NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Thuis


Op reis: kan je besparen door je telecomabonnement thuis intussen te pauzeren?
24 Januari, 00:01 HLN.BE
In het beste geval is je telecomabonnement perfect afgestemd op jouw noden. Je belminuten zitten goed, je hebt het juiste aantal gigabytes om mobiel te surfen, en je kijkt thuis ? of op verplaatsing ? naar al je favoriete zenders. Maar een tijdelijke verandering, zoals een reis, kunnen je noden drastisch veranderen. Kan je besparen door je abonnement tijdelijk op te zeggen? Of laat je het beter gewoon doorlopen? Independer.be zoekt het uit.


NU+ | Dringend advies van overheid gaat in: telefoon thuis of in de kluis
3 Januari, 00:07 NU.NL - Tech
Vanaf 2024 is het klaar met TikTok en SnapChat onder schooltijd. Middelbare scholen krijgen namelijk te maken met een landelijk smartphoneverbod. Maar scholieren hoeven niet gelijk te schrikken; de regels zijn nog erg vrijblijvend.


Douwe Bob terug thuis na opname in afkickkliniek: "2024 wordt een mooi jaar?
28 December 2023, 00:59 HLN.BE
De Nederlandse zanger Douwe Bob (31) is weer thuis na een vrijwillige opname in een afkickkliniek. De zanger deelde zopas het leuke nieuws via sociale media. ?2024 wordt een mooi jaar? klonk het ook nog eerder deze week op zijn sociale media.


Vuurwerkfederatie vraagt thuis geen vuurwerk af te steken op oudejaarsavond door voorspelde hevige wind
28 December 2023, 00:59 HLN.BE
De Belgische vuurwerkfederatie doet nu al een onheilspellende oproep aan de mensen thuis om geen vuurwerk af te steken op oudejaarsavond want het gaat te hard waaien. De steden wachten voorlopig nog af, maar de voorspellingen zien er niet goed uit. Onze weerman Frank Duboccage geeft uitleg bij VTM NIEUWS en blikt vooruit op het laatste weekend van 2023.


Jupiler Pro League - Charleroi houdt de punten thuis tegen KV Mechelen
28 December 2023, 00:08 Skynet
Sporting Charleroi heeft woensdag het voetbaljaar 2023 afgesloten met een 3-1 overwinning tegen KV Mechelen. Adem Zorgane (3. en 90.+9) en Youssuf Sylla (28.) zorgden voor de goals bij de Henegouwers, Mechelen kwam niet verder dan de tegentreffer van Norman Bassette (66.). Charleroi klimt door de zege naar een veilige twaalfde plaats, met 21 punten, op een puntje van nummer tien KV Mechelen.


LIVE REAL MADRID-GRANADA (18u30). Houdt koploper Real de punten thuis?
2 December 2023, 00:00 HLN.BE
In La Liga krijgt koploper Real Madrid met Granada de voorlaatste uit de stand over de vloer. Boeken Jude Bellingham en co een logische zege? Volg de wedstrijd in onze liveblog.


Challenge Cup volley (v) - Roeselare verliest heenduel 1/16e finales thuis met 1-3 van Wiesbaden
9 November 2023, 00:01 Skynet Sport
Roeselare heeft woensdag de heenwedstrijd van de zestiende finales van de Challenge Cup volleybal voor vrouwenteams verloren. Het West-Vlaamse team ging in de eigen Tomabelhal tegen het Duitse Wiesbaden met 1-3 de boot in. De setstanden waren 22-25, 25-15, 23-25 en 16-25.


EuroCup basket (v) - Castors Braine verliest thuis van London Lions
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Castors Braine heeft niet kunnen voortbouwen op het succes van vorige week. Het team uit Eigenbrakel verloor woensdag, op de tweede speeldag in groep I van de EuroCup basket voor vrouwenteams, thuis met 76-87 van London Lions.


Je hebt een laadpaal thuis nodig: en nu?
3 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

We zetten op een rij wat er allemaal komt kijken bij het aanschaffen van een eigen laadpaal.

Dit artikel Je hebt een laadpaal thuis nodig: en nu? verscheen eerst op Autoblog.nl.




Ziekenhuispersoneel zat zelf minder vaak ziek thuis
20 September 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Medewerkers van ziekenhuizen hebben zich in het tweede kwartaal aanzienlijk minder vaak ziek gemeld dan in dezelfde periode een jaar eerder. Deze omslag komt na jaren van oplopend ziekteverzuim door hogere werkdruk.


Jaguar gebruikt accu voor energie thuis
29 Augustus 2023, 00:00 Autozine
Jaguar en Land Rover starten een samenwerking met Wykes Engineering Ltd, een belangrijke speler in de sector van hernieuwbare energie, om een ?EUR lt;?EUR lt;van de grootste energieopslagsystemen in het Verenigd Koninkrijk te ontwikkelen waarbij zonne- en windenergie wordt opgeslagen in gebruikte Jaguar I-PACE-accupakketten. Een enkel Battery Energy Storage System (BESS) van Wykes Engineering bestaat uit 30 gebruikte I-PACE-accupakketten.


Regisseur Christopher Nolan bezocht minister Dijkgraaf thuis voor Oppenheimer
23 Augustus 2023, 00:08 NU.NL - Film
Christopher Nolan kwam voor zijn film Oppenheimer twee keer bij Robbert Dijkgraaf over de vloer. De demissionair minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap woonde jarenlang in het huis waar ook Robert Oppenheimer heeft gewoond.


12 Augustus 2023, 00:04 Volkskrant
Mertens na stunt tegen Pegula op Philippe-Chatrier: "Alsof je thuis speelt"
4 Juni 2023, 00:03 Skynet Belgie
"Ik ben heel blij dat ik in twee sets heb gewonnen. Ik heb echt goed gespeeld, denk ik", verklaarde Elise Mertens (WTA 28) vrijdag na haar 6-1 en 6-3 zege tegen de Amerikaanse Jessica Pegula (WTA 3) in de derde ronde van Roland Garros.


Challenger Pro League - RSCA Futures houdt punt thuis tegen Lierse
16 April 2023, 00:01 Skynet Sport
Ondanks een dubbele voorsprong heeft Lierse zaterdag op de zevende speeldag van de Promotion Play-off in de Challenger Pro League de punten moeten delen op het veld van RSCA Futures. De beloften van Anderlecht, nog steeds zonder overwinning in de promotiegroep, speelden 2-2 gelijk in het Lotto Park.


?Thuisfront, het zou kunnen dat ik later thuis ben?: de ''historische'' zege door de ogen van Marc Coucke
17 Maart 2023, 00:00 HLN.BE
?History in Villarreal?. Met die boodschap ging Marc Coucke live op Instagram na de stunt van Anderlecht in de Conference League. De eigenaar beleefde de prestatie vanop de eerste rij. En hij liet zijn volgers dus meegenieten van het feestgedruis. ?De kortste weg naar Europa is langs Europa.?


?Een spoedarts en een advocaat die voor deze oplossing kiezen? Van de pot gerukt?: kritiek op 'onrealistische' verhaallijn in 'Thuis'
4 Maart 2023, 00:01 HLN.BE
De voorbije weken werd er nogal verhuisd in ?Thuis?: maar liefst 13 personages wisselden al van woning. Dat zorgt voor kritiek bij de kijkers. De verhuizingen zouden niet alleen ?erg onrealistisch? zijn, maar ook voor verwarring zorgen, zo is te lezen in ?TV Familie?. ?Het huis van Lowie is zoals de kast van Narnia. Oneindig groot en de kamers erachter zijn geheim.?


Is hulpverlener Olivier Vandecasteele over een maand eindelijk thuis? ?We zijn nog altijd bang?
4 Maart 2023, 00:01 HLN.BE
Hulpverlener Olivier Vandecasteele (41) is een stapje dichter bij zijn vrijlating. Het Grondwettelijk Hof zegt dat er een gevangenenruil mag plaatsvinden met Iran, waar hij al een jaar in de cel zit. ?Toch zijn we pas gerust als we hem in onze armen hebben?, zegt zijn goede vriend Olivier Van Steirtegem.


Amerikaanse oud-president Jimmy Carter (98) is uitbehandeld en wil resterende tijd thuis met familie doorbrengen
19 Februari 2023, 01:28 HLN.BE
De Amerikaanse oud-president Jimmy Carter krijgt thuis palliatieve zorgen. Dat meldt het Carter Center, een stichting die door hem werd opgericht.


LIVE (16u). Houdt AA Gent de drie punten thuis tegen OHL?
19 Februari 2023, 01:26 HLN.BE
? 26ste speeldag ? Aftrap: 16u ? Ghelamco Arena ? AA Gent kon al drie competitiematchen niet winnen





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn