NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop
Renault

2News.be / Trefwoorden / Renault

Autotest: Renault 5 Retrofit
Zondag, 00:04 Autozine
Een klassieke auto is leuk, daarover bestaat geen twijfel. Maar juist omdat een klassieker zich van achterhaalde techniek bedient is de motor minder zuinig en worden uitlaatgassen ongefilterd in het milieu geblazen. Bovendien zijn veel oude motoren vanwege hun leeftijd onbetrouwbaar. Daarom zijn er inmiddels diverse bedrijven die oldtimers voorzien van elektrische aandrijving. Maak kennis met een echte groene klassieker: de Renault 5 "Retrofit".


Autotest: Renault Master
24 Juli, 00:04 Autozine
Bij de aanschaf van een grote bestelbus is de motor geen keuze, maar een gegeven: diesel is de standaard. Maar is dat wel zo logisch? Want niet alleen personenauto's, maar ook steeds meer bedrijfswagens zijn beschikbaar met elektrische aandrijving. De Renault Master E-Tech Electric is voor modeljaar 2022 zelfs voorzien van de tweede generatie elektrische aandrijving. Is het daarmee de meester onder de elektrische bedrijfswagens?


Renault Megane E-Tech nu bij dealer
10 Juli, 00:03 Autozine
De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd bij de Nederlandse Renault dealers. Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedeven model is nu uitgebreid te bezichtigen in de showrooms en beschikbaar voor testritten.


Renault ontwikkelt 5 Diamant showcar
10 Juli, 00:03 Autozine
Renault werkte samen met de Franse ontwerper Pierre Gonalons om de 5 opnieuw uit te vinden. Het resultaat van die samenwerking is de Renault 5 Diamant: een unieke, elektrische showcar die is ontstaan uit de ontmoeting tussen de wereld van het interieurdesign en die van de auto. In 2022 viert het merk de zestigste verjaardag van de Renault 5. Als uithangbord van de popcultuur wist de Renault 5 tussen 1972 en 1984 in vele landen meer dan vijf miljoen eigenaren te overtuigen. Renault biedt tal van bijeenkomsten en activeringen aan, met evenementen, happenings en campagnes op de sociale netwerken.


Renault Austral nu te reserveren
3 Juli, 00:04 Autozine
De volledig nieuwe Renault Austral is per direct online te reserveren. Nederland behoort met Frankrijk, Spanje, Italil en Duitsland tot de eerste landen in Europa waar dit mogelijk is. Sinds de onthulling van de nieuwe Renault Austral in maart 2022 hebben al meer dan 34.000 ge?nteresseerden zich aangemeld voor het Austral Now-klantenrelatieprogramma. Dit biedt exclusieve content via het eigen online platform, terwijl gebruikers kunnen rekenen op digitale activeringscampagnes tot aan de marktintroductie van de Renault Austral.


Renault toont Kangoo en Master E-Tech
19 Juni, 00:04 Autozine
Renault vernieuwt het elektrische bedrijfswagenaanbod met de volledig nieuwe Kangoo E-Tech electric en nieuwe Master E-Tech electric. De nieuwe Renault Kangoo E-Tech electric is vanaf medio juli 2022 te bij de Renault dealer te bezichtigen. De nieuwe Renault Master E-Tech electric volgt begin augustus 2022.


Renault introduceert E-Tech uitvoering
5 Juni, 00:04 Autozine
Renault introduceert de uitvoering: E-Tech engineered. Deze is beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur. De E-Tech engineered uitvoering is gebaseerd op het design van de nieuwe Megane E-Tech electric en geeft een extra modern tintje aan de vier modellen die reeds beschikbaar zijn in Europa en daarbuiten.


Autotest: Renault Megane Electric
29 Mei, 00:03 Autozine
De meeste autofabrikanten gaan stap voor stap over op elektrische aandrijving. Voor alle zekerheid bieden ze naast elektrische auto's ook nog modellen aan met hybride- of verbrandingsmotor. Renault zet echter een gewaagde stap: de nieuwe Megane is er alleen als elektrische auto. Overschat Renault zichzelf of is de "Megane E-Tech" een gouden greep?


Mercedes-AMG toont Vision AMG
22 Mei, 00:03 Autozine
Mercedes-AMG toont de Vision. Deze showcar van Mercedes-AMG gunt een blik op de volledig elektrische toekomst van AMG Driving Performance. Onder het exterieurdesign van de vierdeurs coup? schuilt het al even bijzondere speciale AMG.EA-platform, dat momenteel in Affalterbach wordt ontwikkeld voor volledig elektrische performance-modellen.


Directie Logistics in Nijvel sluit fase 1 van procedure-Renault
8 Mei, 00:07 Skynet Economie
Bij Logistics Nivelles in Nijvel, een distributiecentrum dat instaat voor de bevoorrading van de Carrefour-winkels, heeft de directie besloten om de informatie- en raadplegingsfase in het kader van de procedure-Renault af te sluiten.


VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google!
8 Mei, 00:04 AutoBlog

Van voorgaande R-Link-infotainmentsystemen van Renault werden we niet heel vrolijk. Het nieuwe OpenR Link-systeem is een heel ander verhaal. Google-systeem! Renault heeft geluisterd naar alle kritiek op voorgaande R-Link-systemen. Het zag er bij het voorlaatste systeem nog best oke uit – denk bijvoorbeeld aan Easy Link – maar over R-Link waren we echt minder te […]

The post VIDEO: Renault OpenR Link infotainmentreview, met kracht van Google! appeared first on Autoblog.nl.
Autoblog Garage: nieuwe velgen voor de Renault Clio
8 Mei, 00:03 AutoBlog

Ik deed een belofte en brak die vervolgens toch weer. En zo zitten er toch nieuwe velgen onder de Renault Clio in de Autoblog Garage! De comments onder onze Autoblog-artikelen zijn altijd leuk voor jullie als lezer om ons als schrijvers feedback te geven. Soms nuttig, soms niet, vaak een mening en dat laatste lezen […]

The post Autoblog Garage: nieuwe velgen voor de Renault Clio appeared first on Autoblog.nl.
Autoblog Garage: Renault Clio van Loek naar topsnelheid jagen
17 April, 00:03 AutoBlog

Vandaag doen we eens iets anders in de Autoblog Garage: ondergetekende is samen met collega @willeme eens naar Duitsland gegaan om de test der testen te doorstaan: de Renault Clio uit de AB Garage naar zijn topsnelheid jagen! Een aantal aspecten van je auto zijn leuk om te weten, maar niet alle aspecten kun je […]

The post Autoblog Garage: Renault Clio van Loek naar topsnelheid jagen appeared first on Autoblog.nl.
Nieuws: Renault Austral vervangt Kadjar
14 Maart, 00:01 Auto55
Renault vindt het tijd om z?n SUV voor de middenklasse, de Kadjar, uit te rangeren. Dit is de vervanger: de Austral.Onder de wulpse koetswerklijnen van de Austral, die vooral meer en scherpere plooien kreeg voor een hedendaagse en gespierde look, zit het CMF-CD-onderstel van de Renault-Nissan-Alliantie. Generatie drie daarvan al. Dat onderstel maakt gebruik van een conventionele McP...

Lees meer


Gespot ? De nieuwe Renault Austral komt even buurten in 010
7 Maart, 00:03 AutoBlog

Klik hier voor alle foto’s: https://www.autoblog.nl/spot/2022/03/voiture-de-france

The post Gespot – De nieuwe Renault Austral komt even buurten in 010 appeared first on Autoblog.nl.
Renault 5 viert verjaardag Retromobile
7 Maart, 00:03 Autozine
In 2022 viert Renault 5 zijn 50e verjaardag. Een eerbiedwaardige leeftijd en toch staat Renault 5 meer dan ooit in de kijker met zijn aanstaande wedergeboorte, voorzien voor 2024. Als uithangbord van de popcultuur wist hij in verscheidene landen meer dan 5,5 miljoen eigenaars te overtuigen. Van 16 tot 20 maart 2022 zal Renault er opnieuw bij zijn op de 46e editie van het salon Retromobile in Parijs, met een stand gewijd aan de iconische Renault 5. 12 van de mooiste historische versies van het model worden tentoongesteld aan de zijde van Renault 5 Prototype.


5 sterren Voor Renault Megane E-Tech
7 Maart, 00:03 Autozine
De Renault Megane E-Tech electric heeft vijf sterren behaald bij de veiligheidstests van Euro NCAP volgens het nieuwste 2022-testprotocol. Dankzij de beschermde structuur en de aanwezigheid van zeven airbags behaalde de Renault Megane E-Tech electric een score van 85% voor de bescherming van volwassen inzittenden en 88% voor de bescherming van kinderen. Voor de bescherming van kwetsbare weggebruikers scoorde het volledig elektrische model 65%, terwijl de actieve rijhulpsystemen een score van 79% kregen toebedeeld.


BREEK: Andretti gaat in zee met Renault voor F1 avontuur
28 Februari, 00:04 AutoBlog

Americaaah…merde oui! De familie Andretti gaat samen met Renault de F1 aanvliegen. We worden bestookt met hete ontwikkelingen rondom Amerikaanse F1 teams zo ver het oog reikt dezer dagen. Er is natuurlijk vooral veel te doen om het gedoe met Haas F1, dat verband houdt met de extracurriculaire activiteiten van Vladimir Vladimirovitsj in de Donbas. […]

The post BREEK: Andretti gaat in zee met Renault voor F1 avontuur appeared first on Autoblog.nl.
Renault kondigt nieuw concept aan
21 Februari, 00:02 Autozine
Renault toont een eerste beeld van een binnenkort te onthullen conceptcar. Dit unieke concept vertaalt de verbintenissen van Renault Group op het vlak van duurzame ontwikkeling en vertaalt ze naar het merk Renault, in dienst van een duurzame, veilige en inclusieve mobiliteit.


Renault hint op aanstaande auto met 'waterstofmotor'
19 Februari, 00:01 Tweakers
Renault lijkt een auto met een 'waterstofmotor' te willen verkopen, waarmee het bedrijf vermoedelijk doelt op een auto met een waterstofverbrandingsmotor. Onder meer Toyota experimenteert hier ook mee, maar auto's met deze motoren worden nog niet verkocht.

Gerelateerde trefwoorden© 2000-2022 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn