NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Street

2News.be / Trefwoorden / Street

2 Oktober, 00:02 De Tijd
25 September, 00:02 De Tijd
18 September, 00:03 De Tijd
11 September, 00:01 De Tijd
28 Augustus, 00:01 De Tijd
Nieuwe records op Wall Street na positief banenrapport
10 Augustus, 00:03 Skynet Economie
Een verrassend goed banenrapport heeft de Amerikaanse beursgraadmeters S&P 500 en de Dow-Jonesindex vrijdag naar nieuwe recordhoogtes gestuwd. De Dow-Jonesindex steeg 0,4 procent tot 35.208,51 punten. De brede S&P 500 won 0,2 procent na het nieuws en eindigde op 4.436,52 punten.


Vaccinmakers BioNTech en Moderna winnen fors op Wall Street
5 Augustus, 00:01 HLN.BE
Vaccinmakers BioNTech en Moderna hebben woensdag flink gewonnen op de aandelenbeurzen in New York. De biotechnologiebedrijven lopen voor op het gebied van coronavaccins en hebben beide een effectief mRNA-vaccin ontwikkeld. Beide bedrijven hebben eerder aangegeven dat na de eerste twee prikken extra injecties nodig zullen zijn, zogenoemde 'booster-shots'. Volgens de Financial Times hebben de bedrijven de prijzen voor hun coronavaccins verhoogd in nieuwe deals met de Europese Unie.


Techaandelen omlaag op Wall Street in afwachting cijfers Apple
3 Augustus, 00:05 Skynet Economie
Techaandelen zijn dinsdag duidelijk omlaag gegaan op de beurzen in New York. Amerikaanse beleggers pakten hun winst en waren duidelijk voorzichtig in afwachting van de kwartaalcijfers van onder meer Apple, Google-moeder Alphabet en Microsoft die na de slotbel naar buiten komen. Tegelijkertijd werden Chinese bedrijven met een notering in New York lager gezet als gevolg van een voortdurende Chinese aanpak van techbedrijven.


Wall Street sluit af met winst
24 Juli, 00:01 De Tijd
22:04 De Europese beurzen beleefden een goede dag. In Brussel kreeg Econocom vleugels na een hoopgevend halfjaarrapport. De schaarste aan onderdelen vloerde de verlichtingsreus Sginify in Amsterdam.


Nieuwe records voor beurzen op Wall Street
13 Juli, 00:07 Skynet Economie
De aandelenbeurzen in New York zijn vrijdag met flinke koerswinsten gesloten, waarbij nieuwe recordstanden werden bereikt. De hoofdgraadmeters op Wall Street toonden daarmee duidelijk herstel van de verliesbeurt van een dag eerder, onder meer geholpen door koopjesjagers.


Wall Street sluit overtuigend positief
10 Juli, 00:02 De Tijd
22:05 De Europese beurzen herstellen na een stevige verkoopgolf op donderdag, mede dankzij een sterke outlook van chemiereus BASF. Beleggers belonen D'Ieteren voor de TVH Parts-deal.


Zandvoort: Street-Art Racing verovert eerste podium van 2021
24 Juni, 10:16 Autosport
Een derde en een vierde plaats in de Am Cup: dat is de meer dan positieve balans die Street-Art Racing na afloop van de derde manche van de GT4 European Series in Zandvoort mag opmaken. Het eerste podium voor Paul Theysgens en Pascal Bachmann vormt de best mogelijke motivatie voor de start van de tweede seizoenshelft, eind juli op het Circuit van Spa-Francorchamps.

Lees meer: Zandvoort: Street-Art Racing verovert eerste podium van 2021


Wall Street: Alphabet houdt S&P500 recht
3 Februari, 17:13 De Tijd
18:08 De Amerikaanse beurzen blijven woensdag dicht bij huis. Alphabet wordt flink beloond voor sterke kwartaalresultaten. Amazon lijdt onder het vertrek van topman Jeff Bezos.


En de mooiste street art vind je in? Scherpenheuvel-Zichem
2 Februari, 12:00 Gazet v. Antwerpen

De jonge street art-kunstenaar Tuzq uit Scherpenheuvel-Zichem heeft de ?best of Belgium? gewonnen, een wedstrijd waarbij online kon worden gestemd voor een aantal genomineerde murals en andere vormen van straatkunst. Dat het winnende ontwerp in een landelijk stukje Vlaanderen te zien, is, lijkt geen toeval: de kunstvorm heeft zich losgemaakt van de steden.
Deze jonge Vlamingen hebben tot 625 procent winst geboekt met de ?GameStop?-chaos: ?Middelvinger naar rijken op Wall Street?
29 Januari, 19:30 HLN.BE
Chaos op de beurs. De afgelopen dagen explodeerde de koers van quasi waardeloze aandelen als GameStop nadat amateurbeleggers massaal aandelen kochten. Hun doel: rijke beleggingsfondsen een hak zetten. Enkele (jonge) Vlamingen sprongen mee op de kar: Vincent (27) uit Grimbergen en Marie (25) uit Mechelen zagen in december al wat er aan het gebeuren was op het Reddit-forum ?Wall Street Bets? en plukten daar deze week de vruchten van met winsten tot wel 625 procent. En bij GameStop lijkt het niet te stoppen, want de beleggers van Wall Street Bets richten hun vizier intussen op andere ?waardeloze? aandelen: ?En deze keer zit ik de rit helemaal tot het einde uit?.


GameStop schiet flink hoger
29 Januari, 17:36 De Tijd
17:52 Wall Street gaat lager. De farmareus Johnson & Johnson krijgt een tik van beleggers nadat zijn vaccin maar 66 procent bescherming blijkt te bieden.


Beurzen gaan flink lager: speculatie-oorlog op Wall Street zorgt ook voor onrust in Europa
28 Januari, 10:12 HLN.BE
De beurzen in Europa gaan vandaag flink lager, onder meer door de speculatiegolf van de jongste dagen op Wall Street, die voor onrust zorgt bij de klassieke beleggers.


Kat-en-muisspel op Wall Street: GameStop is speelbal van beleggers die elkaar rauw lusten
27 Januari, 10:42 HLN.BE
Het aandeel van de winkelketen GameStop maakt enorme sprongen op de Amerikaanse beurs. Een legertje amateurbeleggers jaagt de koers opzettelijk zo snel mogelijk omhoog, terwijl veel anderen net geld proberen te verdienen aan een dalende beurskoers. "Dit bedrijf is terminaal."


Wall Street: General Electric en Twitter in de spots
26 Januari, 16:30 De Tijd
17:06 De Amerikaanse beurzen gaan licht hoger ondanks zorgen over corona en Biden stimulusplan. Goede vooruitzichten vuren General Electric aan. Twitter neemt een Nederlandse startup over.


Wall Street verwelkomt Biden met recordkoersen
20 Januari, 17:06 De Tijd
17:26 De Amerikaanse machtswissel gaat gepaard met aangescherpte records voor de drie belangrijkste indexen op Wall Street. Een ronkende start van een gevreesd cijferseizoen voedt het optimisme.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn