NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Tina


Cher bezocht Tina Turner aan haar ziekbed: "Ze gaf me toen een paar schoenen cadeau"
29 Mei 2023, 00:03 HLN.BE
Op woensdag 24 mei moest de wereld afscheid nemen van de ?Queen of Rock?n Roll?, Tina Turner. Ze werd 83 jaar. Haar overlijden laat niemand onberoerd, ook haar goede vriendin Cher (77) niet. Zij vertelde in een gesprek met ?MSNBC? over de laatste keer dat ze haar bezocht, aan haar ziekbed.


Video | Bekijk beelden van Queen of Rock 'n' Roll Tina Turner (1939-2023)
28 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Zangeres Tina Turner is woensdag op 83-jarige leeftijd overleden. Na een langdurige ziekte overleed zij in haar huis in Zwitserland.


NU+ | Niemand zong zo krachtig (en schreeuwend) als Tina Turner
28 Mei 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
De kranten staan er vol mee en aan de talkshowtafels gaat het over weinig anders. Tina Turner is op 83-jarige leeftijd overleden. Wat maakte haar muzikaal gezien zo bijzonder dat haar overlijden zo'n impact heeft?


Reacties op overlijden Tina Turner (83): 'Simply the best' en 'cultureel icoon'
28 Mei 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Tina Turner overleed woensdag op 83-jarige leeftijd. Niet alleen haar familie en vrienden rouwen om haar, ook fans en andere artiesten schrijven een ode aan de zangeres.


Tina Turner overleden - Tina Turner groot afgebeeld op VS-ambassade in Bern
27 Mei 2023, 00:01 Skynet
In de Zwitserse bondsstad Bern is de Amerikaanse ambassade vrijdagavond verlicht met een reusachtig portret van Tina Turner. De zangeres, die in de VS geboren werd maar in 2013 de Zwitserse nationaliteit aannam, overleed afgelopen woensdag op 83-jarige leeftijd.


Makers docu Tina Turner waren verbaasd over blijvende impact Ike
7 Juli 2021, 00:06 NU.NL - Film
Regisseurs Dan Lindsay en T.J. Martin, die samen een documentaire maakten over Tina Turner, waren verbaasd toen de zangeres vertelde welke impact haar ex-man Ike nog altijd op haar leven heeft.


Tina Fey en Amy Poehler presenteren Golden Globes voor vierde keer
3 Februari 2021, 05:45 NU.NL - Film
Tina Fey en Amy Poehler nemen de presentatie van de Golden Globes op 28 februari voor hun rekening. Vanwege het coronavirus ziet het evenement er dit jaar anders uit dan de vorige drie keer dat ze dat deden.


Nieuwe Tina maakt van oude Tina een nog grotere ster
18 April 2018, 17:42 Volkskrant
Het moest vooral geen drama worden over huiselijk geweld, maar na een paar etentjes in zijn Blaricumse villa won Joop van den Ende het vertrouwen van Turner. Dinsdag ging de Tina Turner Musical in première in musicalhart van Londen, waar het Engelse publiek luidruchtig meeleefde. Het gejuich en gejoel na afloop van de wereldpremière van Tina bereikte orkaansterkte. Want daar stond ze dan, klein al


Geluk is een truck, weet Tina Trucker, de koningin van het truckerslied
18 Maart 2018, 19:36 Volkskrant
Het betere truckerslied kent niet vele vormen, wel vele liefhebbers. Tina Trucker is hun koningin. Langs de A2 legt ze precies uit hoe zo'n song werkt en stelt ze zichzelf en passant voor. In het restaurant van Truckstop 8, een tankstation nabij de A2 bij Eindhoven, is de gehaktstaaf de snack van de week. Even na tweeën zijn vrijwel alle tafeltjes leeg. Zangeres Tina Trucker (66) laat haar ogen ov


Tina Weirather wint Super-G in Crans-Montana en neemt WB-leiding in haar specialiteit
3 Maart 2018, 11:48 Gazet v. Antwerpen

Tina Weirather heeft zaterdag in het Zwitserse Crans-Montana de Wereldbekermanche Super-G bij de vrouwen op haar naam geschreven. De Liechtensteinse haalde het voor de Oostenrijkse Anna Veith en de Zwitserse Wendy Holdener en neemt de leiding over in de Wereldbekerstand Super-G. De Amerikaanse vrouwen Mikaele Shiffrin en Lindsey Vonn stonden niet aan het vertrek in Crans-Montana.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn