NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Street

2News.be / Trefwoorden / Street

Lichtgroene slotbel op Wall Street
Vandaag, 00:03 De Tijd
21:57 De Europese beurzen sloten in het groen. De Fed-minutes wijzen op de urgentie om de inflatie aan te pakken. Een deal(tje) met Amazon keerde het tij voor Just Eat Takeaway.


Wall Street: Fed-voorzitter Powell waarschuwt voor recessie
30 Juni, 00:02 De Tijd
22:15 'Er is geen garantie dat de centrale bank de inflatie onder controle kan brengen zonder een recessie te veroorzaken.' Dat zei Fed-voorzitter Jerome Powell op een bijeenkomst voor centraal bankiers in ...


Wall Street Journal: Netflix overweegt oprichting eigen advertentiedivisie
24 Juni, 00:00 Tweakers
Netflix overweegt om een interne advertentiedivisie op te richten. Het streamingplatform is al in gesprek met verschillende advertentiebedrijven, maar sluit de ontwikkeling eigen afdeling niet uit in het geval dat advertenties belangrijker worden voor het bedrijf.


Wall Street kleurt groen na ferme rentestap Federal Reserve
19 Juni, 00:11 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn woensdag met winsten de handel uitgegaan. Beleggers reageerden op de beslissing van de Federal Reserve om de rente met 0,75 procentpunt te verhogen. Dat was de grootste verhoging sinds 1994 en in juli volgt mogelijk nog zo'n stap. Fed-baas Jerome Powell gaf aan dat de beleidsmakers er alles aan zullen doen om de hoge inflatie te beteugelen.


Grootste weekverlies voor Wall Street sinds begin coronacrisis
De Amerikaanse beurzen hebben hun slechtste beursweek achter de rug sinds het begin van de coronacrisis. De brede S&P 500-index eindigde vrijdag 5,8 procent lager dan een week eerder. Daarmee is sprake van het grootste weekverlies in New York sinds maart 2020.


Wall Street sluit hoger na persconferentie Powell
16 Juni, 00:02 De Tijd
22:19 De beurzen in New York sloten met plussen ondanks de grootste renteverhoging van de Fed in drie decennia. De markten zijn gerust door een belofte van voorzitter Jerome Powell: 'Extreme renteverhoginge...


Wall street: oliereus ExxonMobil op recordhoogte
9 Juni, 00:02 De Tijd
22:34 Terwijl de olieproducenten gouden tijden beleven, wierpen beleggers de blik al vooruit naar de inflatiecijfers vrijdag. Ze sloten ook Chinese aandelen weer in de armen.


Wall Street schudt zorgen na waarschuwing Microsoft van zich af
5 Juni, 00:09 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met winsten de handel uitgegaan. Na de openingsbel sloeg de schrik nog toe doordat softwareconcern Microsoft zijn winst- en omzetverwachtingen naar beneden bijstelde, maar die ebde uiteindelijk weg.


2 Juni, 00:03 De Tijd
Google Street View bestaat vijftien jaar: nieuwe beelden van Circuit Zandvoort
30 Mei, 00:09 NU.NL - Tech
Google Street View bestaat deze week vijftien jaar. De techgigant brengt daarom binnenkort nieuwe beelden uit van Circuit Zandvoort. Ook introduceert Street View dinsdag een nieuwe functie: je kunt teruggaan in de tijd.


Beleggers op Wall Street putten moed uit notulen van Federal Reserve
29 Mei, 00:07 Skynet Economie
Na twee turbulente dagen, zijn de aandelenbeurzen in New York woensdag met winsten gesloten. Beleggers op Wall Street verwerkten de notulen van de beleidsvergadering van de Federal Reserve van begin mei. Daaruit bleek dat de Amerikaanse centrale bank vastbesloten is om de hoge inflatie te bestrijden door de rente verder te verhogen. Daarnaast was kledingretailer Nordstrom een opvallende winnaar dankzij goede kwartaalcijfers en vooruitzichten.


Wall Street stijgt fors na bemoedigende cijfers van winkelbedrijven
29 Mei, 00:06 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag fors hoger gesloten. Beleggers reageerden op bemoedigende cijfers van de grote Amerikaanse winkelbedrijven Macy's, Dollar Tree en Dollar General. Vorige week was er nog sprake van zwaar tegenvallende resultaten bij de winkelketens Target en Walmart, wat de vrees aanwakkerde dat de hoge inflatie de koopkracht van consumenten zou aantasten.


Wall Street sluit met winst na Fed-notulen | Kwartaalprognose Nvidia valt tegen
26 Mei, 00:01 De Tijd
22:43 De Europese beurzen eindigden een volatiele dag in de plus. In Brussel gingen Brederode en Sofina onderuit na een verkoopadvies. Dat de Fed niet nog agressiever zal verhogen, stelde Wall Street gerust...


"Donkere wolken klaren op in de Amerikaanse economie": de beurs op Wall Street sluit af met flinke plussen
24 Mei, 00:00 HLN.BE
De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met flinke plussen gesloten. Opmerkingen van de Amerikaanse president Joe Biden over een mogelijke afschaffing van de importtarieven op Chinese goederen, die onder Donald Trump werden ingevoerd, zorgden voor optimisme. Met de stap zou Biden de inflatie willen drukken. Verder was cloudbedrijf VMware een sterke stijger door overnamegeruchten. Ook de bankensector op Wall Street zat in de lift.


Wall Street krijgt ferme tik
8 Mei, 00:07 Skynet Economie
Wall Street kende donderdag de slechtste beursdag sinds 2020. Dat is vooral te wijten aan de rente op Amerikaanse staatsobligaties met een looptijd van tien jaar die voor het eerst sinds november 2018 tot boven de 3,10 procent uitkwam.


Netflix en Beige Book zetten rem op Wall Street
21 April, 00:01 De Tijd
22:26 De Europese beurzen trokken zich niets aan van de verlaagde groeiverwachtingen en gingen mooi hoger. Netflix wierp een schaduw over Wall Street. Het Beige Book van de Fed waarschuwde voor groeirisico'...


14 April, 00:02 De Tijd
Wall Street sluit hoger
18 Maart, 00:03 De Tijd
21:51 De Amerikaanse beuren zijn hoger afgesloten. Vooral de olie-aandelen wonnen sterk terrein. McDonalds levert wat in door een koersdoelverlaging.


Japanse gameontwikkelaar Capcom kondigt Street Fighter 6 aan
22 Februari, 00:08 NU.NL - Tech
De Japanse gameontwikkelaar Capcom heeft Street Fighter 6 aangekondigd. Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe vechtspel verschijnt.


Palantir krijgt klap op Wall Street
18 Februari, 00:03 De Tijd
22:04 De mysterieuze specialist in data-analyse Palantir dondert lager, nadat hij opnieuw met een verlies op de proppen kwam. Verder heeft het aandeel last van een hoge waardering.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn