NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Shell


Shell-topman Van Beurden krijgt na aftreden mogelijk 1,6 miljoen euro
1 November, 00:05 NU.NL - Economie
Topman Ben van Beurden van olie- en gasconcern Shell kan 1,4 miljoen Britse pond (1,6 miljoen euro) tegemoetzien. De Nederlander krijgt het bedrag als hij niet aan een andere baan begint na zijn aangekondigde vertrek begin volgend jaar.


Shell SpaItalia 2023 gaat door op zondag 11 juni
30 Oktober, 00:03 Autosport
De editie 2022 bleek heel succesvol en dus besloot men bij DG Sport om de liefhebbers van dit evenement gewijd aan de Italiaanse auto?s en motoren niet langer te laten wachten: de editie 2023 van Shell SpaItalia gaat door op zondag 11 juni, uiteraard op het mooiste circuit ter wereld.

Lees meer: Shell SpaItalia 2023 gaat door op zondag 11 juni


Shell-topman Ben van Beurden treedt volgens Britse media volgend jaar terug
5 September, 00:03 NU.NL - Economie
CEO Ben van Beurden van Shell zou van plan zijn volgend jaar terug te treden. Dat melden diverse Britse media, waaronder Reuters. De topman heeft er dan bijna tien jaar op zitten als de hoogste baas van het sinds kort volledig Britse energiebedrijf.


Shell geeft 82.000 werknemers extra bonus vanwege goede prestaties
8 Augustus, 00:04 NU.NL - Economie
Shell geeft het merendeel van zijn 82.000 werknemers wereldwijd een bonus van 8 procent van hun jaarsalaris. Het olie- en gasconcern geeft de prestatiebonus om medewerkers mee te laten delen in het succes van het bedrijf. Het gaat vooral om werknemers die geen topfuncties bekleden.


Groot populair succes voor Shell SpaItalia 2022
18 Juni, 00:03 Autosport
Sinds het team van DG Sport het roer van Shell SpaItalia heeft overgenomen wordt het evenement dat de Italiaanse twee- en vierwielers in de kijker zet jaar na jaar populairder. Dat werd op zondag 12 juni nog maar een keer bewezen. Alle elementen waren dan ook aanwezig om er een indrukwekkend feest van te maken!

Lees meer: Groot populair succes voor Shell SpaItalia 2022


Shell SpaItalia staat ook voor Ducati Day
4 Juni, 00:03 Autosport
Shell SpaItalia zet de Italiaanse twee- en vierwielers in de schijnwerpers, en dan kan Ducati uiteraard niet ontbreken! Ook tijdens de editie 2022, die doorgaat op zondag 12 juni, is dat het geval, in die mate zelfs dat het door DG Sport georganiseerde evenement nog maar eens het label 'Ducati Day? meekrijgt!

Lees meer: Shell SpaItalia staat ook voor Ducati Day


25 Maart, 00:06 Volkskrant
Shell ziet jaarwinst verviervoudigen door hogere gasprijzen
5 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Waar consumenten en bedrijven zuchten onder de hogere gasprijzen, leggen die energieconcern Shell niet bepaald windeieren. Het concern dat sinds dit jaar als volledig Brits door het leven gaat, boekte in het afgelopen jaar vier keer meer winst, vooral dankzij die hogere gasprijs.


Verduurzaming Shell telt voortaan zwaarder mee in bonussen top
5 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
Hoe Shell presteert op het terrein van de energietransitie krijgt een groter aandeel in het vaststellen van de beloning van de topbestuurders van het bedrijf. In hoeverre bonussen daarvan afhangen, wordt in het komende jaarverslag inzichtelijk gemaakt. Dat zei CEO Ben van Beurden donderdag in een toelichting op de presentatie van de jaarcijfers van het bedrijf.


Shell wil aansprakelijkheid NAM voor aardbevingen Groningen in een keer afkopen
5 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Shell wil de aansprakelijkheid van de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) voor de aardbevingen in de provincie Groningen in een keer afkopen. Dat zegt president-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland vrijdag tegen het FD. Even daarvoor maakte de NAM bekend een arbitrageproces te beginnen tegen de Staat over de kosten van het schadeherstel voor de getroffen inwoners in het aardbevingsgebied.


Shell is na vandaag ook op de beurs niet langer 'Koninklijk'
29 Januari, 00:04 NU.NL - Economie
Shell kondigde eind vorig jaar aan het hoofdkantoor te verhuizen naar Londen en verder te gaan als volledig Brits bedrijf. Het heeft daarom het "Royal Dutch" eerder deze maand uit zijn naam geschrapt. Dit weekend verdwijnt ook op de Amsterdamse beurs het predicaat Koninklijk, wat het bedrijf meer dan een eeuw geleden kreeg van koning Willem III.


Na succesvolle Shell-zaak richt Milieudefensie pijlen op 30 andere bedrijven
14 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
Milieudefensie wil dat dertig grote bedrijven, waaronder Schiphol en ABN AMRO, binnen drie maanden met concrete klimaatplannen komen. Daaruit moet blijken hoe deze ondernemingen tot aan 2030 hun CO2-uitstoot met minimaal 45 procent zullen verminderen. Doen ze dat niet, dan overweegt Milieudefensie juridische stappen, zo maakt de organisatie donderdag kenbaar.


Shell laat geen medewerkers meer naar onrustig Kazachstan reizen
7 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
Shell laat in reactie op de gebeurtenissen in Kazachstan voorlopig geen werknemers meer die kant op reizen. Dat laat een woordvoerder van het bedrijf desgevraagd weten aan NU.nl.


Topvrouw Shell: 'Veel mensen zien ons als groot, machtig en afstandelijk'
16 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
Als de ondernemingsraad van Shell deze week een positief advies uitbrengt en de raad van bestuur er vervolgens snel een klap op geeft, kan het bedrijf voor het eind van het jaar al volledig Brits zijn. Dat zou een markant eind zijn van een voor Shell buitengewoon roerig jaar, waarin een ongekend charmeoffensief is ingezet. En dat is nodig, zegt president-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland in gesprek met NU.nl.


Shell stelt levering gas en stroom aan huis uit
16 December 2021, 00:02 NU.NL - Economie
Als het goed is, kunnen consumenten vanaf februari een energiecontract afsluiten bij Shell Energy. Dat is later dan waar het bedrijf in eerste instantie op mikte. Bij de aankondiging afgelopen zomer ging Shell ervan uit voor het eind van dit jaar de eerste klanten aan te sluiten.


Zuid-Afrikaanse rechter geeft Shell vrijbrief om naar olie te zoeken in walvisgebied
5 December 2021, 00:07 Volkskrant
Shell mag ondanks bezwaren van milieugroepen seismisch onderzoek gaan doen voor de oostkust van Zuid-Afrika. Dat heeft een Zuid-Afrikaanse rechter vrijdag bepaald. In het bij walvissen populaire gebied worden aanzienlijke oliereserves vermoed.


Shell schrapt plan voor ontwikkeling olieveld in Noordzee
3 December 2021, 00:01 HLN.BE
Shell schrapt de plannen voor de ontwikkeling van een olieveld in de Noordzee. De plannen van het olie- en gasconcern voor de opening van het olieveld Cambo ten westen van de Shetlandeilanden werden eerder fel bekritiseerd door klimaatactivisten. Zij vinden dat het initiatief niet past bij het streefdoel van de Britse regering om in 2050 geen broeikasgassen meer uit te stoten.


Shell maakt aandeelhouders warm voor verhuizing naar VK
25 November 2021, 00:01 NU.NL - Economie
Shell voert gesprekken met grote aandeelhouders om steun te winnen voor het plan om het bedrijf volledig in het Verenigd Koninkrijk (VK) te vestigen. Dat meldt persbureau Reuters dinsdag.


NewMotion wordt Shell Recharge Solutions
10 November 2021, 00:03 Autozine
NewMotion, een leverancier van laadoplossingen in Europa en onderdeel van Shell, kondigt aan dat het de krachten bundelt met het Amerikaanse zusterbedrijf Greenlots en Shell Recharge. De drie bedrijven gaan verder onder de naam Shell Recharge Solutions waardoor een wereldwijd, ge?ntegreerd aanbod voor laadoplossingen voor elektrische voertuigen ontstaat onder ??n merkidentiteit. De verandering wordt begin 2022 zichtbaar.


Veel nieuwe klanten voor Shell door omvallen Britse energiebedrijven
20 Oktober 2021, 00:03 NU.NL - Economie
Shell heeft in het Verenigd Koninkrijk honderdduizenden nieuwe klanten verwelkomd. Het energiebedrijf werd door Britse toezichthouders aangewezen om de klanten over te nemen van Pure Planet, Daligas en Colorado Energy, die failliet gingen door de huidige hoge prijzen voor gas en stroom.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn