NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Slimste

2News.be / Trefwoorden / Slimste

Als een Viking met groene oogschaduw en Crocs: zo intimideert Jeroen Leenders de tegenstand in ?De slimste mens?
17 November, 00:01 HLN.BE
De Nederlandse Soundos El Ahmadi was eerder dit seizoen al een opvallende verschijning in ?De slimste mens?, maar Jeroen Leenders moet zeker niet onderdoen. Donderdag verraste de stand-upcomedian vriend en vijand met zijn vrij ongewone outfit. En zijn ongelooflijke kalmte, want Robin Pront, die agressief op jacht was naar het seizoensrecord, werd er alleen maar nerveuzer van.


MNM-dj Manu Van Acker vertelt in ?De Slimste Mens? over lichte kleptomanie: ?Een balpen: dat neem ik graag mee?
10 November, 00:01 HLN.BE
Verrassende bekentenis in ?De slimste mens ter wereld?. Daar vertelt nieuwkomer Manu Van Acker (24) dat hij kampt met een milde vorm van kleptomanie. ?Een balpen: dat neem ik graag mee?, legt hij uit. Jade Mintjens en Robin Pront zorgden dan weer voor een straffe finale.


Knappe broer van Erik Van Looy duikt op in ?De slimste mens?: ?30 jaar geleden won hij schoonheidswedstrijd?
3 November, 00:01 HLN.BE
Veel girlpower donderdag in ?De slimste mens ter wereld? met Jennifer Heylen in de jury en drie vrouwelijke kandidaten, onder wie nieuwkomer Comfort Achuo, beter bekend als Commy uit ?De mol?. Niet alleen die extra portie oestrogeen zorgde voor een vrolijke aflevering. Gastheer Erik Van Looy ontdekte bij toeval dat de wodka er toch ook voor iets tussen zat. ?Wie zegt dat ik niet echt zat ben, Erik?? En ook de broer van Erik duikt even op.


Herman Brusselmans geeft in ?De slimste mens? zijn modegeheim prijs: ?Schoenen van 1.300 euro?
20 Oktober, 00:00 HLN.BE
Er schuilt een grotere fashionista in Herman Brusselmans (66) dan je zou denken. In ?De slimste mens ter wereld? pakt de schrijver uit met schoenen waarvoor hij een klein maandloon betaalde. Al was dat eigenlijk niet echt de bedoeling. ?Ik ben er nog niet goed van?, zucht Brusselmans. Alex Agnew en rapper K1d tekenden voor de eerste spannende finale van het seizoen.


Zanger van Spinvis gaat deelnemen aan ?De slimste mens ter wereld?
14 September, 00:02 HLN.BE
Ook Erik de Jong (62) neemt straks deel aan ?De slimste mens ter wereld?. Dat vertelde de Nederlandse zanger, beter bekend onder zijn pseudoniem Spinvis, in Otto-Jan Hams talkshow ?Amai zeg wauw!?.


12 Maart, 00:07 Volkskrant
Een bewogen aflevering: Prem Radhakishun roept dat ?Slimste Mens? ?leeftijd-discriminerend? en ?helemaal corrupt? is
27 September 2022, 00:02 HLN.BE
Wat een knuffel-brulboei, die oudste kandidaat voor ?De Allerslimste Mens ter Wereld?. Veel wind en getoeter, een tv-show an sich, maar te weinig strakke prestaties. Geubels zet vooral de toon: ?Bart, Lotte en Prem, hou jullie struis en hou antwoorden kort, want ik wil op tijd naar huis.?


Intensivist en ?Slimste mens? Geert Meyfroidt is ook fervent fietser: ?Ik hou niet van grote pelotons?
10 Januari 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Hij is slim, zeer slim, de Slimste Mens ter Wereld. En hij heeft volgend seizoen de ambitie om in de populaire quiz zelfs de allerslimste onder de slimsten te worden. En wat blijkt? Intensivist en professor Geert Meyfroidt (50) is ook een verwoed fietser, met een missie en een boodschap. We zetten daarom graag het nieuwe jaar in met de fietstips van deze slimme man. Het kan ons alleen maar slimmer doen fietsen.
Een filmpjesronde om van te snoepen en veel struikelblokken: makers schakelden een versnelling hoger in ?De slimste mens?
17 December 2021, 00:00 HLN.BE
?Als je me weg wil, fluister je maar aan je redactie om een Franse vraag te bedenken. Dat wordt dan un moment triste?, zo maakte Nederlander Arjen Lubach, die het klappen van de ?Slimste mens?-zweep heel goed kent, duidelijk aan presentator Erik Van Looy. Lubach won het tv-spelletje in 2012 namelijk al in eigen land. Een vraag in het Frans bleef uiteindelijk uit, maar de makers van de Vlaamse oerversie maakten het de drie finalisten absoluut niet gemakkelijk.


Filmpjesronde doet zijn ding en zorgt op drie seconden tijd voor andere winnaar: dit was ?De Slimste Mens?
19 November 2021, 00:00 HLN.BE
Kort en krachtig samengevat: de twintigste aflevering van ?De Slimste Mens Ter Wereld? was er eentje om snel te vergeten. Nieuwkomer Jaouad Alloul, kunstenaar en ondernemer, kwam, zag en mocht weer vertrekken. Hoe hij in ?De Slimste Mens? sukkelde, zal een raadsel blijven. Hij werd aangekondigd als ?primus van de klas? of als ?prutser van de avond?. Uiteindelijk werd het dat laatste. Zijn concurrenten, Arjen Lubach en Merol, plaatsten zich moeiteloos voor de finaleweken.


Venijn en verrassing in onwaarschijnlijke finale: dit was ?De Slimste Mens?
12 November 2021, 00:00 HLN.BE
Hij hinkte zowat de gans aflevering achterop, maar een perfect filmfragment en 150 seconden bonus leverden nieuwkomer en chef-kok Marcelo Ballardin toch een overwinning op. Het venijn en de verrassing zaten dit keer echter in de finale waar Hollandse Merol haar duivels ontbond, ruim 150 achterstand in een wip weg werkte en vervolgens intensivist Geert Meyfroidt genadeloos naar huis speelde. We schreven het al: er dreigt groot onheil voor de Vlaamse kandidaten van ?De Slimste Mens?.


?Girlpower? bij de deelnemers en juryleden en grapjes over K3: dit was ?De Slimste Mens?
28 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
Voor het eerst dit seizoen vierde de ?girlpower? hoogtij in ?De Slimste Mens ter Wereld?. De dames waren aan de macht met revelatie Gloria Monserez (20) en toekomstig ex-K3'tje Klaasje Meijer (26) als deelnemers en Jennifer Heylen (30) en Serine Ayari (30) als juryleden. Joachim Coens (55) liet zich echter niet intimideren door al dat vrouwelijk geweld. Al ging op het einde wel opnieuw een dame met de overwinning aan de haal.


Eddy Planckaert doet mee aan ?De slimste mens?: ?Erik heeft mij serieus liggen stalken?
30 September 2021, 00:02 HLN.BE
Erik Van Looy (59) had vanavond heel wat te vertellen in ?De Cooke & Verhulst Show?. Voor de gelegenheid had hij de trailer voor het nieuwe seizoen van ?De slimste mens? meegenomen. Daarnaast maakte de quizmaster ook de naam van een nieuwe kandidaat bekend. Zo maakt niemand minder dan Eddy Planckaert (63) straks zijn opwachting.


Snollebollekes-zanger Rob Kemps wint Slimste Mens
22 Januari 2021, 20:49 NOS nieuws

Zanger Rob Kemps van feestband Snollebollekes mag zich vanaf vanavond De Slimste Mens noemen. Hij won de finale-uitzending van het quizprogramma van KRO-NCRV.

In de eindstrijd rekende hij af met cabaretier Andries Tunru. De derde deelnemer in de finale, de 24-jarige Emma Wortelboer, was al eerder afgevallen.

De doorslag gaf een vraag over Willeke Alberti. Met het antwoord Samen zijn speelde Kemps de klok van tegenstander Tunru op 0.

"Ongelooflijk, nondeju!", zei Kemps over zijn overwinning. Hij noemde het symbolisch dat juist het antwoord "Samen zijn" hem in deze coronatijd de overwinning opleverde.

Kemps kreeg de Slimste Mens-onderscheiding uit handen van NOS-presentator Astrid Kersseboom, die de vorige editie won.
Snollebollekes-zanger Rob Kemps is topfavoriet in Nederlandse ?Slimste Mens?: ?Mensen denken snel dat ik simpel ben?
18 Januari 2021, 13:06 HLN.BE
Het ?Slimste Mens?-effect slaat weer toe, nu Rob Kemps (35) zijn populariteit pijlsnel de hoogte in ziet gaan. De Nederlander, bij ons vooral bekend als zanger van De Snollebollekes, doet het dan ook opvallend goed in de quiz bij onze noorderburen, en mag maandagavond aantreden in de finaleweken van de quiz. Bovendien werd hij inmiddels de lieveling van het publiek, al zou de nuchtere Rob dat zelf nooit toegeven. ?Normaal word ik gelauwerd om iets dat ik een beetje speel, nu krijg ik complimenten over wie ik ben.?


Klein Seminarie behaalt tweede plaats in De Slimste School
16 Mei 2018, 10:00 Gazet v. Antwerpen
Leerlingen van het Klein Seminarie nemen elk jaar deel aan de Knack Quiz 'De slimste school'. Deze keer speelde de school uit Hoogstraten de finale tegen 25 andere scholen.


Soundbar met Google Assistant en Android TV
14 Mei 2018, 06:06 Emerce
Tijdens zijn ontwikkelaarscongres presenteerde Google vorige week een eerste soundbar. Dat wil zeggen: hij is eigenlijk van het bekende audiomerk JBL, maar heeft de Google Assistant en Android TV ingebouwd.


PSV is misschien niet de grootste, maar wel verreweg de slimste club van Nederland
15 April 2018, 18:12 Volkskrant
PSV greep zondag oppermachtig zijn 24ste landstitel tegen rivaal Ajax. Sinds de eeuwwisseling werd de club uit Eindhoven tien van de 19 seizoenen kampioen. Wat is het geheim? Vanuit de boezem van het PSV-supporterdom is eens een olijke parodie geschreven op de melodie van de hit Brabant van Guus Meeuwis, het melancholische lied over heimwee naar de provincie. De tekst van het refrein gaat dan zo:I


Slimste Pullenaars zijn wielertoeristen van WTC De Lelie
11 Maart 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen
In de zaal van café De Lelie werd zaterdagavond tot in de laatste uurtjes gezocht naar de slimste inwoners van Pulle.


Hoe open is de slimste stad van België?
3 Maart 2018, 00:06 De Tijd
01:03 Net buiten Leuven vindt u de hoogste concentratie intelligentie in dit land. Maar is dat ook een garantie op de beste bedrijven?

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn