NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Storing

2News.be / Trefwoorden / Storing

Storing bij het in- en uitchecken in Arriva-bussen grotendeels verholpen
13 September, 00:14 NU.NL - Tech
Door een storing in de bussen van Arriva hebben reizigers woensdag niet kunnen in- en uitchecken met hun ov-chipkaart. De storing is in veel bussen opgelost. Alleen in Noord-Nederland en Limburg kunnen passagiers er nog mee te maken krijgen.


Hostingproviders Versio, Neostrada en Flexwebhosting melden storing door hitte
10 September, 00:00 Tweakers
De hostingproviders Versio en zijn merken, en datacenterbedrijf GYRO Center melden een 'grote' datacenterstoring. Hierdoor zijn een deel of alle diensten van de bedrijven niet bereikbaar. De bedrijven zeggen noodkoelunits te regelen.


Storing C2000-communicatienetwerk voor politie en andere hulpdiensten is voorbij
6 September, 00:11 NU.NL - Tech
De storing van het C2000-communicatienetwerk is voorbij, al is de oorzaak nog onbekend. Het netwerk kampte donderdagmiddag met een landelijke storing. Dat leidde volgens de politievakbonden tot onveilige situaties.


Storing C2000-netwerk zorgt voor onveilige situatie, agenten teruggeroepen
6 September, 00:11 NU.NL - Tech
Het C2000-communicatienetwerk kampt donderdagmiddag met een landelijke storing. Het netwerk wordt gebruikt door de politie en veel andere hulpdiensten. Agenten op straat krijgen geen verbinding met de meldkamers, wat tot onveilige situaties leidt.


Honderden Britse vluchten vertraagd door storing, ook Schiphol heeft er last van
30 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Britse luchtverkeersleiders moeten maandag het aantal vliegtuigen in het luchtruim beperken vanwege een technisch probleem. Luchtvaartmaatschappijen en luchthavens verwachten veel vertragingen en geannuleerde vluchten. Ook het vliegverkeer vanaf Schiphol wordt geraakt.


Storing bij Britse luchtverkeersleiding kan ook vandaag nog voor chaos zorgen
30 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
De technische storing bij de Britse luchtverkeersleiding die maandag is ontstaan, kan volgens BBC News "nog dagen aanhouden". Vanwege de storing zijn al honderden vluchten geannuleerd.


Storing van Albert Heijn-app voorbij: Bonuskaart werkt weer
23 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
De mobiele app van supermarktketen Albert Heijn werkt weer. Eerder op zondag hadden appgebruikers last van een storing, waardoor de Bonuskaart niet goed functioneerde. Die storing is inmiddels voorbij.


Rabobank-klanten konden niet bij hun rekening vanwege storing
16 Augustus, 00:09 NU.NL - Tech
Een storing bij Rabobank zorgde er donderdag voor dat klanten urenlang hun geldzaken niet konden regelen. De problemen deden zich voor op de website en in de app van Rabobank, maar zijn inmiddels opgelost.


Storing bij Nederlandse Loterij verholpen: overgemaakt geld wordt teruggestort
16 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
De storing bij de Nederlandse Loterij, waardoor overgemaakt geld niet in de digitale portemonnee van deelnemers terechtkwam, is weer verholpen. Het overgemaakte geld wordt teruggestort.


Internetbankieren bij Rabobank ging moeilijk door storing - update
13 Augustus, 00:02 Tweakers
Door een storing bij Rabobank konden klanten tijdelijk problemen ervaren bij het internetbankieren. De bankapp kon niet laden en klanten konden ook geen of lastig betalingen doen via iDEAL. De precieze oorzaak van de storing is nog niet bekend.


Storing bij Slack opgelost, berichten komen weer aan
2 Augustus, 00:14 NU.NL - Tech
Het zakelijke communicatieplatform Slack kampte donderdagochtend met een storing, waardoor berichten niet altijd aankwamen. Inmiddels zijn de problemen met de dienst opgelost.


Vodafone bevestigt storing met mobiel bellen - update
30 Juli, 00:01 Tweakers
Vodafone bevestigt dat het te maken heeft met meerdere storingen. Onder meer MyVodafone is niet toegankelijk. Ook meldt de provider dat gebruikers geen bereik hebben via een prepaid nummer.


Wereldwijde storing berichtendienst WhatsApp voorbij
20 Juli, 00:07 HLN.BE
Door een storing ondervonden gebruikers wereldwijd woensdagavond problemen met de populaire berichtendienst WhatsApp. Binnen een half uur was de storing verholpen, maar de oorzaak van de problemen is nog niet bekend.


Klanten KPN hebben door storing amper toegang tot tv-zenders
KPN kampt met een storing waardoor klanten problemen hebben met televisiekijken. Daardoor zijn in sommige regio's in Nederland alleen NPO 1, 2 en 3 te kijken, zegt een woordvoerder desgevraagd tegen NU.nl.


Wereldwijde WhatsApp-storing binnen een uur weer voorbij
20 Juli, 00:06 NU.NL - Tech
WhatsApp is woensdagavond getroffen door een storing. Meer dan honderdduizend Nederlanders meldden dat zij sinds 22.00 uur geen berichten meer konden versturen. Ook buiten Nederland werden klachten gemeld. Binnen een uur was de storing in Nederland weer voorbij.


Storing bij Rabobank voorbij: klanten kunnen weer geld overmaken
De storing bij de Rabobank is voorbij, meldt de bank op Twitter. Door de storing, die dinsdag rond het middaguur voor het eerst werd gemeld, konden klanten geen transacties afronden en dus geen geld overboeken.


ING verhelpt storing waardoor het leek alsof klanten dubbel betaalden
3 Juli, 00:12 NU.NL - Tech
Klanten van de ING-bank zagen zaterdag en zondag dubbele afschriften in hun betalingsoverzicht staan als ze hadden afgerekend met een pinpas. Dat kwam door een storing bij de bank, die inmiddels is opgelost.


Afgelopen nacht weer grote storing in communicatienetwerk van hulpdiensten
18 Juni, 00:13 NU.NL - Tech
Een landelijke storing heeft in de nacht van maandag op dinsdag het C2000-systeem platgelegd. Daardoor konden de politie, ambulance en brandweer niet goed met elkaar communiceren. Dat bevestigt een woordvoerder van het ministerie van Justitie aan NU.nl na berichtgeving van het AD.


7 Juni, 00:06 Volkskrant
Problemen bij ING voorbij, klanten boos vanwege zoveelste storing in korte tijd
4 Juni, 00:04 NU.NL - Economie
ING is vrijdagmiddag opnieuw door een storing getroffen. Klanten van de bank kregen geen toegang tot de app en internetbankieren. Daardoor konden zij niet bij hun bankrekening en dus geen geld overboeken. De bank meldt iets voor 17.00 uur aan NU.nl dat de problemen verholpen zijn.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn