NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Script

2News.be / Trefwoorden / Script

?Oorspronkelijk was het script veel gruwelijker?: Julia Roberts verklapt hoe ?Pretty Woman? niet bedoeld was als liefdesverhaal
2 December 2023, 00:03 HLN.BE
Het is misschien wel haar meest bekende film, maar het had niet veel gescheeld of Julia Roberts (51) had niet de hoofdrol gespeeld in ?Pretty Woman?. Dit doordat de film eigenlijk een ?veel donkerdere? verhaallijn had.


Lisa Marie Presley uitte bezwaar tegen film over ouders: 'Minachtend script'
9 November 2023, 00:06 NU.NL - Film
Voor haar overlijden heeft Lisa Marie Presley gezegd dat ze het niet eens was met het script van de film Priscilla, die het levensverhaal van haar moeder vertelt. In mails aan regisseur Sofia Coppola vroeg Presley het script te wijzigen.


The Script-gitarist Mark Sheehan (46) overleden na kort ziekbed
16 April 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Mark Sheehan, gitarist van de band The Script, is op 46-jarige leeftijd overleden. Dat laat de Ierse band weten via sociale media. Sheehan overleed na een kort ziekbed.


The Script-gitarist Mark Sheehan overleden op 46-jarige leeftijd
15 April 2023, 00:01 Skynet Buitenland
Mark Sheehan, de gitarist van de Ierse band The Script, is na een kort ziektebed op 46-jarige leeftijd overleden in het ziekenhuis. Dat meldt de band op zijn socialemediakanalen.


Geseksualiseerd script en ontevreden crew: wat is er mis bij HBO-serie The Idol?
9 Maart 2023, 01:55 NU.NL - Film
Eigenlijk had HBO-serie The Idol in oktober al moeten verschijnen. Maar het project van zanger The Weeknd en Euphoria-maker Sam Levinson heeft door meningsverschillen al de nodige vertraging opgelopen. De makers lijken het maar niet eens te worden over de toon en richting van het verhaal. Ontevreden crewleden doen hun verhaal in Rolling Stone.


Geseksualiseerd script en ontevreden crew: wat is er mis bij HBO-serie The Idol?
9 Maart 2023, 01:55 NU.NL - Film
Eigenlijk had HBO-serie The Idol in oktober al moeten verschijnen. Maar het project van zanger The Weeknd en Euphoria-maker Sam Levinson heeft door meningsverschillen al de nodige vertraging opgelopen. De makers lijken het maar niet eens te worden over de toon en richting van het verhaal. Ontevreden crewleden doen hun verhaal in Rolling Stone.


Steven Spielberg legt laatste hand aan script van Napoleon-serie
25 Februari 2023, 00:01 NU.NL - Film
Steven Spielberg is bijna klaar met het script van zijn langverwachte tv-serie over de Franse keizer Napoleon. Dat vertelde de regisseur dinsdag op een persconferentie op het filmfestival van Berlijn. De Amerikaan ontving daar de ere-Gouden Beer voor zijn oeuvre.


Madonna werkt nog aan script voor filmbiografie: 'Lukt niet om in te korten'
1 Augustus 2022, 00:06 NU.NL - Film
Madonna is nog altijd volop bezig met de ontwikkeling van een film over haar eigen leven. De zangeres heeft het verhaal al op papier gezet, maar het script is nog veel te lang.


Lady Gaga in gesprek over rol als Harley Quinn in tweede Joker-film
20 Juni 2022, 00:11 NU.NL - Film
Lady Gaga gaat mogelijk de rol van Harley Quinn spelen in de opvolger van de film Joker. De zangeres en actrice is volgens The Hollywood Reporter in gesprek met de makers van het tweede deel, waar onlangs het script van werd afgerond.


The Script, Davina Michelle en Meau treden op bij Concert at SEA
1 Maart 2022, 00:12 NU.NL - Muziek
De Ierse band The Script komt dit jaar naar Concert at SEA. Ook zangeressen Davina Michelle en Meau treden op tijdens het festival op de Brouwersdam in Zeeland, dat van 30 juni tot en met 2 juli plaatsvindt.


Zanger James Arthur noemt bandleden The Script 'hebzuchtige gieren'
29 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
De Britse zanger James Arthur is nog steeds boos over de rechtszaak die de Ierse band The Script in 2018 tegen hem heeft aangespannen. Vrijdag haalde Arthur op Twitter uit naar de band, die volgens hem niets te maken hadden met het schrijven van zijn hit Say You Won't Let Go, dat de zanger in 2016 uitbracht.


Nieuwe muziek: Halseys album over zwangerschap | Grootste hits The Script
1 September 2021, 00:07 NU.NL - Muziek
Elke vrijdag ververst de muziekstreamingdienst Spotify de afspeellijst New Music Friday, met daarin een groot deel van de nieuwe singles die nationale en internationale artiesten uitbrengen. NU.nl zet een aantal opvallende releases op een rij.


Bruce Willis werkt aan script "Die Hard 6"
28 Februari 2018, 19:36 Skynet
De Amerikaanse acteur Bruce Willis, die al vijf keer als John McClane verscheen, heeft tijdens "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" verklaard dat het zesde luik in de "Die Hard"-franchise in de maak is. In september hadden hij en regisseur Len Wiseman ("Live Free or Die Hard" of Die Hard 4.0) al bevestigd dat de zesde film "Die Hard: Year One" zou heten.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn