NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Samsung

2News.be / Trefwoorden / Samsung

Samsung brengt One UI 6.1 met Galaxy AI deze maand uit voor S23-telefoons
16 Maart, 00:01 Tweakers
Samsung brengt One UI 6.1 met Galaxy AI deze maand uit voor onder meer de Galaxy S23. Het was al bekend dat die upgrade eraan kwam.


Samsung?s nieuwe microSD-kaarten even snel als SATA SSD?s
1 Maart, 00:08 Techzine
Samsung test op dit moment een nieuwe reeks van microSD-kaarten die zijn gebaseerd op de zogenoemde SD Express (SD XC EX)-standaard. Samsung belooft hogere leessnelheden dan deze van huidige (micro)SD-kaarten. Dat zou ze in theorie geschikt maken voor storagecapaciteit in pc’s. Met de nieuwe SD XC EX-technologie die Samsung nu voor zijn microSD-kaarten test, kunnen […]


Slimme ring van Samsung meet je hartslag en hoe je slaapt
27 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Samsung werkt aan een slimme ring die de gezondheid van de drager meet. De ring meet onder meer je hartslag en beweging en registreert 's nachts ook hoe je slaapt.


Samsung-update brengt Galaxy AI-features naar meer apparaten
23 Februari, 00:06 Techzine
Samsung brengt binnenkort ook Galaxy AI-features voor smartphones en tablets nu naar iets oudere modellen dan de recente Galaxy S24. De nieuwe functionaliteiten zullen ook belanden op de Galaxy S23, Z Fold5, Flip5 en de Galaxy Tab 9-series. De uitrol van de Galaxy AI-functionaliteit vindt eind maart plaats via de One UI 6.1-update. Daarnaast wil […]


Samsung Q65C- en AU7020-tv - Led zonder toeters en bellen
17 Februari, 00:00 Tweakers
De Q65C en AU7020 zijn twee relatief betaalbare tv's van Samsung. Het gaat om led-tv's zonder al te veel toeters en bellen. Zo hebben ze geen ondersteuning voor vrr of 120Hz en beschikken ze niet over local dimming, al heeft de duurdere Q65C nog wel een quantumdotfilter voor een groter kleurbereik. We hebben beide televisies grondig getest.


NU+ | Review: Samsung verbetert de beste telefoon (een beetje) en voegt AI toe
13 Februari, 00:09 NU.NL - Tech
Er komen steeds meer telefoons die vol zitten met kunstmatige intelligentie. Samsung is de eerste grote fabrikant die ermee uitpakt. De Galaxy S24 Ultra barst van de AI-functies, alleen profiteer je daar in Nederland nog niet optimaal van.


'Samsung Galaxy S24 krijgt slider om verzadiging levendige modus in te stellen'
10 Februari, 00:01 Tweakers
De Samsung Galaxy S24 krijgt een slider om de kleurverzadiging van de levendige modus van het scherm in te stellen. Gebruikers merkten op dat het scherm in levendige modus minder verzadigd is dan bij de voorgangers.


Apple is Samsung voorbij als grootste smartphonemerk
23 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Na een jarenlange nek-aan-nekrace is Apple er vorig jaar in geslaagd Samsung voorbij te streven als grootste smartphonemerk. De iPhone-fabrikant leverde in heel 2023 nipt meer smartphones af dan de Zuid-Koreaanse concurrent.


Samsung zet met nieuwe Galaxy-telefoon volle bak in op kunstmatige intelligentie
23 Januari, 00:11 NU.NL - Tech
Samsung heeft zijn Galaxy S24-smartphoneserie aangekondigd. Bij de nieuwe telefoons ligt de focus grotendeels op kunstmatige intelligentie, waarmee bijvoorbeeld telefoongesprekken live vertaald kunnen worden. Maar niet alles is direct in het Nederlands beschikbaar.


Samsung Galaxy S24 Plus zet nieuwe smartphonestandaard
19 Januari, 00:07 Techzine
De Samsung Galaxy S24 Plus is vanaf 31 januari beschikbaar in Nederland. Vanaf dan is de telefoon te koop voor 1.149 euro. Wat kun je voor dat bedrag verwachten? De eerste tests laten zien dat Samsung een nieuwe standaard wil neerzetten voor het tijdperk van mobiele AI. ?De Galaxy S24-familie is nu slimmer dan ooit […]


Samsung werkt samen met Tesla
15 Januari, 00:00 Autozine
Samsung demonstreert op CES 2024 een samenwerking met Tesla, waarbij SmartThings Energy wordt verbonden met verschillende Tesla-producten. Deze integratie van diensten, die mogelijk wordt gemaakt door de open APIs van Tesla, moet het verbindingsniveau van SmartThings Energy vergroten en het leven van consumenten makkelijker maken.


Samsung toont dunne monitor die zonder kabels aan andere gekoppeld kan worden
13 Januari, 00:01 Tweakers
Samsung heeft een 'ultradunne' 4K-32"-ledmonitor onthuld die gekoppeld kan worden aan andere monitors van dezelfde serie zonder dat ze verbonden hoeven te worden met kabels. Het lijkt vooralsnog enkel om een concept te gaan.


Kia en Hyundai werken met Samsung
9 Januari, 00:01 Autozine
Kia Corporation en Hyundai Motor Company hebben op 3 januari een partnership gesloten met Samsung Electronics op het gebied van Car-to-Home en Home-to-Car services. Kia-rijders kunnen door deze samenwerking op termijn hun digitale apparaten op afstand bedienen met aanraak- en spraakopdrachten via de infotainmentsystemen van hun auto. En omgekeerd kunnen ze met deze nieuwe technologie via hun AI-luidsprekers, tvs en smartphone-apps verschillende voertuigfuncties gaan bedienen.


CES: Samsung onthult nieuwe Odyssey OLED Gaming Monitoren
9 Januari, 00:00 Emerce
Samsung onthult op CES 2024 in Las Vegas zijn nieuwste Odyssey OLED-gamingmonitoren. De line-up omvat de Odyssey OLED G9 (modelnaam: G95SD), de Odyssey OLED G8 (modelnaam: G80SD) en de Odyssey OLED G6 (modelnaam: G60SD).


Qualcomm kondigt Snapdragon XR2+ Gen 2-soc voor XR-headset Samsung en Google aan
7 Januari, 00:02 Tweakers
Qualcomm kondigt de Snapdragon XR2+ Gen 2-soc aan voor apparaten die mixed reality mogelijk maken. Het bedrijf zegt dat onder meer een aankomende Samsung- en Google-headset aangedreven worden door de soc. Er zijn nog geen releasedata bekendgemaakt.


Samsung Galaxy A25 5G verschijnt op 12 januari op Duitse markt
7 Januari, 00:01 Tweakers
Samsung heeft gemeld dat de Galaxy A25 5G vanaf 12 januari verkrijgbaar is in Duitsland. Daarnaast verschijnt de Galaxy A15 op 16 februari op de Duitse markt en is de Galaxy A05s daar sinds vrijdag verkrijgbaar. Het is nog niet bekend wanneer de telefoons te koop zijn in de Benelux.


Samsung komt met partnerprogramma voor Samsung Gaming Hub-accessoires
7 Januari, 00:01 Tweakers
Samsung komt met een partnerprogramma voor gamingaccessoires: Designed for Samsung Gaming Hub. Producten die via dit programma op de markt komen, zullen naadloos kunnen samenwerken met de Samsung Gaming Hub op televisies en monitoren van het merk.


Samsung test met Red Hat CXL-geheugentechnologie voor datacenters
30 December 2023, 00:10 Techzine
Samsung heeft onlangs, samen met Red Hat, met succes zijn Compute Express Link (CXL) geheugentechnologie getest. Deze technologie is ontworpen om de geheugenbandbreedte in datacenters te vergroten. De opkomst van (generatieve) AI, zelfrijdende auto?s en in-memory databases zorgt voor een grotere vraag naar throughput en geheugen in datacenters. Dit resulteert ook in een toenemende behoefte […]


Meterbreed speelplezier - ASUS ROG PG49WCD versus Samsung Odyssey G9 G93SC
19 December 2023, 00:01 Tweakers
Met hun meter brede, vooruitstrevende QD-oledpaneel behoren de ASUS ROG Swift OLED PG49WCD en de Samsung Odyssey OLED G9 G93SC tot de ultiemste gamingmonitors van dit moment. Welke is de beste?


Samsung onthult ?geavanceerde? AI-pc?s: Galaxy Book4 Ultra, Pro, Pro 360
18 December 2023, 00:08 Techzine
Samsung zegt de AI-pc-markt te betreden met de Galaxy Book4-serie. Mede dankzij de adoptie van de nieuwste Intel Core Ultra-processoren heeft de nieuwe Galaxy Book voor het eerst gespecialiseerde AI-hardware aan boord. Opvallend is dat Samsung op meer fronten al over AI is begonnen. De komende S24-telefoonreeks zou bijvoorbeeld de mogelijkheid krijgen om op basis […]

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn