NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Street

2News.be / Trefwoorden / Street

Vreugde op Wall Street na milde toon van Fed-voorzitter Powell
Donderdag, 00:02 De Tijd
22:18 De Amerikaanse beurzen reageerden enthousiast op het signaal van Fed-voorzitter Jerome Powell dat het tempo van de renteverhogingen zal vertragen.


Wall Street: boerenjaar voor Deere
24 November, 00:04 De Tijd
22:28 De New Yorkse beurzen veerden op na Fed-notulen die wezen op een snellere vertraging in het tempo van renteverhogingen. De Amerikaanse fabrikant van zware werktuigen Deere profiteert van een tractorko...


Wall Street Journal: 'Meta ontsloeg medewerkers die gebruikersaccounts kaapten'
18 November, 00:00 Tweakers
Meta heeft meer dan vierentwintig medewerkers gestraft of ontslagen, omdat deze Facebook- en Instagram-accounts van verschillende gebruikers hadden gekaapt. Dat schrijft The Wall Street Journal donderdag op basis van interne bronnen.


Wall Street sluit lager | Gemengde kwartaalupdate bij Nvidia
17 November, 00:02 De Tijd
22:30 In New York kreeg retailgigant Target een klap na een pessimistische update. In Brussel gingen Biocartis en VGP onderuit: ze organiseerden kapitaalrondes tegen een forse korting.


Koersen op Wall Street schieten omhoog na meevallend inflatiecijfer
13 November, 00:04 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met zeer sterke koerswinsten gesloten. Beleggers op Wall Street reageerden verheugd op cijfers waaruit bleek dat de inflatie in de Verenigde Staten in oktober opnieuw is afgezwakt. Daardoor kan de Amerikaanse centralebankenkoepel Federal Reserve het rustiger aan gaan doen met het agressief verhogen van de rente om de inflatie te beteugelen.


Wall Street eindigt flink lager na boodschap Fed-voorzitter
6 November, 00:06 Skynet Economie
Met zijn toespraak na het rentebesluit, heeft Fed-voorzitter Jerome Powell de beurzen woensdag een nieuwe klap toegebracht. Hij liet uitschijnen dat er nog geen pauze in het rentebeleid te verwachten valt en het renteplafond mogelijk hoger zal uitvallen dan verwacht, omdat ook de inflatie nog altijd hoog blijft. Er zitten dus nog meer renteverhogingen, zij het kleinere, aan te komen.


Wall Street: Strenge Powell stuurt beurzen fors lager
3 November, 00:02 De Tijd
21:48 De aandelenmarkten doken in het rood nadat Fed-voorzitter Jerome Powell duidelijk had gemaakt dat de cyclus van renteverhogingen nog niet aan een pauze toe is.


Twitter lager op Wall Street na nieuwe onzekerheid over overname door Musk
24 Oktober, 00:04 Skynet Economie
Het aandeel van de Amerikaanse korteberichtjesdienst Twitter verliest 5% aan waarde op Wall Street, nu er weer meer onzekerheid is over de overname van Twitter door de Amerikaanse miljardair Elon Musk.


Wall Street: Nvidia dichtbij bodem?
21 Oktober, 00:02 De Tijd
23:56 De Amerikaanse beurzen noteerden in het rood. De chipaandelen veerden op, waarbij analisten een bodembelletje rinkelen voor Nvidia. Tesla slipt na een misser.


Wall Street sluit fors hoger ondanks tegenvallend inflatiecijfer
17 Oktober, 00:05 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn donderdag met stevige plussen de handel uitgegaan. De hoofdgraadmeters op Wall Street gingen bij opening nog hard onderuit na schrik bij beleggers over nieuwe inflatiecijfers uit de Verenigde Staten. De inflatie in september kwam hoger uit dan verwacht waardoor de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, naar verwachting door zal gaan met het agressief verhogen van de rente. Die rentezorgen werden later aan de kant geschoven en koopjesjagers stapten in de markt.


Topdag op Wall Street
14 Oktober, 00:02 De Tijd
21:34 De Amerikaanse inflatie kwam hoger uit dan verwacht, maar toch wist Wall Street fors hoger te sluiten.


Wall Street schudt rentevrees even van zich af
29 September, 00:03 De Tijd
22:13 Dalende obligatierentes lokten opnieuw kopers op Wall Street. De farmareus Biogen werd beloond voor sterke onderzoeksresultaten met zijn kandidaat-geneesmiddel tegen de ziekte van Alzheimer.


Opnieuw zware verliezen op Wall Street door recessievrees
25 September, 00:12 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met forse verliezen gesloten. De Dow Jones gleed af naar het laagste peil sinds eind 2020. De angst voor een recessie als gevolg van alle renteverhogingen blijft drukken op het sentiment. Tegelijkertijd wakkeren gewaagde begrotingsplannen van het Verenigd Koninkrijk de zorg aan dat de inflatie blijft oplopen, ondanks alle ingrepen van centrale banken om de prijsstijgingen onder controle te krijgen.


Wall Street weer stevig in het rood
22 September, 00:03 De Tijd
22:17 De Fed verhoogt de rente met 75 basispunten en voorziet verdere renteverhogingen. De markt reageerde onrustig.


Wall Street: Dow dondert 522 punten lager na Fed-besluit
22 September, 00:03 De Tijd
22:15 Bij een bipolaire beurshandel sloten de Amerikaanse beurzen stevig in de min.


Wall Street begint belangrijke Fed-week in het groen
20 September, 00:01 HLN.BE
De aandelenbeurzen in New York zijn maandag met winsten gesloten. Vooral aan het slot van de sessie verbeterde het sentiment. Beleggers waren in afwachting van de aanstaande beleidsvergadering van de Amerikaanse centralebankenkoepel. De Federal Reserve begint dinsdag aan zijn tweedaagse rentevergadering. Op woensdag volgt het rentebesluit en wordt de rente naar verwachting opnieuw met 0,75 procentpunt verhoogd, om de hoge inflatie te bestrijden.


FedEx keihard onderuit op Wall Street na winstalarm
18 September, 00:06 Skynet Economie
FedEx was vrijdag de gebeten hond op Wall Street. De grote Amerikaanse pakketvervoerder kwam met zwaar tegenvallende kwartaalresultaten en trok zijn winstverwachting voor het hele jaar in. Het winstalarm van het concern zette ook druk op andere aandelen. FedEx wordt vanwege zijn logistieke activiteiten ook als een barometer gezien voor de economische ontwikkelingen.


Wall Street op dreef
15 September, 00:02 De Tijd
20:11 Ook de Europese beurzen sloten hoger af.


Wall Street gaat verder omhoog door afzwakkende recessievrees
11 September, 00:06 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag opnieuw met winst gesloten. Wall Street heeft zo de eerste weekwinst geboekt na drie verliesweken op rij. De vrees bij beleggers voor een diepe economische recessie - door de sterke renteverhogingen van de Amerikaanse centrale bank tegen de hoge inflatie - verdween verder naar de achtergrond.


Wall Street: vierde verliesdag op rij
1 September, 00:02 De Tijd
22:15 Ook woensdag kwam een Fed-bestuurder met een strenge monetaire boodschap. Snap ging stevig hoger na een immense ontslagronde, waarvan ook Netflix en Meta profiteerden.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn