NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Sophie

2News.be / Trefwoorden / Sophie

9 Juni, 00:02 De Tijd
Kersvers CEO van Bozar, Sophie Lauwers, overleden na slepende ziekte: ?We verliezen ervaren leider en inspirerende collega?
9 Juni, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Sophie Lauwers, goed een half jaar directeur bij Bozar, is onverwachts overleden. Het Brusselse kunstencentrum verliest een zachte kracht die rust in huis moest brengen.
Amaury Paquet en Britse Sophie Wood triomferen in 20km door Brussel
30 Mei, 00:02 Skynet Belgie
Amaury Paquet heeft zondag zichzelf opgevolgd als winnaar van de 20km door Brussel. Bij de vrouwen was de Britse Sophie Wood de snelste.


Hoe het komt dat beautyredactrice Sophie nog altijd met mooie gelnagels rondloopt: ?Jij hebt een manicure laten doen!?
26 Januari 2021, 11:03 HLN.BE
2020 en 2021 gaan ongetwijfeld de geschiedenisboeken is als de periode van de grote drooglegging. Geen alcoholstop (integendeel, de e-piritiefjes vloeiden nog nooit zo rijkelijk), wel het sluiten van de beautysalons. Al hoeft niemand dat te merken dankzij de superhandige homekits die tegenwoordig overal opduiken.


Roel Vanderstukken vecht nog elke dag voor z?n geluk, en met succes: ?Anne-Sophie en ik, we zijn verliefder nu dan tien jaar geleden?
25 Januari 2021, 13:06 HLN.BE
?We hebben besloten om er nog eens tien jaar bij te doen?, zegt Roel Vanderstukken (44) bijna zakelijk over z?n huwelijk met Anne-Sophie (41). Tijdens de eerste lockdown had hij even het gevoel de balans in zijn leven kwijt te zijn, maar die heeft hij vandaag helemaal teruggevonden. ?Ik ben nu de vader en echtgenoot die ik altijd heb willen zijn.?


Loco voor eco: beautyredactrice Sophie test uit hoe haalbaar de ecologische badkamer is
24 Januari 2021, 10:48 HLN.BE
We zijn niet alleen bewuster bezig met wat we in ons lichaam stoppen, maar ook wat we erop smeren en welke gevolgen dat precies heeft voor ons en voor de planeet. Duurzaam is the way to go. Maar hoe handig is dat eigenlijk, zo?n groene badkamer? Beautyredactrice Sophie deed de test. ?Uiteindelijk heb ik mijn haar drie keer met douchegel gewassen en mijn benen ettelijke keren ingesmeerd met conditioner voor ik eindelijk onthou welk stukje zeep voor wat dient. Hoe dat bij manlief verloopt, durf ik niet eens te vragen. Al heb ik dankzij zijn beenhaar (dat de jongste tijd verdacht zacht is) wel zo mijn vermoedens.?


Celstraf geëist voor het hacken van Sophie Hilbrand en andere BN'ers
2 Mei 2018, 15:54 NOS nieuws

Terwijl hij nog in de proeftijd zat van een eerdere veroordeling voor het hacken van een account ging Mathieu M. uit Houten vorig jaar zomer opnieuw in de fout. De 25-jarige wist binnen te dringen in het Facebookaccount van Sophie Hilbrand en sprak uit haar naam met anderen.

Op die manier wist hij ook aan gegevens van anderen te komen, onder wie actrice Victoria Koblenko. Vervolgens keek hij in haar Evernote-account, een app om notitie in te maken.

Verder benaderde hij oud-nieuwslezer Rachid Finge om via hem bij diens vriendin NOS-presentator Amber Brantsen terecht te komen. Volgens Telegraaf-verslaggever Saskia Belleman had Finge al snel in de gaten dat iemand anders op zijn accounts probeerde in te loggen.

Tegen de man eiste de officier van justitie 20 maanden cel, waarvan tien maanden voorwaardelijk. In 2016 werd hij voor een vergelijkbare zaak al veroordeeld tot een voorwaardelijke straf van acht maanden. Het OM wil dat hij die straf nu ook uitzit.

Het was voor de politie niet moeilijk om Mathieu M. op te sporen via zijn IP-adres. Dat was namelijk in alle gevallen de plek waar hij zijn zoektocht begon. Mathieu M. heeft bekend. Tegenover de rechter zei hij dat hij een "onbedwingbare neiging" heeft om door te dringen in de digitale omgeving van met name vrouwelijke BN'ers.

In zijn requisitoir ging de officier in op het feit dat M. het juist op bekende Nederlanders had voorzien. "Door hun vak of beroep zijn bekende Nederlanders in hun privacy beperkt en zijn zij door hun bekendheid kwetsbaar. Vaak is de afgeschermde digitale wereld de meest besloten plek. Verdachte heeft hier een grote inbreuk op gemaakt".
An-Sophie Mestach grijpt in Portugal naast titel in dubbelspel
28 April 2018, 12:54 Gazet v. Antwerpen

An-Sophie Mestach is er zaterdag niet in geslaagd het dubbelspel te winnen op het ITF-toernooi in het Portugese Obidos (tapijt/25.000 dollar). Aan de zijde van de Britse Freya Christie, met wie ze het eerste reekshoofd vormde, verloor de 24-jarige Mestach in de finale van de Spanjaarden Estrella Cabeza-Candela en Angela Fita Boluda.
Sophie vond geen lief, maar wel een pak zelfvertrouwen: ?Omdat ik zo stotter, voelde ik me soms een seut?
15 Maart 2018, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Sophie is op zoek naar een lief, maar het feit dat ze stottert, houdt haar tegen. Dankzij de steun van Cath Luyten en Vandaag over een jaar ging ze de uitdaging aan om binnen een jaar iemand te vinden. In de eerste aflevering van de nieuwe Eén-reeks bleek donderdagavond dat ze er geen lief, maar wel veel zelfvertrouwen aan overhield.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn