NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
South


South Belgian Rally: Indrukwekkende zege van Tom Heindrichs bij zijn Rally4-debuut
21 Maart, 00:04 Autosport
Met 10 snelste tijden op 12 klassementsproeven was Tom Heindrichs duidelijk de snelste in het Junior BRC in het kader van de South Belgian Rally. De 19-jarige Heindrichs debuteerde op indrukwekkende wijze in de Stellantis Rally Cup met een Opel Corsa Rally4.

Lees meer: South Belgian Rally: Indrukwekkende zege van Tom Heindrichs bij zijn Rally4-debuut


South Belgian Rally: Evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50!
14 Maart, 00:02 Autosport
Zoals de traditie het wil wordt de South Belgian Rally ook dit jaar aangevuld met een luik voor de fans van de regularity. Opmerkelijk: in Vresse-Sur-Semois zijn de deelnemers in VHRS 50 talrijker dan die in VHRS 65.

Lees meer: South Belgian Rally: Evenwichtig startveld in VHRS 65 en 50!


South Belgian Rally: De Cups populairder dan ooit
8 Maart, 00:02 Autosport
Hoewel de wagens uit de R5/Rally2-categorie de blikvangers worden op de affiche van de South Belgian Rally 2023, kan u er zeker van zijn dat er op alle niveaus een spannende strijd zal worden geleverd. Dat zal onder andere het geval zijn in de twee Cups die steeds populairder lijken te worden: de Stellantis Motorsport Rally Cup Belux en de Moood M-Cup!

Lees meer: South Belgian Rally: De Cups populairder dan ooit


Moederbedrijf HBO Max klaagt Paramount aan om peperdure South Park-deal
3 Maart, 00:08 NU.NL - Film
HBO Max betaalde in 2019 ruim een half miljard dollar voor de rechten van South Park, maar heeft daar veel minder voor teruggekregen dan de afspraak was. Daarom klaagt moederbedrijf Warner Bros. Discovery nu Paramount Global aan. Dat blijkt uit rechtbankpapieren die Variety in handen heeft.


South Belgian Rally: De voorverkoop is gestart
20 Februari, 01:21 Autosport
Met zijn gemoedelijke sfeer en vooral een parcours dat bij alle fans en deelnemers in de smaal valt, hoeft er niet aan te worden getwijfeld dat het startveld van de South Belgian Rally ? op zaterdag 18 maart de tweede manche van het Belgian Rally Championship 2023 ? opnieuw indrukwekkend zal zijn!

Lees meer: South Belgian Rally: De voorverkoop is gestart


South Belgian Rally: Een sportievere VHRS 65-categorie
17 Februari, 00:03 Autosport
Het 100 procent natuurlijke parcours van de South Belgian Rally, tweede manche van het Belgian Rally Championship, mag de rallyrijders dan wel bekoren, het snelle karakter van de proeven beantwoordt misschien niet meteen aan de verwachtingen van de regularity-liefhebbers die in de VHRS 65-categorie aan de wedstrijd deelnemen. Meer had organisator DG Sport niet nodig om het geheel door een aanpassing van enkele regels wat sportiever te maken?

Lees meer: South Belgian Rally: Een sportievere VHRS 65-categorie


Harde grappen over gevoelige thema's: South Park buigt al 25 jaar voor niemand
15 Augustus 2022, 00:11 NU.NL - Film
Lachen om stereotypes en grove grappen over minderheden; niet elke komiek wil zijn vingers er nog aan branden. Toch leunen de makers van South Park al sinds de eerste aflevering - zaterdag precies 25 jaar geleden - op hun aanstootgevende humor. Waarom blijven die grappen zo goed aanslaan?


RECENSIE. The Dead South bouwt een volksfeest in een uitverkochte Roma
4 Maart 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Met exact een jaar vertraging streek The Dead South gisteravond neer in De Roma. De timing was perfect, want de muziek van dit Canadese viertal is niet van die aard dat je ze zittend aan je stoel gekluisterd met een mondmasker op wil ondergaan. En ook al hoor je dit anachronistische gezelschap zelden op de radio, toch liep de grote zaal moeiteloos vol voor wat je alleen maar een groot volksfeest kon noemen.
Makers South Park krijgen 900 miljoen dollar voor serie en films
11 Augustus 2021, 00:05 NU.NL - Film
Trey Parker en Matt Stone, de bedenkers en makers van South Park, hebben met mediabedrijf Viacom een deal gesloten voor 900 miljoen dollar (ruim 760 miljoen euro), schrijft Deadline.


South Belgian Rally: Geoffrey Leyon domineert in het Historic BRC
28 Juni 2021, 00:01 Autosport
Op de snelle, bochtige en erg natuurlijke proeven van de South Belgian Rally voelde Geoffrey Leyon zich helemaal in zijn sas. De BMW-rijder domineerde de wedstrijd in Historic met zijn snelle BMW M3.

Lees meer: South Belgian Rally: Geoffrey Leyon domineert in het Historic BRC


South Belgian Rally: Charles Munster wint openingsmanche van het Junior Belgian Rally Championship
28 Juni 2021, 00:01 Autosport
De openingsmanche van het Junior Belgian Rally Championship werd in de South Belgian Rally gewonnen door favoriet Charles Munster. De jongere broer van tweevoudig Junior-kampioen domineerde de wedstrijd met zijn Opel Corsa Rally4.

Lees meer: South Belgian Rally: Charles Munster wint openingsmanche van het Junior Belgian Rally Championship


BRC: South Belgian trapt BRC (eindelijk) af
24 Juni 2021, 10:18 Autosport
Na een jaar om snel te vergeten en een voorjaar dat kopje onder ging, kan het Belgische rallykampioenschap eindelijk uit de startblokken schieten. Het decor van de eerste manche: Vresse-sur-Semois, waar DG Sport een gloednieuwe manche organiseert, de South Belgian Rally. Het toegestane publiek krijgt meteen een vijfsterrenveld voorgeschoteld.

Lees meer: BRC: South Belgian trapt BRC (eindelijk) af


South Belgian Rally: Dertien deelnemers voor de Clio Trophy Belgium
24 Juni 2021, 10:15 Autosport
Volgende zaterdag vormt de South Belgian Rally de start van het Belgische rallykampioenschap. Zowel de rijders, de teams als het publiek zijn maar wat blij dat het lange wachten nu voorbij is. Dat vertaalt zich ook in de deelnemerslijst van de nieuwe Clio Trophy Belgium, want niet minder dan 13 teams staan aan de start van de eerste wedstrijd van het seizoen!

Lees meer: South Belgian Rally: Dertien deelnemers voor de Clio Trophy Belgium


South Park: The Fractured But Whole krijgt verhaaluitbreiding op 20 maart
7 Maart 2018, 10:30 Tweakers
Ubisoft brengt op 20 maart een uitbreiding uit voor South Park: The Fractured But Whole. De dlc getiteld From Dusk Till Casa Bonita voegt een nieuwe verhaallijn toe en kost twaalf euro. Later verschijnt nog een uitbreiding met een nieuw verhaal.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn