NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Ruud


Ruud na verloren Roland Garros-finale: 'Ook ik ben afgedroogd door Nadal'
Casper Ruud voelde zich zondag kansloos in de Roland Garros-finale tegen Rafael Nadal. De Noor zei dat zijn eerste Grand Slam-finale hem altijd zal bijblijven.


Tennissensatie Alcaraz (18) aast na succes in Miami op eerste Grand Slam-titel
5 April, 00:07 NU.NL - Sport
Carlos Alcaraz kroonde zich zondag tot jongste winnaar ooit van het Masters-toernooi in Miami, maar voor het achttienjarige toptalent kan het allemaal niet snel genoeg gaan. De Spaanse sensatie, een van de grootste tennistalenten van het moment, hoopt zo snel mogelijk zijn eerste Grand Slam-titel te veroveren.


Ruud van Nistelrooy wordt volgend seizoen nieuwe trainer van PSV
30 Maart, 00:03 HLN.BE
Ruud van Nistelrooy is komend seizoen de nieuwe coach van PSV en Fred Rutten wordt zijn assistent. Dat bevestigen meerdere ingewijden inmiddels aan onze Nederlandse collega?s van ?Algemeen Dagblad?. Ze zijn allebei akkoord met het aanbod van PSV, dat sinds vorige week bekend werd. De club maakt de aanstelling dan ook snel bekend.


Geen Supercup voor Brugse aanvoerder Ruud Vormer na risicocontact
14 Juli 2021, 00:01 Skynet Sport
Club Brugge zal het zaterdag in de Supercup tegen Racing Genk zonder Ruud Vormer moeten doen. De Nederlandse aanvoerder van blauw-zwart heeft een hoogrisicocontact gehad en verlaat de groep preventief, zo maakte de club vandaag bekend. Vormer is zelf niet besmet met het coronavirus.


Ruud de Langen (dentsu Nederland): ?Ik neem de ondernemingslust mee?
6 Februari 2021, 08:30 Emerce
Ruud de Langen is onmiskenbaar een bekende verschijning in de Nederlandse media- en reclamewereld. Onlangs wisselde hij de lokale, snelle mediawereld van Talpa in voor de kennisintensieve, internationale omgeving van datagedreven communicatie bij dentsu.


Ruud de Wild gaat Thierry Baudet schilderen en interviewen voor nieuwe serie
21 Januari 2021, 10:20 NU.NL - Muziek
Ruud de Wild gaat voor zijn nieuwe KRO-NCRV-programma Ingelijst lijsttrekkers ondervragen en portretteren. De radio-dj ontvangt onder anderen Thierry Baudet (FVD), Sigrid Kaag (D66) en Jesse Klaver (GroenLinks) in zijn atelier.


Mijlpaal voor Ruud Vormer: voor het eerst in Oranje-selectie
18 Mei 2018, 10:36 Gazet v. Antwerpen

De Nederlandse bondscoach Ronald Koeman heeft Ruud Vormer opgenomen in zijn selectie voor de oefeninterlands tegen Slowakije (31/05) en Italië (04/06). Het is voor de sterkhouder van Club Brugge de eerste uitnodiging voor Oranje.
COMMENTAAR. Club Brugge is de verdiende kampioen, maar toch is het ook een beetje jammer

Laat u niet misleiden door de titel van dit commentaarstuk. Want we gaan niet flauw doen. Club Brugge is de verdiende kampioen. Zonder discussie. De vijftiende in de blauw-zwarte geschiedenis, de tweede op drie jaar tijd. En vooral dat laatste was na tien magere jaren (tussen 2006 en 2015 behaalden de Bruggelingen geen enkele titel) nog eens broodnodig.
Ik begrijp Ruud Lubbers nu veel beter dan tijdens de 12 jaar dat hij premier was
18 April 2018, 19:30 Volkskrant
Ria Lubbers herinnert zich de wanhoop nog maar al te goed. Haar man lag opgebaard in zijn werkkamer, waar overal losse aantekeningen slingerden. Genoteerd in dat vrijwel onleesbare handschrift van hem, dat met het klimmen der jaren ook nog bibberig was geworden. Wat moest je er nog mee?'Ik heb alles willen weggooien', vertelt ze. 'Maar Bart heeft me weerhouden. Die kende al zo veel verhalen, door


Lubbers maakt postuum excuses voor mes in de rug van beoogde opvolger Brinkman: 'fout, fout, fout, Ruud'
13 April 2018, 18:12 Volkskrant
Ruud Lubbers had spijt van de brute wijze waarop hij aan het eind van zijn premierschap Elco Brinkman, de beoogde opvolger, aan de kant heeft geschoven: 'Ik was mijnerzijds zeer deloyaal tegen Elco Brinkman. Kennelijk was ik over de rooie. Een keuze waarvan ik later denk: fout, fout, fout, Ruud.' Lubbers die in februari overleed, schrijft dit in Persoonlijke herinneringen, een boek dat vrijdag pos


Ruud De Ridder misnoegd: zoon Sven is gaan lopen met zijn adresboek
7 April 2018, 01:18 Gazet v. Antwerpen

?Buiten onze wil om is een deel van ons adressenbestand terechtgekomen bij de Sven De Ridder Company. Wij ontvangen gerechtvaardigde klachten van klanten die dit niet leuk vonden. U mag ervan overtuigd zijn dat wij hiervoor geen toelating gegeven hebben en dat wij zulks betreuren.?
Ruud Vormer grijpt naast definitieve selectie bij Oranje
16 Maart 2018, 11:48 Gazet v. Antwerpen

Ruud Vormer moet nog even langer wachten op een kans bij de Nederlandse nationale ploeg. De 29-jarige middenvelder van Club Brugge zat dan wel in de ruime voorselectie van Oranje, maar viel uiteindelijk uit de boot toen nieuwe bondscoach Ronald Koeman vrijdagmiddag zijn definitieve selectie bekendmaakte. Marco Bizot, ex-Racing Genk, is er bijvoorbeeld wel bij, net als Justin Kluivert (18), zoon van.
?Bompa Lawijt? is niet meer: Bernard Verheyden op 79-jarige leeftijd overleden
15 Maart 2018, 11:12 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse theater- en tv-acteur Bernard Verheyden is op 79-jarige leeftijd overleden. Dat meldt VTM Nieuws. Verheyden raakte vooral bekend door zijn rol als Bompa Lawijt in de VTM-serie ?Chez Bompa Lawijt?, die in de jaren ?90 op tv liep.
Ruud Vormer voor het eerst in (voor)selectie Oranje

Club Brugge-middenvelder Ruud Vormer zit in de voorselectie van de Nederlandse nationale ploeg. Dat is opvallend genoeg voor het eerst in zijn carrière. Voor Vormer is de voorselectie een beloning voor zijn sterke prestaties in de Jupiler Pro League, de Nederlander won dit jaar ook de Gouden Schoen. Nederland oefent in maart tegen Engeland en Portugal. Op 16 maart wordt de definitieve selectie bekendgemaakt.Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn