NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Rolling

2News.be / Trefwoorden / Rolling

Nieuwe plaat Rolling Stones vorig jaar bestverkochte album in Nederland
3 Januari, 00:04 NU.NL - Muziek
Hackney Diamonds van The Rolling Stones is het bestverkochte en meest gestreamde album van 2023 in Nederland. Dat is te zien in het dinsdag door hitlijstsamensteller GfK gepubliceerde jaaroverzicht.


The Rolling Stones komen met liveversie van nieuw album Hackney Diamonds
8 December 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones brengen een liveversie uit van hun nieuwste album Hackney Diamonds. Het wordt een dubbelalbum waarop ook zeven nummers staan van hun concert in oktober. Het album komt op 15 december uit.


Dertig Nederlandse platenzaken 's nachts open voor nieuw Rolling Stones-album
19 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Dertig platenzaken verspreid door Nederland gaan in de nacht van donderdag op vrijdag open voor de verkoop van het nieuwe album van The Rolling Stones, Hackney Diamonds.


Lady Gaga en Elton John staan op nieuw album The Rolling Stones
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones werken op hun nieuwe album Hackney Diamonds samen met een aantal grote artiesten. Onder anderen Lady Gaga en Elton John zijn te horen op de plaat.


Video | Rolling Stones: 'Overleden drummer ook te horen op nieuw album'
13 September 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones hebben woensdag tijdens een livestream hun nieuwe album Hackney Diamonds aangekondigd. Hackney Diamonds is de eerste plaat met nieuw werk van de band sinds 2005.


The Rolling Stones komen woensdag met nieuw album na wekenlang speculeren
6 September 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones brengen woensdag hun nieuw album Hackney Diamonds uit. Na weken vol teasers en hints meldt de groep maandag op sociale media dat woensdag alle details over het album worden bekendgemaakt.


Rolling Stones bevestigen nieuwe plaat: 'Hackney Diamonds'
5 September 2023, 00:02 Skynet
The Rolling Stones hebben maandag bevestigd dat woensdag een nieuw album wordt gelanceerd. Na weken vol teasers en hints meldt de groep nu op zijn sociale media dat woensdag alle details over 'Hackney Diamonds' naar buiten worden gebracht. Het is het eerste studio-album van de Stones sinds 2005.


Beatles Paul McCartney en Ringo Starr werken mee aan Rolling Stones-album
24 Februari 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Paul McCartney en Ringo Starr, de twee nog levende leden van The Beatles, hebben volgens Variety muziek opgenomen voor het nieuwe album van The Rolling Stones. Het blad meldt dat McCartney en Starr de afgelopen weken in een studio in Los Angeles zijn geweest voor het project.


Rolling Stones-tentoonstelling volgend jaar opnieuw te zien in Groninger Museum
18 December 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones - Unzipped is vanaf 30 juni 2023 opnieuw te zien in het Groninger Museum. De tentoonstelling was daar in 2020 slechts vier weken open vanwege de coronapandemie.


Dit waren The Rolling Stones in Brussel: ?It?s goed om toeroeg te zain?
12 Juli 2022, 00:00 HLN.BE
Een paar dagen waren Mick Jagger en co. in ons landje. En wat deden ze? Zich vooral kostelijk amuseren. De Marollen bezoeken, Brusselse wafels eten, Kuifje prullaria aanschaffen en een straf, ruim twee uur durend concert in het Koning Boudewijn Stadion geven.


The Rolling Stones nu echt in ArenA: recensenten enthousiast over tournee
11 Juli 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Mick Jagger is weer gezond en dus staan The Rolling Stones vanavond toch in de Johan Cruijff ArenA. Een maand geleden stonden fans al te wachten toen bleek dat de zanger besmet was met corona. Iedereen keerde teleurgesteld terug naar huis. Volgens recensenten die de rest van de tournee hebben gezien, is het optreden gelukkig het wachten waard.


The Rolling Stones bedanken Nederlandse fans en gaan in op boerenprotest
11 Juli 2022, 00:05 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones hebben hun Nederlandse fans via Twitter bedankt voor een "geweldige avond". Donderdagavond stond de Britse band op het podium van de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Het concert stond gepland op 13 juni, maar werd uitgesteld omdat leadzanger Mick Jagger corona had. Het was de eerste keer in vijf jaar dat The Stones in Nederland waren.


The Rolling Stones in Nederland: band pakt de draad op na dood van drummer
20 Juni 2022, 00:10 NU.NL - Muziek
Dat The Rolling Stones maandagavond Nederland weer aandoen voor een concert, leek afgelopen zomer helemaal niet vanzelfsprekend na het overlijden van drummer Charlie Watts. De overige bandleden, onder leiding van Mick Jagger, hebben de draad echter weer opgepakt en treden op in een uitverkochte Johan Cruijff ArenA.


Concert The Rolling Stones vindt op 7 juli alsnog plaats in ArenA
20 Juni 2022, 00:09 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones halen hun concert in de Johan Cruijff ArenA op 7 juli in, meldt concertorganisator MOJO. De show van maandag werd op het laatste moment afgezegd, omdat Mick Jagger positief op het coronavirus testte. Alle kaartjes van de oorspronkelijke show blijven geldig.


Concert van Rolling Stones in Johan Cruijff ArenA binnen vijf minuten uitverkocht
22 Maart 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
Kaarten voor het concert van The Rolling Stones in juni in Amsterdam waren vrijdagochtend in rap tempo uitverkocht. De ongeveer 53.000 tickets waren binnen vijf minuten weg, laat een woordvoerder van concertorganisator MOJO weten.


Concert The Rolling Stones in Amsterdam binnen 5 minuten uitverkocht
22 Maart 2022, 00:01 Skynet Belgie
De 53.000 tickets voor het concert van The Rolling Stones in juni in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam zijn in vijf minuten tijd uitverkocht. Dat laat een woordvoerder van de Nederlandse concertorganisator MOJO weten. Wel benadrukt de zegsman dat het kan zijn dat enkele kaartjes opnieuw beschikbaar kunnen komen als een betaling daarvan niet is voldaan.


Rolling Stones geven in juni concert in Johan Cruijff ArenA
15 Maart 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones treden in juni na een afwezigheid van vijf jaar weer op in Nederland. De band geeft op 13 juni een concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.


The Rolling Stones krijgen Britse postzegelset vanwege zestigste verjaardag
14 Januari 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Ter ere van het zestigjarig bestaan van The Rolling Stones dit jaar brengt de Britse postdienst Royal Mail een set van twaalf postzegels uit. De zegels tonen een aantal legendarische optredens van de groep.


Naast Costello deden Rolling Stones en Lady Gaga eigen nummers in de ban
14 Januari 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Net als Elvis Costello hebben The Rolling Stones en Lady Gaga eigen nummers vanwege een controverse in de ban gedaan. De Britse band besloot de hit Brown Sugar de komende tijd niet meer te spelen. En Gaga heeft in 2019 haar nummer met R. Kelly Do What U Want van de streamingdiensten verwijderd, nadat de zanger van seksueel misbruik was beschuldigd.


Rolling Stones voorlopig gestopt met hit ?Brown Sugar? na kritiek op ?racistische? tekst
14 Oktober 2021, 00:00 HLN.BE
Rockband The Rolling Stones is van plan de veelbeluisterde hit ?Brown Sugar? de komende tijd niet meer te spelen. Het nummer gaat over de slavernij en zou volgens sommigen racistisch zijn. Vooral nadat de band het nummer in 2019 tijdens een liveoptreden speelde, ontstond een golf van kritiek. Veel mensen eisten dat de band het nummer niet meer zou opvoeren.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn