NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Test


Sint-Norbertusinstituut test 1.250 personen in anderhalve dag
Gisteren, 22:24 Gazet v. Antwerpen

Alle leerlingen van het Sint-Norbertusinstituut in de Stationsstraat in Duffel worden dinsdag op het coronavirus getest. Woensdag komen dan alle personeelsleden aan de beurt. In anderhalve dag worden dus meer dan 1.250 personen getest.
Enkele honderden uit joodse wijken komen opdagen voor test: ?Vooral uit ultraorthodoxe gemeenschap, die misten we nog?
Gisteren, 18:00 HLN.BE
Na een duizendtal inwoners uit de twee Antwerpse, voornamelijk joodse wijken dat zich afgelopen weekend liet testen, kwamen er maandag officieel 334 opdagen in het testdorp op Park Spoor Oost. ?We zijn blij dat die voornamelijk uit de ultraorthodoxe gemeenschap komen, want die misten we nog voor een representatief staal.?


Lorin Parys test zijn gewicht in de N-VA
Gisteren, 16:06 De Tijd
16:37 Dat Lorin Parys kandidaat is om ondervoorzitter te blijven wordt bij de N-VA gezien als een slimme zet. Hij laat zich wegen door de partijraad, merkt een zwaargewicht op.


Antwerp zonder Mbokani en Haroun naar Eupen

Na het verlies van zaterdag tegen KV Oostende heeft Antwerp dinsdagavond in Eupen wat recht te zetten. Frank Vercauteren kan in de Oostkantons niet op Dieumerci Mbokani en Faris Haroun rekenen. Beide spelers sukkelen nog steeds met de kuit.
Kleuterschool sluit na 1 positieve test: ?Niet genoeg personeel om dit op te vangen?
Gisteren, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Kleuterschool Kleine Sint-Jan in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) blijft gesloten tot en met 1 februari. Die beslissing viel zondagavond nadat er bij een kleuter een hoogrisicobesmetting werd vastgesteld. Over welke variant het gaat, is voorlopig niet duidelijk. Verschillende juffen en medewerkers worden getest.
Loco voor eco: beautyredactrice Sophie test uit hoe haalbaar de ecologische badkamer is
Zondag, 10:48 HLN.BE
We zijn niet alleen bewuster bezig met wat we in ons lichaam stoppen, maar ook wat we erop smeren en welke gevolgen dat precies heeft voor ons en voor de planeet. Duurzaam is the way to go. Maar hoe handig is dat eigenlijk, zo?n groene badkamer? Beautyredactrice Sophie deed de test. ?Uiteindelijk heb ik mijn haar drie keer met douchegel gewassen en mijn benen ettelijke keren ingesmeerd met conditioner voor ik eindelijk onthou welk stukje zeep voor wat dient. Hoe dat bij manlief verloopt, durf ik niet eens te vragen. Al heb ik dankzij zijn beenhaar (dat de jongste tijd verdacht zacht is) wel zo mijn vermoedens.?


Coronavirus - Meer dan 1.100 bewoners van twee Antwerpse wijken geregistreerd voor test
Zaterdag, 20:02 Skynet
In Antwerpen hebben tot nu toe meer dan 1.100 bewoners van twee wijken in postcode 2018 zich geregistreerd om dit weekend of maandag een coronatest te ondergaan. Dat zegt het Antwerpse stadsbestuur. De helft van hen heeft intussen ook al effectief een test laten afnemen in het testdorp op de site Spoor Oost. Het aantal registraties blijft bovendien nog toenemen, klinkt het.


Vrijdag, 11:03 Volkskrant
?Mijn dochter van 3 is besmet met de Britse variant. Test dus ook erg jonge kinderen, aub!?: moeder vraagt Sint-Truiden om strategie aan te passen
Donderdag, 18:48 HLN.BE
Er wordt breed getest onder leerkrachten en leerlingen in Sint-Truiden, nu daar de gevreesde Britse coronavariant al enkele dagen rond raast. Maar niet bij kinderen jonger dan 6 jaar, en dat is voor Elke Kellens (36) een grote fout. ?Mijn dochter Jamina (3) heeft positief getest op die Britse variant, net als haar vader ? die zelfs een ?superverspreider? is. Wie weet hoeveel mensen wij besmet hadden indien we niet zelf naar de huisarts getrokken waren voor een test??


Chinese auto?s steeds populairder: hoe veilig zijn ze? En hoe zit het met het rijplezier? Onze auto-expert doet de test
Donderdag, 13:12 HLN.BE
Er goed uitzien en veel waar voor je geld bieden: het is nog geen garantie op een goede rijervaring. Daarom voelt onze auto-expert twee Chinese nieuwkomers aan de tand. Hoe betrouwbaar zijn ze? En zou je de aankoop moeten overwegen?


Nieuws: EQA moet Mercedes-klant aan de stekker krijgen
Woensdag, 20:12 Auto55
Na de reeds gekende EQC wordt vandaag de kleinere EQA voorgesteld. ?EQ? is het label dat bij Mercedes is bedacht voor de elektrische modellijn, terwijl de A hier staat voor de klasse waarin de auto uitkomt. Je mag er dus van uitgaan dat dit in het elektrische aanbod van de constructeur het instapmodel wordt. Voor de voorzienbare toekomst, tenminste.20.000 duurder dan Mercedes GLAIn...

Lees meer


Na de vijf besmettingen in Edegemse school: ?Als een kind een negatieve test aflegt, is quarantaine afgelopen voor gezin?
19 Januari, 22:00 HLN.BE
De testresultaten van de 550 leerlingen en de tientallen personeelsleden van Olfa Elsdonk in Edegem zijn binnen. In totaal legden vijf kinderen een positief coronatest af, vier kinderen raakten besmet met de Britse variant. Zowel de school in Edegem als die in Kontich zullen volgende maandag opnieuw openen. ?Onze drastische aanpak bleek de juiste?, zegt de Edegemse burgemeester Koen Metsu (N-VA).


Sp.a-voorzitter Conner Rousseau test positief op Covid-19: ?Nu zeven dagen in isolatie?
19 Januari, 17:48 HLN.BE
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau heeft positief getest op Covid-19. Dat maakt hij zelf bekend via Instagram. De nieuwjaarstoespraak van de sp.a-voorzitter die voor dit weekend gepland stond, kan daardoor niet doorgaan.


Rode Duivel Jan Vertonghen besmet met het coronavirus

De Final Four van de Portugese Ligabeker, die dinsdag moet beginnen, lijkt verstoord te zullen worden door een reeks coronabesmettingen bij Benfica, het team van Rode Duivel Jan Vertonghen en belofteninternational Mile Svilar, en een meningsverschil tussen Porto en Sporting Lissabon over het te volgen coronaprotocol.
Enkele nieuwe gevallen van Britse variant in Edegemse school

De testresultaten van de leerlingen en hun ouders Olfa Elsdonk in Edegem zijn allemaal binnengelopen. Volgens burgemeester Koen Metsu zouden er nog een paar gevallen bijgekomen zijn. ?Maar het gaat niet om grote clusters. Het is allemaal perfect beheersbaar?, zegt hij op VTM.
Quarantaine negeren wordt beboet, test weigeren (nog) niet

Justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) eist zo snel mogelijk boetes voor wie terugkeert uit een rode zone in het buitenland en zich niet laat testen. ?Willen we het virus onder controle houden, dan moeten ook de controles waterdicht zijn.?
Coronavirus - Stad Aalst test alle leerlingen en personeel basisschool De Brug
19 Januari, 00:07 Skynet
Alle leerlingen van de school SBSB De Brug in Aalst worden dinsdag getest op het coronavirus, nadat bekend raakte dat een van de leerlingen mogelijk besmet is met de nieuwe, zeer overdraagbare variant van het coronavirus.


Supermarkt Hoogvliet test gekoelde bezorgboxen
18 Januari, 13:36 Emerce
Supermarkt Hoogvliet gaat online bestelde boodschappen afleveren in speciale afsluitbare boxen die in de voortuin van de klant staan.


Geen reisverbod, wel test en quarantaine voor elke reiziger? Kernkabinet buigt zich over advies experten
18 Januari, 08:12 HLN.BE
Het federale kernkabinet buigt zich vanochtend over het expertenadvies van de GEMS. Om te vermijden dat we nog meer besmettingen met coronavarianten ?importeren?, dringen strengere regels zich op - met name voor reizigers.


Coronavirus - Slovaken hebben binnenkort negatieve test nodig om naar het werk te gaan
18 Januari, 00:19 Skynet
Slovakije verstrengt de coronamaatregelen nog verder. Premier Igor Matovic kondigde zondagavond aan dat er vanaf maandag opnieuw massaal getest zal worden in heel het land. Als die testcampagne afgelopen is, zal een verplaatsing naar het werk enkel nog mogelijk zijn met een negatieve coronatest.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn