NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Things

2News.be / Trefwoorden / Things

Acteurs Stranger Things ook buiten de serie een hit: hier kun je ze in zien
Maandag, 00:09 NU.NL - Film
De cast van Stranger Things, waarvan vrijdag weer nieuwe afleveringen verschijnen, zit bomvol jonge acteurs die hun doorbraak in de Netflix-hit beleefden. Van Millie Bobby Brown (Eleven) tot Sadie Sink (Max): allemaal hebben ze dankzij de serie een overvolle agenda. Waar kun je ze nog meer in zien?


Kate Bush bedankt makers Stranger Things voor onverwachte nummer 1-hit
27 Juni, 00:07 NU.NL - Muziek
Kate Bush heeft de makers van de serie Stranger Things bedankt voor het gebruiken van haar nummer Running Up That Hill. Dankzij het vierde seizoen van de Netflix-serie staat het nummer uit 1985 nu op de eerste plaats in de hitlijst van het Verenigd Koninkrijk.


Makers Stranger Things geven fout toe: 'Vergaten verjaardag van personage'
13 Juni, 00:09 NU.NL - Film
De makers van Stranger Things hebben toegegeven dat er een foutje zit in het vierde seizoen van de serie. Matt en Ross Duffer zeggen in een interview met Variety dat ze de verjaardag van hun personage Will Byers waren vergeten.


Hoe Kate Bush dankzij Stranger Things na 37 jaar weer de hitlijsten bestormt
6 Juni, 00:09 NU.NL - Muziek
Kate Bush had toen ze Running Up That Hill in 1985 uitbracht niet kunnen vermoeden dat het nummer 37 jaar later een compleet nieuw publiek zou bereiken. Het nummer heeft een prominente plek in het nieuwe seizoen van de mateloos populaire Netflix-serie Stranger Things en schiet daardoor weer omhoog in de hitlijsten.


Recensieoverzicht Stranger Things 4: Critici niet blij met overvol verhaal
30 Mei, 00:07 NU.NL - Film
Na een pauze van bijna drie jaar gaat vrijdag het verhaal van Stranger Things weer verder. De populaire Netflix-serie, over een groep kinderen die in de jaren tachtig kwade krachten bestrijdt, wordt redelijk enthousiast ontvangen door de internationale pers. Toch klinkt vanuit verschillende hoeken ook kritiek op het volgepakte verhaal van Matt en Ross Duffer.


Monopoly-spel verraadt verhaal uit nog te verschijnen reeks Stranger Things
23 Mei, 00:08 NU.NL - Film
Beelden van onderdelen van een nieuw Monopoly-spel met als thema Stranger Things hebben het verloop van de nieuwe reeks per ongeluk verraden, meldt The Hollywood Reporter donderdag. In de online verschenen afbeeldingen kunnen al verhaallijnen uit het vierde seizoen opgemaakt worden. Deze nieuwe reeks verschijnt pas over anderhalve week op Netflix.


Video | Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen van Stranger Things
18 April, 00:10 NU.NL - Film
Het vierde seizoen van Stranger Things is vanaf 27 mei te zien op Netflix.


Netflix komt volgend jaar zomer met vierde seizoen Stranger Things
11 November 2021, 00:06 NU.NL - Film
Het langverwachte vierde seizoen van de populaire serie Stranger Things is volgende zomer te zien op Netflix. Dat heeft de streamingdienst zaterdag bekendgemaakt, op de internationale fandag voor de sciencefictionserie. De precieze datum is nog niet bekend.


Far Cry 6 krijgt gratis dlc op basis van onder andere Stranger Things en Rambo
12 September 2021, 00:00 Tweakers
Far Cry 6 gaat dlc krijgen die gebaseerd is op de film en serie Rambo en Stranger things. Daarnaast speelt acteur Danny Trejo een rol in een andere dlc, als zichzelf. Verder zijn er speciale missies voor na de hoofdcampagne, genaamd Insurgencies en Special Operations.


Vierde seizoen Stranger Things verschijnt in 2022 op Netflix
11 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Film
Het vierde seizoen van Stranger Things is volgend jaar te zien op Netflix, zo maakt de streamingdienst vrijdag bekend. Een datum is nog niet bekendgemaakt.


Gaten Matarazzo: 'Opnamen Stranger Things nog langzamer dan normaal'
14 Januari 2021, 19:25 NU.NL - Film
De opnamen van het vierde seizoen van Stranger Things verlopen vanwege de coronacrisis een stuk langzamer dan gepland, vertelt Gaten Matarazzo aan het Amerikaanse blad People.


?Aanvallen op Internet of Things-apparaten groeit met 249 procent?
28 Mei 2018, 16:18 Techzine
Het ontwikkelen van zogeheten ‘thingbots’, die speciaal gemaakt worden om Internet of Things (IoT)-apparaten aan te vallen, blijkt zeer populair onder botnet-bouwende hackers. In het afgelopen jaar heeft F5 Networks een groei van 249 procent in dergelijke aanvallen gemeten. Het gaat daarbij vooral om de Telnet brute force attacks, waarbij misbruik wordt gemaakt van het […]


?Aanvallen op Internet of Things-apparaten groeit met 249 procent?
28 Mei 2018, 16:18 Techzine
Het ontwikkelen van zogeheten ‘thingbots’, die speciaal gemaakt worden om Internet of Things (IoT)-apparaten aan te vallen, blijkt zeer populair onder botnet-bouwende hackers. In het afgelopen jaar heeft F5 Networks een groei van 249 procent in dergelijke aanvallen gemeten. Het gaat daarbij vooral om de Telnet brute force attacks, waarbij misbruik wordt gemaakt van het […]


COLUMN. Antwerpen wordt een Capital of Things, aangestuurd vanuit the Beacon
8 Mei 2018, 07:30 Gazet v. Antwerpen

Punt 230 van het dit weekend voorgestelde verkiezingsprogramma van de Antwerpse N-VA: ?Het Nederlands is de enige voertaal bij het contact van burgers met de stad.? Alleen voor wie minder dan twee jaar in ons land is, stelt de stad nog een tolk ter beschikking, door de gebruiker zelf te betalen. De partij van burgemeester De Wever geeft elders in het programma nog aan: ?Terwijl we merken dat een gebrekkige kennis van het Nederlands dé drempel is om te werken en te leven, gaan we als stad geen verwarrende signalen geven door het gebruik van herkomsttalen aan te moedigen.?
Google brengt 1.0-versie van iot-besturingssysteem Android Things uit
8 Mei 2018, 06:24 Tweakers
Google heeft de 1.0-versie van zijn internet of things-besturingssysteem Android Things uitgebracht. Onderdeel van de nieuwe release is ondersteuning voor nieuwe hardware van verschillende fabrikanten.


Meer dan helft mobiele abonnees KPN heeft ook vast abonnement
26 April 2018, 11:12 Tweakers
Meer dan de helft van de mobiele abonnees van KPN heeft ook een vast abonnement. Dat blijkt uit de kwartaalcijfers van de provider. Het aantal mobiele abonnees en hoeveel ze betalen liep afgelopen maanden terug.


Kosten, desinteresse en privacyzorgen remmen Internet of Things
9 April 2018, 12:30 Emerce
De potentie van IoT lijkt nog lang niet bereikt. Van de Nederlandse volwassenen gebruikt 44,7 procent IoT. In de meeste gevallen gaat het om slechts één apparaat. Dat blijkt uit onderzoek onder 1.356 respondenten van de Universiteit Twente.


Microsoft investeert 5 miljard dollar in internet-of-things
5 April 2018, 08:30 Tweakers
Microsoft investeert in de komende vier jaar 5 miljard dollar, omgerekend 4,07 miljard euro, in de ontwikkeling van internet-of-things. Volgens Microsoft stappen steeds meer bedrijven in de markt voor iot.


Antwerps Tolhuis wordt hub voor Internet of Things
30 Maart 2018, 14:24 Gazet v. Antwerpen

Het Tolhuis nabij de Antwerpse Scheldekaaien wordt binnenkort herdoopt tot The Beacon, een nieuwe hub voor onder meer startups en onderzoekers die werken rond het Internet of Things (IoT) - toepassingen die voorwerpen of infrastructuur met elkaar laten communiceren via sensoren. De stad investeert 1,4 miljoen euro om het leegstaande gebouw, een stadskanker, onder handen te nemen.
BlackBerry ondersteunt de security van Enterprise of Things
20 Maart 2018, 19:48 Techzine
BlackBerry kondigt nieuwe softwarefeatures voor zakelijke gebruikers, IT-managers en ontwikkelaars aan. Zij kunnen deze gebruiken voor het beveiligen van de Enterprise of Things (EoT). De verschillende mogelijkheden zijn onder te verdelen in drie categorieën. Allereerst zien we de aankondigingen die betrekking hebben op verbeterde gebruikersproductiviteit. Zo kunnen enterprises binnen BlackBerry Work voortaan de niet storen-functie […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn