NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Stuurt

2News.be / Trefwoorden / Stuurt

Nio stuurt 1 op de 10 werknemers de laan uit
8 November, 00:02 AutoBlog

Nio is genoodzaakt drastische maatregelen te nemen. De Chinese auto-industrie beleefde de laatste jaren gouden tijden. De eigen markt floreert en bovendien krijgen de Chinese merken eindelijk voet aan de grond in Europa. Het nadeel is alleen dat ze met heel veel zijn. En dan ga je toch een beetje in elkaars vaarwater zitten. Nio […]

Dit artikel Nio stuurt 1 op de 10 werknemers de laan uit verscheen eerst op Autoblog.nl.
Malware-as-a-Service BunnyLoader stuurt je gevoelige data in een ZIP naar hackers
5 November, 00:07 Techzine
Zscaler ThreatLabz is een nieuwe Malware-as-a-Service op het spoor. De malware staat op verschillende forums te koop aangeboden voor 250 dollar. De malware BunnyLoader werd recent door security-onderzoekers van Zscaler ThreatLabz ontdekt. Op toestellen waarop de malware actief is, registreren hackers de toetsenbordactiviteit en nemen ze de controle over het klembord. Daarnaast is het mogelijk […]


ACM stuurt besluit over concurrentie internetmarkt ter beoordeling naar EU
30 Oktober, 00:02 Tweakers
De Nederlandse Autoriteit Consument en Markt blijft bij haar conclusie dat er geen 'aanzienlijke marktmacht' is op de retailmarkt voor vast internet en zakelijke netwerkdiensten. Het besluit wordt nu opgestuurd naar de Europese Commissie, waarna het definitief gemaakt kan worden.


Gamesoftwaremaker Unity stuurt plannen bij na opstand gamemakers
23 September, 00:00 De Tijd
00:36 De softwaremaker voor videogames Unity draait zijn nieuwe prijsbeleid op een aantal belangrijke punten terug. Dit nadat bij makers van videogames en ware opstand was uitgebroken en de aandelenkoers ke...


Jupiler Pro League - KV Mechelen stuurt Alec Van Hoorenbeeck op uitleenbasis naar Nederlandse FC Twente
16 Augustus, 00:01 Skynet Sport
KV Mechelen heeft (tijdelijk) afscheid genomen van Alec Van Hoorenbeeck. De centrale verdediger wordt uitgeleend aan FC Twente, zo geraakte dinsdagavond bekend. De Nederlanders hebben ook een aankoopoptie bedongen.


Cyprus stuurt zeventigtal geredde migranten terug naar Libanon
1 Augustus, 00:03 Skynet
Voor de kust van Cyprus hebben veiligheidstroepen 73 migranten, onder wie elf kinderen, gered en teruggestuurd naar Libanon. Dat meldt de Cypriotische staatsradio RIK.


Lanxess stuurt schokgolf door Europese chemiesector
21 Juni, 00:01 De Tijd
20:38 Een winstwaarschuwing bij het chemiebedrijf Lanxess heeft dinsdag een rilling door de sector gestuurd. De vraag naar chemische producten zakt fors onder druk van de inflatie en de hogere rente.


"JPMorgan stuurt 1.000 werknemers First Republic weg"
27 Mei, 00:04 Skynet Economie
JPMorgan Chase stuurt duizend werknemers van de overgenomen First Republic Bank weg. Dat melden bronnen aan persbureau Bloomberg. First Republic Bank viel recent om en werd vervolgens gekocht door JPMorgan Chase, de grootste bank van de Verenigde Staten.


LinkedIn stuurt ruim zevenhonderd medewerkers de laan uit
14 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
LinkedIn gaat 716 banen schrappen. Dat komt neer op 3,5 procent van het totale personeelsbestand. Het zakelijke sociale netwerk verwacht een zwakkere economische groei en wil daarom kosten besparen.


VS stuurt 1500 militairen naar grens Mexico om verwachte migranten
3 Mei, 00:01 NOS nieuws

De Amerikaanse regering stuurt 1500 militairen naar de grens met Mexico. Dat heeft het Witte Huis bekendgemaakt. De regering-Biden verwacht een grote toestroom aan migranten als volgende week de noodwet Title 42 afloopt.

Die noodmaatregel werd vanwege de coronapandemie ingezet door de voormalige president Trump om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De wet maakte het ook makkelijker om migranten aan de grens te weigeren.

De extra militairen gaan administratieve werkzaamheden uitvoeren, volgens een woordvoerder van het Witte Huis. Daardoor kunnen de al aanwezige grenswachten hun handhavingstaken beter uitvoeren.

De afgelopen jaren probeerden veel migranten de Amerikaans-Mexicaanse grens over te komen. In maart kwam het daarbij tussen een confrontatie tussen de Amerikaanse grenswachten en migranten. Volgens hen werkte de app die de Amerikaanse regering heeft ontwikkeld om asielaanvragen te stroomlijnen niet.

In de video hieronder vertellen migranten hoe het eraan toe ging:

Sinds het uitbreken van het coronavirus is de noodwet meerdere keren verlengd, maar sinds een paar maanden neemt het aantal migranten dat probeert de grens over te steken toe. Volgens statistieken van de Amerikaanse grenswachten werden in maart dit jaar ruim 250.000 migranten aangetroffen langs de grenzen van de Verenigde Staten. Dat is vijf keer meer dan in maart 2020.

De 1500 militairen gaan voor een periode van negentig dagen naar de grens. Het is nog onduidelijk wanneer ze precies met hun werkzaamheden beginnen.
Delhaize - Blokkade aan distributiecentrum Zellik opgeheven
De ongeveer honderd Delhaize-werknemers die het distributiecentrum in Zellik sinds 15 uur hadden geblokkeerd, hebben de site kort voor 22 uur verlaten. De beslissing werd genomen na de komst van vier politiecombi's en een brandweerwagen, maar tot een confrontatie kwam het niet.


Rusland stuurt nieuw ruimteschip naar ISS om bemanning te redden
25 Februari, 00:01 NU.NL - Tech
Een Soyuz-ruimtevaartuig is in de nacht van donderdag op vrijdag gelanceerd vanaf de Bajkonoer-basis in Kazachstan. De capsule moet bemanning in het ISS-ruimtestation gaan redden. Die kon niet terugkeren doordat het ruimtevaartuig waarschijnlijk is lekgeslagen door een kleine meteoriet.


NAVO stuurt containers naar Turkije voor tijdelijke huisvesting
20 Februari, 03:52 HLN.BE
De NAVO heeft een begin gemaakt met het verschepen van zeecontainers naar Turkije, om daarmee tijdelijke huisvesting te bieden aan 4.000 slachtoffers van de aardbevingen in het Turks-Syrische grensgebied. Zondagavond vertrok een schip met 600 containers uit de Italiaanse haven Taranto, laat het bondgenootschap weten in een verklaring. In totaal gaan er zo'n 1.000 containers naar Turkije, dat lid is van de NAVO.


20 Februari, 00:35 Volkskrant
Tottenham stuurt Man City puntenloos huiswaarts, Wolfsburg is niet opgewassen tegen Bayern
6 Februari, 00:57 Skynet Sport
Tottenham Hotspur heeft Manchester City zondagavond op de 22e speeldag van de Premier League puntenloos huiswaarts gestuurd: 1-0.


Rusland stuurt vervangend vaartuig naar ISS na lek
15 Januari, 00:07 NU.NL - Tech
Rusland stuurt volgende maand een vervangend ruimteschip naar het internationale ruimtestation ISS. Dat heeft de Russische ruimtevaartorganisatie Roscosmos woensdag aangekondigd. Het vaartuig moet twee Russen en een Amerikaan terug naar de aarde brengen.


FIA WRC stuurt nummer 43 met pensioen
8 Januari, 01:54 AutoBlog

De FIA WRC haalt het nummer 43 uit de roulatie ter ere van Ken Block. Racecoureurs zijn eigenlijk allemaal nummertjes. Je moet namelijk in de meeste, dan niet alle autosporten […]

Dit artikel FIA WRC stuurt nummer 43 met pensioen verscheen eerst op Autoblog.nl.
Politie stuurt bulk-sms naar duizend drugsgebruikers uit Zoetermeer
31 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Ongeveer duizend drugsgebruikers uit Zoetermeer en omgeving hebben vrijdag een zogenoemde bulk-sms van de politie ontvangen. Daarin bood de politie hulp aan om te stoppen met drugs. De 06-nummers zijn verzameld uit twee telefoons van opgepakte drugsdealers, meldt de politie.


Marslander stuurt laatste emotionele boodschap vanop rode planeet: ?Maak je geen zorgen om mij?
21 December 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De Marslander InSight, die eind 2018 landde op de rode planeet, heeft na vier jaar het einde van zijn missie aangekondigd. Dat deed hij met een emotionele afscheidsboodschap op Twitter.
Gulf 12H: Ferrari stuurt twee stevige line-ups
3 December 2022, 00:02 Autosport
Zoals gisteren gemeld, zijn er al drie constructeurs die line-up's bekendgemaakt hebben voor de Gulf 12 Hours op 11 december 2022. De volgende in de lijn is Ferrari, dat ook zijn Pro-bezettingen wereldkundig maakte. Twee van de zes wagens die AF Corse zal inzetten tijdens dit evenement zijn Pro-bolides, overigens wederom met steun van Francorchamps Motors.

Lees meer: Gulf 12H: Ferrari stuurt twee stevige line-ups

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn