NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Thomas

2News.be / Trefwoorden / Thomas

Belgisch Studententeam van KU Leuven en Thomas More: Pioniers in Self-Driving auto's zetten inhaalrace in tegenover VS met nieuw voertuig
4 Februari, 00:01 Autosport
Formula Electric Belgium, het studententeam van KU Leuven en Thomas More, heeft zich met glans gekwalificeerd voor een van de 35 plaatsen voor de grootste ingenieurscompetitie ter wereld: Formula Student Germany (FSG).

Lees meer: Belgisch Studententeam van KU Leuven en Thomas More: Pioniers in Self-Driving auto's zetten inhaalrace in tegenover VS met nieuw voertuig


Thomas Strauven debuteert in Spaanse Formule 4
21 Januari, 00:02 Autosport
Thomas Strauven maakt dit jaar zijn debuut in de Spaanse Formule 4. De Limburger doet dat met Rodin Motorsport, voorheen Carlin. Ook de Winter Series staan op het programma van het jonge Belgische talent. Eerder maakte ook Douwe Dedecker een gelijklopend programma bekend, waarmee we dus twee landgenoten in de Spaanse F4 te zien krijgen.

Lees meer: Thomas Strauven debuteert in Spaanse Formule 4


Hockenheim: Winst en titel voor Thomas Preining
24 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Thomas Preining (Manthey EMA Porsche 911 GT3 R) was al DTM kampioen nog voor de start van de laatste race van het seizoen. De pole die hij eerder op de dag pakte leverde hem drie punten op en dat was voldoende om zeker te zijn van de titel. Preining sloot het seizoen in schoonheid af met de zege in de finale race.

Lees meer: Hockenheim: Winst en titel voor Thomas Preining


Kapitein Zach Johnson selecteert Thomas, Burns en Koepka bij Team USA voor de Ryder Cup
30 Augustus 2023, 00:00 Skynet Sport
Justin Thomas, Brooks Koepka, Jordan Spieth, Collin Morikawa, Sam Burns en Rickie Fowler maken deel uit van de Amerikaanse selectie voor de Ryder Cup, het prestigieuze treffen in het golf tegen een team uit Europa. Dat maakte kapitein Zach Johnson dinsdag bekend. De 44e editie van de Ryder Cup wordt van 25 september tot 1 oktober op het parcours van de Marco Simone golf & country club in Rome gespeeld.


Thomas De Gendt wil na ?hittestage? scoren in Vuelta: ?Ik heb hier niet voor niets vijf weken liggen zweten?
24 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
Spanje kreunt weer onder de hitte, maar wanneer zaterdag in Barcelona de Vuelta begint, zal Thomas De Gendt (36) daar nog het minste last van hebben. In plaats van een hoogtestage koos De Gendt naar eigen zeggen voor een hittestage. Hij reed in juli met de fiets van Semmerzake naar Calpe en is daar de rest van de zomer gebleven. Voor een goeie reden.


Club Brugge toont interesse in Thomas Meunier, die mag vertrekken bij Dortmund
4 Juli 2023, 00:00 HLN.BE
Club Brugge toont interesse in Rode Duivel Thomas Meunier (31). De rechterflank zou bij Club Clinton Mata (30) kunnen vervangen, die in de belangstelling van Olympique Lyon staat.


Primoz Roglic blinkt in het roze en stelt Giro-eindzege veilig, Mark Cavendish wint - met dank aan Geraint Thomas - slotrit in Rome
29 Mei 2023, 00:03 HLN.BE
Mark Cavendish (38) heeft dan toch mogen vieren in deze Giro. De Brit haalde het in de slotrit met aankomst in Rome na een koninklijke massasprint. Primoz Roglic z?n eindzege kwam niet meer in het gedrang, Geraint Thomas speelde over de ploeggrenzen heen een knappe rol als sprintloods voor z?n goeie vriend Cavendish.


Thomas ontgoocheld na dreun in Giro: 'Roglic heeft me helemaal kapotgemaakt'
28 Mei 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Geraint Thomas is behoorlijk ontgoocheld na de dreun die hij zaterdag kreeg in de Giro d'Italia. De Brit werd in een klimtijdrit vernederd door Primoz Roglic, die een dubbelslag sloeg en vrijwel zeker is van de eindzege.


PGA Tour - Charles Schwab Challenge: Stand na derde ronde
28 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
Stand na de derde ronde in de Charles Schwab Challenge (PGA Tour/8.7 miljoen dollar) die doorgaat in Fort Worth;


Thomas staat roze trui af in kletsnatte Giro-rit, tweede dagsucces voor Denz
21 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Geraint Thomas heeft zaterdag in de veertiende etappe van de Giro d'Italia zijn leidende positie in het algemeen klassement weggegeven. De kopman van INEOS Grenadiers verloor de roze trui aan Bruno Armirail, die tot een vroege vluchtersgroep behoorde. De ritzege ging naar Nico Denz.


Thomas Detry stijgt van veertiende naar derde plaats in Soudal Open
13 Mei 2023, 00:03 Skynet
Thomas Detry heeft zich met een tweede ronde van de veertiende naar de derde plaats gegolfd in de Soudal Open (DP World Tour/2 miljoen dollar), die plaatsvindt op de Rinkven International golfbaan in Schilde bij Antwerpen.


Thomas Van der Plaetsen haalt bij comeback in de tienkamp bij Multistars in Desenzano he teinde van dag niet door voetprobleem
30 April 2023, 00:01 Skynet Sport
Thomas Van der Plaetsen heeft zaterdag het einde van de eerste dag niet gehaald in de tienkamp bij de Multistars in het Italiaanse Desenzano. Hij vierde er zijn comeback na een horrorblessure in Tokio twee jaar geleden, maar moest stoppen met een voetprobleem.


Magny-Cours: Thomas Cuvillier en Jarne Biesmans pakken winst
28 April 2023, 00:05 Autosport
In tegenstelling tot de Virtual Belcar en Virtual Belcar Skylimit Sprint Cup kwam de Autosport.be Clio Cup al vroeger terug in actie. Ditmaal was de strijdarena Magny-Cours, en dat circuit gaf weer het nodige spektakel. Al waren er met Thomas Cuvillier (Boutsen-VDS by Undercut) en Jarne Biesmans (Cuore Sportivo Racing) twee heren die met de nodige voorsprong richting winst reden.

Lees meer: Magny-Cours: Thomas Cuvillier en Jarne Biesmans pakken winst


Masters golf - Thomas Pieters haalt nipt de cut
9 April 2023, 00:04 Skynet Belgie
Thomas Pieters heeft zich met een tweede ronde van 73 slagen nipt kunnen plaatsen voor de finaleronden op The Masters, die plaatsvindt op de Augusta National golfbaan in de Amerikaanse staat Georgia.


Thomas Detry pakt uit met stevige tweede ronde van de Texas Open en klimt in de top 10
2 April 2023, 00:06 Skynet Belgie
Thomas Detry heeft zich met een tweede ronde van 67 slagen van de 41e naar een gedeelde zevende plaats gegolfd in de met 8.9 miljoen dollar gedoteerde Texas Open, die plaatsvindt op de TPC-golfbaan in het Amerikaanse San Antonio, Texas.


PGA Tour - Thomas Detry na ronde van 83 slagen verwezen naar 70e plaats in Texas Open
2 April 2023, 00:04 Skynet Sport
Na een complete offday is Thomas Detry van de zesde naar de 70e plaats gezakt in de Texas Open (PGA Tour/8.9 miljoen dollar), die doorgaat op de TPC golfbaan in het Amerikaanse San Antonio.


Chaos rond overname: ook Finse zakenman Thomas Zilliacus brengt bod uit op Manchester United
24 Maart 2023, 00:02 HLN.BE
De Finse zakenman Thomas Zilliacus heeft bevestigd dat hij een bod heeft uitgebracht om Manchester United te kopen. Zilliacus, oprichter en voorzitter van investeringsmaatschappij Mobile FutureWorks, staat aan het hoofd van de derde groep die publiekelijk belangstelling toont voor een overname van de Engelse topclub, na Sir Jim Ratcliffe en Sjeik Jassim bin Hamad Al Thani zoals persbureau PA woensdagavond meldde.


Opvallend: Bayern zet Julian Nagelsmann op de keien, Thomas Tuchel verwachte kandidaat-opvolger
24 Maart 2023, 00:01 HLN.BE
Volgens het Duitse Bild heeft Bayern zijn coach Julian Nagelsmann ontslagen. Thomas Tuchel is de verwachte kandidaat-opvolger.


Thomas Detry mist start in The Players Championship in Florida
11 Maart 2023, 01:03 Skynet Belgie
Met een ronde van 78 slagen heeft Thomas Detry niet meteen een goede start genomen op het Players Championship golftoernooi (PGA Tour/25 miljoen dollar), dat plaatsvindt op de Sawgrass-golfbaan in het Amerikaanse Ponte Vedra Beach, Florida.


Internationale worstelaars verzamelen op Thomas More voor ?Clash at the Campus?: ?Dit is een uniek evenement?
10 Maart 2023, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Op Campus De Ham van de Thomas More Hogeschool in Mechelen vond donderdagavond een erg bijzonder evenement plaats. Nationale en internationale worstelaars streden er tegen elkaar voor de Campus Catch Cup. ?Voor zover we weten zijn we de eerste hogeschool die een worstelevenement organiseren?, zegt docent Valentijn Horemans.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn