NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Studio

2News.be / Trefwoorden / Studio

Microsoft toont Surface Laptop Studio 2, Surface Laptop Go 3 en Surface Go 4
Vandaag, 00:02 Tweakers
Microsoft heeft de Surface Laptop Studio 2, Surface Laptop Go 3 en, voor de zakelijke markt, Surface Go 4 getoond. Eerstgenoemde bevat de meeste veranderingen; de andere twee hebben als grootste verbetering een vernieuwde processor.


Immortals of Aveum-studio ontslaat ongeveer 45 procent van personeel
17 September, 00:00 Tweakers
Ascendant Studios heeft bijna de helft van zijn personeel de laan uitgestuurd, kort nadat de ontwikkelaar zijn game Immortals of Aveum in de tweede helft van augustus heeft uitgebracht. Naar verluidt zijn de ontslagen te wijten aan de slechte verkoopcijfers van de game.


Staking Hollywood - Vakbond scenaristen staat open voor akkoorden met individuele studio's
12 September, 00:06 Skynet Economie
In het kader van de staking bij scenaristen in Hollywood, die al meer dan vier maanden aansleept, overweegt de vakbond nu om akkoorden met individuele studio's toe te laten. Het is voor die studio's niet verplicht om te onderhandelen via de koepelorganisatie AMPTP (Alliance of Motion Picture and Television Producers, red.), zegt de vakbond Writers Guild zaterdag. Op die manier hoopt men een aantal producties weer te kunnen opstarten.


Embracer Group sluit Saints Row-studio Volition 'met onmiddellijke ingang'
3 September, 00:02 Tweakers
Embracer Group sluit Volition, de gamestudio achter Saints Row en Red Faction, 'met onmiddellijke ingang'. De Zweedse game-uitgever kondigde in juni al zijn plannen aan om meerdere studio's te sluiten.


Microsoft stopt volgend jaar ondersteuning voor Visual Studio op macOS
3 September, 00:01 Tweakers
Microsoft stopt volgend jaar met de ondersteuning voor Visual Studio voor macOS. Het bedrijf geeft versie 17.6 nog twaalf maanden beveiligingsondersteuning, maar er komen geen feature-updates meer. Microsoft geeft geen reden voor het stoppen.


Schrijvers en studio's komende week weer om tafel vanwege Hollywoodstaking
16 Augustus, 00:08 NU.NL - Film
De onderhandelaars van de Amerikaanse schrijversvakbond WGA plannen komende week nieuwe gesprekken met de grote studio's om uit de impasse te komen. De staking van de scenaristen in Hollywood is inmiddels meer dan honderd dagen aan de gang.


Hollywood-studio's doen stakende scriptschrijvers nieuw aanbod
16 Augustus, 00:07 NU.NL - Film
Hollywood-studio's hebben stakende scriptschrijvers een nieuw aanbod gedaan met afspraken over het salaris en kwesties als kunstmatige intelligentie (AI). Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van bronnen die van de onderhandelingen op de hoogte zijn.


Eerste gesprek in maanden tussen scriptschrijvers en studio's levert niets op
9 Augustus, 00:10 NU.NL - Film
Het gesprek tussen de Amerikaanse scriptschrijversbond WGA en de grote filmstudio's heeft voorlopig niets opgeleverd. Er zou nog geen akkoord over nieuwe contracten zijn bereikt.


Salesforce komt met ?Bring Your Own Model? voor Einstein Studio
5 Augustus, 00:05 Techzine
Salesforce hoopt het bedrijven makkelijker te maken om AI-modellen te trainen. Het initiatief noemt men Bring Your Own Model. Met Einstein Studio kunnen klanten hun datasets op Salesforce Data Cloud inzetten om hun eigen modellen erop los te laten. Allereerst ondersteunt Salesforce modellen die gebouwd zijn met Amazon SageMaker. Daarmee kunnen bedrijven met dergelijke modellen […]


Studio stelt release Sims-achtige game Life By You uit tot volgend jaar
30 Juli, 00:02 Tweakers
De release van de Sims-achtige game Life By You is uitgesteld. De game zou in september van dit jaar uitkomen in early access, maar dat is nu 5 maart 2024 geworden. De maker heeft meer tijd nodig om de graphics en de interface op te poetsen.


Rita Ora zat dag na bruiloft alweer in studio: 'Liefdeslied met kater gemaakt'
20 Juli, 00:02 NU.NL - Muziek
Rita Ora heeft met haar nieuwe album You & I een kans om haar veelbesproken liefdesleven van haar kant te belichten. Daarvoor moest ze de dag na haar bruiloft met een kater in de studio opdraven, vertelt ze aan NU.nl.


Studio 100 bevestigt vertrek Plopsa-CEO, ook andere manager moet weg
22 Maart, 00:07 Skynet Economie
Studio 100 heeft de samenwerking met de CEO van zijn pretparkdivisie Plopsa, Steve Van den Kerkhof, stopgezet. Dat bevestigt het bedrijf. Ook een andere manager moet vertrekken.


Microsoft voegt eenvoudige .NET upgrade toe aan Visual Studio
20 Februari, 00:44 Techzine
Gebruikers kunnen nu eenvoudig elke .NET-applicatie upgraden naar de nieuwste versie van .NET. De upgrade kan gelden voor zowel .NET Framework als .NET Core web en desktop apps. Sommige projecttypes zijn echter nog in ontwikkeling en zullen in de toekomst worden vrijgegeven. De bijgewerkte .NET 6 (Long Term Support-versie) en .NET 7 (Standard Term Support-versie) […]


Visual Studio 17.4.4
12 Januari, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft de vierde update voor versie 17.4.0 van Visual Studio 2022 uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving, verkrijgbaar voor Windows and macOS, beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F# en Python gemakkelijker te maken. De nieuwe versie is volledig 64bit en heeft een nieuwe vereenvoudigde gebruikersinterface. Meer informatie over versie 17.4 is op deze pagina van Microsoft te vinden. Dit is de changelog voor versie 17.4.4:


Visual Studio 2022 17.4.0
11 November 2022, 00:01 Tweakers
Microsoft heeft versie 17.4.0 van Visual Studio 2022 uitgebracht. Deze populaire programmeerontwikkelomgeving, verkrijgbaar voor Windows and macOS, beschikt over handige opties om het programmeren in onder andere Visual C++, Visual Basic, C#, F# en Python gemakkelijker te maken. De nieuwe versie is volledig 64bit en heeft een nieuwe vereenvoudigde gebruikersinterface. Meer informatie over versie 17.4 is op deze pagina van Microsoft te vinden, dit is de aankondiging van deze uitgave: Visual Studio 17.4 is now available


Maan en Karel van Goldband bezingen liefde in single: 'Vonk sloeg over in studio'
7 November 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Geruchten over een relatie tussen Maan (25) en Karel Gerlach (29) van Goldband staken afgelopen zomer al de kop op, maar de zangeres bevestigde het nooit met zoveel woorden. Ze betraden samen het Lowlands-podium en de zanger is inmiddels op haar Instagram verschenen. Donderdag hebben ze samen de single Stiekem uitgebracht. En die gaat, heel toepasselijk, over een geheime liefde.


F1 Manager 2022-studio kondigt twee maanden na release einde ondersteuning aan
29 Oktober 2022, 00:00 Tweakers
De ontwikkelaar van F1 Manager 2022 maakt bekend dat de volgende update voor het spel de laatste zal zijn die groot is en feedback en suggesties verwerkt. De aankondiging volgt slechts twee maanden na de release van de game.


Microsoft lanceert Surface Pro 9, Surface Laptop 5 en Studio 2+
14 Oktober 2022, 00:06 Techzine
Microsoft onthult de volgende generatie van Surface-apparaten. De Surface Pro 9, Surface Laptop 5 en Surface Studio 2+ zijn 50 tot 80 procent sneller dan hun voorgangers. Het eerste Surface-apparaat werd bijna tien jaar geleden gelanceerd. De verkoopcijfers stelden teleur. Microsoft verlaagde de prijs met 30 procent en draaide een verlies van honderden miljoenen als […]


Ook 'Studio 100' ontsnapt niet aan hogere energiekosten bij voorstelling nieuw spektakel: "Een warme oproep om een extra truitje te dragen?
30 Augustus 2022, 00:01 HLN.BE
Zichtbaar fier in de grote hal. Na meer dan 1 miljoen bezoekers bij ?Daens? en ?40-45' presenteerden Gert Verhulst en ?Studio 100' het gloednieuwe spektakelstuk ?Red Star Line: De Gouden Horizon?. Al stond het bekende tv-gezicht daar niet helemaal zorgeloos. Want het ?Pop-Up Theater? in Puurs is immens. En in maart durft het wel nog eens flink koud te zijn.


Embracer Group neemt Middle-earth Enterprises en vier nieuwe game-studio's over
19 Augustus 2022, 00:01 Tweakers
Gamebedrijf Embracer Group is nog altijd op overnamepad en neemt onder meer Middle-earth Enterprises over. Het bedrijf koopt ook vier andere studio's. Daaronder vallen de ontwikkelaars van voxelgame Teardown en survivalshooter Killing Floor.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn