NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Squid


Netflix komt met realityspelshow rondom populaire serie Squid Game
Netflix gaat een groots opgezette spelshow maken op basis van de Zuid-Koreaanse hitserie Squid Game. In de nieuwe realitycompetitieserie is met 4,56 miljoen Amerikaanse dollar (bijna 4,4 miljoen euro) de grootste geldprijs in de geschiedenis van reality-tv te winnen. Ook Nederlanders kunnen zich aanmelden, mits zij Engels spreken.


Squid Game-maker verwacht dat er ook een derde seizoen komt
31 December 2021, 00:05 NU.NL - Film
Hwang Dong-hyuk, maker en regisseur van Squid Game, verwacht dat er na een tweede ook een derde seizoen komt van de populaire Netflix-serie.


Squid Game-ster krijgt grote rol in Zuid-Koreaanse remake van La casa de papel
2 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
Park Hae-soo, een van de hoofdrolspelers van Squid Game, heeft zijn volgende klus binnen: de veertigjarige acteur heeft een rol in de Zuid-Koreaanse remake van La casa de papel bemachtigd.


Regisseur Squid Game bevestigt dat tweede seizoen op stapel staat
11 November 2021, 00:06 NU.NL - Film
Er komt officieel een tweede seizoen van de Netflix-hit Squid Game, zo heeft regisseur Hwang Dong-hyuk dinsdag bevestigd in een interview met AP.


Cryptovaluta Squid Game blijkt vals, oplichters met 2 miljoen ervandoor
3 November 2021, 00:12 NU.NL - Tech
De nieuwe cryptovaluta Squid Game blijkt vals te zijn. De bedenkers van de munt gebaseerd op de populaire Netflix-serie Squid Game zijn er met 2 miljoen dollar (ruim 1,7 miljoen euro) vandoor.


Feestwinkels overspoeld met vraag naar Squid Game-halloweenkostuums
3 November 2021, 00:11 NU.NL - Film
Feestwinkels hebben in de aanloop naar Halloween, de popcultuurbeurs Dutch Comic Con en carnaval te maken met een grote vraag naar kostuums die gebaseerd zijn op de Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid Game. Bij meerdere feestwinkels zijn de pakken en maskers inmiddels uitverkocht en bij andere zaken worden ze in een snel tempo verkocht. Volgens de online winkel Feestartikelen4u zijn ze "niet aan te slepen".


Scholen in New York verbieden Squid Game-kostuums tijdens Halloween
3 November 2021, 00:11 NU.NL - Film
Diverse scholen in New York hebben leerlingen verboden om met Halloween kostuums te dragen die zijn gebaseerd op de Zuid-Koreaanse serie Squid Game.


Dankzij serie Squid Game willen flink meer Duolingo-gebruikers Koreaans leren
27 Oktober 2021, 00:08 NU.NL - Tech
Talenapp Duolingo zegt dat door de populariteit van de Zuid-Koreaanse Netflix-serie Squid Game fors meer gebruikers Koreaans willen leren. Wereldwijd gaat het nu om bijna 8 miljoen belangstellenden, terwijl in totaal 77 miljoen mensen de taal al spreken.


Netflix wil niet betalen voor toegenomen dataverbruik na hits als Squid Game
27 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
Een Zuid-Koreaanse internetprovider eist dat Netflix betaalt voor de groei van het dataverkeer als gevolg van populaire series als Squid Game. De streamingdienst voelt daar echter weinig voor, meldt persbureau Bloomberg maandag.


Real-life versie van ?Squid Game? in Abu Dhabi
14 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
In het Korean Cultural Center in de Verenigde Arabische Emiraten werd dinsdag een real-life versie van de Koreaanse serie Squid Game gespeeld. De reeks, die draait rond dodelijke kinderspelletjes en al snel uitgroeide tot Netflix? meest bekeken programma, werd voor het evenement in een nieuw kleedje gestoken.


Squid Game is een hit: waarom Zuid-Koreaanse film niet meer weg te denken is
13 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
Je kan geen sociaal medium openen of er komt wel een bericht of meme over Squid Game voorbij. De Netflix-hit is voor de verandering een keer niet van Amerikaanse of Engelse origine, maar gemaakt in Zuid-Korea. Het succes van de serie zorgt ervoor dat Zuid-Koreaanse films en series ook in de rest van de wereld een vaste plek in het kijkaanbod hebben veroverd.


Squid Game met 111 miljoen kijkers best bekeken Netflix-serie ooit
13 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
De Koreaanse serie Squid Game is de best bekeken serie ooit op Netflix, meldt het streamingplatform dinsdag op Twitter. Binnen zeventien dagen heeft de absurdistische serie ruim 111 miljoen kijkers getrokken.


Bedenker Netflix-hit Squid Game: 'Serie was enorme gok'
6 Oktober 2021, 00:09 NU.NL - Film
Ondanks het enorme succes van Squid Game was het ontwikkelen van de Netflix-serie "een enorme gok", vertelt de Zuid-Koreaanse regisseur Hwang Dong-hyuk aan Korea Times.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn