NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Thuis


Onverwachte maar verhoopte kus in ?Thuis?, al wordt het niet makkelijk
23 Juni, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een onverwacht beeld woensdagavond in ?Thuis?, maar wel eentje waar de fans blij mee zullen zijn. Twee legendarische personages hadden het zo gezellig samen dat er zelfs een kus viel.
Personeelsfeest met vervelende gevolgen in Schoten: gemeentepersoneel massaal thuis met corona
16 Juni, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Eindelijk mocht het terug: samen feesten. Maar voor het gemeentebestuur van Schoten en haar burgers heeft het personeelsfeest van vorige vrijdag vervelende gevolgen.
BV 24/7. Iedereen lijkt in Ibiza te zitten en er komt een oude bekende op bezoek bij ?Thuis?
14 Juni, 00:01 HLN.BE
The show must go on, want de Showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV?s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.


Werknemers zaten in eerste kwartaal recordaantal dagen ziek thuis
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
Nog nooit hebben zoveel mensen zich ziek gemeld als in het eerste kwartaal van dit jaar. Het ziekteverzuim is opgelopen tot 6,3 procent, meldt het CBS vrijdag. Dat betekent dat van elke duizend te werken dagen er 63 verzuimd werden. Dat is het grootste aantal dat het statistiekbureau ooit gemeten heeft. Het ziekteverzuim neemt toe in alle sectoren, maar is het grootst in de zorg.


Nederlandse Kamerleden vinden boerenprotest bij minister thuis "volstrekt onacceptabel"
12 Juni, 00:08 Skynet Economie
Nederlandse Kamerleden vinden het protest van tientallen boeren met tractoren vrijdag bij het woonhuis van Nederlands minister van Natuur en Stikstof Christianne van der Wal totaal onacceptabel. De boeren betogen tegen het stikstofbeleid van het Nederlandse kabinet.


Drie vragen waar de ?Thuis?-fans mee zitten na het trouwfeest van Bob en Tamara
31 Mei, 00:01 HLN.BE
Wat de mooiste avond van hun leven moest zijn, werd - op zijn minst gezegd - een beetje bizar voor Bob en Tamara. Na een mislukte speech van hun getuigen werd het dansfeest ingezet en dat was eentje dat door de ?Thuis?-fans niet snel vergeten zal worden.


VRT wil 116 medewerkers ontslaan
De VRT heeft een "transformatieplan" aangekondigd. De Vlaamse openbare omroep wil onder meer 116 medewerkers ontslaan, 50 natuurlijke vertrekkers niet vervangen en de productie van de soap "Thuis" uitbesteden aan een extern bedrijf.


Uitbesteding van "Thuis" moet zorgen voor kwaliteitsvolle doorinvestering
24 April, 00:09 Skynet Economie
"Een emotionele beslissing", noemt VRT-CEO Frederik Delaplace de uitbesteding van de soap "Thuis". Toch is het binnen het transformatieplan dat de VRT vandaag aankondigde een keuze die nodig is om de kwaliteit van de serie te behouden. Er wordt gezocht naar een externe producent die ook zal doorinvesteren in het programma en de kwaliteit zal behouden en opkrikken.


Glunderende Ivan De Witte en Michel Louwagie in koor: ?Hein is hier thuis?
19 April, 00:01 HLN.BE
Na zeven jaar is ?t nog eens prijs voor AA Gent. Voorzitter Ivan De Witte en algemeen manager Michel Louwagie gaan voor het achtste jaar op rij Europa in, en blonken van trots. En het contract van Hein Vanhaezebrouck in de Ghelamco Arena? ?Het is onze bedoeling met hem door te gaan.?


Juve lijkt laatste titelhoop op te mogen bergen na draw thuis tegen negenkoppig Bologna
17 April, 00:05 Skynet
Juventus lijkt voor het tweede opeenvolgende jaar naast de landstitel in de Serie A te grijpen. Op de 33e speeldag liet het zaterdag in eigen huis verrassend punten liggen tegen Bologna (1-1).


Belgen in het buitenland - Crystal Palace zet Arsenal thuis een hak
Crystal Palace heeft maandagavond voor eigen publiek het competitieduel tegen Arsenal met 3-0 gewonnen.


Na de dramatische brand in ?Familie?: verdwijnt ook in ?Thuis? een van de hoofdpersonages?
23 Maart, 00:01 HLN.BE
Het zijn bewogen tijden in soapland. Nadat maandag in ?Familie? twee populaire personages stierven in een tragische brand, lijkt het erop dat ook in concurrent ?Thuis' een van de hoofdpersonages voor z'n leven moet vrezen. Peter (Geert Hunaerts) is namelijk al een tijdje van de radar verdwenen en gisterenavond bleek dat de toekomst er wellicht niet zo goed uitziet voor de advocaat.


Jupiler Pro League - STVV houdt punten thuis tegen OHL
21 Februari, 00:03 Skynet
STVV heeft zondagavond in de slotwedstrijd van de 28e speeldag in de hoogste voetbalklasse met 2-0 gewonnen van Oud-Heverlee Leuven.


Pieter Casteleyn speelt de gaybasher in ?Thuis?: ?Omdat ik op mannen val, besef ik dat er mij ook zoiets kan overkomen?
12 Februari, 00:28 HLN.BE
In ?Thuis? is vrijdag eindelijk duidelijk geworden wie de leider is van de bende gaybashers, die in de serie al een tijd voor blind geweld zorgt. Rechtenstudent Robrecht had de politie op een dwaalspoor gezet door bij de aanval op Niels en Joren als reddende engel op te dagen en ook wat meppen te incasseren. Maar vrijdag werd duidelijk dat hij zich daarmee enkel een alibi wilde bezorgen, omdat hij wel degelijk de boeman is. Acteur Pieter Casteleyn, die op mannen valt en ook al kreeg af te rekenen met homohaat, heeft er geen probleem mee om nu zelf een gaybasher te spelen.


Koploper FC Twente thuis nipt te sterk voor Feyenoord in Vrouwen Eredivisie
5 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
De voetbalsters van FC Twente hebben vrijdag hun vierde overwinning op rij geboekt in de Vrouwen Eredivisie. De regerend landskampioen was in Enschede met 2-1 te sterk voor Feyenoord.


We zijn weer thuis-actrice Truus Dekker op 99-jarige leeftijd overleden
21 Januari, 00:08 NU.NL - Film
Actrice Truus Dekker is afgelopen zaterdag op 99-jarige leeftijd overleden. Dat heeft producent Ellen Jens, die met haar bevriend was, vrijdag laten weten. Dekker werd vooral bekend dankzij de rollen die zij speelde in de televisieseries van Wim T. Schippers. Zij is in haar slaap gestorven.


?Thuis? sluit 2021 af met portie drama: Tania wordt het slachtoffer van zinloos geweld
1 Januari, 00:01 HLN.BE
De makers van ?Thuis? hebben 2021 afgesloten met een stevige knal en een grote portie drama. Vooral Tania (een rol van Katrien De Becker) moest het onderspit delven...


Bom barst in ?Thuis?: rechter doet eindelijk uitspraak in echtscheidingszaak tussen Peter en Femke
24 December 2021, 00:02 HLN.BE
Vreugde en verdriet lagen op donderdag ontzettend dicht bij elkaar in ?Thuis?. Een hele week volgden we het echtscheidingsproces tussen Peter en Femke en vanavond volgde eindelijk het langverwachte verdict. Wie kreeg er van de rechter het hoederecht over hun zoontje Vic?


Elektrische auto thuis opladen prijziger dan ooit
22 December 2021, 00:03 AutoBlog

Niet alleen gas is tegenwoordig extreem duur, ook stroom kost de nodige knaken. Dat heeft gevolgen voor je elektrische auto. De elektrische auto komt zo aan bod. Eerst even wat achtergrond: wanwaar al die hoge energietarieven? Simpel: in Europa heerst momenteel een enorm tekort aan gas. Dat heeft een aantal oorzaken. De winter en het voorjaar […]

The post Elektrische auto thuis opladen prijziger dan ooit appeared first on Autoblog.nl.
Zanardi terug thuis
21 December 2021, 00:01 Autosport
Daniela Zanardi heeft via BMW een update vrij gegeven over de medische toestand van haar man Allessandro. Zanardi raakte vorig jaar ernstig gewond bij een verkeersongeval. Tijdens een tocht met zijn handbike werd hij aangereden door een truck. Zanardi werd met levensbedreigende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis en verbleef daar maar liefst 18 maanden. De laatste tijd valt er echter een duidelijke verbetering van zijn toestand te noteren en mocht Zanardi terug naar huis.

Lees meer: Zanardi terug thuis

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn