NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Stijgen

2News.be / Trefwoorden / Stijgen

Aantal ziekenhuisopnames met coronavirus in week tijd met 11 procent gestegen

Het aantal ziekenhuisopnames wegens Covid-19 in ons land is in een week tijd met 11 procent gestegen. Dat blijkt maandag uit voorlopige cijfers van het gezondheidsinstituut Sciensano.
IN KAART. Besmettingen stijgen nog fors in Namen, Brussel en Waals-Brabant, sterkste daling in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio
7 Februari, 09:18 HLN.BE
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft licht stijgen, maar er wordt ook meer getest. In alle Waalse provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Waals-Brabant, Luxemburg en Henegouwen. Vlaanderen noteert lichte dalingen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. De grootste stijging wordt er in Vlaams-Brabant opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.


Ziekenhuisopnames en besmettingen stijgen: gaat het weer de verkeerde kant op?
6 Februari, 18:07 Gazet v. Antwerpen

Na verschillende dagen waarbij een daling te merken was, is het aantal hospitalisaties opnieuw gestegen. Ook het aantal besmettingen neemt toe. Wat vertellen die cijfers ons? En is er ook goed nieuws? Ja, zo blijkt.
IN KAART. Besmettingen stijgen fors in Waalse provincies, sterkste daling nu in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio
5 Februari, 06:54 HLN.BE
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In alle Waalse provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Waals-Brabant, Luxemburg en Henegouwen. Vlaanderen noteert lichte dalingen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. De grootste stijging wordt er in Vlaams-Brabant opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.


IN KAART. Besmettingen stijgen fors in Waalse provincies, sterkste daling nu in Limburg. Bekijk hier de situatie in uw regio
5 Februari, 06:54 HLN.BE
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In alle Waalse provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Waals-Brabant, Luxemburg en Henegouwen. Vlaanderen noteert lichte dalingen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen. De grootste stijging wordt er in Vlaams-Brabant opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.


Elon Musk tweet koers cryptomunt Dogecoin omhoog
4 Februari, 12:46 Skynet
Tesla-topman Elon Musk heeft de koers van cryptomunt Dogecoin de hoogte in getwitterd. Musk stuurde vanochtend (Nederlandse tijd) het woord 'Doge', waarna de koers van de digitale munteenheid met bijna 50 procent omhoog ging.


Aantal overlijdens door Covid-19 daalt fors, ook minder opnames

Het aantal dagelijkse overlijdens als gevolg van het coronavirus daalt de jongste tijd fors. Van 25 tot en met 31 januari bezweken gemiddeld 41,7 mensen per dag aan Covid-19.
Moederbedrijf Google ziet advertentie-inkomsten flink stijgen dankzij coronapandemie
2 Februari, 22:48 HLN.BE
Techconcern Alphabet, het bedrijf achter Google en YouTube, heeft in de feestdagenperiode flink meer geld verdiend met advertenties. Daarbij profiteerde het Amerikaanse bedrijf ook van de coronapandemie, omdat veel mensen thuis bleven en bijgevolg meer tijd spendeerden aan surfen op het internet.


Reclame-verkopen YouTube stijgen 47%
2 Februari, 22:01 Emerce
YouTube ontving in het vierde kwartaal van 2020 bijna de helft meer reclamebudget van adverteerders. De videodienst zorgt, samen met Search, voor de meeste groei bij de techgigant.


Alibaba ziet omzet flink stijgen door thuis winkelende consument
2 Februari, 14:36 HLN.BE
Alibaba heeft de afgelopen periode geprofiteerd van consumenten die vanwege de coronapandemie meer spullen via internet bestelden. De omzet van het Chinese webwinkelconcern steeg met 37 procent en dat is meer dan analisten hadden verwacht. De goede resultaten worden overschaduwd door het onderzoek van de Chinese autoriteiten naar het bedrijf.


IN KAART. Besmettingen stijgen vooral in Waalse provincies, stabieler beeld in Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio
2 Februari, 09:42 HLN.BE
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In bijna alle provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Luxemburg, Waals-Brabant en Henegouwen. In Vlaanderen wordt de grootste stijging in Vlaams-Brabant opgetekend. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.


Mondmaskerplicht in 4de, 5de en 6de leerjaar in alle lagere scholen in Destelbergen: ?De besmettingen stijgen te snel?
31 Januari, 14:00 HLN.BE
De gemeente Destelbergen voert vanaf maandag 1 februari een mondmaskerplicht in voor leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar in alle scholen in Heusden en Destelbergen. Voor de jongere leerlingen is het dragen niet verplicht maar wel aangewezen. ?De besmettingen stijgen pijlsnel en ouders worden ongerust?, zegt burgemeester Elsie Sierens (Open Vld).


IN KAART. Besmettingen stijgen in alle provincies, enkel Brussel noteert kleine daling. Bekijk hier de situatie in uw regio
30 Januari, 11:13 HLN.BE
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. In alle provincies zijn er nu stijgingen, met forse uitschieters in Limburg, Luxemburg en Waals-Brabant. In het Brussels Gewest zien we dan weer een kleine daling. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.


OPROEP. Ben of ken jij een jongere die mee waardeloze aandelen opkocht en de koers snel zag stijgen? Laat het ons weten
29 Januari, 11:48 HLN.BE
Het verhaal van Gamestop is ongetwijfeld een van de spectaculairste beursverhalen van de laatste jaren. Kleine beleggers, vooral jongeren, kochten na een oproep op Reddit massaal waardeloze aandelen op van onder andere Gamestop, dat in het vizier was gekomen van hedgefondsen die aan het zogenaamde ?short selling' doen. Het zieltogende bedrijf Gamestop is nu miljarden waard, de ?short sellers? likken hun wonden en lijden zware verliezen.


Prijzen voor woon-zorgcentra stijgen minder dan gevreesd: ?Slechts 13 euro duurder?
28 Januari, 16:06 Gazet v. Antwerpen

De prijzen van een kamer in een van de woon-zorgcentra van Zorgpunt Waasland in Beveren, Kruibeke, Sint-Niklaas en Zwijndrecht zullen maximaal 0,44 euro per dag stijgen. Zorgpunt ontkent hiermee dat er een prijsstijging van 30 euro per maand zou komen.
IN KAART. Besmettingen stijgen vooral fors in Limburg, meeste ziekenhuisopnames in Oost- en West-Vlaanderen. Bekijk hier de situatie in uw regio
28 Januari, 06:42 HLN.BE
Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames in ons land neemt weer toe. Vooral in Vlaanderen zien we nu stijgingen met dubbele besmettingscijfers: Limburg registreert het grootste aantal nieuwe infecties met Covid-19 ten opzichte van de week ervoor. De ziekenhuisopnames tonen dan weer vooral stijgingen in Oost- en West-Vlaanderen. Deze grafieken en kaarten tonen hoe de situatie in uw provincie en gemeente evolueert.


Coronacijfers blijven stijgen

De coronacijfers blijven stijgen, al gaat het in het geval van het dagelijkse aantal ziekenhuisopnames om een lichte stijging. Dat blijkt donderdagochtend uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
Leger kleine beleggers zorgt voor ongekende koersstijging GameStop
Een groep kleine beleggers die actief zijn op het online platform Reddit heeft voor een ongekende stijging van de koers van GameStop op Wall Street gezorgd. Maandag schoot het aandeel van de retailer in videospelletjes omhoog van 66 dollar naar 159 dollar.


Microsoft ziet omzet en winst flink stijgen door clouddiensten
27 Januari, 17:39 Techzine
Microsoft heeft zijn omzet en winst in zijn tweede fiscale kwartaal van 2021 flink zien toenemen. Vooral dankzij zijn (public) clouddiensten en de verkoop van pc-software als Office 365 om werken op afstand mogelijk te maken. Uit de cijfers blijkt dat de omzet van de techgigant in het tweede fiscale kwartaal van 2021 met 17 […]


Besmettingen bij jonge kinderen stijgen met 84 procent
26 Januari, 10:05 HLN.BE
Het aantal besmettingen met het coronavirus is bij de 0- tot 9-jarigen op een week tijd met 84 procent toegenomen. De felle stijging die nu in de cijfers te zien is, is een weerspiegeling van de uitbraken in de scholen en het massaal testen in het onderwijs sinds vorige week. Bij de 10- tot 19-jarigen is de stijging veel beperkter.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn