NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Tijdelijk

2News.be / Trefwoorden / Tijdelijk

Telegram in Spanje tijdelijk geblokkeerd
25 Maart, 00:00 Emerce
Het Spaanse Hooggerechtshof heeft de opschorting van de diensten van de berichten-app Telegram bevolen. Aanleiding zijn klachten van mediabedrijven dat gebruikers content zonder toestemming plaatsen, meldt onder meer El Pais.


Gemeente Utrecht overweegt het tijdelijk uitschakelen van laadpalen
16 Maart, 00:00 Tweakers
De gemeente Utrecht overweegt om de laadpalen voor elektrische auto's gedurende bepaalde dagdelen helemaal uit te schakelen. De maatregel zou volgens GroenLinks-wethouder Lot van Hooijdonk moeten zorgen voor meer ruimte op het volle stroomnet.


Volkswagen Golf tijdelijk als Edition 50
11 Maart, 00:00 Autozine
De Volkswagen Golf viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Volkswagen start binnenkort de voorverkoop van de vernieuwde Golf met de exclusieve Edition 50.


Fransman overleden op pechstrook E313 in Hasselt: snelweg tijdelijk afgesloten na bijkomend ongeval
14 Februari, 00:01 HLN.BE
Dinsdagavond is een man van Franse nationaliteit om het leven gekomen op de pechstrook van de E313 in Hasselt. De Fransman werkte voor een takeldienst en zag hoe een mobilhome voor hem in panne viel. Toen de chauffeur hulp wilde bieden kwam hij gekneld te zitten en overleed hij ter plaatse.


Verbod op verkoop Apple-smartwatches in de VS tijdelijk opgeschort
28 December 2023, 00:17 Skynet Buitenland
Een rechter heeft het verbod op de verkoop van bepaalde smartwatches van Apple in de Verenigde Staten tijdelijk opgeschort. Apple ging in beroep tegen het verbod dat het gevolg was van een patentdispuut.


Apple stopt tijdelijk met verkoop Apple Watch 9 en Ultra 2 in Verenigde Staten
19 December 2023, 00:00 Tweakers
Apple pauzeert vanaf 21 december de onlineverkoop van de Apple Watch 9 en Apple Watch Ultra 2 in de Verenigde Staten. Aanleiding van de tijdelijke verkoopstop is een uitspraak van de ITC in een langlopend patentgeschil rond de zuurstofsaturatiesensor in de smartwatch.


?Het is kiezen tussen de pest en de cholera?: De Lijn vraagt om aanbod tijdelijk af te bouwen tot capaciteitsproblemen opgelost zijn
10 November 2023, 00:02 HLN.BE
De Lijn vraagt om tijdelijk te mogen snoeien in het aanbod omdat de vervoersmaatschappij het beloofde aanbod door problemen met materiaal en personeel niet altijd op een betrouwbare manier kan voldoen. Dat heeft directeur-generaal van De Lijn Ann Schoubs donderdag gezegd in het Vlaams Parlement. Zodra de capaciteitsproblemen zijn aangepakt, kan het aanbod volgens Schoubs opnieuw omhoog. Maar volgens Schoubs is er jaarlijks 100 miljoen euro extra nodig om de vloot en de infrastructuur op orde te krijgen.


46 veehouderijen krijgen tijdelijk afvoerverbod vanwege bestrijdingsmiddel
19 Oktober 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft 46 veehouderijen uit voorzorg tijdelijk stilgelegd. De veehouderijen mogen voorlopig geen dieren, mest en melk afvoeren, omdat er op de boerderijen een bestrijdingsmiddel tegen muizen is gebruikt.


Citroen C5 X tijdelijk als Hypnos
12 September 2023, 00:01 Autozine
Citro?n introduceert een extra rijk uitgeruste en gelimiteerde uitvoering van de C5 X: de Hypnos. Deze versie valt op door zijn speciale carrosseriekleur en licht en tegelijk warm ogend interieur. Details en aankleding zijn volgens de fabrikant gekozen om een ambiance van stijl, kalmte en sereniteit te cre?ren.


Rechter wijst FTC-verzoek om Microsoft-Activision-deal tijdelijk te pauzeren af
17 Juli 2023, 00:01 Tweakers
Het Amerikaanse hof heeft het verzoek van de FTC afgewezen om de overname van Activision-Blizzard door Microsoft te pauzeren zolang de beroepszaak van de toezichthouder nog bezig is. Dat betekent dat Microsoft nu vrij is om de deal af te ronden.


Bekritiseerde fabrikant VanMoof legt verkoop van nieuwe fietsen tijdelijk stil
12 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Economie
Fietsenproducent VanMoof heeft de verkoop van nieuwe (elektrische) fietsen tijdelijk stilgelegd. Via de webwinkel kun je op dit moment geen fietsen meer bestellen. Volgens VanMoof is dat "om de productie en levering van bestaande bestellingen te kunnen inhalen".


Toyota bZ4X tijdelijk in prijs verlaagd
2 Juli 2023, 00:01 Autozine
Tijdelijk is de Toyota bZ4X lager geprijsd. De batterij-elektrische SUV is nu leverbaar vanaf 48.995 euro. Speciaal voor zakelijke rijders zijn er twee nieuwe Business Editions van de bZ4X. De Toyota bZ4X is per direct te bestellen. Zakelijke rijders kunnen de Toyota bZ4X leasen vanaf 569 euro exclusief BTW. Particulieren kunnen vanaf 599 euro inclusief BTW per maand leasen via Toyota Private Lease.


FC Volendam zet reuzenstap naar handhaving in tijdelijk gestaakt duel met Sparta
14 Mei 2023, 00:04 NU.NL - Sport
FC Volendam heeft zaterdag in een tijdelijk gestaakt duel met Sparta Rotterdam een grote stap gezet naar handhaving in de Eredivisie. De ploeg van trainer Wim Jonk won met 2-1 in het Kras Stadion en heeft nu een comfortabele voorsprong op nummer zestien FC Emmen.


Transavia heeft te weinig vliegtuigen en schrapt tijdelijk vluchten
16 April 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Luchtvaartmaatschappij Transavia schrapt 5 procent van alle vluchten in de maanden april en mei. Er zijn namelijk te weinig vliegtuigen om alle reizigers op hun bestemming te brengen. Het is nog niet zeker wanneer Transavia haar vloot op volle sterkte heeft.


Amerikaans Hooggerechtshof houdt toegang tot abortuspil tijdelijk in stand
15 April 2023, 00:01 Skynet
Het Amerikaans Hooggerechtshof heeft vrijdag de beslissing van het federaal hof van beroep in New Orleans over de toegang tot de abortuspil mifepriston tijdelijk opgeschort. Daardoor blijft de pil alvast tot woensdag middernacht verkrijgbaar.


FC Emmen-voorzitter Lubbers treedt tijdelijk terug vanwege gezondheidsklachten
16 Maart 2023, 00:05 NU.NL - Sport
FC Emmen-voorzitter Ronald Lubbers heeft zijn werkzaamheden dinsdag tijdelijk neergelegd. De 56-jarige bestuurder kampt met gezondheidsklachten.


Personeel streekvervoer stopt na woensdag tijdelijk met staken
16 Maart 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Het personeel in het streekvervoer stopt na woensdag tijdelijk met staken. De stakingspauze duurt tot volgende week vrijdag. De vakbonden willen de nieuwe onderhandelingen met de werkgevers een kans geven.


McDonald's stapt in Frankrijk tijdelijk over op friet van biet, wortel en pastinaak
11 Maart 2023, 01:15 NU.NL - Economie
McDonald's heeft besloten om de bekende Franse frietjes van aardappels in Frankrijk enkele weken te vervangen door groentefriet die is gemaakt van bietjes, wortels en pastinaak.


McDonald's stapt in Frankrijk tijdelijk over op friet van biet, wortel en pastinaak
11 Maart 2023, 01:15 NU.NL - Economie
McDonald's heeft besloten om de bekende Franse frietjes van aardappels in Frankrijk enkele weken te vervangen door groentefriet die is gemaakt van bietjes, wortels en pastinaak.


Jupiler Pro League - OHL opent speeldag met gevleide zege in Charleroi, thuisfans misdragen zich
11 Maart 2023, 00:31 Skynet
Oud-Heverlee Leuven heeft vrijdagavond de openingswedstrijd van de 29e speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (0-1) gewonnen op bezoek bij Sporting Charleroi. In de tweede helft moest het duel een tijdlang stopgezet worden na wangedrag van de thuisfans.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn