NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Titels

2News.be / Trefwoorden / Titels

Algemene titel in Belcar Endurance Championship en titels in GTA, TA en TB worden pas uitgedeeld na slotmanche op Circuit Zolder
2 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Oschersleben ligt achter de rug en het is nog even wachten tot de finale van het Belcar Endurance Championship. Een stand van zaken in het kampioenschap is dus zonder meer op zijn plaats. Vooraan leidt PK Carsport nog steeds de debatten, evenwel zonder zege tot dusver dit seizoen en Belgium Racing Team zal er alles aan doen om alsnog de titel te veroveren, al zal dat niet makkelijk zijn. Ondertussen zijn er al enkele kampioenen bekend, waaronder de dames Juna-Jane De Keersmaecker en Julie Kenis die de Ladies Trophy op zak mochten steken.

Lees meer: Algemene titel in Belcar Endurance Championship en titels in GTA, TA en TB worden pas uitgedeeld na slotmanche op Circuit Zolder


Meer titels bij derde editie NPO Luister Podcast Event
6 Mei 2023, 00:00 Emerce
Het NPO Luister Podcast Event krijgt ook dit jaar een vervolg, met wederom meer titels en meer makers. De derde editie vindt plaats op zondag 14 mei in TivoliVredenburg in Utrecht. Publiek kan dit jaar verdeeld over zes zalen live aanwezig zijn bij het maken van 24 verschillende podcasts (vorig jaar 18).


Barcelona: Robert de Haan en Lin Hodenius pakken de titels in de Sport Division van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe
1 Maart 2023, 00:02 Autosport
In de Catalaanse hoofdstad Barcelona werkten de deelnemers aan de gloednieuwe Porsche Sprint Challenge Southern Europe dit weekend hun derde en meteen finale raceweekend af. Deze derde afspraak van de wintercompetitie bevestigde al het goede wat er over deze nieuwe serie al gezegd en geschreven is en bovendien werden in Barcelona de eerste kampioenen gekroond. Bovendien kwam de promotor van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe meteen ook al met de kalender voor het seizoen 2024. Naast de drie bestaande meetings, zal het mythische Estoril de vierde manche op de kalender van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe 2024 vormen.

Lees meer: Barcelona: Robert de Haan en Lin Hodenius pakken de titels in de Sport Division van de Porsche Sprint Challenge Southern Europe


20 Januari 2023, 00:08 Volkskrant
Oppermachtige Schulting pakt twee Europese titels, goud en zilver Van 't Wout
15 Januari 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Suzanne Schulting heeft zaterdag bij de EK shorttrack in de Poolse stad Gdansk indruk gemaakt door goud op de 500 en 1.500 meter te veroveren. Jens van 't Wout kroonde zich eveneens tot Europees kampioen op de 1.500 meter en pakte zilver op de kortste afstand.


Verstappen boycot SkyTV wegens pro-Hamilton uitspraken
31 Oktober 2022, 00:02 AutoBlog

Niet lullen maar poetsen, Verstappen boycot SkyTV. Aanpakken die gasten! Max Verstappen is een bijzonder wezen. Of eigenlijk is hij vrij normaal, maar kan hij extreem goed racen. Hij is […]

Dit artikel Verstappen boycot SkyTV wegens pro-Hamilton uitspraken verscheen eerst op Autoblog.nl.




Netflix verwijdert De belofte van Pisa, Crazy Ex-Girlfriend en zes andere titels
11 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Film
Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week verdwijnen onder andere De Belofte van Pisa, Crazy Ex-Girlfriend en Street Kings.


BNL titels verdeeld na slotmanche in Genk
7 Oktober 2022, 00:02 Autosport
Afgelopen weekend vond op Karting Genk de laatste wedstrijd van de BNL Karting Series, jaargang 2022 plaats. Met titels, Grand Final tickets en zelfs een kans op het RACB Stuurwiel voor 2023, werd het vijftiende seizoen van het hoogstaande kampioenschap klinkend afgesloten.

Lees meer: BNL titels verdeeld na slotmanche in Genk


Netflix verwijdert Interstellar, The Lego Movie en 52 andere titels
1 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Film
Netflix verwijdert elke week films en series van de streamingdienst en deze week verdwijnt er ontzettend veel. Onder andere de films Interstellar, The Lego Movie en Creed verdwijnen van Netflix.


Netflix verwijdert Ghostbusters, Dawson's Creek en 13 andere titels
25 Juli 2022, 00:08 NU.NL - Film
Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week verdwijnt onder andere de iconische jarentachtig-klassieker Ghostbusters. Ook Dawson's Creek en The Magnificent Seven worden verwijderd.


Red Bull: ?Titel Verstappen groter dan vier titels Vettel?
17 Juli 2022, 00:03 AutoBlog

Zelfs onder favoriete zonen is de een meer favoriet dan de ander. Volgens Red Bull is het belachelijke succes van Verstappen groter dan dat van Vettel. Red Bull Racing heeft er inmiddels 335 races opzitten als team in de koningsklasse van de autosport. De energieblikkengigant was al jaren actief als sponsor in de autosport, toen […]

The post Red Bull: “Titel Verstappen groter dan vier titels Vettel” appeared first on Autoblog.nl.




Netflix verwijdert Dora and the Lost City of Gold en 8 andere titels
11 Juli 2022, 00:07 NU.NL - Film
Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week moeten onder meer Dora and the Lost City of Gold en een wraakfilm met Jackie Chan het veld ruimen.


BK snelwandelen - Myriam Nicolas en Peter Van Hove pakken nationale titels
27 Juni 2022, 00:00 Skynet Sport
Myriam Nicolas en Peter Van Hove hebben zondag in Gosselies, een deelgemeente van Charleroi, de Belgische titels in het snelwandelen veroverd.


Ruud na verloren Roland Garros-finale: 'Ook ik ben afgedroogd door Nadal'
6 Juni 2022, 00:06 NU.NL - Sport
Casper Ruud voelde zich zondag kansloos in de Roland Garros-finale tegen Rafael Nadal. De Noor zei dat zijn eerste Grand Slam-finale hem altijd zal bijblijven.


Netflix verwijdert drie Bourne-films, Brokeback Mountain en 47 andere titels
16 Mei 2022, 00:13 NU.NL - Film
Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week verdwijnen onder andere drie films uit The Bourne-filmreeks en Brokeback Mountain.


Miedema heeft mogelijk laatste duel voor Arsenal gespeeld: 'Ik wil titels winnen'
9 Mei 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Vivianne Miedema neemt op de korte termijn mogelijk afscheid van Arsenal. De Oranje-international wil prijzen winnen en twijfelt openlijk of ze daarvoor een nieuwe stap moet maken.


Netflix verwijdert Costa!, de laatste The Hunger Games-film en 72 andere titels
2 Mei 2022, 00:05 NU.NL - Film
Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week verdwijnen onder andere Costa!, Rocketman en The Hunger Games: Mockingjay - Part 2.


Lisa Rooms en Lahsene Bouchikhi veroveren nationale titels op BK 10.000 meter
2 Mei 2022, 00:01 Skynet Belgie
Lisa Rooms heeft zaterdag in Malmedy het Belgisch kampioenschap 10.000 meter op de piste gewonnen bij de vrouwen. Bij de mannen was Lahsene Bouchikhi de beste.


Netflix verwijdert Batman v Superman, Despicable Me en 38 andere titels
12 April 2022, 00:14 NU.NL - Film
Netflix haalt elke week films en series van de streamingdienst af. Deze week verdwijnen onder andere Batman v Superman: Dawn of Justice en de eerste twee Despicable Me-films.


D2P viseert de beide titels in de Ferrari Challenge Europe 2022
27 Maart 2022, 00:05 Autosport
De Ferrari Challenge Europe 2022 gaat over een week op het circuit van Portimao in Portugal van start. Voor het tweede jaar op rij zal het D2P-team, waarvan het atelier zich op een boogscheut van het circuit van Spa-Francorchamps bevindt, aan de competitie deelnemen. De Belg John Wartique en de uit Dubai afkomstige Roman Hortman hebben duidelijk hun zinnen op de Trofeo Pirelli en de Coppa Shell gezet en zij doen het nog steeds in de kleuren van Francorchamps Motors Luxembourg...

Lees meer: D2P viseert de beide titels in de Ferrari Challenge Europe 2022





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn