NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Sluit


Globrands sluit aan bij United Playgrounds
Zaterdag, 00:00 Emerce
United Playgrounds neemt het verbal branding-bureau Globrands over. Dat Amsterdamse taalkantoor behoudt zijn positie in het internationale netwerk Global Naming Netwerk.


Wall Street sluit met uitgesproken verliezen
Woensdag, 00:00 De Tijd
22:35 Beleggers namen zowel in Europa als in New York een afwachtende houding aan nu de onderhandelingen over een Amerikaanse schuldendeal aanslepen.


Dow sluit procent lager
17 Mei, 00:00 De Tijd
20:47 Wall Street sloot in het rood. De FTC wil de overname van Horizon door Amgen blokkeren. KBC nam een duik na de kwartaalcijfers.


Wall Street sluit 1 procent in de min | Uber vlamt
3 Mei, 00:00 De Tijd
22:23 In de VS kregen de regionale banken opnieuw klappen. In Brussel voltooide Ontex de verkoop van zijn Mexicaanse activiteiten.


Nasdaq sluit 2 procent lager, bankenvrees terug op Wall Street
26 April, 00:00 De Tijd
22:03 De Amerikaanse beurzen sloten dinsdag stevig lager nu de vrees voor problemen bij regionale banken weer oplaait.


Racing Genk geraakt niet voorbij Charleroi, maar sluit reguliere competitie op doelsaldo af als koploper
24 April, 00:01 HLN.BE
Racing Genk ziet Union op gelijke hoogte komen, maar sluit (dankzij een beter doelsaldo) de reguliere competitie af als koploper. De Limburgers speelden op Mambourg met 2-2 gelijk tegen Charleroi en knikten de ploeg van Felice Mazzu daarmee uit de top acht.


Emmen bezorgt Cambuur mokerslag, Vitesse sluit hectische week af met verlies
2 April, 00:06 NU.NL - Sport
FC Emmen heeft de degradatiekraker tegen SC Cambuur zaterdag op de valreep gewonnen. De Drenten waren dankzij een doelpunt in de blessuretijd met 1-2 te sterk voor de Friezen. Vitesse sloot een hectische week af met een nederlaag bij RKC Waalwijk: 1-0.


Wall Street sluit met stevige winsten | Micron hoogvlieger
30 Maart, 00:11 De Tijd
21:55 De beurzen zetten hun remonte voort, met dank aan geruststellend bedrijfsnieuws.


Nasdaq sluit bijna 2 procent hoger
30 Maart, 00:11 De Tijd
22:18 De Amerikaanse graadmeters gingen stevig hoger. Vooral bank- en techaandelen veerden op. Micron Technology en Lululemon veerden op dankzij beter dan verwachte vooruitzichten.


Vaticaan sluit ambassade in Nicaragua na veroordeling van bisschop
19 Maart, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Het Vaticaan heeft zijn diplomatieke vertegenwoordiging in Nicaragua gesloten. Vrijdag verliet de laatste vertegenwoordiger van de Heilige Stoel de nuntiatuur in Managua, zo meldt het nieuwsportaal Vatican News zaterdag. Monsignore Marcel Diouf is naar Costa Rica verhuisd.




Wall Street sluit fors in het rood door vrees voor faillissementen
10 Maart, 00:17 De Tijd
22:40 De New Yorkse beurzen sloten stevig lager. Vooral bankaandelen zagen af door een vrees voor een golf aan faillissementen na de val van Silvergate Capital. Silicon Valley Bank kelderde met 60 procent n...


Federale regering sluit akkoord over aanpak opvangcrisis
9 Maart, 02:13 HLN.BE
De federale regering heeft een akkoord over de aanpak van de asielcrisis in ons land. Dat meldt staatssecretaris voor Asiel en Migratie Nicole de Moor (CD&V) op Twitter en wordt bevestigd door het kabinet van premier Alexander De Croo (Open VLD). Sinds ongeveer half zeven gisteravond zat het kernkabinet bijeen om een oplossing te vinden voor het tekort aan opvangplaatsen voor asielzoekers.


Leider Roeselare sluit reguliere fase af met vlotte zege bij hekkensluiter Borgworm
20 Februari, 02:42 Skynet Belgie
Leider Roeselare heeft op de achttiende en laatste speeldag van de reguliere fase van de Lotto Volley League een vlotte 0-3 zege behaald in de zaal van hekkensluiter Borgworm. De setstanden waren 19-25, 20-25 en 14-25.


Leider Roeselare sluit reguliere fase af met vlotte zege bij hekkensluiter Borgworm
20 Februari, 02:42 Skynet Belgie
Leider Roeselare heeft op de achttiende en laatste speeldag van de reguliere fase van de Lotto Volley League een vlotte 0-3 zege behaald in de zaal van hekkensluiter Borgworm. De setstanden waren 19-25, 20-25 en 14-25.


Lotto Volley League - Maaseik sluit reguliere competitie af met winst tegen Haasrode Leuven
19 Februari, 00:05 Skynet Sport
Maaseik heeft zaterdag op de achttiende en laatste speeldag van de reguliere fase van de Lotto Volley League een 3-1 zege behaald tegen Haasrode Leuven. De setstanden waren 23-25, 25-20, 25-19 en 25-18.


Bijenkorf sluit Franse en Duitse webshops
6 Februari, 00:26 Emerce
De Bijenkorf stopt met de Franse en Duitse webshops. Vanwege stijgende kosten heeft het Nederlandse warenhuis besloten zich te richten op de Nederlandse en Vlaamse markt.


Wall Street: Nasdaq sluit ruim 3 procent hoger | Bijna uit berenmarkt
3 Februari, 00:04 De Tijd
22:11 De hoop op een rentepiek vuurde de techaandelen stevig aan, waardoor de techbarometer Nasdaq bijna 20 procent boven het vorige dal noteert.


Jason Segel sluit een cameo in spin-off How I Met Your Mother niet uit
31 Januari, 00:09 NU.NL - Film
Jason Segel sluit niet uit dat hij terugkeert als Marshall Eriksen in How I Met Your Father, de spin-off van de serie How I Met Your Mother. De acteur heeft naar eigen zeggen alles over voor de makers van de serie. "Die mensen hebben mijn leven veranderd en ik zou alles doen wat ze me zouden vragen", zei hij tegen Entertainment Tonight.


Twitter sluit groot aantal kantoren
14 Januari, 00:03 Emerce
Twitter sluit ten minste twaalf kantoren wereldwijd en wil in de toekomst mogelijk verder met zes kantoren wegens kostenbesparingen. Dat schrijft Business Insider.


President Colombia sluit staakt-het-vuren met gewapende groepen
2 Januari, 00:06 NOS nieuws

De Colombiaanse regering heeft een staakt-het-vuren gesloten met vijf gewapende groepen die actief zijn in het land. Dat maakte president Gustavo Petro vlak voor de jaarwisseling in het Zuid-Amerikaanse land bekend.

Het gaat onder andere om guerrillagroepen van ELN (Nationaal Bevrijdingsleger), restanten van de FARC en drugsbendes. De wapenstilstand geldt zes maanden, maar kan met onderhandelingen worden verlengd.

Petro zei dat de afspraak alle partijen dwingt het staakt-het-vuren te respecteren. Daar zal internationaal en nationaal op worden toegezien. "Het is mijn wens dat vrede aan het einde van het jaar mogelijk is", liet de president weten.

In een aanvullende verklaring zei de regering dat met elke organisatie een aparte overeenkomst is gesloten over de lengte en de voorwaarden van de wapenstilstand.

Vredesgesprekken

Petro, zelf oud-lid van de voormalige guerrillagroep M-19, probeert sinds zijn aantreden in augustus vredesgesprekken op gang te krijgen. Hij is de eerste linkse president van het land.

In de jaren zestig ontstond een bloedig conflict tussen de Colombiaanse overheid, linkse guerrilla's, rechtse paramilitairen en drugsbendes. Het geweld heeft honderdduizenden mensen het leven gekost.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn