NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Samsung

2News.be / Trefwoorden / Samsung

Elektrisch rijden zorgt voor verzesvoudiging van winst batterijentak Samsung
Woensdag, 00:03 NU.NL - Economie
De batterijentak van Samsung heeft het afgelopen kwartaal de winst verzesvoudigd vergeleken met een jaar eerder. De zwarte cijfers van Samsung SDI, zoals het batterijenonderdeel van het bedrijf heet, kwamen uit op 288,3 miljard won (212,4 miljoen euro). Dat was in dezelfde periode vorig jaar nog 47,7 miljard won.


Samsung heeft gratis TV Plus-streamingdienst ook via web beschikbaar gemaakt
11 Juli, 00:00 Tweakers
Samsung heeft in het tweede kwartaal van dit jaar stilletjes de webversie van zijn TV Plus-streamingdienst beschikbaar gemaakt. Het is voor het eerst dat de TV Plus-dienst van het Zuid-Koreaanse bedrijf ook op non-Samsung-apparaten te zien is.


Samsung kondigt nieuwe software voor Galaxy-smartwatches aan
30 Juni, 00:08 NU.NL - Tech
Samsung heeft maandag tijdens een conferentie in Barcelona nieuwe software voor zijn Galaxy-smartwatches aangekondigd. One UI Watch moet ervoor zorgen dat de horloges in betere verbinding staan met Galaxy-smartphones, meldt het bedrijf.


Samsung Odyssey G5 - Superkrom gamingscherm met gunstige prijs
4 Februari, 05:36 Tweakers
De Odyssey G7- en G9-gamingmonitoren van Samsung baarden vorig jaar opzien met hun uitstekende spelprestaties. Nu is er met Odyssey G5 ook een goedkopere reeks. Is die net zo goed?


Samsung The Frame
31 Januari, 05:30 Tweakers
The Frame van Samsung is een tv die niet alleen mooi moet zijn als hij aanstaat, maar ook als een schilderij aan de muur in zijn omgeving moet opgaan wanneer hij niet wordt gebruikt. Wij testen de 55-inchversie van deze artistieke televisie.


Samsung Galaxy S21 review: identiteitscrisis door concurrentie en eigen keuzes
29 Januari, 17:24 HLN.BE
Met een lanceringsprijs die lager ligt dan zijn voorganger wil Samsung met de Galaxy S21 consumenten voor zich winnen. Vooral diegenen die in het verleden Samsung links lieten liggen, moet het prijskaartje van 749 euro overtuigen. Alleen, er is erg weinig om die prijs te verantwoorden. Zeker als je kijkt naar de concurrentie.


Samsung: chiptekort in auto?s kan ook smartphones raken
29 Januari, 16:56 Techzine
Chipfabrikant Samsung Electronics waarschuwt dat de chiptekorten die de automarkt raken, binnenkort ook een impact kunnen hebben op de toevoer van onderdelen voor smartphones. De grootste chipfabrikanten ter wereld werken nu op volledige capaciteit in een poging om te voldoen aan de enorme vraag aan halfgeleiders die momenteel speelt. Deze krapte is al te voelen […]


Samsung: 'Chiptekort kan smartphones raken'
29 Januari, 12:01 De Tijd
12:42 's Werelds grootste fabrikant van geheugenchips overweegt zelf zijn productie op te voeren om het tekort binnen de perken te houden.


Samsung boekt meer winst, maar waarschuwt voor zwakkere resultaten
28 Januari, 12:57 HLN.BE
Technologiegigant Samsung heeft de winst in het laatste kwartaal van 2020 met ruim een kwart verhoogd in vergelijking met dezelfde periode in 2019. Het Zuid-Koreaanse bedrijf profiteerde vooral van de extra vraag naar computers waar het chips voor levert. Voor de lopende periode gaf Samsung wel aan de nodige tegenwind te verwachten, dankzij de zwakkere markt voor geheugenchips.


Samsung verkocht stuk minder telefoons in laatste kwartaal van 2020
28 Januari, 11:32 NU.NL - Tech
Samsung heeft in het vierde kwartaal van vorig jaar 11 procent minder smartphones verkocht dan in dezelfde periode in 2019, meldt het bedrijf donderdag in zijn kwartaalrapport.


Samsung maakt meer winst door chips en schermen
28 Januari, 11:12 Tweakers
De divisies voor het maken van socs, geheugen, opslag en displays hebben ervoor gezorgd dat Samsung afgelopen kwartaal meer winst heeft gemaakt. De winst uit smartphones liep juist iets terug ten opzichte van dezelfde periode een jaar eerder.


Samsung Galaxy S21 & S21 Ultra - Op de rem voor onderscheid en betere prijs
27 Januari, 05:30 Tweakers
Samsung komt dit jaar al wat eerder met de S21-serie. We hebben de toestellen uitvoerig getest en dit is onze uitgebreide review.


Gerucht: Samsung Exynos-socs met AMD-gpu's komen binnen half jaar
25 Januari, 12:00 Tweakers
Samsung zou zijn eerste Exynos-socs met ingebouwde AMD-gpu's deze lente of komende zomer willen uitbrengen. Het is al langer bekend dat de volgende generatie Exynos-socs een AMD-gpu krijgt, maar die verschijnt mogelijk eerder dan verwacht.


Samsung-bestuurder gaat niet in beroep tegen celstraf in omkopingszaak
25 Januari, 10:08 Skynet
De 52-jarige Samsung-bestuurder Lee Jae-yong is niet langer van plan om zijn veroordeling voor corruptie met 2,5 jaar cel aan te vechten. Dat zegt zijn advocaat vanmorgen.


Gerucht: Samsung gaat fabriek voor 3nm-chips bouwen in Texas
22 Januari, 14:36 Tweakers
Samsung is naar verluidt van plan om 10 miljard dollar te investeren in de bouw van een chipfabriek in Austin, in de Amerikaanse staat Texas. Dat schrijft Bloomberg. Die fabriek zou in de toekomst onder andere 3nm-chips moeten gaan produceren.


Samsung begint in maart met massaproductie 14"-90Hz-oledschermen voor laptops
21 Januari, 10:00 Tweakers
Samsung Display begint in maart met de massaproductie van de oledschermen bedoeld voor laptops. Het gaat om schermen met een diagonaal van 14 inch en een verversingssnelheid van 90Hz.


Sony gaat PS5-issue van 4k120-weergave zonder hdr op Samsung-tv's oplossen
20 Januari, 08:06 Tweakers
Samsung heeft middels een moderator op zijn Europese forum laten weten dat Sony met een oplossing komt waardoor bezitters van high-end Samsung-tv's uit 2020 op de PlayStation 5 weer gebruik kunnen maken van 4k-beelden met 120Hz in combinatie met high dynamic range.


Samsung brengt 870 EVO-sata-ssd's van 250GB tot 4TB uit voor 50 tot 460 euro
19 Januari, 15:18 Tweakers
Samsung heeft zijn 870 EVO-sata-ssd's met 2,5"-formfactor aangekondigd. Net als bij de 860-serie komen er varianten van 250GB tot 4TB. De sata-ssd's hebben een nieuwe controller en nieuw nand-geheugen dat uit 136 lagen bestaat.


Samsung-baas Lee Jae-jung voor 2,5 jaar de cel in wegens omkoping en corruptie
18 Januari, 13:19 Volkskrant
Samsung-baas Lee Jae-jung is maandag door een Zuid-Koreaanse rechter tot 2,5 jaar cel veroordeeld voor omkoping en corruptie. De veroordeling zet de opvolgingsplanning binnen het miljardenbedrijf op losse schroeven.


18 Januari, 11:12 De TijdGerelateerde trefwoorden© 2000-2021 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn