NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Tiktok

2News.be / Trefwoorden / Tiktok

LinkedIn experimenteert met korte TikTok-achtige videofeed in mobiele app
29 Maart, 00:07 Techzine
LinkedIn is bezig met het testen van een feed van korte video?s in zijn mobiele app, bevestigt het zakelijke social mediaplatform van Microsoft tegenover TechCrunch. De nieuwe feed moet LinkedIn dezelfde videofunctionaliteit geven als bijvoorbeeld TikTok of Instagram. De nieuwe videofunctionaliteit in de mobiele app van LinkedIn werd ontdekt door Austin Null, een mediastrategiespecialist. In […]


Gaan we TikTok verbieden? - Videoapp raakt verstrikt in wereldpolitiek
23 Maart, 00:01 Tweakers
TikTok is populair, maar omstreden vanwege zijn Chinese maker. Hoe gaan westerse landen hiermee om?


Huis van Afgevaardigden voor TikTok-ban in VS, nog onbekend wat Senaat vindt
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Een ban op TikTok ligt op de loer in de Verenigde Staten. In het Huis van Afgevaardigden stemden beleidsmakers woensdag voor een mogelijk verbod. Maar of het wetsvoorstel stand houdt in de Senaat, is veel lastiger te zeggen.


Roerige tijden voor TikTok in de VS: verbod of verkoop dreigt (alweer)
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Het was een tijdje windstil bij TikTok in de Verenigde Staten, maar inmiddels is de storm weer opgelaaid. De app riskeert uit bezorgdheid voor Chinese spionage een nationale ban. Alleen een gedwongen verkoop aan een Amerikaanse partij lijkt de app nog te kunnen redden.


19 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
TikTok roept gebruikers VS op 'hun stem te laten horen' vanwege wetsvoorstel
16 Maart, 00:01 Tweakers
De directeur van TikTok heeft gebruikers in de VS op het platform opgeroepen om 'hun stemmen te laten horen' en waarschuwt dat het wetsvoorstel dat naar de Senaat is gegaan het einde van TikTok in de VS zou betekenen.


Congres in VS boos op TikTok om oproep tot belactie die 'wetgeving verstoort'
12 Maart, 00:12 NU.NL - Tech
Amerikaanse congresleden zijn boos over een belactie van TikTok. Het bedrijf roept deze week gebruikers op om massaal politici te bellen vanwege een dreigend verbod van de app. De stortvloed aan telefoontjes "verstoort de wetgeving", zeggen politici.


Onderzoek naar TikTok omdat de app tieners mogelijk niet goed beschermt
20 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Er komt een Europees onderzoek naar TikTok. Brussel wil weten of het bedrijf de Europese regels wel naleeft. Zo wordt onderzocht of de app minderjarige gebruikers goed beschermt.


TikTok brengt app uit voor Apple Vision Pro
17 Februari, 00:00 Tweakers
Videoplatform TikTok heeft een app uitgebracht voor Vision OS, het besturingssysteem van de Apple Vision Pro-headset. De interface is 'vanaf het begin opnieuw opgebouwd' voor de headset, zegt het bedrijf.


Stad New York wil dat Instagram, YouTube en TikTok betalen voor ggz jeugd
17 Februari, 00:00 Tweakers
De stad New York heeft bedrijven achter sociale media aangeklaagd. Het bestuur van de stad wil dat de uitbaters van Instagram, TikTok en YouTube gaan betalen voor geestelijke gezondheidszorg van de jeugd. Veel meer jongeren hebben sinds de komst van sociale media ggz nodig.


Muziek Swift en Eilish verdwijnt van TikTok na mislukte onderhandeling
6 Februari, 00:07 NU.NL - Muziek
Muzieklabel Universal Music Group (UMG) is begonnen met de muziek van zijn artiesten van TikTok te halen na mislukte onderhandelingen over een licentieovereenkomst. Daardoor hebben TikTok-video's met nummers van artiesten als Taylor Swift, Billie Eilish en Harry Styles geen geluid.


Infographic: dit draagt TikTok bij aan BBP Nederland
29 Januari, 00:00 Emerce
Nieuw onderzoek, uitgevoerd door analisten van Oxford Economics, genaamd, laat de economische impact zien van kleine en middelgrote bedrijven (MKB) in Nederland en Europa die gebruik maken van TikTok.


TikTok test AI liedjesfabriek
22 Januari, 00:00 Emerce
TikTok test een generatieve tool voor kunstmatige intelligentie AI Song, waarmee gebruikers originele muziek kunnen maken op basis van tekstprompts.


Het Jaar van TikTok: klaar voor Nederlandse adverteerders
28 December 2023, 00:04 Emerce
De tijd dat TikTok 'die app van die leuke dansjes' was is lang voorbij. Qua bereik gaat het richting de zes miljoen Nederlanders en dat kan de reclamemarkt niet ontgaan. TikTok maakte zich in 2023 gereed voor de reclame-euro's van Nederland en effent alvast het groeipad naar de volgende fase.


'TikTok-moederbedrijf ByteDance gebruikte OpenAI-api voor trainen eigen chatbot'
19 December 2023, 00:01 Tweakers
ByteDance, het Chinese moederbedrijf van TikTok, zou de api van OpenAI hebben gebruikt om zijn eigen large language model te ontwikkelen. Dat is verboden volgens de gebruiksvoorwaarden van laatstgenoemde. OpenAI heeft het account van ByteDance voorlopig opgeschort.


TikTok paait Europa met 12 miljard voor datacentra en extern toezicht
4 December 2023, 00:05 Techzine
TikTok belooft de komende tien jaar 12 miljard euro in Europa te investeren. Datacentra in Ierland en Noorwegen dienen alle data van de 150 miljoen Europese gebruikers te huisvesten, terwijl NCC Group als externe toezichthouder is ingeschakeld. De 12 miljard euro gaat TikTok gespreid investeren. De plannen vormen samen het zogeheten Project Clover, dat het […]


Nepalese overheid gaat TikTok verbieden vanwege de impact van haatberichten
16 November 2023, 00:12 NU.NL - Tech
Nepal gaat het Chinese socialemediaplatform TikTok verbieden. De app zou een slechte invloed hebben op de "sociale harmonie" in het land doordat er zoveel haatberichten voorbijkomen, zeggen Nepalese ambtenaren.


TikTok-gebruikers kunnen liedjes vanuit app opslaan in Spotify en Amazon Music
16 November 2023, 00:07 NU.NL - Economie
TikTok komt met de functie Add to Music App. Daarmee kunnen gebruikers nummers die ze via TikTok ontdekken opslaan bij hun favoriete streamingdienst. De service wordt eerst in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk uitgerold. Later volgen andere landen.


Nepal verbiedt TikTok
15 November 2023, 00:00 Emerce
Nepal sluit zich aan bij de steeds groter wordende lijst van regeringen die TikTok willen verbieden.


Nederlandse TikTok-serie Outer Space krijgt vervolg op NPO Zapp
2 November 2023, 00:09 NU.NL - Film
De TikTok-hit Outer Space wordt geadopteerd door de VPRO en NPO Zapp. Het tweede seizoen van de serie is vanaf 6 november te zien op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. De eerste reeks was alleen te zien op TikTok.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn