NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Shows


Amsterdamse shows Pearl Jam gaan volgens concertorganisator gewoon door
Concertorganisator MOJO heeft er vertrouwen in dat Pearl Jam zondag en maandag zoals gepland optreedt in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Amerikaanse rockband annuleerde eerder de shows in Praag en Wenen vanwege stemproblemen van frontman Eddie Vedder.


Filmcomponist Hans Zimmer geeft in juni 2023 twee shows in Nederland
20 Juni, 00:10 NU.NL - Muziek
Hans Zimmer komt in 2023 weer naar Nederland. Op 10 juni staat de Duitse filmcomponist in de Amsterdamse Ziggo Dome en twee dagen later treedt hij op in Rotterdam Ahoy. De kaartverkoop gaat vrijdag van start.


De Vrienden van Amstel LIVE viert jubileum in 2023 met twintig shows
2 Mei, 00:05 NU.NL - Muziek
De Vrienden van Amstel LIVE bestaat volgend jaar 25 jaar en viert die mijlpaal met twintig shows. Het is daarmee de grootste editie ooit.


Adele heeft volgens bronnen creatieve team voor shows in Vegas ontslagen
25 April, 00:06 NU.NL - Muziek
Adele zou het creatieve team ontslagen hebben dat verantwoordelijk was voor de shows die de zangeres de afgelopen maanden in Las Vegas zou geven, maar een dag voor aanvang in januari werden afgezegd. De Britse zangeres heeft een nieuw team aangesteld om haar optredens in de zomer alsnog tot een goed einde te brengen, meldt The Telegraph.


DI-RECT moet shows weekend afzeggen door corona
29 Maart, 00:08 NU.NL - Muziek
DI-RECT heeft drie concerten van komend weekend geannuleerd vanwege corona. Een van de bandleden is besmet met het virus.


De Vrienden van Amstel LIVE breidt terugkeer uit met vier extra shows
De komende editie van De Vrienden van Amstel LIVE wordt uitgebreid met vier shows. Ook op 26, 28, 29 en 30 april vindt een concert in Rotterdam Ahoy plaats, maakte de organisatie zaterdagochtend bekend. De kaartverkoop voor de extra shows is al gestart.


Video | Adele verrast fans met videogesprek na verplaatsen shows
29 Januari, 00:09 NU.NL - Muziek
Zangeres Adele heeft haar concertreeks in Las Vegas afgezegd vanwege vertragingen in de productie. De helft van haar team heeft het coronavirus opgelopen.


Kensington verkoopt afscheidsconcerten in half uur uit en last extra shows in
25 November 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
De kaarten voor de drie afscheidsconcerten die Kensington volgend jaar september in de Ziggo Dome geeft, waren vrijdagmiddag binnen een half uur uitverkocht. De band heeft nu een extra concert op 30 augustus en 1 september toegevoegd. De verkoop daarvoor is inmiddels gestart.


Nederlandse pianobroers missen prestigieuze shows in VS door visumproblemen
13 Oktober 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
De pianobroers Lucas en Arthur Jussen zijn enorm ontdaan nu ze door visumproblemen niet naar het Amerikaanse Boston kunnen om op te treden met het Boston Symphony Orchestra (BSO).


Weer vuurwerkverbod tijdens jaarwisseling in Amsterdam, wel shows
9 Oktober 2021, 00:06 NOS nieuws

Nog voor er een landelijk besluit is genomen over het wel of niet afsteken van vuurwerk tijdens de jaarwisseling, heeft de gemeente Amsterdam besloten om een vuurwerkverbod in te stellen voor consumenten. Wel komt er een groot centraal nieuwjaarsfeest op het Museumplein en professionele vuurwerkshows in ieder stadsdeel.

Het centrale feest zou, afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen, toegankelijk moeten zijn voor minimaal 10.000 bezoekers. Er komen een lichtshow, een vuurwerkshow en muzikale optredens.

Handhaving

Burgemeester Halsema zegt dat er flink wordt ingezet op handhaving van het verbod om vuurwerk af te steken. Wat dat bemoeilijkt, is dat er nog wel vuurwerk verkocht mag worden in de stad en dat consumenten het wel bij zich mogen dragen.

Het verbod in Amsterdam komt niet onverwacht. Vorig jaar werd het uitgesteld in verband met de coronacrisis, wel was al duidelijk dat de gemeente voorstander van een verbod was. In april dit jaar stemde de gemeenteraad in met een verbod voor de komende jaarwisseling. De burgemeester stelde de Raad vandaag op de hoogte van de uitwerking daarvan.

Afgelopen jaarwisseling gold in Nederland een algeheel vuurwerkverbod vanwege corona. Met het besluit voor dit jaar loopt de gemeente Amsterdam voorop. Ook Utrecht is bezig met een verbod. Den Haag heeft juist laten weten geen algeheel verbod te willen.
Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? ?Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcijfers?
5 Februari 2021, 09:30 HLN.BE
Geen rode loper, geen sprankelende jurken en geen ontmoetingen tussen wereldsterren die de tabloids weken later nog altijd zoet houden. Op 28 februari vinden de Golden Globes van 2021 volledig online plaats, en van de Oscars mogen we niet veel meer verwachten. Het awardseizoen wordt op alle vlakken overschaduwd door de coronacrisis, en dat voorspelt niet veel goeds voor het voortbestaan van de shows. ?Mensen willen een blik in het leven van de onbereikbare sterren; met prijzen alleen haal je geen kijkcijfers.?


Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? ?Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcijfers?
5 Februari 2021, 09:30 HLN.BE
Geen rode loper, geen sprankelende jurken en geen ontmoetingen tussen wereldsterren die de tabloids weken later nog altijd zoet houden. Op 28 februari vinden de Golden Globes van 2021 volledig online plaats, en van de Oscars mogen we niet veel meer verwachten. Het awardseizoen wordt op alle vlakken overschaduwd door de coronacrisis, en dat voorspelt niet veel goeds voor het voortbestaan van de shows. ?Mensen willen een blik in het leven van de onbereikbare sterren; met prijzen alleen haal je geen kijkcijfers.?


'Voor shows in Nederland wil ik extra goed voor de dag komen'
3 Mei 2018, 17:42 Volkskrant
Hij is al vijftien jaar niet achter de draaitafels van grote festivals weg te slaan en dit jaar treedt hij als ambassadeur van Bevrijdingsdag in liefst vier provincies op. Het lukt dj Fedde Le Grand ( 40 ) omdat hij inmiddels de wetten kent. 'Bevrijdingsdag. Ik heb twee of drie keer in Californië op Coachella gestaan, een van de grootste festivals ter wereld. Dat was te gek, maar Bevrijdingsdag, w


Disney gaat live shows maken op Twitter
30 April 2018, 20:42 Gazet v. Antwerpen

Disney gaat liveshows maken voor Twitter. Dat hebben het entertainmentbedrijf en het sociale netwerk bekendgemaakt. Het gaat om nieuws-, entertainment- en sportprogramma?s. Later deze week maken beide partijen meer details bekend en presenteren ze hun plannen aan adverteerders.
Novastar: na twee sold out AB CLUB-shows & Rock Werchter récht naar het hoofdpodium van AB
16 April 2018, 09:36 Skynet
Novastar staat op donderdag 20 december op het het hoofdpodium van de AB om het jaar bij wijze van spreken op magische wijze af te sluiten. Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers.


Modeweekblog - In de shows van Chanel trekt het decor al jaren meer aandacht dan de kleding
6 Maart 2018, 14:00 Volkskrant
In Parijs zijn de modeshows met de wintermode voor 2018-2019 in volle gang. Moderedacteur Bregje Lampe blogt dagelijks over de Show van de Dag. Vandaag: Chanel. Chanel geeft ieder seizoen een show in de grote zaal van het Grand Palais. Een enorme ruimte, waar het modemerk gemiddeld zo'n drieduizend gasten ontvangt. Geen enkele andere show maakt zo treffend duidelijk dat een modeshow momenteel voor

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn