NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Strijd

2News.be / Trefwoorden / Strijd

Europese Commissie wil strijd tegen witwaspraktijken aansnoeren
Dinsdag, 00:06 Skynet Economie
De Europese Commissie heeft dinsdag een nieuwe batterij voorstellen op tafel gelegd om de samenwerking van de lidstaten in de strijd tegen witwaspraktijken en terreurfinanciering aan te snoeren. Het dagelijks bestuur van de Europees Unie wil onder meer een nieuw Europese agentschap, de aanpak van cryptomunten en een plafond van 10.000 euro voor transacties in cash.


Heeft Nederland zijn zaakjes wel op orde in de strijd tegen het water?
17 Juli, 00:07 Volkskrant
Na drie dagen extreme regenval stroomden in Limburg straten over en stortte een brug bij Valkenburg in. Heeft Nederland zijn zaakjes wel op orde in de strijd tegen het water? ?Er ligt een koele economische kosten-batenanalyse aan ten grondslag.?


Prijswinnende Reuters-fotograaf komt om bij strijd tussen Afghaanse commando?s en Taliban
17 Juli, 00:07 Volkskrant
Bij zware gevechten in het zuiden van Afghanistan is een fotograaf van het persbureau Reuters omgekomen. Volgens een Afghaanse legercommandant werd Danish Siddiqui, die in 2018 de Pulitzerprijs won, vlakbij de grens met Pakistan gedood.


Zuid-Afrika verdubbelt inzet legermacht in strijd tegen rellen, vaccinaties deels opgeschort
15 Juli, 00:01 HLN.BE
Het Zuid-Afrikaanse leger heeft inmiddels 5.000 militairen ingezet tegen de rellen in het land. Dat is een verdubbeling van het maandag ingezette aantal. Volgens lokale media wil de minister van Defensie de troepenmacht nog vervijfvoudigen. Veiligheidstroepen hebben inmiddels ruim 1.750 mensen aangehouden in verband met de onlusten. De Zuid-Afrikaanse regering heeft in een deel van het land de vaccinaties tegen het coronavirus opgeschort wegens het geweld dat al aan 72 mensen het leven heeft gekost.


Poels en zijn drie concurrenten maken zich op voor hevige strijd om bollentrui
14 Juli, 00:08 NU.NL - Sport
Met acht punten voorsprong in het bergklassement begint Wout Poels dinsdag aan de laatste week van de Tour de France. De Limburger zal de komende drie dagen voldoende punten moeten pakken om de bolletjestrui naar Parijs te kunnen brengen.


Grapperhaus heeft de strijd tegen ondermijning nog lang niet gewonnen, tot zijn frustratie
10 Juli, 00:06 Volkskrant
Er kwam een fonds tegen ondermijning en een speciaal politieteam in opbouw, maar opnieuw moet minister Grapperhaus vaststellen dat hij de strijd tegen de ondermijnende criminaliteit nog lang niet heeft gewonnen. Ook tot zijn eigen frustratie.


Wimbledon - Geblesseerde Serena Williams moet strijd meteen staken
Ook Wimbledon 2021 wordt niet de 24e grandslamzege van Serena Williams (WTA-8). De 39-jarige Amerikaanse moest dinsdag in de eerste ronde wegens een dijblessure de strijd staken. In de eerste set stond het toen 3-3 gelijk tegen de Wit-Russische Aliaksandra Sasnovich (WTA-100). Die had net een 1-3 achterstand opgehaald.


Strijd om ondervoorzitterschap N-VA leert ons vier lessen
8 Februari, 06:26 Gazet v. Antwerpen

Niet de gedoodverfde favoriet Theo Francken, maar wel huidig ondervoorzitter Lorin Parys en Kamerlid Valerie Van Peel worden de nieuwe ondervoorzitters van N-VA. Wat zegt dat over de positie van Bart De Wever, de koers van de partij en de toekomst? Vier lessen na de interne verkiezingen bij N-VA.
7 Februari, 13:17 HLN.BE
7 Februari, 13:17 HLN.BE
Sportieve gevolgen van forfait Lommel SK wegen zwaar door voor strijd om tweede plek
7 Februari, 09:05 Skynet
Lommel SK besliste zaterdagavond om forfait te geven voor de uitmatch tegen RFC Seraing. Een moedige beslissing van de Limburgse club, die zo haar eigen spelers (en die van Seraing) wat extra ademruimte geeft in een moeilijke periode. Maar ook een belangrijke beslissing voor de strijd om de tweede plek.


Mahdi voorziet jaarlijks 160.000 euro voor strijd tegen genitale verminking
6 Februari, 10:25 Skynet Belgie
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Sammy Mahdi (CD&V) zorgt voor structurele middelen in de strijd tegen genitale verminking. Dat meldt hij in een persbericht, op de internationale dag tegen genitale verminking. Jaarlijks zal er om en bij de 160.000 euro worden voorzien voor sensibilisering en vorming in de opvangcentra.


HBO maakt film over GameStop-strijd van online beleggers en hedgefondsen
6 Februari, 04:34 NU.NL - Film
HBO gaat een film maken over de actie van duizenden kleine beleggers om de koers van het aandeel GameStop te laten stijgen, ten koste van grote hedgefondsen. Eerder kondigde Netflix al aan met een documentaire te komen over de strijd tussen 'gewone' beleggers en Wall Street, meldt Variety.


IMF-baas geeft Biden munitie in strijd om stimulusplan
5 Februari, 21:55 De Tijd
22:30 Zonder nieuwe steunmaatregelen stevenen de Verenigde Staten af op een 'gevaarlijke faillissementen- en ontslagengolf'. Dat zei de IMF-topvrouw Kristalina Georgieva vrijdag. Ze bezorgt Joe Biden zo ext...


Strijd over Harry?s titels en Buckingham Palace gefrustreerd: hoe de geboorteakte van baby Archie voor nieuwe koninklijke saga zorgt
5 Februari, 11:32 HLN.BE
Hangen er weer donkere wolken in de lucht boven prins Harry (36) en Meghan Markle (39) en de rest van de Britse koninklijke familie? Sinds de hertogin van Sussex de geboorteakte van haar zoontje Archie liet aanpassen, lijkt alles er toch op te wijzen. Zo lijkt er een kat-en-muisspel aan de gang over wie de aanzet heeft gegeven voor de wijziging, waarbij de prins en Meghan en Buckingham Palace elkaar blijven tegenspreken. En dat verhit de gemoederen, zelfs in die mate dat ook de militaire titels van prins Harry weer volop ter discussie staan.


Foodmaker gaat strijd aan met bedrijfsrestaurants Sodexo en co
4 Februari, 19:13 De Tijd
19:52 Het Belgische Foodmaker opent dertig restaurants in Nederlandse bedrijven. 'Thuiswerken wordt populairder, maar ook met minder kantoorwerkers kunnen we winst maken. In tegenstelling tot klassieke bedr...


Zanger Kris de Bruyne overleden na langdurige ziekte

De Vlaamse kleinkunstzanger Kris de Bruyne (70) is woensdag overleden. Dat meldt zijn management. Hij was al een lange tijd ziek. Zijn bekendste hit is ?Amsterdam?.
Verrassing bij ?Big Brother?: kijkers mogen ook nieuwe bewoner kiezen
4 Februari, 06:36 HLN.BE
De voorbije weken stonden de liveshows steevast garant voor heel wat stress bij de genomineerde kandidaten, maar deze week pakt ?Big Brother? het anders aan. Na de onverwachte exit van Nederlanders Danielle (40), Nathalie (23) en Jowi (25) zullen immers drie nieuwe kandidaten het huis betreden.


Europa investeert 4 miljard in strijd tegen kanker
3 Februari, 19:18 De Tijd
20:06 Terwijl heel Europa vorig jaar in de ban raakte van het coronavirus, bezweken ongeveer drie keer zoveel mensen aan kanker. De Europese Commissie gooit zich mee in de strijd.


Brussel richt pijlen op alcohol en slechte voeding in strijd tegen kanker
3 Februari, 13:44 NU.NL - Economie
Brussel wil dat alcohol en ongezonde voeding op minder plekken te verkrijgen zijn. Ook moeten de regels voor tabaksproducten nog strenger worden. Dat staat in een plan van de Europese Commissie (EC) om kanker terug te dringen, dat woensdag naar buiten is gebracht. In de komende jaren wil de commissie hieraan in totaal 4 miljard euro uitgeven.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn