NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Seksueel

2News.be / Trefwoorden / Seksueel

SpaceX betaalde naar verluidt om seksueel wangedrag Musk te verdoezelen
Maandag, 00:10 NU.NL - Tech
Ruimtevaartbedrijf SpaceX heeft een stewardess 250.000 dollar (omgerekend zo'n 236.000 euro) betaald, nadat ze directeur Elon Musk had beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Dat schrijft Business Insider op basis van interviews en documenten.


Precies drie jaar na dood Julie Van Espen: ?Ze heeft ons land wakker geschud als het gaat om seksueel geweld?
5 Mei, 00:03 Gazet v. Antwerpen

Het is vandaag precies drie jaar geleden dat Julie Van Espen in Merksem om het leven werd gebracht. Het meisje van 23 vertrok met de fiets vanuit Schilde naar Antwerpen, maar kwam nooit aan. Die ingrijpende gebeurtenis heeft intussen heel wat teweeggebracht: er zijn verschillende zorgcentra voor slachtoffers van seksueel geweld geopend en ook het strafrecht is diepgaand hervormd.
28 April, 00:08 Volkskrant
21 April, 00:07 Volkskrant
21 April, 00:07 Volkskrant
Brits parlementslid schuldig bevonden aan seksueel misbruik vijftienjarige jongen
12 April, 00:31 HLN.BE
Een Brits parlementslid van de Conservatieve Partij van premier Boris Johnson is maandag schuldig bevonden aan het seksueel misbruik van een vijftienjarige jongen.


Aanklacht tegen Snoop Dogg wegens seksueel misbruik weer ingetrokken
12 April, 00:11 NU.NL - Muziek
De vrouw die rapper Snoop Dogg beschuldigde van seksueel misbruik heeft haar aanklacht ingetrokken, meldt de BBC vrijdag. De rapper werd in februari van dit jaar aangeklaagd door een vrouw die anoniem wilde blijven.


Vrouw neemt stappen tegen Snoop Dogg wegens seksueel misbruik
12 Februari, 00:13 NU.NL - Muziek
Een vrouw, die anoniem wil blijven, neemt juridische stappen tegen Snoop Dogg, meldt TMZ donderdag. Zij zegt dat hij en een vriend van de rapper haar in 2013 zouden hebben gedwongen tot orale seks. De Amerikaan ontkent dat dit is gebeurd.


OS 2022 - Amerikaanse snowboardcoach beschuldigd van seksueel wangedrag
12 Februari, 00:02 Skynet Sport
De Amerikaanse ski- en snowboardbond onderzoekt de aantijgingen van een voormalige snowboardster aan het adres van coach Peter Foley, die aanwezig is bij de Olympische Spelen in Peking. Callan Chythlook-Sifsof heeft Foley op Instagram beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag.


Nederlandse Mediahuis-journalist geschorst na seksueel ongewenst gedrag
11 Februari, 00:10 Skynet
Mediahuis Nederland heeft De Telegraaf-verslaggever Mick van Wely geschorst en sancties opgelegd wegens seksueel ongewenst gedrag. De maatregel volgt op verschillende meldingen door vrouwen bij een van de vertrouwenspersonen, zo meldt Mediahuis, eigenaar van De Telegraaf, in een verklaring.


8 Februari, 00:02 De Tijd
Zangeressen vragen aandacht voor seksueel wangedrag in muziekindustrie
5 Februari, 00:06 NU.NL - Muziek
Bijna dertig zangeressen hebben in een open brief op de site van 3voor12 aandacht gevraagd voor seksueel grensoverschrijdend gedrag in de muziekindustrie. De artiesten, onder wie Lakshmi, Glennis Grace (foto) en Hadewych Minis, pleiten voor onder meer een overkoepelend meldpunt in de sector en het aanstellen van onafhankelijke vertrouwenspersonen bij platenmaatschappijen.


Openen The Voice-beerput leidt tot een vloedgolf van nieuwe klachten over seksueel wangedrag
25 Januari, 00:07 Volkskrant
Na het opengaan van de beerput bij The Voice of Holland worden meldpunten voor seksueel geweld overspoeld door telefoontjes met nieuwe aanklachten. Veel vrouwen realiseren zich: ik ben niet de enige, en het ligt niet aan mij. ?Ik denk dat iedere zangeres weleens iets heeft meegemaakt.?


Vijfde vrouw beschuldigt Chris Noth van seksueel misbruik: ?Ik probeerde alles om hem te stoppen?
24 December 2021, 00:01 HLN.BE
Opnieuw beweert een vrouw dat ze seksueel is misbruikt door ?Sex and the city?-acteur Chris Noth (67). Singer-songwriter Lisa Gentile vertelde donderdag tijdens een persconferentie dat hij haar in 2002 naar zich toe trok. Vervolgens zou hij haar gezoend hebben en haar borsten betast hebben.


Van misbruik beschuldigde Chris Noth niet meer te zien in serie The Equalizer
23 December 2021, 00:07 NU.NL - Film
Acteur Chris Noth, die vorige week door twee vrouwen is beschuldigd van seksueel misbruik, is ontslagen uit de serie The Equalizer. Intussen hebben ook zijn collega's uit Sex and the City op de beschuldigingen gereageerd.


City-speler Mendy voor zevende keer aangeklaagd wegens seksueel wangedrag
23 December 2021, 00:06 NU.NL - Sport
Benjamin Mendy is woensdag voor de zevende keer aangeklaagd wegens seksueel wangedrag. Dat hoorde de 27-jarige Fransman van Manchester City toen hij werd voorgeleid voor een rechtbank in het Engelse Chester.


Chris Noth beschuldigd van seksueel misbruik door twee vrouwen
17 December 2021, 00:01 HLN.BE
Twee vrouwen hebben Chris Noth (67) ervan beschuldigd hen seksueel te hebben misbruikt, volgens een nieuw rapport van ?The Hollywood Reporter?. De incidenten zouden hebben plaatsgevonden in 2004 en 2015.


Alibaba ontslaat werkneemster die seksueel misbruik aankaartte
16 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
De Chinese webwinkel Alibaba heeft een vrouw ontslagen die eerder dit jaar een manager en een klant heeft beschuldigd van seksueel misbruik. Dat schrijft onder meer de BBC zondag. De ex-werkneemster zou "valse informatie hebben verspreid" en "grote sociale onrust hebben veroorzaakt".


Kamercommissie stemt in met hervorming seksueel strafrecht
16 December 2021, 00:01 Skynet Belgie
De Kamercommissie Justitie heeft het licht op groen gezet voor de hervorming van het seksueel strafrecht van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne. Het ging wel nog maar om de eerste lezing: de definitieve stemming wordt over het reces getild, omdat de Raad van State nog een advies moet afleveren.


Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato
15 December 2021, 00:04 Skynet Buitenland
In Nederland heeft een 22-jarige vrouw, die zegt vanaf haar 15e seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland. Dat meldt De Telegraaf en het nieuws wordt bevestigd door de advocaat van Borsato.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn