NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Slachtoffer

2News.be / Trefwoorden / Slachtoffer

Johnny Depp treft schikking met vermeend slachtoffer mishandeling
18 Juli, 00:08 NU.NL - Film
Johnny Depp en een medewerker op de set van City of Lies zijn tot een schikking gekomen in een mishandelingszaak, meldt The Hollywood Reporter. Greg Brooks beschuldigde de acteur van misdragingen tijdens opnames van de dramafilm uit 2018.


Hardloopgrootheid Mo Farah onthult als kind slachtoffer van mensenhandel te zijn geweest
12 Juli, 00:00 HLN.BE
Viervoudig olympisch kampioen Mo Farah heeft onthuld dat hij als kind het slachtoffer werd van mensenhandel. De 39-jarige Brit doet dat in een BBC-documentaire die woensdag uitgezonden wordt. Op 9-jarige leeftijd werd hij illegaal naar het Verenigd Koninkrijk gebracht, waar hij verplicht werd voor een gezin te werken.


Politie schiet op man na bedreiging, slachtoffer met spoed naar ziekenhuis
23 Juni, 00:07 NOS nieuws

In Den Hoorn in Zuid-Holland is een 23-jarige man uit die plaats gewond geraakt doordat een agent op hem schoot. De man dreigde daarvoor een steekwapen te gebruiken.

De verdachte is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Omroep West.

De politie werd gebeld omdat de man zou hebben gedreigd met brandstichting. Waar en bij wie hij dat deed is niet duidelijk. Toen de agenten bij hem waren, bedreigde hij de politie met het steekwapen. Uiteindelijk heeft een agent op hem geschoten.

De rijksrecherche onderzoekt wat er is gebeurd. Dat gebeurt altijd als de politie op iemand heeft geschoten.
16 Juni, 00:08 Volkskrant
Slachtoffer afgevoerd na schietpartij in familiale sfeer in Beverlo
14 Juni, 00:01 HLN.BE
Op de Laarbemdeweg in Beverlo (Beringen) vond maandagavond een schietpartij plaats. De hulpdiensten voerden een persoon met verwondingen af naar het ziekenhuis.


Hevige onweders eisen dodelijk slachtoffer in noorden van Frankrijk
5 Juni, 00:06 Skynet
Bij hevige onweders in Frankrijk is zaterdag een vrouw van in de dertig om het leven gekomen. Elders in het land kwamen 4.500 huishoudens zonder elektriciteit te zitten.


Nieuws: Ford moet miljoenen betalen aan slachtoffer onveilige Mustang
29 Mei, 00:01 Auto55
Ford moet de nabestaanden van een 19-jarige Amerikaanse die in 2016 verongelukte in haar Mustang 7 miljoen dollar betalen. De rechtbank oordeelde dat de auto onredelijk slecht ontworpen was. De fabrikant lijkt weinig andere mogelijkheden te hebben dan in beroep te gaan, anders riskeert het veel meer van dit soort claims.Ford voor 99% in fout voor brandende MustangDe 19-jarige Breann...

Lees meer


Fietser overleden na aanrijding door vrachtwagen in Stekene: slachtoffer is 63-jarige man
15 Mei, 00:06 Skynet
De fietser die zaterdagnamiddag in Stekene om het leven kwam bij een aanrijding door een vrachtwagen, is een 63-jarige man uit Zele. Het slachtoffer kwam onder de vrachtwagen terecht toen die naar rechts afdraaide aan de verkeerslichten, zegt het parket Oost-Vlaanderen. Volgens de eerste vaststellingen van de verkeersdeskundige gaat het niet om een dodehoekongeval.


Slachtoffer van bijtincident in Grobbendonk wil agressieve Duitse herder weg uit buurt
21 April, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Sabine Van Regenmortel (54) uit Grobbendonk, de vrouw die op paasavond zwaar toegetakeld werd door een Duitse herder toen ze haar hondje uitliet, vraagt dat de agressieve herdershond wordt verbannen uit de buurt. Burgemeester Marianne Verhaert (GiB) zegt dat ze eerst slachtoffer en hondeneigenaar wil samenbrengen om daarna te beslissen of er veiligheidsmaatregelen nodig zijn.
?96 procent van bedrijven slachtoffer van supply chain attack?
14 April, 00:07 Techzine
Circa 96 procent van de organisaties in de Benelux werd slachtoffer van een cyberaanval door een kwetsbaarheid in de supply chain. Securityspecialist BlueVoyant vroeg meer dan duizend IT-leiders naar de staat van supply chain security in hun organisatie. Vandaag zijn de onderzoeksresultaten gedeeld. In de Benelux zag bijna elke organisatie (96 procent) hoe een kwetsbaarheid […]


?Ze dreigden om zijn vingers af te knippen met een tang?: voormalig Engels international Ashley Cole en gezin slachtoffer van brutale overval
12 April, 00:30 HLN.BE
In januari 2020 kreeg Ashley Cole, voormalig Engels international, inbrekers over de vloer. En de overvallers gingen bruut te werk, zo bleek tijdens een rechtzaak in Nottingham. De ex-linksachter werd vastgebonden en bedreigd, zijn partner werd betrapt op het moment dat ze de politie belde terwijl ze verstopt zat in een kleerkast.


CBS: 17 procent van Nederlanders werd in 2021 slachtoffer online criminaliteit
1 Maart, 00:15 NU.NL - Tech
Vorig jaar is 17 procent van de Nederlanders van vijftien jaar of ouder slachtoffer geworden van online criminaliteit, blijkt dinsdag uit de Veiligheidsmonitor 2021 van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).


ASSISEN. Tiramisu-moord. ?Karel kan dit niet gedaan hebben?, zegt familie van slachtoffer
23 Februari, 00:03 HLN.BE
Mocht er nog een plekje vrij zijn op de heiligenkalender, dan suggereren we Rome om het geval Karel Boiten nader te onderzoeken. Toch als we zijn schoonfamilie mogen geloven. ?Karel is een lieve en behulpzame man. Onmogelijk dat hij hier iets mee te maken heeft. Zelfs een spin in huis neemt hij voorzichtig op en zet hij buiten?, getuigde de zus van slachtoffer Annick Haesevoets op zijn assisenproces.


Slachtoffer worden van datingfraude: 'Als liefde verblindt gaan alarmbellen niet af'
12 Februari, 00:19 NU.NL - Tech
In de populaire Netflix-documentaire The Tinder Swindler vertellen vrouwen hoe ze maandenlang werden ingepalmd door een oplichter, die hen daarna tienduizenden euro's aftroggelde. Slachtoffers van datingfraude wordt weleens verweten dat het hun eigen schuld is. Maar oplichters gaan zo gewiekst te werk, dat iedereen er vatbaar voor kan zijn.


Het slachtoffer moet heel sterk in de schoenen staan om het op te nemen tegen de krachten van The Voice
17 Januari, 00:07 Volkskrant
Harde feiten over seksueel wangedrag bij het RTL-programma The Voice of Holland ontbreken nog, maar met de openlijke bekentenis van muzikaal leider Jeroen Rietbergen wordt duidelijk dat deze zaak een bredere maatschappelijke betekenis heeft dan soortgelijke gebeurtenissen op een willekeurig kantoor.


?Nederlandse bedrijven gemiddeld vaker slachtoffer van ransomware?
10 Januari, 00:06 Techzine
Nederlandse bedrijven worden gemiddeld vaker getroffen door een ransomware-aanval dan bedrijven in andere landen. Dat stelt CrowdStrike in een recent internationaal onderzoek. Uit het onderzoek komt naar voren dat wereldwijd ongeveer twee derde van alle ondervraagde bedrijven in 2021 met een ransomware-aanval te maken kreeg. In Nederland bleek het percentage getroffen bedrijven echter veel hoger […]


Haaksbergen brengt laatste groet aan slachtoffer (12) klaphamerongeluk
10 Januari, 00:03 NOS nieuws

In Haaksbergen hebben vanmiddag tientallen mensen afscheid genomen van Bram, de 12-jarige jongen die op Oudjaarsdag omkwam bij een incident met een klaphamer.

Vrienden en bekenden van het slachtoffer brachten een bezoek aan het ouderlijk huis, waar Bram in zijn eigen bed lag opgebaard. Voor de woning stond de hele middag een lange rij mensen te wachten om hun medeleven aan de nabestaanden te betuigen en om afscheid te nemen.

Het fatale ongeluk heeft volgens burgemeester Rob Welten van Haaksbergen veel losgemaakt in Haaksbergen. Hij spreekt van een droevige dag. "Dit is een dag van verdriet, rouw en medeleven. Het is zwaar voor de ouders. Nu, maar ook in de toekomst. Haaksbergen leeft met ze mee", zegt hij tegen RTV Oost. De jongen wordt morgen in besloten kring gecremeerd.

Bij het huis werden bloemen en knuffels achtergelaten:

Om de coronaregels na te kunnen leven, had de burgemeester ontheffing verleend voor het afscheid. "Dit is een ingrijpende gebeurtenis en dat vraagt om bijzondere aandacht", stelt Welten. "Dus in goed overleg met de Veiligheidsregio en de GGD is gekeken naar wat passend mogelijk zou zijn onder bepaalde voorwaarden."

De straat was afgezet, er waren verkeersregelaars aanwezig en alleen een vooraf aangewezen groep mocht condoleren. Iedereen die daarbuiten viel is nadrukkelijk gevraagd schriftelijk te condoleren.

Fataal ongeluk

Het slachtoffer was op oudejaarsdag met twee vrienden in de nabijheid van een klaphamer, een legaal apparaat om magnesiumpoeder of andere kruitmengsels te laten ontploffen. Details van het fatale ongeluk zijn nog onduidelijk, maar volgens buurtbewoners is het schaaltje waarin het explosieve poeder werd gelegd, uiteengespat, waarna metaaldeeltjes als granaatscherven rondvlogen. De 12-jarige jongen werd dodelijk in de borststreek getroffen.

Een 11-jarig vriendje raakte zwaargewond aan beide onderbenen. Hij is intussen uit het ziekenhuis ontslagen. Een derde jongen kwam met de schrik vrij.

Verdachte

De man die de klaphamer bediende, is meteen na het ongeluk aangehouden, maar inmiddels op vrije voeten. Wel blijft hij verdacht van dood door schuld.

Zijn advocaat liet eerder al weten dat de man jarenlange ervaring had met klaphamers en dat hij vlak voor de jaarwisseling via internet een nieuw exemplaar had aangeschaft. Onderzoek door de technische recherche moet uitwijzen wat er mis is gegaan.
?Thuis? sluit 2021 af met portie drama: Tania wordt het slachtoffer van zinloos geweld
1 Januari, 00:01 HLN.BE
De makers van ?Thuis? hebben 2021 afgesloten met een stevige knal en een grote portie drama. Vooral Tania (een rol van Katrien De Becker) moest het onderspit delven...


Vermeend slachtoffer Marco Borsato 'houdt rekening met langdurige lijdensweg'
23 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
De 22-jarige vrouw die aangifte heeft gedaan tegen zanger Marco Borsato houdt rekening met "een langdurige en zeer emotionele lijdensweg" nu de zanger aangifte tegen haar doet, bevestigt haar advocaat Peter Plasman na berichtgeving van De Telegraaf.


Mark Cavendish slachtoffer van gewapende roofoverval
9 December 2021, 00:00 Skynet Sport
Mark Cavendish en zijn gezin zijn eind vorige maand slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval. Dat meldde de Britse sprinter van Deceuninck - Quick-Step woensdag op zijn sociale media.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn