NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Spacey

2News.be / Trefwoorden / Spacey

Kevin Spacey 'leeft zijn leven elke dag' ondanks rechtszaken over misbruik
25 Januari, 00:41 NU.NL - Film
Kevin Spacey heeft zich, ondanks de reeks beschuldigingen van seksueel wangedrag waar hij sinds 2017 mee te maken heeft, niet teruggetrokken uit het openbare leven. De acteur gaat "gewoon door met zijn leven", zo zegt hij in een zeldzaam interview.


Kevin Spacey pleit onschuldig aan nieuwe aanklachten over seksueel misbruik
14 Januari, 00:06 Skynet Buitenland
De Amerikaanse acteur Kevin Spacey heeft onschuldig gepleit aan zeven nieuwe aanklachten over seksueel misbruik in het Verenigd Koninkrijk. Zeven maanden geleden ontkende hij al gelijkaardige beschuldigingen.


Kevin Spacey verschijnt weer voor de rechter, maar in een nieuwe zaak
18 December 2022, 00:06 NU.NL - Film
Kevin Spacey is voorlopig nog niet van de rechter af: alleen in het Verenigd Koninkrijk lopen er al twee verschillende zaken tegen hem. Vrijdag is de eerste zitting in een zaak die midden november pas bekend werd: een man beschuldigt de Amerikaanse acteur van seksueel misbruik. Spacey ontkent.


Kevin Spacey voor Britse rechtbank wegens nieuwe aanklachten seksueel misbruik
17 December 2022, 00:04 Skynet Buitenland
De Amerikaanse acteur Kevin Spacey verschijnt vandaag omstreeks 14.00 uur lokale tijd (15.00 uur bij ons) voor een Londense rechter. Hij moet zich daar verantwoorden voor nieuwe aantijgingen van seksueel misbruik tussen 2001 en 2004.


Nogmaals zeven aanklachten tegen Kevin Spacey wegens seksueel misbruik
21 November 2022, 00:06 NU.NL - Film
Er zijn zeven nieuwe aanklachten tegen Kevin Spacey ingediend wegens seksueel misbruik, melden verschillende Britse media. De aanklachten zijn afkomstig van een man die tussen 2001 en 2004 meerdere malen misbruikt zou zijn door de nu 63-jarige acteur.


Kevin Spacey onschuldig bevonden in door Anthony Rapp aangespannen zaak
25 Oktober 2022, 00:06 NU.NL - Film
De jury heeft de Amerikaanse acteur Kevin Spacey onschuldig bevonden in de door Anthony Rapp aangespannen rechtszaak. Rapp, die ook acteur is, zegt dat hij in 1986 ongewenst seksueel is benaderd door Spacey.


Jury acht Kevin Spacey niet schuldig in misbruikzaak
21 Oktober 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse acteur Kevin Spacey heeft een eerste slag gewonnen in de aantijgingen tegen hem over seksueel misbruik. Een man die beweerde als 14-jarige door Spacey te zijn belaagd, kreeg geen gelijk van de jury tijdens een proces in New York. De inmiddels 50-jarige Anthony Rapp kon niet bewijzen dat hij destijds, in 1986, ongewenst seksueel was benaderd, oordeelde de jury na ruim een uur beraad, melden Amerikaanse media.
Acteur Kevin Spacey verliest zaak over House of Cards-miljoenen
8 Augustus 2022, 00:09 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteur Kevin Spacey heeft een zaak verloren waarin hij probeerde onder een schadevergoeding aan de makers van de Netflix-serie House of Cards uit te komen. De schadevergoeding werd in november opgelegd.


Kevin Spacey ontkent seksueel wangedrag, mag rechtszaak in vrijheid afwachten
20 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Film
Kevin Spacey heeft in de rechtbank van Westminster in Londen gezegd "krachtig" te ontkennen dat hij schuldig is aan seksueel wangedrag. De acteur heeft vier aanklachten tegen zich lopen en moet op 14 juli terugkeren in de rechtbank. Hij mag de rechtszaak in vrijheid afwachten.


Kevin Spacey voor de Britse rechter: waar wordt hij van beschuldigd?
20 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Film
Kevin Spacey moet op 14 juli opnieuw naar de Britse rechtbank om zich te verantwoorden wegens vier aanklachten van seksueel wangedrag tegen drie mannen. Waar wordt de acteur precies van beschuldigd?


Kevin Spacey reist zelf naar Verenigd Koninkrijk af voor rechtszaak
6 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Film
Kevin Spacey reist zelf naar het Verenigd Koninkrijk af om voor de rechter te verschijnen in verband met vier aanklachten van aanranding, zo laat hij weten aan ABC News. Eerder werd gesproken over een uitleveringsverzoek aan de Verenigde Staten, mocht de acteur niet van plan zijn geweest om vrijwillig naar het Verenigd Koninkrijk te komen.


Acteur Kevin Spacey aangeklaagd voor aanranding van drie mannen
30 Mei 2022, 00:07 NU.NL - Film
Het Verenigd Koninkrijk gaat acteur Kevin Spacey vervolgen voor het aanranden van drie mannen. Volgens de Britse politie gaat het om in totaal vier aanklachten.


Crewleden 'House of Cards' worden mogelijk betrokken bij rechtszaak tegen Kevin Spacey
23 Maart 2022, 00:02 HLN.BE
Voormalige ?House of Cards? crewleden die getuigden dat Kevin Spacey (62) hen seksueel intimideerde tijdens de opnames van de populaire Netflixserie, kunnen worden betrokken in de rechtszaak tegen de acteur. Spacey was begin deze maand begonnen met de voorbereidingen van zijn rechtszaak tegen Anthony Rapp, die hem beschuldigt van seksueel misbruik. De feiten zouden hebben plaatsgevonden in 1986, maar de zaak rond Spacey kwam pas in 2017 aan het licht.


Kevin Spacey moet producent House of Cards miljoenen betalen
25 November 2021, 00:05 NU.NL - Film
Acteur Kevin Spacey moet de hoofdproducent van de tv-serie House of Cards, Media Rights Capital (MRC), bijna 31 miljoen dollar (27,5 miljoen euro) betalen. Dat is vorig jaar bepaald, maar werd maandag bekend nadat advocaten van de MRC een verzoekschrift hadden ingediend om de toekenning bevestigd te krijgen.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn