ook de Poolse zaakgelastigde op het matje geroepen. De maatregelen komen er als protest tegen de Poolse sluiting van een belangrijke grensovergang.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn