NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Stuurt

2News.be / Trefwoorden / Stuurt

Satelliet met Nederlands tintje stuurt voor het eerst laserstraal naar de aarde
30 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Een Nederlands onderdeel van een satelliet is erin geslaagd gegevens met een laserstraal naar de aarde te sturen. Voor Nederland is dat een primeur, zegt onderzoeksinstituut TNO, dat het ruimte-instrument heeft ontwikkeld.


Google stuurt honderden advertentieverkopers de laan uit
23 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Google schrapt honderden banen op zijn advertentieverkoopafdeling. De ontslagronde komt boven op de reorganisatie die het bedrijf vorige week aankondigde. Die ontslagen vallen op de afdelingen die zich bezighouden met Google Assistent, smartphones, slimme horloges en thermostaten.


Haier stuurt takedownverzoek aan Home Assistant-plug-inontwikkelaar
20 Januari, 00:00 Tweakers
Haier heeft een takedownverzoek gestuurd naar een ontwikkelaar die plug-ins voor Home Assistant op GitHub had gezet. De ontwikkelaar maakte plug-ins waarmee gebruikers apparaten als airconditioners, ovens en stofzuigers lokaal konden aansturen via het smarthomeplatform.


NASA stuurt niet dit jaar, maar pas in 2025 weer mensen richting de maan
16 Januari, 00:10 NU.NL - Tech
Dit jaar zouden weer ruimtevaarders richting de maan reizen, maar NASA heeft zijn nieuwe bemande missie nu officieel uitgesteld tot volgend jaar september. Volgens de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie moet eerst een aantal technische problemen worden opgelost.


SpaceX stuurt eerste sms-berichten via Direct to Cell-satellietdienst
13 Januari, 00:01 Tweakers
SpaceX heeft voor het eerst sms-berichten verzonden via de Direct to Cell-satellieten van Starlink. Volgens het ruimtebedrijf zijn de eerste tests een succes en is hiermee bewezen dat de techniek werkt.


Nio stuurt 1 op de 10 werknemers de laan uit
8 November 2023, 00:02 AutoBlog

Nio is genoodzaakt drastische maatregelen te nemen. De Chinese auto-industrie beleefde de laatste jaren gouden tijden. De eigen markt floreert en bovendien krijgen de Chinese merken eindelijk voet aan de grond in Europa. Het nadeel is alleen dat ze met heel veel zijn. En dan ga je toch een beetje in elkaars vaarwater zitten. Nio […]

Dit artikel Nio stuurt 1 op de 10 werknemers de laan uit verscheen eerst op Autoblog.nl.
Malware-as-a-Service BunnyLoader stuurt je gevoelige data in een ZIP naar hackers
5 November 2023, 00:07 Techzine
Zscaler ThreatLabz is een nieuwe Malware-as-a-Service op het spoor. De malware staat op verschillende forums te koop aangeboden voor 250 dollar. De malware BunnyLoader werd recent door security-onderzoekers van Zscaler ThreatLabz ontdekt. Op toestellen waarop de malware actief is, registreren hackers de toetsenbordactiviteit en nemen ze de controle over het klembord. Daarnaast is het mogelijk […]


ACM stuurt besluit over concurrentie internetmarkt ter beoordeling naar EU
30 Oktober 2023, 00:02 Tweakers
De Nederlandse Autoriteit Consument en Markt blijft bij haar conclusie dat er geen 'aanzienlijke marktmacht' is op de retailmarkt voor vast internet en zakelijke netwerkdiensten. Het besluit wordt nu opgestuurd naar de Europese Commissie, waarna het definitief gemaakt kan worden.


Gamesoftwaremaker Unity stuurt plannen bij na opstand gamemakers
23 September 2023, 00:00 De Tijd
00:36 De softwaremaker voor videogames Unity draait zijn nieuwe prijsbeleid op een aantal belangrijke punten terug. Dit nadat bij makers van videogames en ware opstand was uitgebroken en de aandelenkoers ke...


Jupiler Pro League - KV Mechelen stuurt Alec Van Hoorenbeeck op uitleenbasis naar Nederlandse FC Twente
16 Augustus 2023, 00:01 Skynet Sport
KV Mechelen heeft (tijdelijk) afscheid genomen van Alec Van Hoorenbeeck. De centrale verdediger wordt uitgeleend aan FC Twente, zo geraakte dinsdagavond bekend. De Nederlanders hebben ook een aankoopoptie bedongen.


Cyprus stuurt zeventigtal geredde migranten terug naar Libanon
1 Augustus 2023, 00:03 Skynet
Voor de kust van Cyprus hebben veiligheidstroepen 73 migranten, onder wie elf kinderen, gered en teruggestuurd naar Libanon. Dat meldt de Cypriotische staatsradio RIK.


Lanxess stuurt schokgolf door Europese chemiesector
21 Juni 2023, 00:01 De Tijd
20:38 Een winstwaarschuwing bij het chemiebedrijf Lanxess heeft dinsdag een rilling door de sector gestuurd. De vraag naar chemische producten zakt fors onder druk van de inflatie en de hogere rente.


"JPMorgan stuurt 1.000 werknemers First Republic weg"
27 Mei 2023, 00:04 Skynet Economie
JPMorgan Chase stuurt duizend werknemers van de overgenomen First Republic Bank weg. Dat melden bronnen aan persbureau Bloomberg. First Republic Bank viel recent om en werd vervolgens gekocht door JPMorgan Chase, de grootste bank van de Verenigde Staten.


LinkedIn stuurt ruim zevenhonderd medewerkers de laan uit
14 Mei 2023, 00:09 NU.NL - Tech
LinkedIn gaat 716 banen schrappen. Dat komt neer op 3,5 procent van het totale personeelsbestand. Het zakelijke sociale netwerk verwacht een zwakkere economische groei en wil daarom kosten besparen.


VS stuurt 1500 militairen naar grens Mexico om verwachte migranten
3 Mei 2023, 00:01 NOS nieuws

De Amerikaanse regering stuurt 1500 militairen naar de grens met Mexico. Dat heeft het Witte Huis bekendgemaakt. De regering-Biden verwacht een grote toestroom aan migranten als volgende week de noodwet Title 42 afloopt.

Die noodmaatregel werd vanwege de coronapandemie ingezet door de voormalige president Trump om de verspreiding van het virus tegen te gaan. De wet maakte het ook makkelijker om migranten aan de grens te weigeren.

De extra militairen gaan administratieve werkzaamheden uitvoeren, volgens een woordvoerder van het Witte Huis. Daardoor kunnen de al aanwezige grenswachten hun handhavingstaken beter uitvoeren.

De afgelopen jaren probeerden veel migranten de Amerikaans-Mexicaanse grens over te komen. In maart kwam het daarbij tussen een confrontatie tussen de Amerikaanse grenswachten en migranten. Volgens hen werkte de app die de Amerikaanse regering heeft ontwikkeld om asielaanvragen te stroomlijnen niet.

In de video hieronder vertellen migranten hoe het eraan toe ging:

Sinds het uitbreken van het coronavirus is de noodwet meerdere keren verlengd, maar sinds een paar maanden neemt het aantal migranten dat probeert de grens over te steken toe. Volgens statistieken van de Amerikaanse grenswachten werden in maart dit jaar ruim 250.000 migranten aangetroffen langs de grenzen van de Verenigde Staten. Dat is vijf keer meer dan in maart 2020.

De 1500 militairen gaan voor een periode van negentig dagen naar de grens. Het is nog onduidelijk wanneer ze precies met hun werkzaamheden beginnen.
Delhaize - Blokkade aan distributiecentrum Zellik opgeheven
15 April 2023, 00:02 Skynet Economie
De ongeveer honderd Delhaize-werknemers die het distributiecentrum in Zellik sinds 15 uur hadden geblokkeerd, hebben de site kort voor 22 uur verlaten. De beslissing werd genomen na de komst van vier politiecombi's en een brandweerwagen, maar tot een confrontatie kwam het niet.


Rusland stuurt nieuw ruimteschip naar ISS om bemanning te redden
25 Februari 2023, 00:01 NU.NL - Tech
Een Soyuz-ruimtevaartuig is in de nacht van donderdag op vrijdag gelanceerd vanaf de Bajkonoer-basis in Kazachstan. De capsule moet bemanning in het ISS-ruimtestation gaan redden. Die kon niet terugkeren doordat het ruimtevaartuig waarschijnlijk is lekgeslagen door een kleine meteoriet.


NAVO stuurt containers naar Turkije voor tijdelijke huisvesting
20 Februari 2023, 03:52 HLN.BE
De NAVO heeft een begin gemaakt met het verschepen van zeecontainers naar Turkije, om daarmee tijdelijke huisvesting te bieden aan 4.000 slachtoffers van de aardbevingen in het Turks-Syrische grensgebied. Zondagavond vertrok een schip met 600 containers uit de Italiaanse haven Taranto, laat het bondgenootschap weten in een verklaring. In totaal gaan er zo'n 1.000 containers naar Turkije, dat lid is van de NAVO.


20 Februari 2023, 00:35 Volkskrant
Tottenham stuurt Man City puntenloos huiswaarts, Wolfsburg is niet opgewassen tegen Bayern
6 Februari 2023, 00:57 Skynet Sport
Tottenham Hotspur heeft Manchester City zondagavond op de 22e speeldag van de Premier League puntenloos huiswaarts gestuurd: 1-0.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn