NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Superprix

2News.be / Trefwoorden / Superprix

Zolder Superprix: NGT Racing beleeft sterk weekend in Porsche Carrera Cup Benelux
18 Juni, 00:02 Autosport
Twee podia en een zege, dat was de oogst van NGT Racing tijdens de tweede meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux, afgelopen weekend op Circuit Zolder. Glenn van Parijs behaalde zijn derde tweede plaats in vier races, naast een vierde plaats in de tweede race op zondag, terwijl Maxime Soulet voor het eerst naar het podium mocht, ook al hadden het evengoed twee podiumplaatsen kunnen zijn. Stijn Lowette tot slot reed op zaterdag naar een schitterende zege in zijn klasse, maar kende op zondag een vroegtijdig einde na een crash in de startfase. De sterke prestaties volgden op een moeilijkere race met Russell Racing by NGT tijdens de tweede manche Belcar Endurance Championship.

Lees meer: Zolder Superprix: NGT Racing beleeft sterk weekend in Porsche Carrera Cup Benelux


Zolder Superprix: #TeamPGZ by RedAnt Racing opnieuw op podium
18 Juni, 00:02 Autosport
#TeamPGZ by RedAnt Racing combineert dit seizoen meerdere programma?s en nu was het tijd voor de tweede manche van de Porsche Carrera Cup Benelux op Circuit Zolder. Nadat begin mei in Spa-Francorchamps de eerste meeting was afgewerkt, was het nu tijd voor een verplaatsing naar de Limburgse omloop Circuit Zolder voor wat voor veel deelnemers een heuse thuiswedstrijd is. Op het programma stonden zoals steeds twee sprintraces en voor Xavier Maassen zat er een podiumplaats in, een zeer knap antwoord na een moeilijker weekend in de Ardennen begin mei.

Lees meer: Zolder Superprix: #TeamPGZ by RedAnt Racing opnieuw op podium


Zolder Superprix: Tweede afspraak voor de Porsche Carrera Cup Benelux met niet minder dan 24 deelnemers
11 Juni, 00:03 Autosport
Een goede maand na de openingsmeeting van de Porsche Carrera Cup Benelux is Circuit Zolder gastheer voor de tweede afspraak van het seizoen 2022. Tijdens de Zolder Superprix worden de derde en vierde race verreden, na een erg spectaculaire start in Spa-Francorchamps. In alle klassen wordt een stevige strijd verwacht. De wedstrijden vinden plaats op zaterdag 11 juni om 14u30 en zondag 12 juni om 11u45.

Lees meer: Zolder Superprix: Tweede afspraak voor de Porsche Carrera Cup Benelux met niet minder dan 24 deelnemers


Zolder Superprix: Wie neemt het op tegen Tomas De Backer?
11 Juni, 00:03 Autosport
Tomas De Backer en ook Ford Peerlings verlieten Circuit Zandvoort als sterke leiders en zij zijn dan ook de grote favorieten voor de tweede afspraak van de Ford Fiesta Sprint Cup, die betwist wordt in het kader van de Zolder Superprix.

Lees meer: Zolder Superprix: Wie neemt het op tegen Tomas De Backer?


Zolder Superprix: Dubbele thuismatch voor Belgium Racing
11 Juni, 00:03 Autosport
Minder dan een week na de tweede manche van het Belgisch uithoudingskampioenschap in Frankrijk, staat op Circuit Zolder niet enkel de tweede afspraak van de Porsche Carrera Cup Benelux op het menu, maar ook de derde manche van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux. Een dubbele thuismatch dus voor Belgium Racing, dat vastberaden is om voor eigen publiek een glansprestatie neer te zetten.

Lees meer: Zolder Superprix: Dubbele thuismatch voor Belgium Racing


Zolder Superprix: Pole voor Thomas Piessens/Sam Dejonghe
11 Juni, 00:02 Autosport
Op vrijdag werd al de kwalificatie voor de Supercar Challenge op Circuit Zolder verreden. Snelste in deze kwalificatie was de Deldiche Racing Norma M20 FC van Thomas Piessens en Sam Dejonghe. Ook de twee volgende plaatsen op de grid gaan naar een Norma CN prototype, respectievelijk het Verheyen Motorsport exemplaar van Brent Verheyen/Ian Gepts en de Deldiche Racing wagen van Luc de Cock. De DOMEC Racing Radical RXC Spyder van Nagy Kabaz, die zijn debuut maakt in de Supercar Challenge was al direct de snelste in de Supersport 1 divisie.

Lees meer: Zolder Superprix: Pole voor Thomas Piessens/Sam Dejonghe


Zolder Superprix: Domec Racing brengt prachtige Radical RXC Spider aan de start
4 Juni, 00:05 Autosport
Domec Racing neemt al enige tijd deel aan de Supercar Challenge met de gekende Radical RXC, maar voor de manche van dit jaar op Circuit Zolder vergast het team de toeschouwers op een primeur. Het brengt een Radical RXC Spider aan de start voor Nagy Kabaz.

Lees meer: Zolder Superprix: Domec Racing brengt prachtige Radical RXC Spider aan de start


Zolder Superprix: BMW M2 CS Racing Cup Benelux met Esteban Muth
4 Juni, 00:05 Autosport
Voor de derde manche van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux die volgende week plaats vindt op Circuit Zolder, wordt het startveld van de BMW M2 CS Racing Cup Benelux versterkt met een speciale gast. DTM rijder Esteban Muth vervoegt de startgrid tijdens de Zolder Superprix.

Lees meer: Zolder Superprix: BMW M2 CS Racing Cup Benelux met Esteban Muth


Zolder Superprix: Benjamin Abeloos: ?Ik verwezenlijk een jongensdroom!?
28 Mei, 00:04 Autosport
In de schaduw van allesheerser Tomas De Backer tekende Benjamin Abeloos tijdens de Voorjaarsraces op Circuit Zandvoort voor zijn allereerste race-weekend. Voor de rijder van Ford AB Automotive kwam het erop neer ervaring op te doen en, vooral, zonder kleerscheuren de twee races vol te maken. Met deze kilometers op de teller, gaat het vol vertrouwen richting Circuit Zolder voor de tweede afspraak in de Belgische Ford Fiesta Sprint Cup!

Lees meer: Zolder Superprix: Benjamin Abeloos: ?Ik verwezenlijk een jongensdroom!?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn