NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
September

2News.be / Trefwoorden / September

Windows 11-update met AI-assistent Copilot verschijnt op 26 september
Zondag, 00:02 Tweakers
Microsoft maakt zijn AI-assistent Windows Copilot op 26 september algemeen beschikbaar. De update waarin deze tool wordt toegevoegd, bevat meer dan 150 nieuwe functies waarvan het gros eerder dit jaar al in testversies beschikbaar was.


CD Projekt Red brengt 2.0-update Cyberpunk 2077 uit op 21 september
17 September, 00:01 Tweakers
Voordat de Phantom Liberty-uitbreiding op 26 september verschijnt, brengt CD Projekt Red op 21 september een gratis 2.0-update uit voor Cyberpunk 2077. De patch voegt onder meer nieuwe skilltrees en perks toe. Ook komt er een nieuw politiesysteem en veranderen voertuiggevechten.


Separate Ways-uitbreiding voor Resident Evil 4-remake verschijnt op 21 september
17 September, 00:01 Tweakers
Capcom brengt de Separate Ways-uitbreiding voor de remake van Resident Evil 4 op 21 september uit. Ook krijgt The Mercenaries-modus op dezelfde dag een update met nieuwe speelbare personages. Dat maakt Sony bekend tijdens de State of Play van 14 september.


Xiaomi onthult Redmi Note 13-reeks op 21 september voor Chinese markt
17 September, 00:00 Tweakers
Xiaomi toont zijn Redmi Note 13-reeks op 21 september in China. De line-up bestaat uit drie toestellen: de Note 13, Note 13 Pro en Note 13 Pro+. Het duurste model krijgt naar verluidt een 6,67"-amoleddisplay met een 1,5k-resolutie en een beeldverversing van 120Hz.


Oogappels krijgt zesde seizoen, nieuw seizoen vanaf 13 september te zien
13 September, 00:11 NU.NL - Film
BNNVARA gaat een zesde seizoen van de populaire serie Oogappels maken. Wanneer de opnames precies van start gaan, is nog niet bekend. Het vijfde seizoen is vanaf volgende week op NPO1 te zien.


VS herdenken slachtoffers terreuraanslagen van 11 september 22 jaar geleden
12 September, 00:05 Skynet Buitenland
De Verenigde Staten hebben maandag de slachtoffers van de terreuraanslagen van 11 september 2001 herdacht met verschillende evenementen. In New York hebben zo nabestaanden de namen van de ongeveer 3.000 slachtoffers voorgelezen, in aanwezigheid van vicepresident Kamala Harris en de burgemeester van New York, Eric Adams.


Doja Cat brengt in september haar album SCARLET uit
6 September, 00:09 NU.NL - Muziek
Zangeres Doja Cat heeft op sociale media de albumhoes en releasedatum van haar nieuwe album gedeeld. Haar album SCARLET is vanaf 22 september te beluisteren.


Rechtbank Brussel - Proces tegen organisatie die miljoenen euro's zou hebben witgewassen, start op 7 september
5 September, 00:03 Skynet
Op donderdag 7 september gaat voor de Brusselse correctionele rechtbank het proces van start tegen een criminele organisatie die miljoenen euro's zou hebben witgewassen. Dertig natuurlijke personen en rechtspersonen moeten zich verantwoorden voor valsheid in geschriften en gebruik van valse stukken, voor witwassen en voor hun functie binnen de criminele organisatie. Daarnaast staan nog eens 26 rechtspersonen en 25 natuurlijke personen terecht die "klant" waren bij de organisatie. Dat meldt het parket Halle-Vilvoorde maandag.


Suzan & Freek brengen in september derde album uit
30 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
Suzan & Freek komen op 22 september met een nieuw album. Iemand Van Vroeger is het derde album van het stel.


Ed Sheeran komt op 29 september met nieuw album
30 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
Ed Sheeran komt met een nieuw album. Dat kondigt de Britse singer-songwriter zelf aan op Instagram. Het album verschijnt op 29 september en heet Autumn Variations.


Duncan Laurence volgend jaar op Europese tournee
30 Augustus, 00:08 NU.NL - Muziek
Duncan Laurence gaat volgend jaar op internationale tournee. De zanger maakte dinsdag op Instagram zijn tourschema bekend.


Nieuw op 1 september - Premie voor wie opleiding volgt voor knelpuntberoep
29 Augustus, 00:04 Skynet Economie
Wie een opleiding volgt met het oog op een knelpuntberoep krijgt kan daar vanaf 1 september een premie voor krijgen. De nieuwe knelpuntpremie moet de vele vacatures voor knelpuntberoepen helpen invullen.


Nieuw op 1 september - "Competentiebalans" voor jonge werkzoekenden in Brussel
29 Augustus, 00:04 Skynet Economie
Brusselse werkzoekenden jonger dan 30 jaar worden vanaf 1 september beoordeeld op hun professionele, taalkundige en digitale vaardigheden. De Brusselse overheid wil daarmee nagaan of de vaardigheden van de Brusselaars zin afgestemd op de behoeften van de arbeidsmarkt.


Nieuw op 1 september - Eengemaakt premiesysteem voor werkplekleren treedt in werking
29 Augustus, 00:04 Skynet Economie
Vanaf 1 september treedt er een nieuw eengemaakt premiesysteem voor werkplekleren in werking. De premie kwalificerend werkplekleren moet duaal leren en stages ten goede komen.


Microsoft houdt op 21 september presentatie met mogelijke Surface-aankondigingen
20 Augustus, 00:01 Tweakers
Microsoft houdt op 21 september een 'speciaal evenement' in New York City voor journalisten. Vermoedelijk worden dan nieuwe Surface-laptops aangekondigd, aangezien het bedrijf dat vaker in de herfst deed.


Meer AI, nieuwe Surfaces verwacht bij Microsoft-event op 21 september
19 Augustus, 00:05 Techzine
Microsoft heeft een uitnodiging verzonden voor een “special event” op 21 september in New York. Het bedrijf heeft er verder geen details bij verschaft, maar het laat zich raden dat er grote aankondigingen aan gaan komen. AI en nieuwe hardware lijken op de agenda. Microsoft onthulde vorig jaar de nieuwe Surface-laptops en andere producten in […]


EA brengt Sports FC Mobile op 26 september uit, heruitgave FIFA Mobile
13 Augustus, 00:01 Tweakers
Electronic Arts heeft Sports FC Mobile aangekondigd, een voetbalgame voor smartphones die op 26 september beschikbaar moet komen. Het gaat om een vernieuwde versie van wat momenteel nog FIFA Mobile of ook wel FIFA Soccer of Football genoemd wordt.


Snoop Dogg staat op 19 september in Rotterdam Ahoy
2 Augustus, 00:09 NU.NL - Muziek
Snoop Dogg geeft op 19 september dit jaar een concert in Rotterdam Ahoy. Het optreden is onderdeel van de najaarstour van de 51-jarige rapper.


Subsidieregeling Cyberweerbaarheid per september weer opengesteld
25 Juli, 00:00 Emerce
Demissionair minister Micky Adriaansens van Economische Zaken en Klimaat heeft aangekondigd dat de Subsidieregeling Cyberweerbaarheid ook in 2023 opengesteld zal worden voor cyberweerbaarheidsprojecten van samenwerkende organisaties. Met deze regeling worden privaat-publieke samenwerkingsverbanden gestimuleerd om plannen uit te voeren die op een duurzame wijze de digitale weerbaarheid tegen cyberaanvallen vergroten binnen branches, sectoren en regio's.


Drivers License-zangeres Olivia Rodrigo komt in september met nieuw album
3 Juli, 00:09 NU.NL - Muziek
Zangeres Olivia Rodrigo heeft de release van haar langverwachte tweede album aangekondigd op sociale media. GUTS komt op 8 september uit en verschijnt ruim twee jaar na haar debuutalbum.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn