NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Rob


Rob de Nijs mag het ziekenhuis na bijna twee weken weer verlaten
7 Mei, 00:05 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs mag het ziekenhuis vandaag weer verlaten. Dat bevestigt zijn manager. Bijna twee weken terug werd de tachtigjarige zanger opgenomen.


Toestand zieke Rob de Nijs biedt hoop: 'We zijn voorzichtig positief'
30 April, 00:10 NU.NL - Muziek
De gesteldheid van Rob de Nijs "verschuift langzaam maar zeker naar hoopvol", zegt de manager van de tachtigjarige zanger. De artiest is donderdagavond met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis opgenomen.


Rob de Nijs in zorgelijke toestand opgenomen in het ziekenhuis
23 April, 00:05 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs is donderdagavond in zorgelijke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De tachtigjarige zanger moest met een ambulance thuis worden opgehaald en wordt vandaag onderzocht.


Afscheidsconcert Rob de Nijs op 15 december uitgezonden door Omroep MAX
14 November 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Fans van Rob de Nijs die niet aanwezig konden zijn bij zijn afscheidsconcert in de Ziggo Dome krijgen nog een kans de show te zien. Omroep MAX zendt driemaal een concertregistratie uit, waarvan de eerste keer op donderdag 15 december is.


Rob Bolland wisselt 'geen woord meer' met Ferdi na ruzie over Beste Zangers
25 Juli 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Een hereniging tussen de broers Bolland lijkt er voorlopig niet in te zitten. Rob en Ferdi kregen onenigheid over de Falco-musical waar ze samen aan werkten en recent over deelname aan het tv-programma Beste Zangers, waaraan Ferdi komend seizoen meedoet.


Gemengde gevoelens bij Rob de Nijs na afscheidsconcert in Ziggo Dome
27 Juni 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs heeft woensdagavond zijn allerlaatste optreden gegeven in de Amsterdamse Ziggo Dome. Er heersen gemengde gevoelens bij de zanger na zijn afscheidsconcert, vertelt hij in gesprek met Shownieuws.


Rob de Nijs geeft verplaatst afscheidsconcert op 22 juni
23 Mei 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Het afscheidsconcert van Rob de Nijs is verplaatst naar 22 juni. De show die eigenlijk gepland stond voor 10 april in de Ziggo Dome, werd uitgesteld omdat de zanger in het ziekenhuis lag met corona en daarvan moest herstellen.


Rob Lowe maakt samen met zoon comedyserie voor Netflix
12 April 2022, 00:14 NU.NL - Film
Rob Lowe en zijn zoon John Owen Lowe maken samen een comedyserie voor Netflix. De acteurs spelen volgens entertainmentwebsite Deadline de hoofdrollen en zijn ook als uitvoerend producent bij het project betrokken.


Rob de Nijs stelt afscheidsconcert uit vanwege coronabesmetting
29 Maart 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Het afscheidsconcert van Rob de Nijs in de Ziggo Dome op 10 april is uitgesteld, omdat de zanger moet revalideren van het coronavirus. Dat meldt de 79-jarige zanger vrijdag op Twitter. De Nijs hoopt het concert "binnen enkele weken" in te halen.


Rob de Nijs zat voor afscheidsshow Antwerpen zes weken in revalidatiecentrum
23 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs liet zich ter voorbereiding op zijn afscheidsconcert in Antwerpen zes weken opnemen in een revalidatiecentrum. Dat vertelt de 78-jarige zanger maandag in De Telegraaf.


Zieke Rob de Nijs (78) geeft op 10 april zijn allerlaatste concert
16 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs geeft op 10 april in de Amsterdamse Ziggo Dome zijn allerlaatste concert. In de show 't Is Mooi Geweest neemt de 78-jarige zanger, die is gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson, afscheid van zijn publiek.


Rob de Nijs wil allerlaatste concert in april 2022 geven
9 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs is van plan om nog een laatste afscheidsconcert te geven in april 2022, in de Ziggo Dome in Amsterdam. De 78-jarige zanger zegt in gesprek met De Telegraaf dat zijn optreden in het Sportpaleis in Antwerpen hem zo veel energie heeft gegeven, dat hij het toch nog aandurft.


Rob de Nijs wil misschien nog een laatste album maken
25 November 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs wil misschien nog een laatste album maken. Dat vertelt de 78-jarige zanger, die aan de ziekte van Parkinson lijdt, in gesprek met De Telegraaf.


Rob de Nijs twijfelt elke dag over laten doorgaan van zijn laatste concert
4 Augustus 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs weet niet of hij ooit nog op een podium zal staan om live op te treden. De zanger, die aan de ziekte van Parkinson lijdt, heeft in november een voorlopig laatste concert in het Sportpaleis in Antwerpen gepland staan, maar twijfelt elke dag of hij het moet laten doorgaan, vertelde hij op NPO Radio 5.


Rob de Nijs en Belinda Meuldijk werken toch nog aan nieuwe muziek
14 Juli 2021, 00:09 NU.NL - Muziek
Belinda Meuldijk werkt toch nog aan nieuwe liedjes voor Rob de Nijs, ondanks dat de zanger eerder dit jaar een afscheidsalbum uitbracht. Dat vertelt zijn vaste liedjesschrijver en ex-vrouw Meuldijk woensdag in De Telegraaf.


Van Gerwen-killer Jonny Clayton wint verrassend de Masters darts met fantastische cijfers in finale
1 Februari 2021, 07:30 Gazet v. Antwerpen

Jonny Clayton (PDC-18) heeft zondag in het Engelse Milton Keynes het Masters darts gewonnen. In de finale versloeg hij de Engelsman Mervyn King (PDC-20) met 11-8. Het is de eerste grote toernooizege voor de 46-jarige Welshman.
Rob Malley benoemd tot Amerikaans speciaal gezant voor Iran
29 Januari 2021, 16:32 Skynet
De nieuwe Amerikaanse regering heeft Robert Malley benoemd tot speciaal gezant voor Iran. Dat heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken bekendgemaakt. Malley was een van de architecten van het nucleaire akkoord uit 2015.


Snollebollekes-zanger Rob Kemps wint Slimste Mens
22 Januari 2021, 20:49 NOS nieuws

Zanger Rob Kemps van feestband Snollebollekes mag zich vanaf vanavond De Slimste Mens noemen. Hij won de finale-uitzending van het quizprogramma van KRO-NCRV.

In de eindstrijd rekende hij af met cabaretier Andries Tunru. De derde deelnemer in de finale, de 24-jarige Emma Wortelboer, was al eerder afgevallen.

De doorslag gaf een vraag over Willeke Alberti. Met het antwoord Samen zijn speelde Kemps de klok van tegenstander Tunru op 0.

"Ongelooflijk, nondeju!", zei Kemps over zijn overwinning. Hij noemde het symbolisch dat juist het antwoord "Samen zijn" hem in deze coronatijd de overwinning opleverde.

Kemps kreeg de Slimste Mens-onderscheiding uit handen van NOS-presentator Astrid Kersseboom, die de vorige editie won.
Snollebollekes-zanger Rob Kemps is topfavoriet in Nederlandse ?Slimste Mens?: ?Mensen denken snel dat ik simpel ben?
18 Januari 2021, 13:06 HLN.BE
Het ?Slimste Mens?-effect slaat weer toe, nu Rob Kemps (35) zijn populariteit pijlsnel de hoogte in ziet gaan. De Nederlander, bij ons vooral bekend als zanger van De Snollebollekes, doet het dan ook opvallend goed in de quiz bij onze noorderburen, en mag maandagavond aantreden in de finaleweken van de quiz. Bovendien werd hij inmiddels de lieveling van het publiek, al zou de nuchtere Rob dat zelf nooit toegeven. ?Normaal word ik gelauwerd om iets dat ik een beetje speel, nu krijg ik complimenten over wie ik ben.?


Illuster rijtje voorgangers voor Diaby: van een ?fietsende? Oostenrijker over Rob Rensenbrink tot Ronald Vargas
18 Januari 2021, 11:42 HLN.BE
Van Brugge via Sporting naar Neerpede. Helemaal rond is het nog niet, maar Abdoulaye Diaby staat bijzonder dicht bij Anderlecht. Een opmerkelijke transfer voor de 29-jarige Malinees, al is hij zeker niet de eerste die na een verleden bij blauw-zwart plots bij paars-wit terecht komt.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2023 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn