NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Schiphol

2News.be / Trefwoorden / Schiphol

4 Augustus, 00:06 Volkskrant
Schiphol krijgt er tweehonderd beveiligers bij maar de drukte houdt aan
1 Augustus, 00:03 NU.NL - Economie
Schiphol heeft vanaf maandag de beschikking over tweehonderd extra beveiligers, maar dat betekent niet dat de drukte daarmee voorbij is. De nieuwe werknemers stromen gefaseerd in en de luchthaven is bezig om nog meer beveiligers aan te trekken.


Duizenden koffers achtergebleven op Schiphol door storing
25 Juli, 00:05 NU.NL - Economie
Een storing op Schiphol heeft woensdag voor problemen gezorgd bij het verwerken van bagage. Hierdoor zijn er duizenden koffers blijven staan op de luchthaven, terwijl de reizigers al vertrokken zijn. KLM vraagt daarom donderdag aan passagiers die op Schiphol moeten overstappen alleen handbagage mee te nemen.


Schiphol verwacht geen grote problemen nu heel Nederland op vakantie gaat
25 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Schiphol verwacht komend weekend geen grote problemen nu de zomervakantie in het hele land is begonnen en de storing in een deel van het bagagesysteem is opgelost.


Schiphol hoog op internationale lijst met probleemluchthavens
25 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Schiphol staat hoog op twee ranglijsten van grote luchthavens met problemen. De lijsten zijn samengesteld in opdracht van de Amerikaanse nieuwszender CNN. Als het gaat om de meeste vertragingen deze zomer prijkt de naam van Schiphol op de vierde plaats. Daarnaast is het Nederlandse vliegveld in de top 10 te vinden van luchthavens met veel annuleringen.


Nog zo'n vijftienhonderd koffers achtergebleven op Schiphol
18 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Op luchthaven Schiphol staan vrijdag nog zo'n vijftienhonderd achtergebleven koffers. Volgens een woordvoerder van Schiphol wordt met man en macht gewerkt om de achterstanden in te lopen.


Van der Valk noemt steun hotel Schiphol voor boeren 'ongelukkige actie'
18 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Hotel- en restaurantketen Van der Valk noemt het tonen van een steunbetuiging aan de boeren op de gevel van het hotel bij Schiphol een "ongelukkige actie". Van der Valk wil geen partij kiezen in de discussie over de boerenacties tegen het stikstofbeleid van het kabinet.


Schiphol kan deze zomer tweehonderd extra beveiligers inzetten
11 Juli, 00:04 NU.NL - Economie
Schiphol krijgt deze zomer de beschikking over tweehonderd extra beveiligers om te voorkomen dat er chaos ontstaat, zo heeft de luchthaven donderdag bekendgemaakt.


Schiphol raadt reizigers maandag aan om met de trein naar luchthaven te komen
4 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Schiphol raadt reizigers die maandag een vlucht moeten pakken aan om indien mogelijk met de trein te komen. Volgens de luchthaven is het op maandag 4 juli vanwege een mogelijke protestactie door boeren waarschijnlijk drukker dan normaal. Eerder op zondag riep KLM ook al op om vooral niet met de auto naar Schiphol te komen op maandag.


Piloten en ander personeel Schiphol kunnen niet aan de slag als beveiliger
4 Juli, 00:03 NU.NL - Economie
Piloten en ander personeel op Schiphol kunnen niet zomaar ingezet worden als beveiliger. Daar zijn een opleiding en een screening voor nodig, laat de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland (VBe NL) vrijdag weten. Daarmee houden de problemen op de luchthaven aan.


Reisbureaus willen personeel op Schiphol laten werken tijdens zomermaanden
27 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
De ANVR stelt voor om de medewerkers van de bedrijven die zijn aangesloten bij de reisorganisatie deze zomer op Schiphol te laten werken als beveiliger of bagageafhandelaar. Zo wil de branche de personeelstekorten op de luchthaven verkleinen. "Door de vele schrappingen hebben we ruimte om dit te doen", zegt een woordvoerder tegen NU.nl.


Schiphol moet fors inkrimpen: 60.000 vluchten minder per jaar
27 Juni, 00:02 NU.NL - Economie
Schiphol mag straks minder vliegtuigen laten landen en opstijgen. Het maximum ligt nu nog op 500.000 vluchten per jaar, maar dat moet van het kabinet per november 2023 terug naar jaarlijks 440.000. Dat is vrijdag besloten in de ministerraad.


Beschonken G-Klasse bestuurder rijdt schade op Schiphol
26 Juni, 00:06 AutoBlog

Deze beschonken G-Klasse bestuurder rijdt schade. Door alcohol. In een omgeving vol taxi’s. Af en toe denk je bij een situatie: Waarom? Dan doelen we niet op Latifi die meedoet aan Formule 1-spelen of waarom Kevin-Prince Boateng bij Barcelona heeft gespeeld. Nee, ook in het ‘echte’ leven, buiten de sportvelden, maken we dit soort situaties […]

The post Beschonken G-Klasse bestuurder rijdt schade op Schiphol appeared first on Autoblog.nl.
Schiphol beperkt in zomer aantal passagiers per dag, duizenden reizigers de dupe
20 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
Schiphol zal de komende twee maanden een maximum aantal vertrekkende reizigers per dag verwerken: van 67.500 op de drukste dagen in juli tot 72.500 in augustus. Dat heeft de luchthaven donderdag bekendgemaakt.


Corendon schrapt vakantievluchten op Schiphol
20 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
Reisorganisatie Corendon schrapt en verplaatst de komende twee maanden vakantievluchten op Schiphol vanwege het tekort aan personeel op de luchthaven. Dat heeft Corendon donderdag bekendgemaakt.


Kabinet wil dat Schiphol fors krimpt: zeker 50.000 vluchten minder per jaar
Het kabinet wil dat Schiphol structureel gaat krimpen, melden De Telegraaf en het AD donderdag op basis van Haagse bronnen. Het aantal vliegbewegingen (take-offs en landingen) zou met zeker 10 procent moeten dalen. De 500.000 vliegbewegingen per jaar moeten ook op de lange termijn omlaag naar 450.000 of zelfs 440.000.


Schiphol verwelkomde ondanks problemen nog vijf miljoen passagiers in mei
20 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
Schiphol heeft in mei 5,2 miljoen reizigers over de vloer gekregen, meldt de luchthaven vrijdag. In mei 2019, toen er nog geen sprake was van corona, waren dat er 6,4 miljoen.


Veel belangstelling voor banenmarkt op luchthaven Schiphol
13 Juni, 00:03 NU.NL - Economie
Ongeveer duizend mensen hebben zich aangemeld voor de banenmarkt op Schiphol die zaterdag plaatsvindt. De luchthaven kampt met een groot tekort aan personeel en hoopt op deze manier extra mensen aan te nemen. Het gaat onder meer om beveiligers, grondpersoneel, schoonmakers en horecamedewerkers.


Schiphol-terminal vanaf vrijdag alleen open voor reiziger die binnen vier uur vliegt
6 Juni, 00:06 NU.NL - Economie
De vertrekhal van Schiphol is vanaf vrijdag alleen toegankelijk voor reizigers die binnen vier uur vliegen. De luchthaven hoopt op die manier de doorstroming bij de incheckbalies en de beveiliging te verbeteren, meldt Schiphol donderdag.


KLM kan nog niet alle gestrande reizigers terugbrengen naar Schiphol
6 Juni, 00:05 NU.NL - Economie
KLM streeft ernaar om alle elders in Europa gestrande reizigers zondag weer op weg te helpen door een nieuwe vlucht voor ze te regelen. Of dat gaat lukken, durft de luchtvaartmaatschappij nog niet te zeggen. De eerste gedupeerden zijn alweer terug naar Nederland gevlogen, maar er wordt halverwege de dag nog gewerkt aan het omboeken van vluchten.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn