NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Test


XPeng test software update
11 Maart, 00:00 Autozine
XPENG lanceert later deze maand een grote software-update voor zijn elektrische modellen P7 en G9. Om feedback van huidige klanten te verzamelen en zo de laatste aanpassingen aan de software-update te kunnen doen, betrekt XPENG hen vanaf bij een betatest. Daarvoor hebben zich inmiddels al duizend Europese XPENG-eigenaren aangemeld. Na aanmelding is de testsoftware over-the-air naar hun auto gestuurd. Aan de hand van de ervaringen en aanbevelingen van deze klanten wordt de software verbeterd en komt de definitieve update (4.4.0) later deze maand beschikbaar voor alle Europese XPENG-eigenaren.


Nissan test energieopwekking bio-ethanol
11 Maart, 00:00 Autozine
Nissan heeft een stationair, op bio-ethanol gestookt systeem ontwikkeld waarmee met hoge effici?ntie energie kan worden opgewekt. Eerste tests zijn gestart bij de Tochigi-fabriek van Nissan in Japan, met als doel de capaciteit voor energieopwekking te verbeteren en het systeem vanaf 2030 op grote schaal in te zetten.


Zoom test ondersteuning AI Companion in het Nederlands voor meetings
9 Maart, 00:00 Tweakers
De AI Companion-functie van Zoom ondersteunt voortaan in de zogenoemde previewmodus gedeeltelijk de Nederlandse taal. Tijdens online meetings kunnen gebruikers een gesprek door de AI Companion laten samenvatten en vragen aan de bot stellen.


Test AI herkende 40 procent meer poliepen, mogelijk voorstadium darmkanker
24 Februari, 00:02 Tweakers
Het Radboudumc heeft bij onderzoeken aan de dikke darm dankzij een kunstmatige intelligentie van Magentiq Eye LT 40 procent meer poliepen op weten te sporen. Poliepen kunnen een voorloper van darmkanker zijn. Het aantal valspositieven was tijdens de testfase niet hoger dan normaal.


Beune en Kok beleven uitstekende test voor WK met zeges in Quebec
6 Februari, 00:06 NU.NL - Sport
Joy Beune en Femke Kok hebben zondag een uitstekende generale beleefd voor de WK afstanden in Calgary. Beune won de 1.500 meter en Kok zegevierde op de 500 meter.


Albert Heijn test Renault Kangoo E-Tech
5 Februari, 00:01 Autozine
Renault en Albert Heijn zetten een stap in duurzame en effici?nte boodschappenbezorging met de inzet van de volledig elektrische Renault Kangoo E-Tech electric in het centrum van Leiden. De supermarktketen gaat in een testperiode onderzoeken of de op maat gemaakte, volledig elektrische bedrijfswagen het werk van de bezorgers eenvoudiger en veiliger kan maken.


KPN test 'lokaal' 5G-netwerk voor zakelijke klanten met 4 milliseconden latency
27 Januari, 00:02 Tweakers
KPN is begonnen met het testen van een lokaal 5G-netwerk voor zijn zakelijke klanten. Hierbij wordt een 5G-gateway in het pand van de klant geplaatst, waarmee een deel van het 5G-netwerk van KPN lokaal kan draaien. Dit moet zorgen voor een latency van slechts 4 milliseconden.


TikTok test AI liedjesfabriek
22 Januari, 00:00 Emerce
TikTok test een generatieve tool voor kunstmatige intelligentie AI Song, waarmee gebruikers originele muziek kunnen maken op basis van tekstprompts.


Google test het tonen van 3d-weergave in Maps tijdens navigeren
7 Januari, 00:02 Tweakers
Google werkt aan de mogelijkheid om 3d-modellen van gebouwen te tonen tijdens het navigeren in zijn kaartapp Maps. De functie wordt momenteel nog getest. Wanneer het voor iedere Google Maps-gebruiker beschikbaar zal zijn, is nog niet bekend.


Maserati GranTurismo Trofeo ? test en video
2 Januari, 00:01 AutoBlog

Een bekend profiel, maar de Maserati GranTurismo Trofeo uit deze test is wel compleet vernieuwd. Ongetwijfeld maak ik er bij Maserati geen fans mee, maar je hoeft ook weer niet heel veel fantasie te hebben om te zien dat je vrijwel dezelfde auto als youngtimer kan kopen. Gezien de technische wijzigingen (waaronder een volledig elektrische […]

Dit artikel Maserati GranTurismo Trofeo – test en video verscheen eerst op Autoblog.nl.
Samsung test met Red Hat CXL-geheugentechnologie voor datacenters
30 December 2023, 00:10 Techzine
Samsung heeft onlangs, samen met Red Hat, met succes zijn Compute Express Link (CXL) geheugentechnologie getest. Deze technologie is ontworpen om de geheugenbandbreedte in datacenters te vergroten. De opkomst van (generatieve) AI, zelfrijdende auto?s en in-memory databases zorgt voor een grotere vraag naar throughput en geheugen in datacenters. Dit resulteert ook in een toenemende behoefte […]


Positieve test Amazons breedbandsatellieten
21 December 2023, 00:00 Emerce
De ruimtesatellieten van Amazon Project Kuiper, die breedband naar aarde gaan stralen, werken naar behoren. Eind vorige week realiseerden twee satellieten onderling langdurige een stabiele verbinding.


Iran test ruimtecapsule met dieren
7 December 2023, 00:04 Skynet Buitenland
Iran heeft woensdag met succes een ruimtecapsule met dieren gelanceerd, meldt het Iraanse staatspersagentschap Irna. Ondanks de onrust in het land, zet Iran zo na tien jaar een nieuwe stap in zijn ambitieuze ruimtevaartprogramma.


Formule 2 post-season test: Zane Maloney snelste op tweede testdag
6 December 2023, 00:03 Autosport
In Abu Dhabi vond donderdag de tweede post-season testdag plaats. Snelste op die dag was Zane Maloney (Carlin) met een ronde in 1.35.783. De meeste rijders gebruikten die tweede dag om lange runs af te werken. Zo ook Amaury Cordeel (Hitech Pulse-Eight), die niet minder dan 118 rondes aflegde. Alleen Victor Martins (ART GP) en Zak O?Sulivan (ART GP) deden beter met 125 ronden.

Lees meer: Formule 2 post-season test: Zane Maloney snelste op tweede testdag


Lars Zaenen test Mercedes AMG GT3
29 November 2023, 00:02 Autosport
De jonge Limburgse autopiloot Lars Zaenen liet zowel in 2022 en 2023 enkele mooie prestaties noteren in de Belcar. Vooral dit jaar met de prachtige BMW M4 reed hij enkele mooie races en ook tijdens de 24 Uur van Zolder was hij systematisch vooraan te vinden met een mooie podiumplaats als eindresultaat.

Lees meer: Lars Zaenen test Mercedes AMG GT3


Bahrein: Valentino Rossi en Charles Weerts nemen het stuur van de Team WRT Oreca LMP2
7 November 2023, 00:00 Autosport
Deze zondag gaan in Bahrein de WEC Rookie Test door. De teams uit het FIA WEC die deelnemen aan de test moeten wel rookies, rijders zonder ervaring in het WEC, de kans geven om het stuur te nemen van een Hypercar, LMP2 of GTE. Het Belgische Team WRT zet twee rijders in die dit jaar voor het team uitkwamen in de GT World Challenge, namelijk Valentino Rossi en Charles Weerts. Beiden maakten voor het eerst op de piste kennis met de Oreca LMP2 die voor de gelegenheid het nummer 46 kreeg.

Lees meer: Bahrein: Valentino Rossi en Charles Weerts nemen het stuur van de Team WRT Oreca LMP2


WhatsApp test het versturen van foto's en video's als document in iOS
6 November 2023, 00:02 Tweakers
WhatsApp laat een kleine groep testers foto's en video's versturen als documenten. Dit zorgt ervoor dat de bestanden hun originele resolutie houden. De functie is al eens gespot in een eerdere testversie van Android uit september.


India positief gestemd na eerste geslaagde test voor bemande ruimtereis
26 Oktober 2023, 00:08 NU.NL - Tech
De Indiase ruimtevaartorganisatie ISRO heeft met succes de eerste van een reeks testvluchten gemaakt ter voorbereiding op een bemande ruimtereis. India wil uiteindelijk twee grote ruimtevaartwensen in vervulling laten gaan.


Google test Discover-feed bij desktophomepage in India
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Google is een aanpassing van zijn desktophomepage aan het testen. Indiase gebruikers krijgen een Discover-feed te zien, waarin onder meer nieuwsartikelen te zien zijn. Of en wanneer de aanpassing wereldwijd wordt uitgerold, is nog niet bekend.


BMW i5 eDrive40 en M60 ? test en video
3 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

De meest populaire business sedan van de wereld is helemaal vernieuwd en nu ook elektrisch te krijgen. Tijd voor de eerste test van de BMW i5 dus. De BMW 5-serie is in Nederland ongekend populair, wereldwijd doet de funfer het ook wel lekker. Sinds 1972 wist BMW al meer dan 10 miljoen exemplaren van de […]

Dit artikel BMW i5 eDrive40 en M60 – test en video verscheen eerst op Autoblog.nl.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn