NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Stijgen

2News.be / Trefwoorden / Stijgen

Huizenprijzen stijgen door kopers die van familie lenen om hypotheek te krijgen
Vrijdag, 00:02 NU.NL - Economie
Een op de zes huiseigenaren heeft voor de aankoop van hun woning, naast de hypotheek bij de bank, ook geld geleend bij familie. De Nederlandsche Bank hekelt dat die leningen huizenprijzen opdrijven.


Loon van half miljoen bedienden zou volgend jaar 1,43 procent stijgen
30 November, 00:08 Skynet Economie
Het loon van zowat een half miljoen bedienden zou in januari met 1,43 procent stijgen. Dat voorspelt hr-bedrijf SD Worx woensdag nu het inflatiecijfer voor november bekend is. Pas eind dit jaar is het definitieve cijfer bekend, als het inflatiecijfer van december er is.


TrendForce: DDR4- en DDR5-prijzen gaan dit kwartaal stijgen
15 Oktober, 00:00 Tweakers
De prijzen van dram gaan in het laatste kwartaal van dit jaar gemiddeld stijgen. Dat verwacht analistenbureau TrendForce. De geheugenprijzen bereikten onlangs hun dieptepunt vanwege lagere vraag en grote overschotten.


Beleggers zien mandje aandelen en fondsen 5 miljard euro in waarde stijgen
23 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Nederlandse particulieren pakten vorig kwartaal gemiddeld 3,2 procent rendement op hun beleggingen. Dan gaat het om investeringen in aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.


Energiecrisis is nog niet voorbij: 'Als het tegenzit, kunnen prijzen hard stijgen'
16 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
De energiecrisis is nog niet voorbij, waarschuwde een bestuurder van Essent-moederbedrijf E.ON vorige week. De energieprijzen zouden bij een koude winter opnieuw kunnen oplopen. Wat kunnen we verwachten?


Hypotheekrentes stijgen deze week door aanhoudende inflatie
12 Juli, 00:06 NU.NL - Economie
Banken en andere verstrekkers verhogen deze week hun hypotheekrentes. Daarbij kunnen de tarieven oplopen met 0,15 of zelfs 0,20 procentpunt. Dat melden adviesbureaus Van Bruggen en De Hypotheekshop.


Spaanse inflatie daalt als eerste onder 2 procent, Duitse prijzen stijgen hard door
3 Juli, 00:06 NU.NL - Economie
In Spanje is de inflatie in juni gedaald tot 1,9 procent. Daarmee is het het eerste Europese land waar de inflatie onder de 2 procent is beland. Dat percentage is het streven van de Europese Centrale Bank (ECB).


Drukte bij benzinepomp: we tanken nog gauw voordat de prijzen zaterdag stijgen
3 Juli, 00:06 NU.NL - Economie
Automobilisten grijpen nog gauw hun kans nu een volle tank benzine of diesel zaterdag enkele euro's duurder wordt. In de jacht op de nog goedkopere brandstof ontstaan er rijen bij tankstations en raken pompen mogelijk al leeg.


Prijzen stijgen vrijwel overal in Europa minder hard dan vorige maanden
3 Juli, 00:05 NU.NL - Economie
In bijna alle EU-landen zijn de prijzen in juni op jaarbasis minder hard gestegen dan in de maand ervoor. De gemiddelde inflatie is 5,5 procent, waar dat vorige maand nog 6,1 procent was. In april was het percentage zelfs nog iets hoger dan in mei.


Treinongeval India - Dodentol blijft stijgen: meer dan 200 doden en 900 gewonden
3 Juni, 00:02 Skynet
De dodentol van het treinongeval in het oosten van India blijft stijgen. Minstens 207 mensen zijn om het leven gekomen. Ongeveer 900 mensen zijn gewond geraakt. Dat heeft Pradeep Kumar Jeena, de zogenaamde chief secretary of hoogste ambtenaar van de deelstaat Odisha, zaterdag gemeld aan de Indiase persbureaus ANI en PTI.


Zo veel stijgen de voedselprijzen in onze favoriete vakantielanden
14 Mei, 00:03 NU.NL - Economie
Wie dit jaar binnen Europa op vakantie gaat, zal niet ontkomen aan stijgende voedselprijzen. Inflatie raakt ook onze favoriete vakantiebestemmingen. Maar wie strategisch tankt en koffie drinkt, kan toch nog wat besparen op vakantie.


Voedselprijzen op wereldmarkt stijgen voor het eerst in een jaar, door duurdere suiker
Voor de eerste keer in een jaar tijd zijn de voedselprijzen op de wereldmarkt gestegen. Het ging om een lichte stijging in april, voornamelijk door duurdere suiker, blijkt uit het maandoverzicht van de FAO, de VN-organisatie voor voeding en landbouw.


Vattenfall verliest klanten in Nederland, maar ziet winst stijgen
30 April, 00:05 NU.NL - Economie
Na een onrustig najaar heeft het Zweedse bedrijf Vattenfall weer een hogere winst geboekt. In de eerste drie maanden van het jaar hield de energieleverancier 11,8 miljard Zweedse kronen (ongeveer 1 miljard euro) over. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van een jaar eerder.


Prijzen blijven stijgen, maar eind van de ramadan wordt flink gevierd
23 April, 00:01 NU.NL - Economie
Deze week sluiten moslims wereldwijd de ramadan af met Ied-al-Fitr, in Nederland ook wel bekend als Suikerfeest. Veel moslims vieren dit door geld te schenken aan een goed doel en te eten met familie en vrienden. Hoe wordt het feest dit jaar gevierd, nu het leven zo duur is door de inflatie?


Her en der files aan de pomp, want woensdag stijgen de benzineprijzen
5 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Her en der in Vlaanderen is het aanschuiven aan tankstations. Woensdag stijgen de prijzen aan de pomp. Een gevolg van de beslissing door de OPEC+-landen om de productie van olie met 1,16 miljoen vaten per dag te verlagen. Naar eigen zeggen ?om de stabiliteit van de markt te ondersteunen?.
Overheid legt uit waarom boetebedragen in 2023 toch stijgen
22 Maart, 00:01 AutoBlog

De boetetarieven voor 2023 zijn niet mals, waarom weer zo’n stijging? Het is je vast niet ontgaan dat het leven een stuk duurder is geworden de afgelopen maanden. Inflatie is […]

Dit artikel Overheid legt uit waarom boetebedragen in 2023 toch stijgen verscheen eerst op Autoblog.nl.
6 Maart, 00:07 Volkskrant
Niet alleen de prijzen van Albert Heijn stijgen: de beloning van de topman ook
3 Maart, 00:03 NU.NL - Economie
De hoge winst van Ahold Delhaize sijpelt ook door in de toplaag van het moederbedrijf van Albert Heijn en bol.com. Zo zag topman Frans Muller zijn beloning over vorig jaar met 8 ton stijgen tot ruim 6,5 miljoen euro. Dat is te lezen in het jaarverslag van het concern.


Huizenprijzen stijgen weer na vijf maanden van daling
24 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
Prijzen van koopwoningen waren in januari 1,5 procent hoger dan een maand eerder. Het was voor het eerst sinds juli dat ze maand op maand zijn gestegen.


NIEUW OP 1 JANUARI - Aangepaste belastingschalen doen nettolonen met minstens 600 euro per jaar stijgen
30 December 2022, 00:05 Skynet Economie
Door de aanpassing van de belastingschalen in de bedrijfsvoorheffing, zullen alle Belgen vanaf 1 januari hun nettoloon zien stijgen, zowel in de private als in de openbare sector. Volgens hr-dienstverlener SD Worx gaat het om minstens 50 euro netto per maand die men meer zal gaan verdienen, of 600 euro netto per jaar.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn