NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Slachtoffers

2News.be / Trefwoorden / Slachtoffers

Meerdere slachtoffers bij schietpartij in Amerikaanse stad Buffalo
15 Mei, 00:06 Skynet
In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietpartij in een supermarkt zaterdag meerdere mensen door kogels geraakt. Dat meldt de lokale politie via Twitter. De schutter zou intussen opgepakt zijn. Aan automobilisten en omwonenden wordt gevraagd om de omgeving van de supermarkt Tops Market aan Jefferson Avenue te mijden.


Meerdere slachtoffers bij schietpartij in Amerikaanse stad Buffalo
15 Mei, 00:06 Skynet Buitenland
In de Amerikaanse stad Buffalo, in de noordoostelijke staat New York, zijn bij een schietpartij meerdere mensen door kogels geraakt. Dat meldt de lokale politie via Twitter. De schutter zou intussen opgepakt zijn. Aan automobilisten en omwonenden wordt gevraagd om de omgeving van de supermarkt Tops Market aan Jefferson Avenue te mijden.


14 April, 00:07 Volkskrant
Tinder Swindler-slachtoffers zamelen geld in, nepacties plagen crowdfundingsite
17 Februari, 01:47 NU.NL - Tech
Drie vrouwen die in Netflix-documentaire The Tinder Swindler als slachtoffer van een oplichter naar voren kwamen, hebben een GoFundMe-campagne gestart. Ze hopen het geld terug te krijgen dat de oplichter via datingfraude van hen heeft afgetroggeld. Ondertussen grijpt GoFundMe steevast in als andere mensen proberen een graantje mee te pikken van het succes van The Tinder Swindler.


Travis Scott voelt zich niet verantwoordelijk voor slachtoffers festivaldrama
16 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Travis Scott voelt zich niet verantwoordelijk voor het drama dat zich tijdens zijn show op festival Astroworld afspeelde. Dat vertelt de artiest in zijn eerste grote interview sinds de tragedie.


Nog twee vermeende slachtoffers Marco Borsato melden zich bij journalist
16 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
De oproep van journalist John van den Heuvel aan mogelijke slachtoffers van seksueel overschrijdend gedrag door Marco Borsato heeft twee nieuwe meldingen opgeleverd, vertelde journalist Mick van Wely dinsdagavond in talkshow Beau. Van Wely schreef samen met Van den Heuvel een artikel over vermeend misbruik door Borsato.


30 struikelstenen in Deurne voor slachtoffers Holocaust
21 November 2021, 00:02 Gazet v. Antwerpen

In Deurne zijn 30 struikelstenen geplaatst om de Joodse burgers te herdenken die zijn omgekomen in de Tweede Wereldoorlog. Een struikelsteen is een kleine, gouden klinker die voor het huis van de overledene wordt geplaatst om hem of haar te herdenken.
35 aanklachten tegen Travis Scott na festivaldrama, slachtoffers eisen miljoenen
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Er zijn tot dusver 35 aanklachten binnengekomen tegen Travis Scott en de verdere organisatie van het festival Astroworld, waar vrijdag acht mensen overleden en ruim 25 mensen ernstig gewond raakten. De slachtoffers en hun families eisen miljoenen euro's schadevergoeding.


?Nieuwe Android trojan GriftHorse maakt 10 miljoen slachtoffers?
2 Oktober 2021, 00:07 Techzine
Cybersecurity leverancier Zimperium heeft nieuwe Android malware ontdekt. De GriftHorse malware is aangetroffen in meer dan 200 applicaties, waarvan er vele zijn aangeboden in de Google Play Store. Zimperium denkt dat de malware al sinds november 2020 rondgaat en meer dan 10 miljoen slachtoffers heeft gemaakt in meer dan 70 landen. Zimperium heeft de ontdekking […]


Een namenmonument voor 102 duizend Holocaust-slachtoffers spreekt nog altijd niet vanzelf
18 September 2021, 00:08 Volkskrant
Ooit werden de omgebrachte Joden, Roma en Sinti ?passieve oorlogsslachtoffers? genoemd. Voor hen was er geen plek in de Nederlandse herdenkingscultuur. Nu is alsnog een Namenmonument voor hen opgericht. Maar vanzelf ging dat niet.


Noodweer - Rode Kruis gaat 11 miljoen verdelen onder de meest kwetsbare slachtoffers overstromingen
15 September 2021, 00:02 Skynet Belgie
Het Rode Kruis Vlaanderen en zijn Waalse tegenhanger Croix-Rouge de Belgique (CRB) hebben bijna 40 miljoen euro ingezameld na de overstromingen in juli. Dat heeft het CRB dinsdagavond bekend gemaakt.


Identiteitsfraude met gegevens van slachtoffers ingestort flatgebouw Miami
9 September 2021, 00:00 HLN.BE
De persoonlijke gegevens van slachtoffers van het ingestorte appartementencomplex in het Amerikaanse Surfside zijn gebruikt voor identiteitsfraude. De politie in Florida arresteerde woensdag drie verdachten die creditcards aanvroegen met de identiteit van vijf dodelijke slachtoffers en twee overlevenden van de ramp. De oplichters wisten zo zeker 45.000 dollar (ruim 38.000 euro) buit te maken.


Affaire Epstein - Epstein-slachtoffers krijgen voor 125 miljoen dollar schadevergoedingen
10 Augustus 2021, 00:03 Skynet
Een groep van 150 slachtoffers van Jeffrey Epstein heeft voor 125 miljoen dollar aan schadevergoedingen gekregen via een schikking waarvoor bemiddeld werd door een onafhankelijke organisatie. De middelen komen uit Epsteins erfenis, die op het moment van de zelfmoord van de miljonair en zedendelinquent geraamd werd op meer dan 600 miljoen dollar.


Koning Filip en koningin Mathilde bezoeken overstroomd gebied om slachtoffers te steunen
17 Juli 2021, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het koningspaar heeft vrijdagnamiddag een bezoek gebracht aan Pepinster, een van de gemeenten die het zwaarst werden getroffen door de overstromingen van de afgelopen dagen.
Harde kern van Antwerp zamelt massa goederen in voor slachtoffers noodweer: ?Een ramp kent geen kleuren?
17 Juli 2021, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Dat onder de ruwe bolster van veel stoere voetbalfans vaak een blanke pit schuilt, bewijzen de leden van de Antwerp-supportersclub Collectief 86. Vrijdagochtend lanceerden zij een oproep voor een inzameling voor de slachtoffers van het vreselijke noodweer in ons land. En of die smeekbede een gevolg kreeg!
Veel slachtoffers door afbreken gletsjer in India
7 Februari 2021, 09:55 NOS nieuws

In India zijn waarschijnlijk veel slachtoffers gevallen doordat een deel van een gletsjer in de Himalaya is afgebroken. Het ijs kwam terecht in een stuwmeer bij een dam, waardoor grote overstromingen ontstonden. Veel mensen werden door het water meegesleurd en worden vermist. Een lokale functionaris zegt dat er gevreesd wordt voor 100 tot 150 doden.

De gletsjer ligt in de noordelijke deelstaat Uttarakhand, langs de grens met China. Het ijs kwam terecht in de rivier Alaknanda. Veel mensen die langs de rivier op zoek waren naar sprokkelhout of hun vee langs de rivier lieten grazen, werden door de vloedgolf verrast.

Op filmpjes die omstanders op social media hebben gezet is te zien hoe het water naar beneden kolkt:

Een deel van de dam is verwoest en veel apparatuur werd door het water meegesleurd. Reddingswerkers zijn naar het gebied gestuurd en de Indiase luchtmacht helpt met het evacueren van mensen.
Koppel gaat valse leningen aan op naam van slachtoffers
5 Februari 2021, 17:30 Gazet v. Antwerpen

Het parket eist celstraffen van meer dan van twee jaar voor zowel drugshandel als identiteitsfraude voor een voormalig koppel. De vrouw en haar ex-vriend zouden systematisch leningen aangaan en abonnementen van allerhande gsm-providers en multimedia kopen op naam van slachtoffers.
Amber Heard moeit zich met Manson-schandaal: ?Ga je eindelijk stoppen met slachtoffers te negeren??
5 Februari 2021, 06:53 HLN.BE
Amber Heard (34), de ex-vrouw van Johnny Depp, heeft zich gemoeid met het Marilyn Manson-schandaal. De rocker wordt door zijn ex-vriendin beschuldigd van mishandeling. ?Zij en ik zijn niet de enigen die aan de alarmbel trekken. Wanneer gaat men stoppen met het negeren van slachtoffers??


Schietpartij Luik: Slachtoffers kunnen Belgische staat dagvaarden
3 Februari 2021, 14:13 Skynet
De slachtoffers van de schietpartij in december 2011 in Luik kunnen de Belgische staat dagvaarden. Dat blijkt uit een arrest van het Grondwettelijk Hof, meldt de advocaat van de slachtoffers, meester Alexandre Wilmotte, deze middag.


Tachtig gedupeerde ouders doen nu ook aangifte tegen Rutte in toeslagenschandaal
3 Februari 2021, 17:16 Volkskrant
Een groep van tachtig gedupeerde ouders in de toeslagenaffaire rond kinderopvang, hebben nu ook aangifte gedaan tegen premier Mark Rutte wegens drie ambtsmisdrijven. Dat heeft hun advocaat Vasco Groeneveld woensdag bekendgemaakt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn