NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Street

2News.be / Trefwoorden / Street

Problemen Silicon Valley Bank - Wall Street Journal: Aanklagers in VS onderzoeken bankroet Silicon Valley Bank
15 Maart, 00:06 Skynet Economie
Openbaar aanklagers in de Verenigde Staten zijn een onderzoek naar de failliete Silicon Valley Bank begonnen. Ook de Amerikaanse toezichthouder voor beurshandel, de Securities and Exchange Commission (SEC), onderzoekt de Californische bank die vorige week vrijdag werd overgenomen door Amerikaanse autoriteiten. Dat meldt The Wall Street Journal op basis van ingewijden.


Een volledig seizoen in International GT Open voor Street-Art Racing
11 Maart, 00:21 Autosport
Na in de loop van 2022 tijdens enkele wedstrijden van het kampioenschap te hebben geproefd, zal Street-Art Racing in 2023 het volledig seizoen van de International GT Open afwerken. De vaste waarden van het Belgische team, de Zwitser Pascal Bachmann en de Fransman Jahid Fazal-Karim zullen in de Am-categorie het stuur van de Aston Martin Vantage AMR #007 delen. Twee keer zal de Zuid-Afrikaan Xolile Letlaka de rol van invaller vervullen. Verder zal er bij gelegenheid ook een Vantage AMR GT4 in de GT Cup Open rijden, voor Jayan Fazal-Karim en Julien Darras.

Lees meer: Een volledig seizoen in International GT Open voor Street-Art Racing


Wall Street sluit fors in het rood door vrees voor faillissementen
10 Maart, 00:17 De Tijd
22:40 De New Yorkse beurzen sloten stevig lager. Vooral bankaandelen zagen af door een vrees voor een golf aan faillissementen na de val van Silvergate Capital. Silicon Valley Bank kelderde met 60 procent n...


Wall Street: Airbnb brengt blijde Valentijnsboodschap
15 Februari, 00:02 De Tijd
22:33 Het Amerikaanse inflatierapport leidde op Valentijnsdag initieel tot rode beurzen in New York, maar sussende woorden van een Amerikaanse centraal bankier maakten veel goed. Airbnb kwam met een frivole...


Wall Street: wilde beursrit eindigt met winst
8 Februari, 00:02 De Tijd
22:18 Jerome Powell, de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank (Fed), kwam onverwacht mild uit de hoek. Een manisch-depressieve beurssessie eindigde zo in het groen.


Wall Street: Nasdaq sluit ruim 3 procent hoger | Bijna uit berenmarkt
3 Februari, 00:04 De Tijd
22:11 De hoop op een rentepiek vuurde de techaandelen stevig aan, waardoor de techbarometer Nasdaq bijna 20 procent boven het vorige dal noteert.


Medebedenker kinderprogramma Sesame Street Lloyd Morrisett (93) overleden
31 Januari, 00:09 NU.NL - Film
Lloyd Morrisett, de medebedenker van de Amerikaanse versie van het kinderprogramma Sesamstraat, is maandag op 93-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn organisatie Sesame Workshop woensdag bekendgemaakt.


Wall Street: volatiele handel eindigt met een sisser
26 Januari, 00:05 De Tijd
22:07 De techgigant Microsoft waarschuwde voor een tragere groei in de verkopen en dat deed beleggers initieel de verkoopknop induwen. Maar de techaandelen boekten vervolgens een stevig herstel.


Wall Street: Meta topfavoriet bij JPMorgan-klanten
11 Januari, 00:03 De Tijd
22:05 De beurzen in New York klommen nadat Fed-voorzitter Powell eens geen hints gaf over het toekomstige rentepad. Meta won dankzij fanmail van de klanten van JPMorgan.


Verliezen op Wall Street, zorgen over coronavirus zijn terug
30 December 2022, 00:05 Skynet Economie
De Amerikaanse beurzen hebben woensdag duidelijke verliezen opgetekend. Beleggers maakten zich zorgen over het snel stijgende aantal covidbesmettingen in China, waardoor het virus zich mogelijk weer vlot wereldwijd gaat verspreiden, met mogelijk nieuwe varianten.


Wall Street kan verliesreeks nipt doorbreken
21 December 2022, 00:03 De Tijd
22:16 Na vier verliesdagen sloten de Amerikaanse beurzen weer in de plus, maar de indexwinsten waren minimaal. Een verhoogde jaarprognose van General Mills kon niet bekoren.


Tesla onderuit op Wall Street door kritische analistenrapporten
21 December 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Tesla ging dinsdag flink onderuit op de aandelenbeurzen in New York. De koers van de fabrikant van elektrische auto?s stond onder druk door kritische rapporten van meerdere beleggingsadviseurs. Zij verlaagden hun koersdoelen voor Tesla, mede door zorgen over de vraag naar elektrische voertuigen.
Apple Kaarten op de schop: meer details en antwoord op Google Street View
18 December 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Apple vernieuwt vandaag zijn Kaarten-app. De kaarten in de app zijn een stuk gedetailleerder, navigatie in de auto is gebruiksvriendelijker en 'Kijk rond' is erbij gekomen. Die functie is het antwoord van Apple op Google Street View, waarmee je op straatniveau kunt rondkijken.


Wall Street: onrustige handel na inflatiecijfer
14 December 2022, 00:07 De Tijd
22:03 Beleggers reageerden aanvankelijk euforisch op het lager dan verwachte Amerikaanse inflatiecijfer. Maar tegen de avond smolten de winsten grotendeels weg. Moderna kreeg een stevige stroomstoot en ook ...


Wall Street: recessiezorgen beletten kerstrally
8 December 2022, 00:17 De Tijd
22:12 In New York maakte euforie over de afkoelende inflatie plaats voor recessiezorgen. Tesla stond opnieuw onder druk.


Vreugde op Wall Street na milde toon van Fed-voorzitter Powell
1 December 2022, 00:02 De Tijd
22:18 De Amerikaanse beurzen reageerden enthousiast op het signaal van Fed-voorzitter Jerome Powell dat het tempo van de renteverhogingen zal vertragen.


Wall Street: boerenjaar voor Deere
24 November 2022, 00:04 De Tijd
22:28 De New Yorkse beurzen veerden op na Fed-notulen die wezen op een snellere vertraging in het tempo van renteverhogingen. De Amerikaanse fabrikant van zware werktuigen Deere profiteert van een tractorko...


Wall Street Journal: 'Meta ontsloeg medewerkers die gebruikersaccounts kaapten'
18 November 2022, 00:00 Tweakers
Meta heeft meer dan vierentwintig medewerkers gestraft of ontslagen, omdat deze Facebook- en Instagram-accounts van verschillende gebruikers hadden gekaapt. Dat schrijft The Wall Street Journal donderdag op basis van interne bronnen.


Wall Street sluit lager | Gemengde kwartaalupdate bij Nvidia
17 November 2022, 00:02 De Tijd
22:30 In New York kreeg retailgigant Target een klap na een pessimistische update. In Brussel gingen Biocartis en VGP onderuit: ze organiseerden kapitaalrondes tegen een forse korting.


Koersen op Wall Street schieten omhoog na meevallend inflatiecijfer
13 November 2022, 00:04 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met zeer sterke koerswinsten gesloten. Beleggers op Wall Street reageerden verheugd op cijfers waaruit bleek dat de inflatie in de Verenigde Staten in oktober opnieuw is afgezwakt. Daardoor kan de Amerikaanse centralebankenkoepel Federal Reserve het rustiger aan gaan doen met het agressief verhogen van de rente om de inflatie te beteugelen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn