NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

Schilder

2News.be / Trefwoorden / Schilder

Simon Keizer brengt eerste solowerk uit na breuk met Nick Schilder
12 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Simon Keizer brengt op 10 april een single uit. Het nummer Ik Zeg Het Te Weinig is het eerste solowerk van de zanger sinds de breuk van Nick & Simon.


Pim Muda speelt Vincent van Gogh in film over Drentse periode van schilder
24 November 2023, 00:12 NU.NL - Film
Acteur Pim Muda speelt de rol van Vincent van Gogh in een nieuwe speelfilm over de drie maanden die de schilder in Drenthe doorbracht. De onlangs begonnen opnames van 23 Brieven van Vincent vinden grotendeels plaats op locatie in Drenthe.


Kogelstootster Schilder plaatst zich voor Spelen, maar grijpt net naast overwinning
3 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Kogelstootster Jessica Schilder heeft zich zondag geplaatst voor de Olympische Spelen in Parijs. De Volendamse voldeed aan de limiet bij de Diamond League-meeting in Stockholm.


Nick Schilder brengt vrijdag zijn eerste single zonder Simon uit
28 Mei 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Nick Schilder brengt vrijdag voor het eerst als soloartiest een single uit. Shatterproof is het eerste nummer dat de 39-jarige Volendammer zonder zangpartner Simon Keizer heeft gemaakt.


Nick Schilder kondigt zijn eerste solotournee aan
23 April 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Zanger Nick Schilder heeft donderdag zijn eerste solotournee aangekondigd. Met zijn The Singer Songwriter Show zal hij vanaf volgend jaar de Nederlandse theaters afgaan.


Nick Schilder zegt dat band met Simon Keizer weer goed is: 'Sfeer is prima'
25 December 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
Volgens Nick Schilder is zijn band met Simon Keizer weer goed, nadat het duo eerder op initiatief van Keizer bekend had gemaakt te stoppen. In gesprek met LINDA. vertelt Schilder dat hij aanvankelijk moeite had met het besluit van zijn zangpartner, maar dat hij er inmiddels berusting in heeft gevonden.


Schilder van Bosuilstadion geeft Mahatma Gandhiwijk likje verf
25 Mei 2018, 01:18 Gazet v. Antwerpen

Brian Meeuwissen (35), de zaakvoerder van de Antwerpse ­Schilderscentrale uit Wuustwezel, heeft het contract binnengehaald om de 187 nieuwe woningen in de Mahatma Ghandiwijk in Mechelen te schilderen. Hij zoekt nu nog schilders.
Straatkunst in Jemen: 'Ik schilder omdat ik mijn land terug wil'
6 Mei 2018, 15:54 NOS nieuws

Het is zo heet dat zelfs verf lijkt te smelten, maar dat weerhoudt kunstenaars Alaa en Obaid uit het zuiden van Jemen er niet van om tot ver in de avond door te werken aan hun nieuwste mural. In graffiti kunnen ze hun frustraties uiten over de burgeroorlog die in hun land woedt. Alaa: "Ik schilder omdat ik mijn land terug wil."

Jemen bestond tot de eenwording in 1990 uit twee landen: Noord-Jemen en Zuid-Jemen. Als het aan de kunstenaars ligt, wordt Jemen straks weer opgesplitst in twee zelfstandige landen. "Kijk naar ons zoals je naar andere landen kijkt", zegt Alaa. "Niet alleen in Irak en Syrië lijden mensen. In Zuid-Jemen lijden we al heel lang."Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn