NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Sinds


Donderdag, 00:06 Volkskrant
Overheidsbegroting voor het eerst sinds coronacrisis niet meer in het rood
27 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
De overheid had in het eerste kwartaal van dit jaar een begrotingsoverschot van 7 miljard euro, meldt statistiekbureau CBS vrijdag. Het is de eerste keer sinds 2020 dat de overheid weer zwarte cijfers schrijft. Dat komt door de forse economische groei die voor meer belastinginkomsten zorgde.


Wereldhandelsorganisatie sluit eerste wereldwijde handelsdeal sinds 2013
19 Juni, 00:11 Skynet Economie
De Wereldhandelsorganisatie (WTO) heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een pakket aan maatregelen aangenomen waarmee onder meer het aan banden leggen van subsidies in de visserij en het tijdelijk afzien van patentrechten op coronavaccins wordt geregeld. De WTO had sinds 2013 geen wereldwijde handelsdeal meer aangenomen.


Grootste weekverlies voor Wall Street sinds begin coronacrisis
De Amerikaanse beurzen hebben hun slechtste beursweek achter de rug sinds het begin van de coronacrisis. De brede S&P 500-index eindigde vrijdag 5,8 procent lager dan een week eerder. Daarmee is sprake van het grootste weekverlies in New York sinds maart 2020.


Bitcoin duikt onder de 20.000 dollar
De bitcoin heeft verder aan waarde verloren en is zaterdag rond 09.00 uur onder de 20.000 dollar gezakt. Dat is voor het eerst in anderhalf jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de waarde van de belangrijkste digitale munt flink gedaald, maar de afgelopen week was sprake van een crash.


Hitte - Ergste juni-hittegolf sinds 1950 in Spanje
19 Juni, 00:09 Skynet Buitenland
Spanje beleeft de ergste juni-hittegolf sinds 1950 met temperaturen van plaatselijk meer dan 44 graden. In de steden zochten de mensen zaterdag naar verkoeling in fonteinen, ijssalons en winkelcentra met airconditioning, berichtten Spaanse media. Reeds in de vroege voormiddag zaten de stranden vol.


Bioscopen trokken eerste pinksterdag recordaantal bezoekers sinds pandemie
13 Juni, 00:09 NU.NL - Film
Bioscopen en filmtheaters hebben op eerste pinksterdag, afgelopen zondag, een recordaantal bezoekers getrokken sinds de start van de coronapandemie eind februari 2020. In totaal brachten 189.263 mensen een bezoek aan een bioscoop of filmtheater.


Van Rijthoven is elfde Nederlander met ATP-titel en eerste sinds Haase in 2012
13 Juni, 00:06 NU.NL - Sport
Tim van Rijthoven is dankzij zijn sensationele toernooiwinst in Rosmalen de elfde Nederlander ooit met een ATP-titel. De nummer 205 van de wereld was in de finale in twee sets te sterk voor Daniil Medvedev.


Bardienst kantine geschrapt: vrijwilligers sinds coronacrisis schaarser
6 Juni, 00:06 NU.NL - Economie
We hebben in Nederland niet alleen te maken met een personeelstekort, ook vrijwilligers zijn steeds moeilijker te vinden. Evenementen worden daardoor deels geschrapt, sportverenigingen moeten soms alle zeilen bijzetten en ook in de mantelzorg is het probleem sinds de coronacrisis alleen maar toegenomen, zo blijkt uit een rondgang van NU.nl.


Turkse inflatie loopt op tot hoogste niveau sinds 1998
6 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
Het leven in Turkije werd in mei 73,5 procent duurder dan in dezelfde maand vorig jaar, meldt het Turkse statistiekbureau Turkstat. Dat is de grootste stijging van de G20-landen en de op vijf na grootste stijging wereldwijd. Het is ook de sterkste prijsstijging op jaarbasis in 24 jaar. Vooral transport en voeding werden fors duurder.


Amazon verliest 170 miljard euro in marktwaarde na eerste verlies sinds 2015
2 Mei, 00:01 NU.NL - Economie
Amazon is vrijdag na de opening van de beurs op Wall Street 180 miljard dollar (zo'n 170 miljard euro) in marktwaarde verloren. Het aandeel stond vrijdag na opening 12,4 procent lager.


Eerste volledig Belgisch podium in Luik-Bastenaken-Luik sinds 1976
25 April, 00:03 Skynet Belgie
Remco Evenepoel, Quinten Hermans en Wout van Aert zorgden zondag voor een volledig Belgisch podium in Luik-Bastenaken-Luik. Dat is geen unicum, maar was wel al geleden van 1976.


21 April, 00:07 Volkskrant
Aper?eau kan voor het eerst sinds 2019 weer plaatsvinden: ?We breiden uit naar vijf edities?
21 April, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Na een coronapauze van twee zomers vindt vrijdag de eerste editie van Aper?eau van dit jaar plaats. Het afterworkconcept keert terug naar Mechelen en zal voor het eerst vijf edities tellen in de Dijlestad. ?We zijn opgelucht en blij dat we de Mechelaars eindelijk opnieuw van Aper?eau kunnen laten genieten?, klinkt het bij de organisatie.
Handballers verliezen van Portugal en grijpen naast eerste WK-ticket sinds 1961
18 April, 00:04 NU.NL - Sport
De Nederlandse handballers zijn er niet in geslaagd om zich voor het eerst sinds 1961 weer eens voor het WK te plaatsen. De ploeg van bondscoach Erlingur Richardsson verloor in de play-offs over twee wedstrijden van Portugal.


NEC verwacht zaterdag voor het eerst sinds oktober uitfans te ontvangen
5 April, 00:06 NU.NL - Sport
NEC verwacht zaterdag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente voor het eerst sinds half oktober weer supporters van de bezoekende club te kunnen ontvangen in het uitvak. Een definitief besluit volgt vrijdag.


Makelaarsbijdragen op laagste niveau sinds 2017
5 April, 00:02 Skynet Belgie
Tussen april 2021 en maart 2022 werd er door de profclubs in de Jupiler Pro League en 1B Pro League een totaalbedrag van 32,3 miljoen euro betaald aan tussenpersonen voor transfers, het laagste bedrag sinds 2017 (24,7 miljoen euro), zo berekenden de Franstalige kranten Le Soir en Sudinfo maandag op basis van een rapport van de Belgische voetbalbond.


1 April, 00:08 Volkskrant
Bernal maakt eerste rit op de weg sinds zwaar ongeluk in januari
29 Maart, 00:07 NU.NL - Sport
Egan Bernal heeft twee maanden na zijn zware crash weer een rondje op de fiets gereden. De Colombiaan deelde zondag foto's van zijn rit op Instagram.


Gekend bij de politie sinds hij 9 jaar was en al 22 jaar opgesloten, maar ?kleine Mustapha? staat opnieuw 8 jaar cel te wachten
18 Maart, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Hij is een van de meest vermaarde jeugddelinquenten ooit in ons land. ?Kleine Mustapha? pleegde zijn eerste wapenfeiten toen hij amper 9 was. Daarna ging het snel van kwaad naar erger. Vandaag is hij 42 jaar, zijn strafblad is 9 bladzijdes dik en bevat meer dan 100 feiten. Na 22 jaar cel heeft Mustapha nochtans zijn les echter niet geleerd. Hij kijkt aan tegen 8 jaar cel voor elf overvallen die hij in evenveel dagen gepleegd heeft, amper drie maanden na zijn voorwaardelijke vrijlating.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn