NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Switch

2News.be / Trefwoorden / Switch

Ajax-coach Van 't Schip over switch naar 5-3-2-formatie: 'Voor herhaling vatbaar'
27 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
Hoewel Ajax zondag op bezoek bij AZ een pijnlijke nederlaag (2-0) moest slikken, waren de Amsterdammers na afloop voorzichtig optimistisch over de systeemwissel van 4-3-3 naar 5-3-2. "Dit is voor herhaling vatbaar."


Nintendo Switch 2 komt later uit: 'op z'n vroegst' in maart 2025
20 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
De komst van de nieuwe generatie Nintendo Switch wordt uitgesteld tot begin 2025. De opvolger van de populaire Switch-console zou aanvankelijk eind dit jaar gelanceerd worden.


Microsoft gaat vier Xbox-exclusives uitbrengen op PS5 en Nintendo Switch
17 Februari, 00:00 Tweakers
Microsoft gaat vier van zijn Xbox-exclusives uitbrengen op de consoles van Sony en Nintendo. Dat bevestigt Xbox-baas Phil Spencer op donderdagavond. De consolemaker zegt niet om welke games dat precies gaat, hoewel daarover eerder al geruchten rondgingen.


Video toont demonstratie vermeende Nintendo Switch-flashcard
26 December 2023, 00:01 Tweakers
Een X-gebruiker heeft een video gedeeld waarin naar verluidt de eerste werkende flashcard voor de Nintendo Switch gedemonstreerd wordt. Deze lijkt te werken op niet-gemodificeerde consoles, en recente versies van de console die nog niet te kraken zijn.


Luigi's Mansion 2 HD komt volgende zomer naar de Nintendo Switch
17 September 2023, 00:01 Tweakers
Luigi's Mansion 2 HD verschijnt in de zomer van volgend jaar voor de Nintendo Switch. Dat bevestigde de ontwikkelaar op donderdag tijdens zijn Direct-presentatie. Nintendo kondigde de remaster van Luigi's Mansion 2 eerder al aan.


Nintendo brengt Princess Peach: Showtime op 22 maart uit voor de Switch
17 September 2023, 00:01 Tweakers
Nintendo heeft op donderdag meer details gedeeld over zijn komende Princess Peach-game. Het spel heet Princess Peach: Showtime en krijgt een theaterthema. De game komt op 22 maart uit voor de Nintendo Switch.


'Nintendo Switch-opvolger biedt ondersteuning voor DLSS en raytracing'
10 September 2023, 00:01 Tweakers
De opvolger van de Nintendo Switch zou gebruikmaken van Nvidia's DLSS-upscalingtechnologie en 'geavanceerde raytracingeffecten' kunnen vertonen. De graphics zouden 'vergelijkbaar' zijn met die van de huidige consoles van Sony en Microsoft.


Nintendo behaalt recordwinst dankzij nieuwste Zelda-game, Switch en Mario-film
6 Augustus 2023, 00:02 Tweakers
Nintendo heeft het afgelopen kwartaal een recordwinst van omgerekend bijna 1,19 miljard euro behaald. Dit schrijft het Japanse bedrijf onder meer toe aan het succes van The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch en de film The Super Mario Bros. Movie.


Nintendo brengt 2d-game Super Mario Bros Wonder in oktober uit voor Switch
22 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Nintendo komt met een nieuwe 2d-Mario-game aan. Super Mario Bros Wonder betreft een traditionele sidescrollinggame en krijgt onder meer nieuwe power-ups en 'wonderbloemen'. De titel verschijnt op 20 oktober voor de Nintendo Switch.


Nintendo Switch-emulator Yuzu komt naar Android
1 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Yuzu, een emulator voor Nintendo Switch-games, krijgt een Android-versie. De emulator is per direct beschikbaar via de Play Store in twee verschillende versies. Later komen de Android-releases ook beschikbaar op GitHub.


Nintendo Switch Online-game Pac-Man 99 gaat in oktober offline
18 Mei 2023, 00:00 Tweakers
Nintendo stopt in oktober met Nintendo Switch Online-game Pac-Man 99. Dan gaan de onlinediensten van dat spel offline. Gebruikers die de Mode Unlock- of Deluxe Pack-dlc aanschaffen voor 8 september, kunnen na de eol-datum de offlinemodi blijven spelen.


Nintendo Switch lijkt over hoogtepunt heen: vijfde minder spelcomputers verkocht
14 Mei 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Nintendo verkocht in het afgelopen jaar bijna achttien miljoen Switch-spelcomputers. Dat zijn er 22 procent minder dan een jaar eerder. Eerder wees Nintendo op chiptekorten, maar ook de populariteit van de Switch is tanende.


Nintendo gaat Switch-controllers ook buiten garantieperiode gratis repareren
9 April 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Nintendo gaat kapotte Switch Joy-Con-controllers ook buiten de garantieperiode gratis repareren. Het Japanse gameconcern heeft dat besloten na tienduizenden klachten en druk van de Europese Commissie.


Goedkopere Nintendo Switch Lite blijft minst verkopende versie
9 Februari 2023, 00:00 Tweakers
De Nintendo Switch Lite blijft de minst verkopende versie van de Nintendo-console. Hoewel het de goedkoopste versie is, was afgelopen twee jaar minder dan een op de zes verkochte Switch-consoles een Lite-versie.


Releasedatum Hogwarts Legacy voor PS4, Xbox One en Switch bekendgemaakt
15 December 2022, 00:01 Tweakers
Warner Bros. maakt bekend dat Hogwarts Legacy op 4 april verschijnt voor de PlayStation 4 en Xbox One. De Switch-versie volgt in de zomer. De release voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S en pc staat gepland voor februari.


Mail Nvidia wijst op bestaan Tegra-soc voor mogelijke opvolger Nintendo Switch
23 September 2022, 00:00 Tweakers
Een Reddit-gebruiker is mailverkeer van een Nvidia-werknemer op het spoor gekomen waarin het bestaan van de Nvidia Tegra 239-soc wordt bevestigd. Deze soc zou volgens geruchten in ontwikkeling zijn voor de opvolger van de Nintendo Switch.


Irdeto onthult Nintendo Switch Emulator Protection-drm
26 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
Denuvo-maker Irdeto heeft een nieuwe drm-software onthuld tijdens Gamescom, die speciaal ontwikkeld is voor Nintendo Switch-spellen. Volgens de ontwikkelaar moet de Nintendo Switch Emulator Protection "de piraterij van Switch-games tegengaan".


Life is Strange-remasters voor Nintendo Switch verschijnen op 27 september
19 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
Life is Strange: Arcadia Bay Edition komt op 27 september uit voor de Nintendo Switch. De bundel bevat de geremasterde versies van Life is Strange en zijn prequel Life is Strange: Before the Storm.


Nintendo verkoopt minder Switch-consoles door aanhoudend chiptekort
8 Augustus 2022, 00:11 NU.NL - Tech
De wereldwijde chiptekorten hebben ervoor gezorgd dat Nintendo in het afgelopen kwartaal een miljoen minder Switch-consoles heeft verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar. Het verkocht er ruim 3,4 miljoen, wat neerkomt op een daling van 23 procent, maakt het Japanse bedrijf bekend in zijn kwartaalcijfers (pdf).


Nintendo verkoopt aanzienlijk minder Switch-consoles, maar de winst stijgt flink
5 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
Nintendo heeft in het eerste kwartaal van het boekjaar 2023 grofweg 1,32 miljoen reguliere Nintendo Switch-consoles verkocht. Dat is weer ruim 25 procent minder dan afgelopen kwartaal. Ook het aantal verkochte Switch OLED-uitvoeringen liep met 16 procent terug.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn