NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Tijd


?Kwaadaardig API-verkeer verdubbelt in jaar tijd?
4 Augustus, 00:06 Techzine
API’s worden steeds vaker misbruikt om organisaties aan te vallen. Klanten van Salt Security zagen in het afgelopen kwartaal twee keer zoveel kwaadaardig API-verkeer als vorig jaar. Salt Security ontwikkelt een API security-platform. Klanten ontvangen een overzicht van alle API’s in hun omgeving. Verdacht netwerkverkeer en misconfiguraties komen aan het licht. Het platform groeit als […]


Sainz wist dat die eerste zege er ooit zou komen: 'Het werd tijd'
4 Juli, 00:05 NU.NL - Sport
Carlos Sainz moest na afloop van zijn overwinning in de Britse Grand Prix nog even laten bezinken dat het hem eindelijk was gelukt: na 150 races was daar eindelijk zijn eerste zege.


Tijd voor een upgrade? - Deel 2 - Ryzen 1000/2000 vs. de nieuwste processors
1 Juli, 00:01 Tweakers
Heb je een oudere AMD Ryzen-processor en twijfel je of een nieuwe processor het upgraden waard is? In dit artikel testen we de Ryzen 1000- en 2000-cpu's opnieuw.


Blaarmeersen krijgt camera?s om snel in te grijpen bij incidenten: ?Het is tijd om de rust te laten terugkeren?
28 Juni, 00:01 HLN.BE
De schrik zit er in aan de Blaarmeersen. Er werden al enkele maatregelen genomen om nieuwe incidenten te vermijden, waaronder een maximumcapaciteit van 4.500 bezoekers, maar Stad Gent gaat nu een stapje verder. Er komen camera?s zodat er snel kan ingegrepen worden bij incidenten en grote drukte.


Oranjevrouwen laten afgang in Leeds achter zich: 'Geen tijd voor zelfmedelijden'
27 Juni, 00:04 NU.NL - Sport
Vlak voor de start van het EK kregen de Oranjevrouwen een flinke optater van het Engeland van bondscoach Sarina Wiegman. De afgang in Leeds heeft niet lang nagedreund in de kleedkamer van de titelverdediger. "Het is niet zo dat we allemaal met de ziel onder de arm lopen."


WK 3x3 basket - Belgian Lions trekken na extra tijd aan kortste eind in kleine finale tegen Frankrijk
27 Juni, 00:00 Skynet Sport
De Belgian Lions 3x3 hebben hun knappe prestaties op het wereldkampioenschap niet kunnen opluisteren met een medaille. Op de Groenplaats in Antwerpen grepen Nick Celis, Thibaut Vervoort, Maxime Depuydt en Bryan De Valck zondagavond nipt naast het brons tegen Frankrijk na extra tijd (17-18).


23 Juni, 00:02 De Tijd
Ypres to Istanbul-challenge: 5.500 kilometer in 20 dagen tijd
18 Juni, 00:03 Autosport
Vandaag startte in Ieper de Ypres to Istanbul-challenge, een wedstrijd, niet echt een rally, voor oldtimers. De deelnemers moeten 5500 kilometer afleggen in 20 dagen tijd en doen dit via een aantal opdrachten zoals kaartlezen.

Lees meer: Ypres to Istanbul-challenge: 5.500 kilometer in 20 dagen tijd


Rabobank ziet Nederland begin volgend jaar voor korte tijd in recessie belanden
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
De Nederlandse economie zal in het laatste kwartaal van dit jaar en het eerste kwartaal van volgend jaar krimpen, voorspelt Rabobank donderdag. In dat geval spreken we van een recessie. De belangrijkste oorzaken zijn volgens de bank de hoge inflatie en de aanstaande EU-boycot van Russische olie.


Eerlijke boekingssite Moonback haalt met crowdfunding in korte tijd 750.000 euro op
12 Juni, 00:03 Emerce
De eerlijke boekingssite Moonback heeft al zo?n 750.000 euro opgehaald via de nieuwe crowdfundingcampagne. Sinds deze week staat de campagne live om zo in totaal minimaal 2 miljoen euro aan groeikapitaal op te halen.


24H Le Mans: Glickenhaus rijdt beste tijd in FP2
11 Juni, 00:03 Autosport
Als afsluiter van de woensdag in Le Mans was er van 22u tot middernacht de tweede vrije training. Opvallend was dat de tijden van de Glickenhaus #708 en Toyota's erg dicht bij elkaar lagen. Pla, Dumas en Derani waren uiteindelijk de snelsten in de Glickenhaus. Zij hadden drie tienden van een seconde bonus op de Toyota #7 (Conway, Kobayashi, Lopez) en even zoveel op de zuster-Toyota #8 (Buemi, Hartley, Hirakawa).

Lees meer: 24H Le Mans: Glickenhaus rijdt beste tijd in FP2


Vattenfall verhoogt prijzen voor de tweede keer in vier maanden tijd
6 Juni, 00:06 NU.NL - Economie
Energieleverancier Vattenfall gaat de prijzen van zijn variabele contracten per 1 juli verhogen, kondigt het bedrijf donderdag aan. Klanten met een gemiddeld verbruik (2.250 kilowattuur elektriciteit en 1.200 kubieke meter gas per jaar) betalen maandelijks 20 euro extra. In april ging de maandelijkse rekening bij Vattenfall al met zo'n 11 euro omhoog.


Kobe Vleminckx loopt in Dessau snelste Belgische 100 meter in zestien jaar tijd
26 Mei, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Kobe Vleminckx heeft woensdag op een atletiekmeeting in het Duitse Dessau zijn persoonlijk record op de 100 meter aangescherpt tot 10.34. Het gaat om de snelste Belgische chrono in zestien jaar tijd.
19 Mei, 00:07 Volkskrant
Antwerpse studenten organiseren nostalgische modeshow ?Tijd Van Toen?
19 Mei, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vier studenten eventplanning van Karel De Grote Hogeschool organiseerden dinsdagavond De Tijd Van Toen, een modeshow die het publiek terugkatapulteerde naar de golden sixties en seventies. Kledij uit de jaren ?50, ?60 en ?70 werd door de studenten samengebracht met typische voorwerpen uit een voor hen ver vervlogen tijd. Een stevige brok nostalgie dus, die de aanwezigen deed terugdenken aan hun jonge jaren.
Salarissen gaan flink omhoog: sterkste stijging in dertien jaar tijd
16 Mei, 00:06 NU.NL - Economie
In de nieuwe cao's die in april zijn afgesproken, is de gemiddelde loonstijging 3,4 procent. En dat is volgens werkgeversorganisatie AWVN het hoogste niveau in dertien jaar tijd.


Groot aantal huizen kan niet op tijd aan rookmelderplicht voldoen
16 Mei, 00:05 NU.NL - Economie
Lang niet alle acht miljoen woningen in Nederland hebben op 1 juli rookmelders, terwijl dat vanaf die datum verplicht is. Woningcorporaties hebben te maken met leveringsproblemen en Vereniging Eigen Huis (VEH) verwacht dat meer bewustwordingscampagnes nodig zijn.


Massagraf ontdekt in Irak uit tijd van Saddam Hoessein
15 Mei, 00:06 Skynet Buitenland
In het zuiden van Irak is bij werkzaamheden voor een vastgoedproject een massagraf ontdekt dat hoogstwaarschijnlijk dateert uit de tijd van dictator Saddam Hoessein. Er werden resten van vijftien lichamen opgegraven, mogelijk liggen er nog tientallen andere slachtoffers.


De Croo neemt tijd voor nieuw koopkrachtpakket
28 April, 00:02 De Tijd
22:00 Een expertengroep gaat na wat de regering nog kan of moet doen om de koopkracht van gezinnen en het concurrentievermogen van bedrijven te stutten. Politiek wordt in eerste instantie gekeken naar het v...


Barcelona: Top vijf voor Amaury Cordeel in namiddagsessie van de laatste testdag
16 April, 00:02 Autosport
Voor de laatste van drie testdagen voor de formule 2 was de zon eindelijk van de partij. Niet verwonderlijk werd de snelste rondetijd over de drie testdagen dan ook op donderdag werd gereden. Felipe Drugovich (MP Motorsport) zette in de morgen een chrono van 1:27.529 neer op zachte banden. In de morgen zat Amaury Cordeel (Van Amersfoort Racing) steeds vast in het drukke verkeer wat verhinderde dat hij een snelle chrono kon neerzetten maar in de namiddagsessie klokte hij de vijfde tijd.

Lees meer: Barcelona: Top vijf voor Amaury Cordeel in namiddagsessie van de laatste testdag

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn